Gunler günlerine tutmuyor ki. Inşallah gece de uyurBugunlerde huyu degisti biraz. Atak haftasinda galiba. Cok huzursuz. Normalde acken uyumaz ama uyudu az once. Sonra uyandi, bu sefer emdi. Emerken yine uykuya daldi. Bikac gundur boyle sebepsiz ciglik cigliga agliyor.
Senin kız boydan iyi sanki boya gitmiştir süt yaramıyor diye birşey mi var. Doğal okan anne sütü mamalar hepsi yapay. Hangi mama anne sütü gibi iyi olur kiHic organikte beslenmemişler İstanbul’da gayet ne varsa evde onu yerdim diyor hatta bi kere acmıs rahatsızmıs yemek yapamamıs su içtim gögsümden su geldi öyle besledim vs diye anlattıgı seyler var
Belki biz fazla sey biliyoruz arastırıyoruz onlar rahat bikaç cocuk kendi kendine büyür kafası falan onunda etkisi olabilir
Aa benim doktor karin kaslarini calistiemak icin egzersizler yapmaya basla demisti 40i ciktiktan sonra ama ben yapmaidmYouTube dün sezaryen sonrası yapılabilecek incelme hareketlerine baktım hepsi de karın hareketleri. Benim doktor mekik hareketlerini yapma dedi. Onu da yapamıyorum
Allah yardimcin olsun canimDuruyor kızım sadede emzirmeye verebilecekler banaSüt sağma malzemelerim , biberonların sterilize edilmesi , benim banyom vs evde bir sürü işim olıuordu ıvır zıvır çok zorlanacağım
Hmm awenti listeme aldim bakalimBen avent elektrikli kullaniyorum cok memnunum. Hastane tipini hastanede kullandim cok bilmiyorum hastane tipini. Ama medela icon de iyi diyorlar. Avwnt isini gorur. Manuelde bolekler cok yoruluyor.
Ya o kadar cok sey yasadim ki ona ragmen sutumun var olduguna inandim hep. Ama niyeyse bu ara yok diye korkuyorum. Cunku oglum kisa bi sure guzel vakumlu emdikten sonra sanki bos cekiyomus gibi geliyor bana. Ağlamıyor gerci. Kilosu da bu ay az cikinca korkum daha da arttiSütün azalmıyor göğüslerin terbiye oldu. Hiç mama vermek zorunda kalmadıysan O zamanlar öyle düşünmekle çok iyi yapmışsın. Çalışan biri değilsen yada göğüslerinde tıkanma (ki bu genelde süt fazlalığından değil bir şeye çok üzülmekten oluyor) olmuyorsa hiç gerek yok bence
Sezeryan dikiş yerin mi acıyor. Bu kadar zaman sonra acıması normal mi ki? Doktoruna sordun mu hiç. Geçmiş olsun
Zorladim demek ki dun gecede kovayla suyunu kaldirdim kizin yikayacagmiz zaman esim evde yoktu..hala agir kaldirmamak gerekiyor demekkiBende cok ayakta kalisam aciyor dikisler. Aysktan usutunce de aciyor. Ilkinde boyle olmamisti
Bilemedim ki güveniyorum doktorumuza ticari kaygıları olmayan bi doktor
Sadece aşırı yogun o kötü bişey
Biberon temizleyiciyi ilk aldıgımda steril olsun diye her tarafını yıkadım sonuc bir kere bile kullanamadan cöp olduKızlar benden size bir bilgi. Hepinizin bebeği gibi benimkide sürekli elini ağzına götürüyordu parmaklarını kemiriyordu. Dün eşim tutturdu diş çıkartıyor bu çocuk diş kaşıyıcılarını kaynat diye. Ne kadar daha erken olduğunu söylesem de dedim Kaynatayım☺ sizlerden biliyorum çünkü dönemsel olduğunu. kaşıyıcıların kutuların arkasında kaynatılmaz diye yazsa da nasıl temizlencek bu diyerek kaynattıM. Ve sonuç eziş büzüş bir şey oldularAklınızda bulunsun benim gibi bilmeyenler varsa Kaynatmayın
Valla kizlar cok dikkatli olun ben suan ilk gundeki gibi yuruyemez oldum salak gibi ev supurdum agir kaldirdim..egzersizler icinde erken diye dusunuyodum birde en az 6 ay oldugunu bile bile..nasil korkuyorum simdi insallah ic dikisime bir sey olmamistirAa benim doktor karin kaslarini calistiemak icin egzersizler yapmaya basla demisti 40i ciktiktan sonra ama ben yapmaidm
Boyu iyi evet birde cok cok hareketli hic durmuyor eli bacagıSenin kız boydan iyi sanki boya gitmiştir süt yaramıyor diye birşey mi var. Doğal okan anne sütü mamalar hepsi yapay. Hangi mama anne sütü gibi iyi olur ki
Insallah, dun zor da olsa gece uykusuna dalabildi. Uykuya dalarken bile icli icli agladi. Neyse ki sonra guzel uyudu.Gunler günlerine tutmuyor ki. Inşallah gece de uyur
Insallah bir sey olmamistir ya: ( ben de hic dikkat etmiyorum basima bisey gelince akillanicam kesinValla kizlar cok dikkatli olun ben suan ilk gundeki gibi yuruyemez oldum salak gibi ev supurdum agir kaldirdim..egzersizler icinde erken diye dusunuyodum birde en az 6 ay oldugunu bile bile..nasil korkuyorum simdi insallah ic dikisime bir sey olmamistir
Oyun halisinda bile yikamayin yaziyordu. Yikadim, bi sey de olmadiValla bilmiyorum tecrübeliler varsa söylesin. Sadece yıkanabileceği yazıyor arkasında
olmamıştır inşaallah canim ya çok üzüldümValla kizlar cok dikkatli olun ben suan ilk gundeki gibi yuruyemez oldum salak gibi ev supurdum agir kaldirdim..egzersizler icinde erken diye dusunuyodum birde en az 6 ay oldugunu bile bile..nasil korkuyorum simdi insallah ic dikisime bir sey olmamistir
Neyseki benimki sadece diş kaşıyıcısıBiberon temizleyiciyi ilk aldıgımda steril olsun diye her tarafını yıkadım sonuc bir kere bile kullanamadan cöp olduve kullanıcı hatası oldugu icin garanti veya iade veya değişim vs vs hic bişey yapamamıştım
Valla onu bende yıkadık bişeycik olmadıOyun halisinda bile yikamayin yaziyordu. Yikadim, bi sey de olmadi
Bana da acele ediyor doktorun gibi geldi. Benim oglan kilodan iyi ama boydan az almis. Seninki boya vermis. Gelecek ay belki tam tersi olacak. Bazen doktorlarin bile mama markalariyla calistigini dusunuyorum. Annelerin evhamini da kullaniyorlar telaslandirip. Sen ne dusunuyorsun bebeginin gelisimiyle ilgili? En iyi tarti biziz bence.Boyu iyi evet birde cok cok hareketli hic durmuyor eli bacagı
Mama doktor verdi bi haftalık bize bizde aynı markadan almıstık evde duruyor
Gözlemleyip bakıcam ona göre vericem
Herkeste eger ac olsa aglar diyor durmaz vs veya kusmaz bu kadar diyor cevrem
Pazartesi kusmalarını kaka miktarınıda söyleyeceğim doktora cocuguda gereksiz sisirmekte istemiyorum mamalarla
Bizim doktorda 4. Ayda önerdi öyle baslayacagızEbe bana 4. Aya kadar anneden alır Demiri sonra takviye etmek gerekiyor demişti. 4. Ayda başlamak daha mantıklı geldi bana
Zayıfladıgını farkediyorum bacaklarındaki bogumları azaldı ama kıyafetlerinde 6-9aya gectik boyu olmuyor 3-6ay bazı markalar özellikleBana da acele ediyor doktorun gibi geldi. Benim oglan kilodan iyi ama boydan az almis. Seninki boya vermis. Gelecek ay belki tam tersi olacak. Bazen doktorlarin bile mama markalariyla calistigini dusunuyorum. Annelerin evhamini da kullaniyorlar telaslandirip. Sen ne dusunuyorsun bebeginin gelisimiyle ilgili? En iyi tarti biziz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?