Geçmiş olsun canım dikişlerini mi zorladın
Süpürgeden birşey olmazda ağır kaldırma aynen , inşallah bişey olmamıştır korkma
Sagolun kizlar.Valla supurgeyide baya haldir huldur yaptim..hep esim yapiyordu bugun babam gelecek diye alelacele is yaptim..dikkat etmek lazimmis dusununcede daha 3 ay oldu unutuyoruz iste

E Elwing6 dikkat et kendine çok geçmiş olsun. Zorlama bundan sonraki bir sey olmasın boşver evi. Bebekli ev dağınık olur benimki de coşuyor herkesinki oyledir
yorgunoz ShinSeGi sagolun kizlar aman dikkat edin..isguzarligima geldi iste kendimede kiziyorum her seye yetisicem diiye paraliyorum kendimi insanlar bi yardimci aliyo bazen yemek yapmiyo ne bileyim..ben 3 cesit yemek yapmaya evi temizlemeye cocuga bakmaya sut uretmeye derken ...tukeniyorum ..aziicik canimin kiymetini bilmem lazim herhalde

Evet önce kendimizi düşünmeliyiz aslında ama olmuyor..

Evlendigimizden dogurana kadar eve en fazla bes kez falan hazır gıda girmiştir oda cigköfte kokorec falan
Pizzayı hamburgeri hatta tantuniyi bile kendimiz yapardık
Ancak dogurdum doguralı bitti o günler
Senelerdir yemedigim mc donalds bile evimize girdi öyle diyim
Üc günde bir anca yemek yaparsam yapıyorum ya balık alıyoruz pişirilmiş ya böyle hazır yemeksepeti gıdaları
Temizlikci dedigingibi yardımcı geliyor
Yaralıyız hala üstüne yorgunuz sudan cıkmıs balık gibiyiz kasma gercekten kendini karnımız bi sekilde doyuyor nasıl olsa sen daha önemlisin

Ahahah bunu bende yaptım bi hafta önce ama kasiyici patlakmis diye düşünmüştüm demekki hata bendeymis

Yokyok kesinlikle bugun ders oldu bana agir islere elimi surmem artik.. esim yatiyodu hadi dedim bunaltmiyim dinlensin(sabah kizi birakip disari cikmistim) ben supureyim..
ama birakmak gerekiyormus bende hazir gida yiyemiyorumki o yuzden yapma geregi duyuyorum gulce uyudugu anda dinlenecegim bosluklar ya yemege ya evi toparlamaya gidiyo.yani illa yemek bekleyende yok ama benim köle ruhum esim diyo cagiralim kadini gelen biri vardi amann diyorum yapilcak bir sey yok simdi masraf olmasin ama rahatta durmuyorum annemde boyle boyle hasta etti kendini ayni sey bende de varmis demek ki

Evet önce kendimizi düşünmeliyiz aslında ama olmuyor..
Evet..ben bi sekilde doyarim ama sütümden cocuga geciyo aman saglikli besleneyim aman esim ac gelir bir seyler olsun..aman etraf toplu olsun.. derken derken tukeniyosun..evin isi cidden hic bitmiyo calisma hayatini simdiden ozledim

Kesinlikle canım bize de pedia-D verdi doktor, içinde bha varmış, araştırmadığıma çok pişman olmuştum. Bunda sadece zeytinyağı var ve kullanımı çok pratik.
Pedia kullanıyorum ben d vitaminş kaç aya kadar kullanılacak acaba bilen varmı

Bu aksam uyuyup uyuyup uyaniyor anlamadim bir de masum masum yatakta bakiyor ya da bir iki sesleniyor geliyorum hoop gozler kapaniyor..konustukca aglamasi duruyo..korkuyo gibi anlamadim bu saat oldu 4 kez yatirdim 4 kez 20 dk icinde uyandi gunduz yuzu kapali uyutuyorum hemen daliyo simdide onu beklio bende korkuyorum bogulcak diye agiz mendiliyle kapatiyorum burnu acikta birakiyorum ama bi bakiyorum yuzu kapanmis ama cok seviyo oyle uyumayi yuzunden aldigim gibi de uyaniyo

Aynı benimkide göğsümü hissedince heme başlıyor ağlamaya diliyle itiyo

Canım benim ne diye 3 yemekle filan uğraşıyorsun 2 çeşit yeter. Bizim evde bebiş geldiğinden beri hep 2 çeşit var, genelde de pratik şeyler. Fırında tavuk- pilav, çorba-sebze yemeği, köfte-patates, fırında balık-çorba gibi. Hatta bi kaç kere menemen filan yapıp geçiştirdik. Ki eskiden ben çeşit çeşit, değişik değişik yemekler yapardım. Sağolsun eşim de ses etmeden önüne ne gelirse yiyor halimi bildiğinden. Evi de eşim evde olmadan temizlemiyorum sadece salonu 2-3 günde bir temizliyorum bebeğe toz gitmesin diye ama genel temizliği eşimle yapıyoruz haftada bir. Hatta şuan maddi sıkıntımız olmasa 2 haftada bir bi yardımcı da alırdım.

Ayni kaygilari ben de yasiyorum ama benimki 11 gun oldu kaka yapmayali. Bugun 4 tane cisli bezi var. Be i de 5 dk emiyor sonra emmiyor. Biberonu da zorla 70 80 cc iciyor. Nasil emecek bilemiyorum. Cocuk ac kaldigi icin sindirecek birsey bulamadi da ondan mi kaka yapmiyor diyorum. Egzamadan dolayi sut yumurta peynir yogurt vs kisaca sut urunleri de gitti. Sutum azaldi sanki. Kafam karisti bu kaka olayinda.

Metsil kullandık ama bizim gaz sorunumuz olmadı hic cok sükür
Biogaia yı öneriyorlar daha cok onu arastır istersen bi ayda onu kullandık
Biogaia ve sab simplex kullandık biz daha önce. Bugün de metsil aldık kullandık, epey rahatlattı gibi

Seninki kac gr almış
1 ay 1100 2 ay 800 gram ama göğsü tuttu diye süt sağmadım eldeki sütler bitti bu da tam emmiyor biberon istiyo3 keyfi isterse meme tutuyor mecbur mamaya başladım evde kimse olmayınca da sagamiyorum gündüz kucakci olduğu için ancak akşam eşim gelince maksimum üç kez sağıyorum o da kurtarmiyor

Evet..ben bi sekilde doyarim ama sütümden cocuga geciyo aman saglikli besleneyim aman esim ac gelir bir seyler olsun..aman etraf toplu olsun.. derken derken tukeniyosun..evin isi cidden hic bitmiyo calisma hayatini simdiden ozledim
Tek elimde bebek, diğer elimle iş yapmaktan ameliyat yerim ağrıyor bugünlerde. Ben tercih yaptım norm fazlasıydım atama yapılıyor şimdi, liseden ilkokula geçiyorum sırf oğlum için, ders saati az ve yarım gün, program esnek. Hatta yine okul değiştirmezsem 5 yaşına geldi mi anasınıfına başlatırım yanımda diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…