morcivertkedi
sen su veriyordun nasıl başladın ?
Suyu kaynattın mı, verirken ısıttın mı
Ufak suluk biberon var önce biberon ağzıyla sonra başlayıp suluk ağzıyla devam ederim diye düşünüyorum
morcivertkedi
sen su veriyordun nasıl başladın ?
Suyu kaynattın mı, verirken ısıttın mı
Ufak suluk biberon var önce biberon ağzıyla sonra başlayıp suluk ağzıyla devam ederim diye düşünüyorum
Canım benim. Ben 14 senelik evliyim. 3 çocuğumuz var ve her çocukta evliliğiöizdeki tüm dengeler sarsılır. Tartışmalar artar. Bebek yaşına girdikten sonra herşey rayına oturur. Unutma ki yeni bir duruma adapte olmak için önce eski düzenin bozulması lazım.
Anlattıklarından ve anlatım tarzından yola çıkarak sağlam bir evliliğin olduğunu düşünüyorum. Bu bir sınav, bu sınavı geçenler daha güçlü şekilde yoluna devam edecek.
Umarım öyle olur , benim de inancım tam sabretmek ve beklemek hep kadınlara düşüyor neden erkekler ne zaman tam olarak büyüyecek bilmiyorum Çok teşekkürler
Duzelir canim sen merak etme. Ama aulesine de fazla guvenme bundan sonra. Hem sucku hem guclu oldular. Esin ile sana da biraz zaman lazim. Bebekler daha kucuk. Hele bir konusmaya baslasinlar.
Biz es8mle bebek gor.eye bir arkadasa gittik. Onlarin bebekleri bizimkinden 1 ay kucuk. Yazik kadin gazi var dedi hep. Gazi yok gazi olsa hic durmadan aglardi dedim. Bizin bebek de böyleydi mikir mikir ses cikariyordu hep dedim. Neyse eve geldik. Ne zorluklar yasamisin bebek kucukken dedi esim. O da nerden cikti diyince baksana bizomki de arkadasin bebefi gibiydi simdi duzene girdi dedi.
Diyecegim o ki 1 ay bile cok sey farkediyorsa 1 yas cok fazla sey farkedecek. Biz dogumda cok yorulduk ama eslerimiz de ister istemez yorulup bocaladilar.
Esin ile araniz ilk basbasa tatilinizde duzelir bence. Basbasadan kastim bebekle birlikte. Yani yasadigin cevrenin disina cikinca da eski gunler aklina gelir adamin.
Ayakta sallamayı denedinmi ilk aglasada kollarını tutup emziği ağzına tıkınca teslim oluyor enazindan 1 saat uyuyor bu şekilde memede uyuduğunda memeyi emzik yapıyor ve gazlı olduğundan dalamıyor benimkide aşırı huysuz ailemin yanına gittiğimde annem alıştırdı çokta iyi oldu bana o bi saat arada kahvaltı yapıp tuvalete girebiliyorum hem gündüz uykusu gece uykusu içinde iyi geliyor deniliyor gerçi biz gece 2/3 u görmeden uyumasakta belki size iyi gelir
Benimki ya memede ya beşikte o yüzden misafirliğe gitsek çok zorlaniyorum. Mesela ayağımda sallarsam sürekli sallicam durdugum an gözleri açıyo ki birakabileyim e sersem gibi oluyo o kadar sallamaya da
Ben de aynı taktiği uygulamaya çalıştım ama koyduğum an daha gözünü açmadan çok fena ağlamaya başlıyo bi de dudağını büzerekEşim de onu terk ettiğini düşünüyo belki bu dönem sana ihtiyacı vardır kucağında durmak istiyodur bırak dursun ev işi yemek kalsın diyo ay ben de vicdan yaptım bugün kucağımda kıpırdatmıyorum bile
Kiyamam kucakta uyuduğu zamanlarda bırak ev işini tuvalete gidemiyodum. Uyanikken de sürekli kucakta bel ağrısından ölüyodum. Esin haklı olabilir ama geçici bi donem. Uç ay dolduktan sonra yavaş yavaş düzelir. Dış dünyaya daha çok alisir. Sen de rahatlarsin.
Evet ciddi az dediki bu aylarda en azından 600 gr almalarını bekliyoruz. Herkes bu dönemde iştah sorunu yaşıyor ilgileri dağınık bebeklerin vs. 10 gün içinde 300 gr daha aldırmaya bakalım dedi. Gece bazen uzun uyuyor kaldırayım mı dedim hayır gerek yok dedi
A aa her doktor farklı söylüyor resmen burda kac kişiyede dört saatte bir emzir demişler ya
Yarında bizim kontrol rota menenjit var bakalım nasıl gecicek
Sari renk toplarla 3 yazdim ben. Ilk 2 ay akiima gelmedi cekmek. 4. Ay icin ya camasir ipine asmis gibi yapmak istiyorum ya da mavi kumasla deniz temali. Sörf tahtasinda bebek sörf yapiyormus gibi ama hangi malzemelerle yapmaliyim bilemedim
Bende sling vardi hiç kullanmadım pembe renk onu kocaman 3 yaptım araya bebeği koydum zibinli kafasina slingin şapkası bide kızımın oyuncak biberonlari var 3 tane onu koydum çektim. Bide fincan tuttum üstten oyle çektim çamaşır ipinide denedim bebiş pek durmadı çok güzel olmasada 3. Aya 3 konsepti fotomuz var
Hay Allah niye böyle oldu ki , bazen baya uZun meme emiyor bazen biberona saldırıyor ama az içip ittiriyor , ben her yarım saatte bir süt dayamaya başladım , aldığı kadar içtiği kadar , emziği verip sonra çıkarıp bineronu tıkıyorum anlayana kadar içiyor biraz
Ben alıştırma bardagiyla veriyorum 3 gundur gerci arada vermedigimde oldu mantikli geldi bana biberondan icerken degisik oluyor benimki buyuk zevle iciyor eminim meme reddi yapicak biberona alissa alıştırma bardağı mutlaka alincak birşey ilerde bosada gitmez bence arada biberon yerine denenebilir
Canım öyle düşünme calpol junior yaşları gelene kadar bu ilacı kullanacağız. Bazen öyle inatçı ateş oluyor ki 4 saatte bir dolven ile dönüşümlü kullanmaktan başka çare kalmıyor. Bir de kilo artınca 1,5 ölçek kullanmak gerekiyor. Şişenin dibini görüyoruz yani.
Evet yaa bizimkine çok seviyor.gulcin öğretmenim var onun çok güzel şarkıları var bilmeyenler öğrensin derim.Biz işin icin de olunca şarkı dagarcigimiz geniş
Bende kizimda öğrendim okuldan öğrendiklerinde evde sürekli söylüyorum hem bebeğin hoşuna gidiyor hem ankarada eşlik ediyor komşularda nediyor artik bilmem
Ben alıştırma bardagiyla veriyorum 3 gundur gerci arada vermedigimde oldu mantikli geldi bana biberondan icerken degisik oluyor benimki buyuk zevle iciyor eminim meme reddi yapicak biberona alissa alıştırma bardağı mutlaka alincak birşey ilerde bosada gitmez bence arada biberon yerine denenebilir
Kızlar arkadaşımın bebiş 15 günlük.Mastit olmuş ve göğüsleri fena yara olmuş.Burda başına gelen vardi.ne kullandınız?sağıyormuş ama şiş inmemiş.Dr yaradan dolayı kanallar tıkanmış demiş.
Silikon uç da daha evvelki çocuğunda kullanmış ama çocuk memeyi reddetmiş.o yüzden bunda
Sürekli sıcak suya havlu sıkıpkoysun memelere sonra sağsın tekrar sagip tekra havlu o şekilde demişti bir ebe bana sürekli yaptim rahatladık. Göğüsler çok dolu olunca ememiyor bebek sagilmiyorda böyle böyle sağarak geçiyor
Canım öyle düşünme calpol junior yaşları gelene kadar bu ilacı kullanacağız. Bazen öyle inatçı ateş oluyor ki 4 saatte bir dolven ile dönüşümlü kullanmaktan başka çare kalmıyor. Bir de kilo artınca 1,5 ölçek kullanmak gerekiyor. Şişenin dibini görüyoruz yani.