Huzursuz olmuyor mu canım 11 günde? Bizimki 4. günde çok huzursuz oluyor, 5. günde fitil yapıyorduk. Şimdi şurubu sayesinde gün aşırı yapıyor.

Delimisin aynen öyle , bazen yardımcıya ihtiyacım olur bazen yemek yapmamaya , kahvaltıyla geçiştirmek falan
Kendini bu kadar yorma , yani yemeksiz olmuyor elbet ama arada izin ver kendine tükenme yani. Rutin işler gözümüze basit görünüyor ama dün geceden beri iş yapamıyorum eşim ve arkadaşım koşturdu baya baya iş yapılıyor , ev sürekli derlenip toplanıyor. Sürekli bişeyler istiyorum , sahalara bir süre ara verdim

Hayırlı olsun şimdiden.Brans Ingilizce sanırım.Ben de alan değişikliği ile (puanım tutarsa tabi) Sınıf öğretmenliğinden Edebiyata geçmeyi düşünüyorum.Lise tavsiye eder misin?

O zaman bu yazıyı oku bakalım

iki kadın tatilden dönmüşler, biri hemen eve girişmiş temizlik yemek falan digeri de direk kuaföre gitmiş saçını makyajını yaptırmaya. akşam olmuş 1.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış ev mis gibi olmuş yemek kokuları mis gibi ama kadın per perişan terlemiş, demiş ki böyle temiz eve böyle bakımsız kadın olmaz karısını değiştirmiş.2.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış afeti dünya. bakımlı, ama evi pislik götürüyor, demiş ki böyle bakımlı kadına böyle pis ev olmaz; evi değiştirmiş..
Ev nankördür temizlik göstermez. kimsenin mezar taşına çok titizdi yazmayacaklar,mutluluk cif ve çamaşır suyunda değil, gratiste anacim

Ya arkadaşlar bu cocuklar neden böyle alerjik kimi görsem cocugu alerjik. Sezeryan doğumla doğan cocukların alerjik olma ihtimali fazlaymış sanırım ondan oluyor. İnşallah cok uzun sürmez bu durum y
Malesef bizde de aynı durum var süt alerjimiz çıktı daha en başından 3 aylık olduk hâlâ süt ürünleri tüketmiyorum ek gıdaya geçince alerji uzmanıyla birlikte karar verilecek en çok ihtiyacım olan şeyleri yiyip içemiyorum yerine ne koysam fayda etmiyor dişim çürüdü bu yüzden hiç görmediğim şeyi yaptırmak zorunda kaldım dişçide canımın istiyo ama tutmak zorundayım kendimi o iyi olsun da ben sonra da yerim içerim diyorum ama inşallah ek gıdaya geçince de devam etmez diye düşünmekten kendimi paraladım inşallah hepimiz için geçici olur bu durumlar

Huzursuz olmuyor mu canım 11 günde? Bizimki 4. günde çok huzursuz oluyor, 5. günde fitil yapıyorduk. Şimdi şurubu sayesinde gün aşırı yapıyor.
Bugun huzursuzlandi. Sanirim az emdigi icin kaka yapmiyor. Bu ay kilo da almadi sanki. Ya boyu uzadi. Bilemedim. Norm fazlasi tercih ben de yaptim ama olmadi.

Sut alerjisi kan tahlilinde mi cikti yoksa deri testinde mi? Benimkine kandan sut yumurta icin test yapildi alerjisi cikmadi. Ona ragmen cocuk alerji dr sut urunlerini yasakladi. Testte cikmayabiliyormus.
Belirtileriniz neydi. Bizde mukuslu kaka en bastan vardi. Simdi yapmiyor bilmiyorum kakasi nasil. Tum vucudunda da dokuntuler var egzama.

Ben 13 günlükken falan farketmiştim kakası mukusluydu rengi de biraz değişikti hatta buraya da yazmıştım doktora gittik kakasını gördü direk alerjisi var süt ürünleri tüketme dedi daha sonra 1 aylıkken kontrole gittik kaka tahlili falan verdik doktor yine diyete devam dedi hâlâ yemiyorum içmiyorum yüzünde kırmızı noktalar oluşuyodu yediğim zaman bilmeden şimdi geçti onlar kakasını da sürekli takip ediyorum mukuslu kakası da bitti çok şükür inşallah ek gıdaya geçince devam etmez gelişimi için kalsiyum çok önemli

Beninkinin yuzu tamamen egzama. Putur putur. Banyodan sonra kip kirmizi oluyor. Aglarken de oyle sakinlestigi zaman rengi normal ten rengi ama puturlukler ve dokuntuler duruyor. Cildi de cok kuru. Bu diyet isi cok zor. Ne yiyecegimi sasirdim. Patates kizartiyorum. Zeytin ekmek kahvaltida. Kahvaltida tahin pekmez yemistim o da kizartti sanki. Simdi knu da yemoyorum ama unitup simit yedim kahvaltida tahinin ana maddesi. Bugun yine artti gibi oldu.

Kullandığın banyo sabununu değiştirmeyi denedin mi hiç? Ya da lif olarak ne kullanıyosun ben de küçükken çok kızarırmışım annem yün lifle banyo yaptırmayınca geçmiş

Sorun su ki ben gratiside hallediyorum misal esim gelmeden bitirip cekiduzen vericem diye bile kendime acele ederken telasa kapiliyorum zorunlulukmus gibi tadini cikart sende ohh

Canim bende basit seyler yapiyorum ama yinede yapiyorum yanii o bile yoruyor iste.. yardimci kesinlikle almak lazim bende yipratmicam artik kendimi ek gida donemi daha zorlasacak her sey

Çarşamba günü okuldan arkadaşlar gelecek 10 kişi fln.hep de çeşit çeşit şeyler yapılıyor.7 çeşit artı yöresel ürünler koyacağım masaya.uzun zamandır evde değildim memlekette yaptım doğumu geçen hafta evime geldim annemle.baya toparladık yarın da temizlikçi gelecek.eşim bişeyler yapmaya çalışmış ama işte erkek olunca ona göre evimiz her zaman çok temiz:)))ama sağolsun yemek işini hamileyken de cogunlukla eşim yapardı.şimdi de yapar ben yorgunsam.bir gündüz bir gece çalışıyor kiz da zaten babaya düşkün baya vakit geçiriyorlar o sırada işlerimı hallediyorum ben de.

Yaa gerçekten hasbelkader büyümüşüz :)) ben de pek emmemişim annemi :) gerçekten bu kadar bebeğin alerjik olacağını düşünmemiştim, doktora bi gittim alerji bölümü nasıl da kalabalık. Aynı işte kulak arkası, alın, göğüş, el ayak bileklerinde kuruluk, egzama dedi doktor, diyeti de önermedi zaman zaman böyle egzama olacak dedi. Ah kime neye inanacağımı şaşırdım, galiba en iyi bildiğim yolsan içgüdümle devam edicem. Bi çıkamadık doktordan. Haftaya cuma gene gidicez. Bi bitmedi. Allah beterinden korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…