- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
Akşam yemeğinde n sonra kakasını yapmış mıydı canım. Yediğin köfte den olabilir. Süt alerjisi varsa şayet dana eti de önerilmiyor.Nokta nokta kırmızılık var ikisindede
Bana hamilelik boyunca yeme demişti dr ki ne çook severimGebeliğin 4.ay itibariyle serbestti zaten
Alerjin veya ekstrem doktorunun yasakladıgı bi durum yoksa tabi
H honey bunch bende regenesis kullandim hep balik yagi ama bir sorayim yine..bende cok bitik hissediyorum zateb her daim vitaminlerim eksik olurdu..simdi baktirsam kimbilir ne halde.tesekkur ederimBen yeni sordum sağlık ocağında gynoferro ilk uç ay öneriyoruz kullanmana gerek yok dedi. Balık yağı al yeterli dedi yeni baslicam ben de
Ben sadece gyno ferro kullaniyorum. Doktorum 5 ay devam et demisti. Kan degerlerime de baktirdim cok iyi dedi doktor. Kalsiyuma da bakildi bel agrilarim icin. Onda da sorun yok. O yuzden demir disinda bir sey almiyorum. Bi de sirtim hep tutuk oldugu icin magnezyum aliyorum.Kizlar kalsiyum vitamin kullaniyormusunuz ? Ben sadece gynoferroya devam ediyorum demir ilaci aslinda bir gidip degerlerime baktirmam lazimemzirme doneminde kullaniliyo mu takviye vs.
Ben vicium D3 ve iMom latte kullanıyorum. Viciumdan mıdır yün korseden mi şükür bacak bel bacak ağrım geçtiH honey bunch bende regenesis kullandim hep balik yagi ama bir sorayim yine..bende cok bitik hissediyorum zateb her daim vitaminlerim eksik olurdu..simdi baktirsam kimbilir ne halde.tesekkur ederim
Ben maltofer kullanıyorum hala
Dediğin gibi koyuluk var ama kabızlık yapmamıştı bende her demir ilacı yapmıyor olabilir yani
Banada 3.ay bitince kendisi bol bol ye dediBana hamilelik boyunca yeme demişti dr ki ne çook severim
Sezaryen oldum bebek alerjik oldu diye dusunme bir suru faktor var, genetik aktarim var. Ben vajinal dogum yaptim benim bebisin de sag dizinin arkasinda, kulak arkasinda kuruluk ve kizariklik var. Bilmiyorum eskiden de boyleydi de annelerimiz farkinda mi degildi? Surekli doktora mi gidiyorlardi? Hayir. Baksaniza bebislerimizin yarisi alerjik. Ya yedigimiz ictigimiz endustriyel urunler dokunuyor ya da normal gelisimsel bir surec, bilemiyorum. Ben emmedigim icin annem sut ve princ unuyla mama yapip, icine de yumurta kiriyormusDün gittiğim alerji prof. söyledi. Bi tedavi yok, alerjik bi bünye,sürekli nemlendirilcek.
Evet sezaryen oldum, zorunluydu zaten. Bi de 4 gün küvözde kaldı. Bunların etkisi var diye duydum.
Prof. bu genetik bi durum doğuştan böyle dedi
Sabah 9 da yaptı önce bu 12 de yaptığı olabilir dediğin gibi cnmAkşam yemeğinde n sonra kakasını yapmış mıydı canım. Yediğin köfte den olabilir. Süt alerjisi varsa şayet dana eti de önerilmiyor.
Kan tahlili yapıcakmı bilmiyorum :)Bendede yapmadı kabulizlik renk boyama herkeste oluyor kabızlık herkeste olmayabilir benim kızımda yaptı kabızlık mesela d vitamini kullanılmasını bütün doktorlar söylüyor ama kan ilacı için kanına baktirip yeterli degerdeyse kullanıma gerek olmadığını düşünen de var ama sağlık ocağı herkese veriyor genel görüş kullanılması yönünde ben çok rahasiz ettiği için ve kan değeri iyi olduğu için kullanmadım.
Bence çocuk doktorundan ziyade çocuk alerji bölümüne gidin canım. Ama kakada mukus ve kan süt alerjisi deniliyor hep bu konuda netten doktorların görüşlerini okudum çokça.Sabah 9 da yaptı önce bu 12 de yaptığı olabilir dediğin gibi cnm
Biz de ilk kontrolumuze gittigimizde baya beklemistik, sonra 15,20 dk icinde bizi postalamisti doktorBilemedim ki güveniyorum doktorumuza ticari kaygıları olmayan bi doktor
Sadece aşırı yogun o kötü bişey
Evet canım bende çok okuyorum alerji doktoru bulmakta zor galiba İstanbul anadolu yakasindayimBence çocuk doktorundan ziyade çocuk alerji bölümüne gidin canım. Ama kakada mukus ve kan süt alerjisi deniliyor hep bu konuda netten doktorların görüşlerini okudum çokça.
Canım sen hangi şehirde alerji doktoruna gittin ben İstanbul'dayımDün gittiğim alerji prof. söyledi. Bi tedavi yok, alerjik bi bünye,sürekli nemlendirilcek.
Evet sezaryen oldum, zorunluydu zaten. Bi de 4 gün küvözde kaldı. Bunların etkisi var diye duydum.
Prof. bu genetik bi durum doğuştan böyle dedi
Gecen gün kızım aglama krizine girdiginde doktor az kilo almıs mamaya basla dedi diye mama yapıcaktımSezaryen oldum bebek alerjik oldu diye dusunme bir suru faktor var, genetik aktarim var. Ben vajinal dogum yaptim benim bebisin de sag dizinin arkasinda, kulak arkasinda kuruluk ve kizariklik var. Bilmiyorum eskiden de boyleydi de annelerimiz farkinda mi degildi? Surekli doktora mi gidiyorlardi? Hayir. Baksaniza bebislerimizin yarisi alerjik. Ya yedigimiz ictigimiz endustriyel urunler dokunuyor ya da normal gelisimsel bir surec, bilemiyorum. Ben emmedigim icin annem sut ve princ unuyla mama yapip, icine de yumurta kiriyormusiyi bu yaslara kadar gelmisim
Sigortam ücretsiz iznimle birlikte bitiyor malesefBiz de ilk kontrolumuze gittigimizde baya beklemistik, sonra 15,20 dk icinde bizi postalamisti doktorsonra bu doktorumuzun ozel muayenehanesine gitmeye basladik. Her seferinde neredeyse yarim saat, 45 dk bebegi gozlemliyor, dolma kalemle notlarini tutuyor, sorularimizi cevapliyor. Bebegi muayene ederken surekli bize de anlatiyo, bingildagi soyle, dalagi boyle vs. Bu bizim sansimiz mi bilmiyorum ama hastanedeki doktorlar galiba yogunluktan biraz hizli davraniyorlar. Simdi evimize yakin bir hastanede de takibimizi yapan bir doktor olsun diye goturecegim, hastane kosullari farkli cunku, acil bir sey olur filan diye ama ozel sigortaniz varsa guvendiginiz bir doktorun muayenehanesine de gitmenizi oneririm.
Aynen dün resmen uyumadı yaBen bi ara akşamları rutinlerini yaptırdıktan sonra omzumda biraz pışpışlayıp mayışınca yatağına koyup biraz da orda pış pış yapıp uyutuyordum ama bu aralar mümkün değil sallanmadan uyumuyor hatta sallanarak bile zor uyuyor biraz huysuzluk var üstünde ya aşıdan ya da atak haftasında.
Anım tahini ben de çözdüm kesinlikle alerjik2 gundur sut urunu ve yumurta yemiyorum ama 6anaklarindaki kizarikliklar artti. Dun tahin pekmez yemistim. Acaba ondan mi oldu diyorum. Cok sinir bozucu bu alerji durumu.
Ya gulutene alerjisi var ya da tahin pekmeze. Sut ve yumurta degil bence. Cunku 3 hafta sut yumurta tuketmedim o donemde hafif sönmüştü egzamalar. Fakat su anda gayet kirmizi yanaklari ve hizla yayiliyor. Cok moralim bozuldu. Kaka da yapmadi. Huzirsuz da degil. Yani huzirsuzlugu herzamanki gibi.
Kan tahlili yapıcakmı bilmiyorum :)
Gebeligim boyunca kan tahlilime bakılmadan kullandım bi dünya vitamini hala daha kullanıyorum
Kilo falanda yapmadı hic
Aynen dün resmen uyumadı ya
Üç aylık bebek bu kadar uzun nasıl uyanık durur merak ettim
Sadece kucağımda gözünü kapadı az az , koyduğumda ise uyandı
Acaba diyorum uyu’t’makla alakalı ne eksik yapıyorum ya da ne yapabilirim ben mi uyutamadım
Sallamak, kucakta pışpışlamak, emzik
Daha ne yapabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?