morcivertkedi sen su veriyordun nasıl başladın ?
Suyu kaynattın mı, verirken ısıttın mı
Ufak suluk biberon var önce biberon ağzıyla sonra başlayıp suluk ağzıyla devam ederim diye düşünüyorum

suyu kaynatıp mikrobunu kırdım. her vereceğimde de biberonu benmari usulü ısıttım soguk geliyor cünkü. artık cok alıstı seviyor suyu

Umarım öyle olur , benim de inancım tam sabretmek ve beklemek hep kadınlara düşüyor neden erkekler ne zaman tam olarak büyüyecek bilmiyorum Çok teşekkürler

Ay inşallah çok ihtiyacım var eski sevgi dolu günlerimize dönmeye. evet ailesine asla güvenmiyorum artık benim ki idare olacak bundan sonra.

Benimki ya memede ya beşikte o yüzden misafirliğe gitsek çok zorlaniyorum. Mesela ayağımda sallarsam sürekli sallicam durdugum an gözleri açıyo ki birakabileyim e sersem gibi oluyo o kadar sallamaya da

Kiyamam kucakta uyuduğu zamanlarda bırak ev işini tuvalete gidemiyodum. Uyanikken de sürekli kucakta bel ağrısından ölüyodum. Esin haklı olabilir ama geçici bi donem. Uç ay dolduktan sonra yavaş yavaş düzelir. Dış dünyaya daha çok alisir. Sen de rahatlarsin.

A aa her doktor farklı söylüyor resmen burda kac kişiyede dört saatte bir emzir demişler ya
Yarında bizim kontrol rota menenjit var bakalım nasıl gecicek

Sari renk toplarla 3 yazdim ben. Ilk 2 ay akiima gelmedi cekmek. 4. Ay icin ya camasir ipine asmis gibi yapmak istiyorum ya da mavi kumasla deniz temali. Sörf tahtasinda bebek sörf yapiyormus gibi ama hangi malzemelerle yapmaliyim bilemedim

Bende sling vardi hiç kullanmadım pembe renk onu kocaman 3 yaptım araya bebeği koydum zibinli kafasina slingin şapkası bide kızımın oyuncak biberonlari var 3 tane onu koydum çektim. Bide fincan tuttum üstten oyle çektim çamaşır ipinide denedim bebiş pek durmadı çok güzel olmasada 3. Aya 3 konsepti fotomuz var

Ben alıştırma bardagiyla veriyorum 3 gundur gerci arada vermedigimde oldu mantikli geldi bana biberondan icerken degisik oluyor benimki buyuk zevle iciyor eminim meme reddi yapicak biberona alissa alıştırma bardağı mutlaka alincak birşey ilerde bosada gitmez bence arada biberon yerine denenebilir

Ya ne sacma. Niye koca sise yapiyorlar o zaman? Bir bebegin bir ayda hepsini bitirmesini mi bekliyorlar
Canım öyle düşünme calpol junior yaşları gelene kadar bu ilacı kullanacağız. Bazen öyle inatçı ateş oluyor ki 4 saatte bir dolven ile dönüşümlü kullanmaktan başka çare kalmıyor. Bir de kilo artınca 1,5 ölçek kullanmak gerekiyor. Şişenin dibini görüyoruz yani.

Evet yaa bizimkine çok seviyor.gulcin öğretmenim var onun çok güzel şarkıları var bilmeyenler öğrensin derim.Biz işin icin de olunca şarkı dagarcigimiz geniş

Bende kizimda öğrendim okuldan öğrendiklerinde evde sürekli söylüyorum hem bebeğin hoşuna gidiyor hem ankarada eşlik ediyor komşularda nediyor artik bilmem

Bir bakayım alıştırma bardağına

Sürekli sıcak suya havlu sıkıpkoysun memelere sonra sağsın tekrar sagip tekra havlu o şekilde demişti bir ebe bana sürekli yaptim rahatladık. Göğüsler çok dolu olunca ememiyor bebek sagilmiyorda böyle böyle sağarak geçiyor

deme, yani bitebiliyor sise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…