Sagolun kizlar.Valla supurgeyide baya haldir huldur yaptim..hep esim yapiyordu bugun babam gelecek diye alelacele is yaptim..dikkat etmek lazimmisGeçmiş olsun canım dikişlerini mi zorladın
Süpürgeden birşey olmazda ağır kaldırma aynen , inşallah bişey olmamıştır korkma
Evet aynen bu bebegi yukarı kaldırıyor ypksa kücücük daha içinde kaybolurBöyle bişey diil mi yanlış almıım bi de
Buarada trendyolda 49tlBöyle bişey diil mi yanlış almıım bi de
Evet önce kendimizi düşünmeliyiz aslında ama olmuyor..yorgunoz ShinSeGi sagolun kizlar aman dikkat edin..isguzarligima geldi iste kendimede kiziyorum her seye yetisicem diiye paraliyorum kendimi insanlar bi yardimci aliyo bazen yemek yapmiyo ne bileyim..ben 3 cesit yemek yapmaya evi temizlemeye cocuga bakmaya sut uretmeye derken ...tukeniyorum ..aziicik canimin kiymetini bilmem lazim herhalde
Evlendigimizden dogurana kadar eve en fazla bes kez falan hazır gıda girmiştir oda cigköfte kokorec falanyorgunoz ShinSeGi sagolun kizlar aman dikkat edin..isguzarligima geldi iste kendimede kiziyorum her seye yetisicem diiye paraliyorum kendimi insanlar bi yardimci aliyo bazen yemek yapmiyo ne bileyim..ben 3 cesit yemek yapmaya evi temizlemeye cocuga bakmaya sut uretmeye derken ...tukeniyorum ..aziicik canimin kiymetini bilmem lazim herhalde
Ahahah bunu bende yaptım bi hafta önce ama kasiyici patlakmis diye düşünmüştüm demekki hata bendeymisKızlar benden size bir bilgi. Hepinizin bebeği gibi benimkide sürekli elini ağzına götürüyordu parmaklarını kemiriyordu. Dün eşim tutturdu diş çıkartıyor bu çocuk diş kaşıyıcılarını kaynat diye. Ne kadar daha erken olduğunu söylesem de dedim Kaynatayım☺ sizlerden biliyorum çünkü dönemsel olduğunu. kaşıyıcıların kutuların arkasında kaynatılmaz diye yazsa da nasıl temizlencek bu diyerek kaynattıM. Ve sonuç eziş büzüş bir şey oldularAklınızda bulunsun benim gibi bilmeyenler varsa Kaynatmayın
Yokyok kesinlikle bugun ders oldu bana agir islere elimi surmem artik.. esim yatiyodu hadi dedim bunaltmiyim dinlensin(sabah kizi birakip disari cikmistim) ben supureyim..Evlendigimizden dogurana kadar eve en fazla bes kez falan hazır gıda girmiştir oda cigköfte kokorec falan
Pizzayı hamburgeri hatta tantuniyi bile kendimiz yapardık
Ancak dogurdum doguralı bitti o günler
Senelerdir yemedigim mc donalds bile evimize girdi öyle diyim
Üc günde bir anca yemek yaparsam yapıyorum ya balık alıyoruz pişirilmiş ya böyle hazır yemeksepeti gıdaları
Temizlikci dedigingibi yardımcı geliyor
Yaralıyız hala üstüne yorgunuz sudan cıkmıs balık gibiyiz kasma gercekten kendini karnımız bi sekilde doyuyor nasıl olsa sen daha önemlisin
Seninki de bi ara iştahsızdı o etkilemiştir, meme reddi vurdu biziBenimki de 20 günde 300 gr almış 1 cm uzamış , mamayı ağzına almıyor süt var zaten de daha süt ver dedi. Gece kaldırmana gerek yok dedi. 20 günde aldığını 10 günde aldırmaya çalış dedi
Evet..ben bi sekilde doyarim ama sütümden cocuga geciyo aman saglikli besleneyim aman esim ac gelir bir seyler olsun..aman etraf toplu olsun.. derken derken tukeniyosun..evin isi cidden hic bitmiyoEvet önce kendimizi düşünmeliyiz aslında ama olmuyor..
Kesinlikle canım bize de pedia-D verdi doktor, içinde bha varmış, araştırmadığıma çok pişman olmuştum. Bunda sadece zeytinyağı var ve kullanımı çok pratik.
Aynı benimkide göğsümü hissedince heme başlıyor ağlamaya diliyle itiyoMaşallah kuzuya.Benim kız da aynı başlarda emiyordu şimdi ortalığı yıkıyor diliyle öyle ittiriyorki mecbur sağıp veriyorum eskisi gibi çok süt de yok 20 cc 30cc 50cc ne kadar çıkarsa veriyorum.çoğunlukla mama.saglikli olsunlar da
Canım benim ne diye 3 yemekle filan uğraşıyorsun 2 çeşit yeter. Bizim evde bebiş geldiğinden beri hep 2 çeşit var, genelde de pratik şeyler. Fırında tavuk- pilav, çorba-sebze yemeği, köfte-patates, fırında balık-çorba gibi. Hatta bi kaç kere menemen filan yapıp geçiştirdik. Ki eskiden ben çeşit çeşit, değişik değişik yemekler yapardım. Sağolsun eşim de ses etmeden önüne ne gelirse yiyor halimi bildiğinden. Evi de eşim evde olmadan temizlemiyorum sadece salonu 2-3 günde bir temizliyorum bebeğe toz gitmesin diye ama genel temizliği eşimle yapıyoruz haftada bir. Hatta şuan maddi sıkıntımız olmasa 2 haftada bir bi yardımcı da alırdım.yorgunoz ShinSeGi sagolun kizlar aman dikkat edin..isguzarligima geldi iste kendimede kiziyorum her seye yetisicem diiye paraliyorum kendimi insanlar bi yardimci aliyo bazen yemek yapmiyo ne bileyim..ben 3 cesit yemek yapmaya evi temizlemeye cocuga bakmaya sut uretmeye derken ...tukeniyorum ..aziicik canimin kiymetini bilmem lazim herhalde
Caniimm bebekten agir birsey kaldirmamaliyiz. Karnin daha iyilesmedi.Zorladim demek ki dun gecede kovayla suyunu kaldirdim kizin yikayacagmiz zaman esim evde yoktu..hala agir kaldirmamak gerekiyor demekki
Bir yasina kadar dendi bize.Pedia kullanıyorum ben d vitaminş kaç aya kadar kullanılacak acaba bilen varmı
Ayni kaygilari ben de yasiyorum ama benimki 11 gun oldu kaka yapmayali. Bugun 4 tane cisli bezi var. Be i de 5 dk emiyor sonra emmiyor. Biberonu da zorla 70 80 cc iciyor. Nasil emecek bilemiyorum. Cocuk ac kaldigi icin sindirecek birsey bulamadi da ondan mi kaka yapmiyor diyorum. Egzamadan dolayi sut yumurta peynir yogurt vs kisaca sut urunleri de gitti. Sutum azaldi sanki. Kafam karisti bu kaka olayinda.Zayıfladıgını farkediyorum bacaklarındaki bogumları azaldı ama kıyafetlerinde 6-9aya gectik boyu olmuyor 3-6ay bazı markalar özellikle
Ama kesinlikle ac değil ona eminim gögsümü sıkıyorum süt geliyor, emerken yutkunma sesi geliyor, emerken uyuya kalıyor falan
Gaz cıkıyor alttan üsten, günde 3-5kere kaka yapıyor hatta gece 3-4gibide kaka yapıyor, bikaç kerede cisli bez değiştiriyorum
Kusmaları var bazen nadir böyle selale gibi, genellikle süt kesigi gibi neredeyse her emme sonrası mutlaka agzına geliyor o kesik kesik kusmaları
Ve uykusuzlugu olsun kusmaları kakası dogdugundan beri hep aynı
Hani beslenemese bunlar nerden nasıl cıkıyor
Sütüm yaramıyor desem arkadaslarda diyor yaramayan sütmü olur
Ama ya gercekten acsa ve anlamıyorsam aclıga alısmıssa
Biogaia ve sab simplex kullandık biz daha önce. Bugün de metsil aldık kullandık, epey rahatlattı gibiMetsil kullandık ama bizim gaz sorunumuz olmadı hic cok sükür
Biogaia yı öneriyorlar daha cok onu arastır istersen bi ayda onu kullandık
1 ay 1100 2 ay 800 gram ama göğsü tuttu diye süt sağmadım eldeki sütler bitti bu da tam emmiyor biberon istiyo3 keyfi isterse meme tutuyor mecbur mamaya başladım evde kimse olmayınca da sagamiyorum gündüz kucakci olduğu için ancak akşam eşim gelince maksimum üç kez sağıyorum o da kurtarmiyorSeninki kac gr almış
Tek elimde bebek, diğer elimle iş yapmaktan ameliyat yerim ağrıyor bugünlerde. Ben tercih yaptım norm fazlasıydım atama yapılıyor şimdi, liseden ilkokula geçiyorum sırf oğlum için, ders saati az ve yarım gün, program esnek. Hatta yine okul değiştirmezsem 5 yaşına geldi mi anasınıfına başlatırım yanımda diyorum.Evet..ben bi sekilde doyarim ama sütümden cocuga geciyo aman saglikli besleneyim aman esim ac gelir bir seyler olsun..aman etraf toplu olsun.. derken derken tukeniyosun..evin isi cidden hic bitmiyocalisma hayatini simdiden ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?