Canım sen hangi şehirde alerji doktoruna gittin ben İstanbul'dayım
İstanbuldayım canım Bezmialeme gittim prof emin özkaya. Sana uzak kalabilir belki ama yine de bi görünün istersen. 200 lira idi muayene

Mama Yetmediği zaman benimkide hep öyle ağlıyor canım..mamayı içmeye devam etmek istiyo bende az hazirladiysam ki 60 bizimkine asla yetmiyodu o zamanlar 90 100 anca..simdo zaten iştah gitii emmiyoda mamayıda 2 gün önce 90 bitirmişti dün 40 anca icti

Biberonu hep verdim ben canim 2 hafta önce bırakmıştık mamayi 1 hafta sonrada red başladi..simdi yine aç olduğunu anlarsam veriyorum mama..inşallah geçer bu dönemseldir
Sanada çok geçmiş olsun en yakın zamanda iyilesirsin inşallah

Herkes gece lambası kullanıyor mu? Gece ampülü patlamuş bebiş daha çok uyudu

Oyun halıları arasındaki fark var mı ne tavsiye ediyorsunuz. Şimdi sipariş vereceğim gittigisiyorda iki tane günün fırsatında
Piyanolu mu piyanosuz mu tavsiye edersiniz

Gece lambası kullanıyorum ama gece uyandığında tekrar yatıracağım vakit cekiyorum daha çabuk uykuya dalıyor odada az ışık olunca sabah olmuş gibi tepkiler verip kendini kaldırmaya çalışıyor

Saol canım inşallah ben inanıyorum hepsi geçiyor ihtiyaçları değişiyor

Ben kullanmiyorum. Hatta normal gunesligi cikardim karartma perde taktim. Icerde hic isik yok. Zifiri karanlikta uyuyoruz. Normal perde ilr iceri cok isik giruyordu disaridan.

Canım sen ona muhakkak fitil ver. Gliserin kansuk al yoksa. İçerde çok fazla bekleyince katılaşabiliyor, ondan yapamamış olabilir

Benimkinin dün açlıktan ziyade kaka sıkıntısı varmış. En sonunda akşam üstü kakayı yaptı rahatladı biraz.

Kıyamam kuzuya az içiyorsa o zaman az az sık sık ver sütü-mamayı.

yesilus canim nadil oldu ayagin.
Ben sut sagmayi sabah ve aksam olacak sekilde azalttim. Bazen oglen de sağıyorum ve sut miktari azaldi. Sen kac saatte bir sagiyorsun. Tekrar arttirmak icin eski duzenime donmek istiyotum a.a kafam karisti.

Ayağım baya ağrıyor ağrı kesici kullanıyorum , değnekle geziyorum evde
Ben 5 kez sağıyorum sabaha karşıda sağarsam 6 kez oluyor
sabah erken , öğleden önce , öğlen , akşam , gece , bazen sabaha karşı
Biliyorsun düzenli sağınca hiç azalmıyor aksine artıyor günden güne

Geçmiş olsun inşallah biranonce düzelir ayağın. Her sagmanda kaç CC cikiyo? Ben 1 kez sagiyorum gece 80 CC cikiyo aslında biraz daha cikicak gibi mochi bosaltmiyo elle sıksam çıkar ama uyku sersemi ugrasamiyorum

Facede emzirme akademisi grubunda gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir 10 dk sağın dediler süt arttırmak için. Bugün denemeye başlayacağım ama inşallah benim kız engel olmaz. Bi de benim 10 dk da çok az süt çıkar onları sağdıkça birleştirmem gerek, birleştirmeyi nasıl yapsam? İlk sağdığımı 2 saat dışarda bekletip ikinci sağdığımı da ekleyip öyle mi dolaba koysam?

Ben de oyle yapayim bari. 9.30 da sagdim. 10 da emzirdim. Kalani emmis oldu. Yagli kismi emdi uyuklaya uyuklaya. 12.30da sagacagim. Beni sagmaktan sogutan meme reddi ve su alerji oldu.
Simdi diyet yapiyorum ve önceki sagdiklarim diyetsiz ve onlari verememe durumum var. Ne olacak o sutler çöp. 1 ay yetecek sut var. Meme reddi oldugunda da biberon vermeden kendimi emzirdim cok sukur atlattik. Ama boyle giderse de sut bitecek memislerde. Sagmam lazim. Insallah diyet cok uzun surmez. Bakalim sali gunu doktor ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…