Ben 2 ay emmisim annemde öyle pirinç unlu o vitamin siz mamalarla büyütmüş bizi ozamanlar onlar veriliyordu diyor yazık bize acaba gaz sorunu yokmuydu nasıl hazmettik acaba

Benimkinin demiri dusuk cikmisti kan tahlilinde. 4. Ay demir baslariz demisti ozeldeki doktor. Kizimda da kullanmistim.

Ben 2 ay emmisim annemde öyle pirinç unlu o vitamin siz mamalarla büyütmüş bizi ozamanlar onlar veriliyordu diyor yazık bize acaba gaz sorunu yokmuydu nasıl hazmettik acaba
Annem ben hic gaz cıkarmayı bilmem diyor mesela
Yoktu demekki öyle bebek üstüne düşmeler

Aç uyuyunca hemen kalkıyor mu,?
Bugunlerde huyu degisti biraz. Atak haftasinda galiba. Cok huzursuz. Normalde acken uyumaz ama uyudu az once. Sonra uyandi, bu sefer emdi. Emerken yine uykuya daldi. Bikac gundur boyle sebepsiz ciglik cigliga agliyor.

Kundak tek gecerim. Cok bunaldigi zamanlarda kendisini geri dogru kasiyor kafasini ensesine dogru cekiyor ve agliyor. Kisaca aciyo agzini yummuyor gozunu. Kundak yapiyorum aglarken ve ana kucagina koyup salliyorum. Esim sagolsun sallamaya alistirdi. Onceden sadece kundak yapip elimle ustten pis lis doyordum uyuyordu. Simdi kundak ve sallamak seviyor.

Bence de aç değildir o zaman. Sütün yaramıyor diye bişey yok diyorlar rahat ol. Belki kustuğu ve çok sık kaka yaptığı için emdiği yaramamış olabilir.

vay bee yumurta
canim ya vitaminli vitaminli olsun yavrumun mamasi diyordur kirarken de
gerçekten aşırı irdeliyoruz bazen sonra da korktuğumuz başımıza geliyor

Annem ben hic gaz cıkarmayı bilmem diyor mesela
Yoktu demekki öyle bebek üstüne düşmeler
benim kv de öyle diyor. bende diyorum ki tamam yediklerinizden dolayı (organik olduğu için) belki bu kadar gaz olmaz ama az da olsa olur. belki bebekler ağlıyordur gazdan olduğunu bilmiyorlardır. yada benim babaannem falan cok güzel masaj yapar. öyle yapıyorlardır gazı da çıkıveriyordur

Canım ya benimkide uyku aralarında alıyo sadece uykusu varsa imkansiz almıyor çok fena ağlıyor artık ayaktada sallanmıyo ona da ağlıyor sadece omzumda uyutabiliyorum..10 dakika uyuyup uyanıyo o ara emiyo..sen yine uyku aralarında vermeye çalış inşallah geçici bir süreçtir..benim de moralim çok bozuk 3.ayda red dönemi oluyomuş.sen pes etmemeye çalıs biliyorum çok zor psikoloji kalmıyo ama

Hic organikte beslenmemişler İstanbul’da gayet ne varsa evde onu yerdim diyor hatta bi kere acmıs rahatsızmıs yemek yapamamıs su içtim gögsümden su geldi öyle besledim vs diye anlattıgı seyler var
Belki biz fazla sey biliyoruz arastırıyoruz onlar rahat bikaç cocuk kendi kendine büyür kafası falan onunda etkisi olabilir

Normalde esim supurur evi bugun evi supurdum ve hep aciyan o sag taraf acimaya basladi dikislerde pisman oldum ya insallah bi sıkınti yoktur.baya baya basamiyorum suan

Normalde esim supurur evi bugun evi supurdum ve hep aciyan o sag taraf acimaya basladi dikislerde pisman oldum ya insallah bi sıkınti yoktur.baya baya basamiyorum suan
Sezeryan dikiş yerin mi acıyor. Bu kadar zaman sonra acıması normal mi ki? Doktoruna sordun mu hiç. Geçmiş olsun

Bende cok ayakta kalisam aciyor dikisler. Aysktan usutunce de aciyor. Ilkinde boyle olmamisti

Kızlar benden size bir bilgi. Hepinizin bebeği gibi benimkide sürekli elini ağzına götürüyordu parmaklarını kemiriyordu. Dün eşim tutturdu diş çıkartıyor bu çocuk diş kaşıyıcılarını kaynat diye. Ne kadar daha erken olduğunu söylesem de dedim Kaynatayım sizlerden biliyorum çünkü dönemsel olduğunu. kaşıyıcıların kutuların arkasında kaynatılmaz diye yazsa da nasıl temizlencek bu diyerek kaynattıM. Ve sonuç eziş büzüş bir şey oldular Aklınızda bulunsun benim gibi bilmeyenler varsa Kaynatmayın

Nasil temizlicez o zaman? Esim de bana hijyen takintili diyor oyun halisini yikadim oyuncaklari sabunlu bezle sildim diye agzina goturdugu seyi nasil hijyenik tutabiliriz acaba?

Arayıp konustunuzmu sigortayla
Hastaneye kalsa bizimkide karşılamıyordu
Bir sonrakilerde ücretsiz izinde olacagım için tüm haklarım dondurulucak artık aganın eli tutulmaz misali ödeyecegiz :)
Konuştuk valla canım karşılamıyor. Valla aynen mecbur ödenecek feda olsun kuzucuklaea hasta olmasınlarda tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…