Boyu iyi evet birde cok cok hareketli hic durmuyor eli bacagı
Mama doktor verdi bi haftalık bize bizde aynı markadan almıstık evde duruyor
Gözlemleyip bakıcam ona göre vericem
Herkeste eger ac olsa aglar diyor durmaz vs veya kusmaz bu kadar diyor cevrem
Pazartesi kusmalarını kaka miktarınıda söyleyeceğim doktora cocuguda gereksiz sisirmekte istemiyorum mamalarla
Aynen katılıyorum benimki ac iken ortalığı yıkıyor hazırlayıp getirene kadar ölecekmiş gibi ağlıyor ac olan bebek durmaz. Hiperaktif bir bebiş demekki. Ben de sali mama ek olarak vermeye başladım seninki ile aynı marka hipp hergün kakasini yapan cocuk kesildi tas oldu simdi de onun aglamasiyla uğraşıyorum mama baslar isen dikkat et bu sorunu hemen herkes yaşıyor mama kullanalar
EElwing6
dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Zorlama bundan sonraki bir sey olmasın boşver evi. Bebekli ev dağınık olur benimki de coşuyor herkesinki oyledir
Zayıfladıgını farkediyorum bacaklarındaki bogumları azaldı ama kıyafetlerinde 6-9aya gectik boyu olmuyor 3-6ay bazı markalar özellikle
Ama kesinlikle ac değil ona eminim gögsümü sıkıyorum süt geliyor, emerken yutkunma sesi geliyor, emerken uyuya kalıyor falan
Gaz cıkıyor alttan üsten, günde 3-5kere kaka yapıyor hatta gece 3-4gibide kaka yapıyor, bikaç kerede cisli bez değiştiriyorum
Kusmaları var bazen nadir böyle selale gibi, genellikle süt kesigi gibi neredeyse her emme sonrası mutlaka agzına geliyor o kesik kesik kusmaları
Ve uykusuzlugu olsun kusmaları kakası dogdugundan beri hep aynı
Hani beslenemese bunlar nerden nasıl cıkıyor
Sütüm yaramıyor desem arkadaslarda diyor yaramayan sütmü olur
Ama ya gercekten acsa ve anlamıyorsam aclıga alısmıssa
Çişli bezi çoksa sütün çok demektir bence olumsuz düşünme senin bebiş de benimki gibi çok hareketli ve az uyuyo doktorum bana bu yüzden de az kilo alıyo olabilir demişti
Canım ya benimkide uyku aralarında alıyo sadece uykusu varsa imkansiz almıyor çok fena ağlıyor artık ayaktada sallanmıyo ona da ağlıyor sadece omzumda uyutabiliyorum..10 dakika uyuyup uyanıyo o ara emiyo..sen yine uyku aralarında vermeye çalış inşallah geçici bir süreçtir..benim de moralim çok bozuk 3.ayda red dönemi oluyomuş.sen pes etmemeye çalıs biliyorum çok zor psikoloji kalmıyo ama
Evet çok zor bir süreç ama kesinlikle yeneceğim bir süreç diye düşün. Bebekler özünde beslenmeye nasıl başlıyorsa meme. Veya biberon onu ararlarmış , yani aslında bebeklerde bunu istiyor fakat gelişim aşamasında bünyeleri sanırım kabul etmiyor.
Valla kizlar cok dikkatli olun ben suan ilk gundeki gibi yuruyemez oldum salak gibi ev supurdum agir kaldirdim..egzersizler icinde erken diye dusunuyodum birde en az 6 ay oldugunu bile bile..nasil korkuyorum simdi insallah ic dikisime bir sey olmamistir
Bugunlerde huyu degisti biraz. Atak haftasinda galiba. Cok huzursuz. Normalde acken uyumaz ama uyudu az once. Sonra uyandi, bu sefer emdi. Emerken yine uykuya daldi. Bikac gundur boyle sebepsiz ciglik cigliga agliyor.
Benimki de öyle ne yaptıysak susmadı aç herhalde dedik 60 cc mama yaptık bitince daha çok ağladı 30 cc de süt verdim sakinledi gülücükler atıyordu vs 5-10 dk sonra iğne batırıyorlar gibi tekrar çığlık çığlığa ağlamaya başladı zorla uyuttuk, uyandı 5-10 dk yine iyiydi sonra yine çığlık çığlığa ağlamaya başladı bugün yere yatırdım sürekli yana çeviriyor kendini yüz üstü dönmeye çalışıyor, sanırım bu atak haftası bitince yüz üstü dönmeye başlayacak
Kızlar bi arkadaşım kullanmadığı kangurusunu bana verdi fakat yenidoğan aparatı yok bebişler 3 aylık oldu hala o aparatı kullanıyo musunuz ne kadar süre kullanılacak? Hepsiburadada sadece yenidoğan aparatı satılıyo alsam mı bilemedimSolomombaby bu arada marka
Normalde esim supurur evi bugun evi supurdum ve hep aciyan o sag taraf acimaya basladi dikislerde pisman oldum ya insallah bi sıkınti yoktur.baya baya basamiyorum suan
Nasil temizlicez o zaman? Esim de bana hijyen takintili diyor oyun halisini yikadim oyuncaklari sabunlu bezle sildim diye agzina goturdugu seyi nasil hijyenik tutabiliriz acaba?
Valla kizlar cok dikkatli olun ben suan ilk gundeki gibi yuruyemez oldum salak gibi ev supurdum agir kaldirdim..egzersizler icinde erken diye dusunuyodum birde en az 6 ay oldugunu bile bile..nasil korkuyorum simdi insallah ic dikisime bir sey olmamistir
Yok canım birşey olmaz çok ağır birşey kaldirmadigin sürece ben 15 günden beri tüm işlerimi kendim yapıyorum 1 kez genel temizlik için yardımcı aldim okadar doğumdan sonra. Belki bian ters bir hareket yapsindir onun acısı olabilir dikişler sağlam yani açılmaz bu saatten sonra