Ben 2. Ay bebege ilk sagdigom sutlerden vermistim. O sekilde cok kilo almisti. Sonra diyet baslayonca o sutleri veremedim. Dondurucuya koydugun ilk sutu ver. O sutler daha yagli.
Ben malesef en azindan 10 gun daha veremeyecegim. Cocuk alerjiye randevu bulduk sonunda. Doktor muayene olmadan once sut urunleri ve yumurta ile dana etini yasakladi. Sut ve yumurta alerjiso testte cikmayabiliyormus. Muhtemelen sut alerjisi diyor. Kakada 8. Gun oldu. O da alerjiden sanirom cocuk doktorunun dedigi gibi. Alerjisi azaldiginda 6. Gun yapmisti gunde 2 defa. Simdi alerji?artti kaka 9. Gune gidiyor gece yapmazsa.

Iyi canim sukur kanama bitti düzeldim

Parca kalsaydı kanamam kesilmezdi vücut atmak için kanama devam ederdi. Doğumdan sonra adet düzensizliği oluyor bidr aktif emziriyorum normal yani 1 yıla kadar
Anladım canım çok sağol sana da çok geçmiş olsun..

deme, yani bitebiliyor sise
Allah korusun yavrularımızı ama büyümek zor iş maalesef. Bazen ateş düşürücü bile işe yaramıyor. Büyük kızım ateşlendiğinde küvette oynatırdım. Küvetin içindeyken bile 38,5 olurdu. Dışarı çıkar çıkmaz 40’a yğkselirdi. Hey gidi günler. Şimdi 10 yaşında çok nadir ateşleniyor ama bu yaşına kadar ne şişeler bitirdik.

En cok korktugum, bu gibi durumlarda nasil davranacagimi bilememek. Keske hasta olmadan buyumek mumkun olsaydi.

Ahh bizdee.7 yaşından sonra geçer derlerdi,uzak gelirdi 7 yaş .

Ne kadar güzel yazmışsın. İbretlik bir yazı. Güç verici. Seni çok takdir ettim. Brnzer sorunlarım için örnek alacağım

Benim ilk koyduğum sütleri zorda kalınca tüketmiştim , şimdi ilk sütler Kasım ayının başına ait biz malesef her seferinde gliserin kandık kullanıyoruz doktora da söyledik sancısı oluyor uyumuyor vs diye , en uzun 5 gün bekleyebildik , çırpınıyor çünkü sancısı olunca

Benimki ya memede ya beşikte o yüzden misafirliğe gitsek çok zorlaniyorum. Mesela ayağımda sallarsam sürekli sallicam durdugum an gözleri açıyo ki birakabileyim e sersem gibi oluyo o kadar sallamaya da
Hepsinin farklı bi huyu var bizi dolandırıyorlar resmen

Dünden beri cok huzursuz kizim dun rota olmustuk ama bugun daha cok agladi uykuya geciste ortaliigi inletti kaldirdik sustu..derken babaasinin kolunda uyuyakaldi icim parcalandi ya 6dan 9a kadar agladi gaz desemm baya masaj yaptim olsa pirtliyordu..asinin etkisimi acaba..agzi köpük köpük disler erkenmi cikcak niye boyle olduk anlamadim..aldim besikten karanlikta yanima yatirdim yine sustu..uyumak mi istemedi kundak yapmadim ilk kez oyle uyudu

İnternette gördüm canım göğüsleri fırçalamak kanalları açıyormuş hatta diş fırçası ile çok iyi oluyormuş. Bir de sıcak kompres iyi geliyor sanırım.

Bizde de aşıdan sonra öyle oldu canım, sanırım aşı karın ağrısı ve aşırı gaz yapıyor

Bizde geçen çarşamba rota aşısı olduk. O günden bu yana kakasını beş günde yapan kızım hergün kaka yaptı. Olmayan gaz sancılarımız geri geldi
Ağızda köpüklenme bizde de var. 12 ye kadar da uyuyamıyor. Aşıyla mı alakalı bilemiyorum.

Benimki de sabah rota oldu öğlen 3.5 tan beri uyumuyor , alttan gaz çıkarıyor ve her teklif ettiğimde emiyor biberonla süt içiyor çabuk acıkıyor bu ara

Çok tatlılar yaaa ama bizimki olayı biraz abarttı, ellerini sonuna kadar ağzına sokup kendini öğürttürüyor. Kaç kere kusmak üzereyken yakaladım, yalnız bırakmaya korkar oldum
Emceği çıkarıp elini nerdeyse bileğine kadar sokup öğürüyor ya bende çok korkuyorum.elini böylemi keşfetcek kendine zarar veriyo

Mavikelebek0134 canım sen söylemiştin sanırım calpol acıldıktan sonra ne zaman atılmalı ?
Bizim doktor 1 ay der. 3 çocukta da bir ay sonra attım. Bebeğe zarar vermez ama etkisini kaybedermiş.

Ya ne sacma. Niye koca sise yapiyorlar o zaman? Bir bebegin bir ayda hepsini bitirmesini mi bekliyorlar
Bebeğin eline vurması ile ilacın dökülmesini yada inatçı ateşi göz önünde bulunduruyorlar galiba. Ben de kaç şişe attım öyle. Geçenlerde günlerin nasıl hızla geçtiğini anlamadığımdan 3ay önce açtığım calpolden verdim, ateşi düşmeyince aklıma geldi daha önceden açtığım. Yavrum hem boş yere içmiş oldu hemde ateşli ateşli bekledi. Çocuk ilaçlarının çoğu böyle bu arada. Prospan öksürük şurubu var mesela. O da öyle. Halbuki 3günde falan geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…