Senin kız boydan iyi sanki boya gitmiştir süt yaramıyor diye birşey mi var. Doğal okan anne sütü mamalar hepsi yapay. Hangi mama anne sütü gibi iyi olur ki

Ya o kadar cok sey yasadim ki ona ragmen sutumun var olduguna inandim hep. Ama niyeyse bu ara yok diye korkuyorum. Cunku oglum kisa bi sure guzel vakumlu emdikten sonra sanki bos cekiyomus gibi geliyor bana. Ağlamıyor gerci. Kilosu da bu ay az cikinca korkum daha da artti

Sezeryan dikiş yerin mi acıyor. Bu kadar zaman sonra acıması normal mi ki? Doktoruna sordun mu hiç. Geçmiş olsun
Bende cok ayakta kalisam aciyor dikisler. Aysktan usutunce de aciyor. Ilkinde boyle olmamisti
Zorladim demek ki dun gecede kovayla suyunu kaldirdim kizin yikayacagmiz zaman esim evde yoktu..hala agir kaldirmamak gerekiyor demekki

Biberon temizleyiciyi ilk aldıgımda steril olsun diye her tarafını yıkadım sonuc bir kere bile kullanamadan cöp oldu ve kullanıcı hatası oldugu icin garanti veya iade veya değişim vs vs hic bişey yapamamıştım

Aa benim doktor karin kaslarini calistiemak icin egzersizler yapmaya basla demisti 40i ciktiktan sonra ama ben yapmaidm
Valla kizlar cok dikkatli olun ben suan ilk gundeki gibi yuruyemez oldum salak gibi ev supurdum agir kaldirdim..egzersizler icinde erken diye dusunuyodum birde en az 6 ay oldugunu bile bile..nasil korkuyorum simdi insallah ic dikisime bir sey olmamistir

Senin kız boydan iyi sanki boya gitmiştir süt yaramıyor diye birşey mi var. Doğal okan anne sütü mamalar hepsi yapay. Hangi mama anne sütü gibi iyi olur ki
Boyu iyi evet birde cok cok hareketli hic durmuyor eli bacagı
Mama doktor verdi bi haftalık bize bizde aynı markadan almıstık evde duruyor
Gözlemleyip bakıcam ona göre vericem
Herkeste eger ac olsa aglar diyor durmaz vs veya kusmaz bu kadar diyor cevrem
Pazartesi kusmalarını kaka miktarınıda söyleyeceğim doktora cocuguda gereksiz sisirmekte istemiyorum mamalarla

Insallah bir sey olmamistir ya: ( ben de hic dikkat etmiyorum basima bisey gelince akillanicam kesin

olmamıştır inşaallah canim ya çok üzüldüm

Bana da acele ediyor doktorun gibi geldi. Benim oglan kilodan iyi ama boydan az almis. Seninki boya vermis. Gelecek ay belki tam tersi olacak. Bazen doktorlarin bile mama markalariyla calistigini dusunuyorum. Annelerin evhamini da kullaniyorlar telaslandirip. Sen ne dusunuyorsun bebeginin gelisimiyle ilgili? En iyi tarti biziz bence.

Zayıfladıgını farkediyorum bacaklarındaki bogumları azaldı ama kıyafetlerinde 6-9aya gectik boyu olmuyor 3-6ay bazı markalar özellikle
Ama kesinlikle ac değil ona eminim gögsümü sıkıyorum süt geliyor, emerken yutkunma sesi geliyor, emerken uyuya kalıyor falan
Gaz cıkıyor alttan üsten, günde 3-5kere kaka yapıyor hatta gece 3-4gibide kaka yapıyor, bikaç kerede cisli bez değiştiriyorum
Kusmaları var bazen nadir böyle selale gibi, genellikle süt kesigi gibi neredeyse her emme sonrası mutlaka agzına geliyor o kesik kesik kusmaları
Ve uykusuzlugu olsun kusmaları kakası dogdugundan beri hep aynı
Hani beslenemese bunlar nerden nasıl cıkıyor
Sütüm yaramıyor desem arkadaslarda diyor yaramayan sütmü olur
Ama ya gercekten acsa ve anlamıyorsam aclıga alısmıssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…