Bilmiyorum ki, bu gidişimizde sorarım kontrolde, Demir başlatılacak bir ara.Pedia kullanıyorum ben d vitaminş kaç aya kadar kullanılacak acaba bilen varmı
Huzursuz olmuyor mu canım 11 günde? Bizimki 4. günde çok huzursuz oluyor, 5. günde fitil yapıyorduk. Şimdi şurubu sayesinde gün aşırı yapıyor.Ayni kaygilari ben de yasiyorum ama benimki 11 gun oldu kaka yapmayali. Bugun 4 tane cisli bezi var. Be i de 5 dk emiyor sonra emmiyor. Biberonu da zorla 70 80 cc iciyor. Nasil emecek bilemiyorum. Cocuk ac kaldigi icin sindirecek birsey bulamadi da ondan mi kaka yapmiyor diyorum. Egzamadan dolayi sut yumurta peynir yogurt vs kisaca sut urunleri de gitti. Sutum azaldi sanki. Kafam karisti bu kaka olayinda.
Tamam teşekkürlerBuarada trendyolda 49tl
Solomombaby Yenidoğan Aparatı - Siyah(0-3Ay) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Solomombaby Yenidoğan Aparatı - Siyah(0-3Ay) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Delimisin aynen öyle , bazen yardımcıya ihtiyacım olur bazen yemek yapmamaya , kahvaltıyla geçiştirmek falanyorgunoz @ShinSeGi sagolun kizlar aman dikkat edin..isguzarligima geldi iste kendimede kiziyorum her seye yetisicem diiye paraliyorum kendimi insanlar bi yardimci aliyo bazen yemek yapmiyo ne bileyim..ben 3 cesit yemek yapmaya evi temizlemeye cocuga bakmaya sut uretmeye derken ...tukeniyorum ..aziicik canimin kiymetini bilmem lazim herhalde
Hayırlı olsun şimdiden.Brans Ingilizce sanırım.Ben de alan değişikliği ile (puanım tutarsa tabi) Sınıf öğretmenliğinden Edebiyata geçmeyi düşünüyorum.Lise tavsiye eder misin?Tek elimde bebek, diğer elimle iş yapmaktan ameliyat yerim ağrıyor bugünlerde. Ben tercih yaptım norm fazlasıydım atama yapılıyor şimdi, liseden ilkokula geçiyorum sırf oğlum için, ders saati az ve yarım gün, program esnek. Hatta yine okul değiştirmezsem 5 yaşına geldi mi anasınıfına başlatırım yanımda diyorum. ☺
O zaman bu yazıyı oku bakalımYokyok kesinlikle bugun ders oldu bana agir islere elimi surmem artik.. esim yatiyodu hadi dedim bunaltmiyim dinlensin(sabah kizi birakip disari cikmistim) ben supureyim..
ama birakmak gerekiyormusbende hazir gida yiyemiyorumki o yuzden yapma geregi duyuyorum gulce uyudugu anda dinlenecegim bosluklar ya yemege ya evi toparlamaya gidiyo.yani illa yemek bekleyende yok ama benim köle ruhum esim diyo cagiralim kadini gelen biri vardi amann diyorum yapilcak bir sey yok simdi masraf olmasin ama rahatta durmuyorum annemde boyle boyle hasta etti kendini ayni sey bende de varmis demek ki
Hangi şuruptu canım , bizimde 5.günHuzursuz olmuyor mu canım 11 günde? Bizimki 4. günde çok huzursuz oluyor, 5. günde fitil yapıyorduk. Şimdi şurubu sayesinde gün aşırı yapıyor.
Evet hata sende burda uyarsaydın ya biziAhahah bunu bende yaptım bi hafta önce ama kasiyici patlakmis diye düşünmüştüm demekki hata bendeymis
Malesef bizde de aynı durum var süt alerjimiz çıktı daha en başındanYa arkadaşlar bu cocuklar neden böyle alerjik kimi görsem cocugu alerjik. Sezeryan doğumla doğan cocukların alerjik olma ihtimali fazlaymış sanırım ondan oluyor. İnşallah cok uzun sürmez bu durum y
Bugun huzursuzlandi. Sanirim az emdigi icin kaka yapmiyor. Bu ay kilo da almadi sanki. Ya boyu uzadi. Bilemedim. Norm fazlasi tercih ben de yaptim ama olmadi.Huzursuz olmuyor mu canım 11 günde? Bizimki 4. günde çok huzursuz oluyor, 5. günde fitil yapıyorduk. Şimdi şurubu sayesinde gün aşırı yapıyor.
Sut alerjisi kan tahlilinde mi cikti yoksa deri testinde mi? Benimkine kandan sut yumurta icin test yapildi alerjisi cikmadi. Ona ragmen cocuk alerji dr sut urunlerini yasakladi. Testte cikmayabiliyormus.Malesef bizde de aynı durum var süt alerjimiz çıktı daha en başından3 aylık olduk hâlâ süt ürünleri tüketmiyorum ek gıdaya geçince alerji uzmanıyla birlikte karar verilecek en çok ihtiyacım olan şeyleri yiyip içemiyorum yerine ne koysam fayda etmiyor dişim çürüdü bu yüzden hiç görmediğim şeyi yaptırmak zorunda kaldım dişçide canımın istiyo ama tutmak zorundayım kendimi o iyi olsun da ben sonra da yerim içerim diyorum ama inşallah ek gıdaya geçince de devam etmez diye düşünmekten kendimi paraladım inşallah hepimiz için geçici olur bu durumlar
Ben 13 günlükken falan farketmiştim kakası mukusluydu rengi de biraz değişikti hatta buraya da yazmıştım doktora gittik kakasını gördü direk alerjisi var süt ürünleri tüketme dedi daha sonra 1 aylıkken kontrole gittik kaka tahlili falan verdik doktor yine diyete devam dedi hâlâ yemiyorum içmiyorum yüzünde kırmızı noktalar oluşuyodu yediğim zaman bilmeden şimdi geçti onlar kakasını da sürekli takip ediyorum mukuslu kakası da bitti çok şükür inşallah ek gıdaya geçince devam etmez gelişimi için kalsiyum çok önemliSut alerjisi kan tahlilinde mi cikti yoksa deri testinde mi? Benimkine kandan sut yumurta icin test yapildi alerjisi cikmadi. Ona ragmen cocuk alerji dr sut urunlerini yasakladi. Testte cikmayabiliyormus.
Belirtileriniz neydi. Bizde mukuslu kaka en bastan vardi. Simdi yapmiyor bilmiyorum kakasi nasil. Tum vucudunda da dokuntuler var egzama.
Ben kendimde suç bulmadım ki karpuz bozukmus dedim yine alsam yine kaynatırdım o dereceEvet hata sende burda uyarsaydın ya bizi
Beninkinin yuzu tamamen egzama. Putur putur. Banyodan sonra kip kirmizi oluyor. Aglarken de oyle sakinlestigi zaman rengi normal ten rengi ama puturlukler ve dokuntuler duruyor. Cildi de cok kuru. Bu diyet isi cok zor. Ne yiyecegimi sasirdim. Patates kizartiyorum. Zeytin ekmek kahvaltida. Kahvaltida tahin pekmez yemistim o da kizartti sanki. Simdi knu da yemoyorum ama unitup simit yedim kahvaltida tahinin ana maddesi. Bugun yine artti gibi oldu.Ben 13 günlükken falan farketmiştim kakası mukusluydu rengi de biraz değişikti hatta buraya da yazmıştım doktora gittik kakasını gördü direk alerjisi var süt ürünleri tüketme dedi daha sonra 1 aylıkken kontrole gittik kaka tahlili falan verdik doktor yine diyete devam dedi hâlâ yemiyorum içmiyorum yüzünde kırmızı noktalar oluşuyodu yediğim zaman bilmeden şimdi geçti onlar kakasını da sürekli takip ediyorum mukuslu kakası da bitti çok şükür inşallah ek gıdaya geçince devam etmez gelişimi için kalsiyum çok önemli
Kullandığın banyo sabununu değiştirmeyi denedin mi hiç? Ya da lif olarak ne kullanıyosun ben de küçükken çok kızarırmışım annem yün lifle banyo yaptırmayınca geçmişBeninkinin yuzu tamamen egzama. Putur putur. Banyodan sonra kip kirmizi oluyor. Aglarken de oyle sakinlestigi zaman rengi normal ten rengi ama puturlukler ve dokuntuler duruyor. Cildi de cok kuru. Bu diyet isi cok zor. Ne yiyecegimi sasirdim. Patates kizartiyorum. Zeytin ekmek kahvaltida. Kahvaltida tahin pekmez yemistim o da kizartti sanki. Simdi knu da yemoyorum ama unitup simit yedim kahvaltida tahinin ana maddesi. Bugun yine artti gibi oldu.
Sorun su ki ben gratiside hallediyorumO zaman bu yazıyı oku bakalım
iki kadın tatilden dönmüşler, biri hemen eve girişmiş temizlik yemek falan digeri de direk kuaföre gitmiş saçını makyajını yaptırmaya. akşam olmuş 1.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış ev mis gibi olmuş yemek kokuları mis gibi ama kadın per perişan terlemiş, demiş ki böyle temiz eve böyle bakımsız kadın olmaz karısını değiştirmiş.2.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış afeti dünya. bakımlı, ama evi pislik götürüyor, demiş ki böyle bakımlı kadına böyle pis ev olmaz; evi değiştirmiş..
Ev nankördür temizlik göstermez. kimsenin mezar taşına çok titizdi yazmayacaklar,mutluluk cif ve çamaşır suyunda değil, gratiste anacim
Canim bende basit seyler yapiyorum ama yinede yapiyorum yaniiCanım benim ne diye 3 yemekle filan uğraşıyorsun 2 çeşit yeter. Bizim evde bebiş geldiğinden beri hep 2 çeşit var, genelde de pratik şeyler. Fırında tavuk- pilav, çorba-sebze yemeği, köfte-patates, fırında balık-çorba gibi. Hatta bi kaç kere menemen filan yapıp geçiştirdik. Ki eskiden ben çeşit çeşit, değişik değişik yemekler yapardım. Sağolsun eşim de ses etmeden önüne ne gelirse yiyor halimi bildiğinden. Evi de eşim evde olmadan temizlemiyorum sadece salonu 2-3 günde bir temizliyorum bebeğe toz gitmesin diye ama genel temizliği eşimle yapıyoruz haftada bir. Hatta şuan maddi sıkıntımız olmasa 2 haftada bir bi yardımcı da alırdım.
Bende öyle bendeSorun su ki ben gratiside hallediyorummisal esim gelmeden bitirip cekiduzen vericem diye bile kendime acele ederken telasa kapiliyorum zorunlulukmus gibi tadini cikart sende ohh
Yaa gerçekten hasbelkader büyümüşüz :)) ben de pek emmemişim annemi :) gerçekten bu kadar bebeğin alerjik olacağını düşünmemiştim, doktora bi gittim alerji bölümü nasıl da kalabalık. Aynı işte kulak arkası, alın, göğüş, el ayak bileklerinde kuruluk, egzama dedi doktor, diyeti de önermedi zaman zaman böyle egzama olacak dedi. Ah kime neye inanacağımı şaşırdım, galiba en iyi bildiğim yolsan içgüdümle devam edicem. Bi çıkamadık doktordan. Haftaya cuma gene gidicez. Bi bitmedi. Allah beterinden korusun :)Sezaryen oldum bebek alerjik oldu diye dusunme bir suru faktor var, genetik aktarim var. Ben vajinal dogum yaptim benim bebisin de sag dizinin arkasinda, kulak arkasinda kuruluk ve kizariklik var. Bilmiyorum eskiden de boyleydi de annelerimiz farkinda mi degildi? Surekli doktora mi gidiyorlardi? Hayir. Baksaniza bebislerimizin yarisi alerjik. Ya yedigimiz ictigimiz endustriyel urunler dokunuyor ya da normal gelisimsel bir surec, bilemiyorum. Ben emmedigim icin annem sut ve princ unuyla mama yapip, icine de yumurta kiriyormusiyi bu yaslara kadar gelmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?