bu dediğine günlerce kafa yordum acaba ne zaman diyeNeyin etkilediğinden emin olamıyorım ki her zamanki yediğim şeyleri yiyorum genelde. Acaba yediklerimiz ne kadar sürede geçiyor sütümüze ?
Sürekli huy değiştiriyorlarFermuarli kundak almistim cok agliyodu kullanmiyodum bu aksam direnice elleri falan cikartinca bende gidip hazir kundagi kullandim ve hic sesi cikmadi uykuya daldibir garip cocuk
1.5 saat ara ile memede kestiriyor hah uyudu deyip yatırıyorum ama yok gözler aciliveriyor ve uyumuyor.Derin uykuya geçiş 4 te 5 te oluyor4e 5e kadr hic mi uyumuyor
Ah keskin ifadeleri kullanmaları ve herkesin ayrı bir yorum yapması yok mu!! Doğum yaptığımda bebeğimiz emzirirken hemşirenin biri geldi sütün yeterli dedi emzirdim. Sonra diğer hemşire geldiKesinlikle..diyorum ya her yontem her insanda ise yaramiyo o yuzden keskin ifadeleri doktorlarda kullanmasa emzirme danismanlarida keskehepsi tecrübeymis..bol sütlügunlere insallah
Şu anda çoktan uyumuş olması gerekiyordu, beşiği salladım kundaktan çıktı isyan çıkardı şimdi oturuyoruz karşılıklıUykuya cok zor geciyoruz ya bir saat 2 saat besik salliyorum.. sizde de oylemi..besige yatar yatmaz agulamaya basliyo ellerini kundaktan cikartmaya basliyo..mikir mikir surekliuyutmasam agliyo uykuzluktan uyutmaya calisincada istemiyo
Ben lisede çok mutluydum 7 yıldır. Ama son dönemlerde sıkıntılı sınıflar denk gelmeye başladı meslek lisesinde, bir de günde 10 saat dersi olan alanlar var, nöbet günlerinde akşamlara kadar okuldayız ve kuralların hiç esnetilmediği bir okuldaydım. Okuluna göre değişir ilkokul da lise de. Hayırlısı olsun diyelimHayırlı olsun şimdiden.Brans Ingilizce sanırım.Ben de alan değişikliği ile (puanım tutarsa tabi) Sınıf öğretmenliğinden Edebiyata geçmeyi düşünüyorum.Lise tavsiye eder misin?
Sokol canım. Şu aralar ishal yaptı kestik biz de.Hangi şuruptu canım , bizimde 5.gün
Ayyy çok geçmiş olsun. Diyet yaptın mı hiç? Kaymak, peynir, tereyağı hepsi süt ürünü. Süt diyeti yaptın mı? Yaptığın halde geçmedi mi?benimkinin bugün alerjisi alevlendi bir kustu kustu anlatamam
kusma oncesi yine yüzünün o geçmeyen puturleri renklendi
kusmuk un icinde mukussu yapilar vardi
kusma oncesi yediklerim
patates püresi tereyağlı
ki bunun alerjik old. düşünmüyorum
çoban peyniri ya da bir diğer deyişle köy peyniri /gur süt (çok severim )
bundan supheleniyorum
kabak tatlısının üzerinde kaymakla
kabak olamaz gecen hafta da yedim
ama az da olsa kaymak oldukça şüpheli
Ama ufak bi gülüşleri herşeye bedel degilmiBenimk8 de çok gazli idi yeni yeni çıkarıyor rahatlayacagin kurtulacağım dedim şimdi de kaka sorunumuz cıktı. Dertler.hic bitmeyecek o anlaşıldı bir sorunu çözünce.diger.sorunu basliyor
Canım 11 gün gerçekten fazla, doktorlar bile 10 gün normal diyor, ama bekletmeyelim demişti bana iki doktor 5 günden fazla. Ben sıralamada ilkim ilkokullu oluyorum, oradaki diğer öğretmenin puanı benden düşükmüş bozuldu ben gidiyorum diye ama yapacak birşey yok, ilkokul kolay kolay tayinlere açılmıyor. 16 saate giricem.Bugun huzursuzlandi. Sanirim az emdigi icin kaka yapmiyor. Bu ay kilo da almadi sanki. Ya boyu uzadi. Bilemedim. Norm fazlasi tercih ben de yaptim ama olmadi.
Linola'nın yüz kremini kullanıyorum oldukça başarılı, tavsiye ederim. Vücudunda da varsa vücut losyonu çok iyi. Alerjik çocuk sahibi olmak zorAllah yardımcınız olsun canım yaa,alerji cidden zor.
Benimkinin de yüzü pütür oldu. Annem öptüğün için olur diyor.Kakasi mukuslu gibi oluyor ama hepsi öyle değil.alerjik yapısı var ama cok değil diye düşünüyorum.
Alerji ile uğraşanlar krem kullanıyor musunuz bebeklere.Yuzu pütür olunca krem sürsem mi dedik ama bebek kremi almamıştık.tavsiyeniz var mi?sebamed dışında onun da alerjiye dokunduğunu hatırlıyorum.direkt zeytinyağı ile mi nemlendirsem acaba
canım daha yeni bakıyorum ancak gördüm. bugün evde çamaşır ve dağınıklık toplama günü oldu resmen, hiç fırsatım olmadı. Oğlum duphalac'ı içemeyince çocuk gastroentroloji Sokol şurup verdi, sabah akşam 2 cc içiyordu mamasına katıyorduk, ishal yapınca dozajı düşürdük, ishal geçmeyince de kestik bakalım nasıl ilerleyecek. Doktoruna sormadan kullanma şakın çeşitleri var bir de galiba.
Tamam canım tabi doktora sorarım teşekkürlercanım daha yeni bakıyorum ancak gördüm. bugün evde çamaşır ve dağınıklık toplama günü oldu resmen, hiç fırsatım olmadı. Oğlum duphalac'ı içemeyince çocuk gastroentroloji Sokol şurup verdi, sabah akşam 2 cc içiyordu mamasına katıyorduk, ishal yapınca dozajı düşürdük, ishal geçmeyince de kestik bakalım nasıl ilerleyecek. Doktoruna sormadan kullanma şakın çeşitleri var bir de galiba.
Umarım gecmiştir ama önerim Silverette gümüş gögüs ucu kapaklrıGöğüs ucu yarasıyla başı dertte olanlar ne gibi çözümleriniz varkrem fayda etmedi.
Canim bana coxuk doktoru bubcheni onermedi. Baska bir cocuk doktoru sebamed nemlendirici onerdi. Sabun kullanma sabun juritur cildini daha. Hametan ise yaramadi bizde. Core satin pembe kullaniyorum ama onu da duzenli surmek istemiyorum . Onu da coxuk doktoru soyledi.canim ben mustela ve bubchen marka urunlerle
hametan kullaniyorum
dogal zeytin yağlı sabun yag v.s. kullanmıştım iyi gelmedi benimkine ya da hepsi birbirine karıştı
12. Gun 2 defa yapti kakasini. Cok kotu kokuyordu. Rahatsiz gorunmiyordu. Rahatsiz olduginu hissetsem hemen doktora gotururdum ama herzamanki gibiydi. Kaka yaparken zorlandi terledi. Yapmasaydi acile götürecektim bugun.Canım 11 gün gerçekten fazla, doktorlar bile 10 gün normal diyor, ama bekletmeyelim demişti bana iki doktor 5 günden fazla. Ben sıralamada ilkim ilkokullu oluyorum, oradaki diğer öğretmenin puanı benden düşükmüş bozuldu ben gidiyorum diye ama yapacak birşey yok, ilkokul kolay kolay tayinlere açılmıyor. 16 saate giricem.
2 gündür gündüz uyuyor ama şu saatte çıldırıyor. Senin nasılAcaba günde mi var bi sıkıntı
ben diyetteyim zaten ama sut urunlerinden peynir serbesttiAyyy çok geçmiş olsun. Diyet yaptın mı hiç? Kaymak, peynir, tereyağı hepsi süt ürünü. Süt diyeti yaptın mı? Yaptığın halde geçmedi mi?
Ben de öyle ne yiyeceğimi şaşırdım kahvaltı özellikle peynirsiz falan geçmiyo bilmiyorum nolacakBeninkinin yuzu tamamen egzama. Putur putur. Banyodan sonra kip kirmizi oluyor. Aglarken de oyle sakinlestigi zaman rengi normal ten rengi ama puturlukler ve dokuntuler duruyor. Cildi de cok kuru. Bu diyet isi cok zor. Ne yiyecegimi sasirdim. Patates kizartiyorum. Zeytin ekmek kahvaltida. Kahvaltida tahin pekmez yemistim o da kizartti sanki. Simdi knu da yemoyorum ama unitup simit yedim kahvaltida tahinin ana maddesi. Bugun yine artti gibi oldu.
yok canım sabunu ilk hafta kullandimCanim bana coxuk doktoru bubcheni onermedi. Baska bir cocuk doktoru sebamed nemlendirici onerdi. Sabun kullanma sabun juritur cildini daha. Hametan ise yaramadi bizde. Core satin pembe kullaniyorum ama onu da duzenli surmek istemiyorum . Onu da coxuk doktoru soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?