Neyin etkilediğinden emin olamıyorım ki her zamanki yediğim şeyleri yiyorum genelde. Acaba yediklerimiz ne kadar sürede geçiyor sütümüze ?
bu dediğine günlerce kafa yordum acaba ne zaman diye
araştırdım net bişey bulamadim bilen varsa söylese ne iyi olur
ama sanırım süt kanalları öyle düşündüğümüz gibi sırayla vermiyor sütü sonuçta alerjen erkiyi yaratan şey micro düzeyde kisa sürede depodaki sütlere de etki ediyo diye düşünüyorum ben alerjen bişey yedikten 1 saat sonra da 3 saat sonrada emmesiyle etkilenisine sahit oldum
ama yine de bilmiyorum kafam karma karışık

Kesinlikle..diyorum ya her yontem her insanda ise yaramiyo o yuzden keskin ifadeleri doktorlarda kullanmasa emzirme danismanlarida keske hepsi tecrübeymis..bol sütlügunlere insallah
Ah keskin ifadeleri kullanmaları ve herkesin ayrı bir yorum yapması yok mu!! Doğum yaptığımda bebeğimiz emzirirken hemşirenin biri geldi sütün yeterli dedi emzirdim. Sonra diğer hemşire geldi
Uykuya cok zor geciyoruz ya bir saat 2 saat besik salliyorum.. sizde de oylemi..besige yatar yatmaz agulamaya basliyo ellerini kundaktan cikartmaya basliyo..mikir mikir surekli uyutmasam agliyo uykuzluktan uyutmaya calisincada istemiyo
Şu anda çoktan uyumuş olması gerekiyordu, beşiği salladım kundaktan çıktı isyan çıkardı şimdi oturuyoruz karşılıklı

Hayırlı olsun şimdiden.Brans Ingilizce sanırım.Ben de alan değişikliği ile (puanım tutarsa tabi) Sınıf öğretmenliğinden Edebiyata geçmeyi düşünüyorum.Lise tavsiye eder misin?
Ben lisede çok mutluydum 7 yıldır. Ama son dönemlerde sıkıntılı sınıflar denk gelmeye başladı meslek lisesinde, bir de günde 10 saat dersi olan alanlar var, nöbet günlerinde akşamlara kadar okuldayız ve kuralların hiç esnetilmediği bir okuldaydım. Okuluna göre değişir ilkokul da lise de. Hayırlısı olsun diyelim ben de umarım pişman olmam

Ayyy çok geçmiş olsun. Diyet yaptın mı hiç? Kaymak, peynir, tereyağı hepsi süt ürünü. Süt diyeti yaptın mı? Yaptığın halde geçmedi mi?

Bugun huzursuzlandi. Sanirim az emdigi icin kaka yapmiyor. Bu ay kilo da almadi sanki. Ya boyu uzadi. Bilemedim. Norm fazlasi tercih ben de yaptim ama olmadi.
Canım 11 gün gerçekten fazla, doktorlar bile 10 gün normal diyor, ama bekletmeyelim demişti bana iki doktor 5 günden fazla. Ben sıralamada ilkim ilkokullu oluyorum, oradaki diğer öğretmenin puanı benden düşükmüş bozuldu ben gidiyorum diye ama yapacak birşey yok, ilkokul kolay kolay tayinlere açılmıyor. 16 saate giricem.

Linola'nın yüz kremini kullanıyorum oldukça başarılı, tavsiye ederim. Vücudunda da varsa vücut losyonu çok iyi. Alerjik çocuk sahibi olmak zor

limelemon canım şurup hakkında bilgi alabilir miyim 6.gündeyiz
canım daha yeni bakıyorum ancak gördüm. bugün evde çamaşır ve dağınıklık toplama günü oldu resmen, hiç fırsatım olmadı. Oğlum duphalac'ı içemeyince çocuk gastroentroloji Sokol şurup verdi, sabah akşam 2 cc içiyordu mamasına katıyorduk, ishal yapınca dozajı düşürdük, ishal geçmeyince de kestik bakalım nasıl ilerleyecek. Doktoruna sormadan kullanma şakın çeşitleri var bir de galiba.

Tamam canım tabi doktora sorarım teşekkürler

canim ben mustela ve bubchen marka urunlerle
hametan kullaniyorum

dogal zeytin yağlı sabun yag v.s. kullanmıştım iyi gelmedi benimkine ya da hepsi birbirine karıştı
Canim bana coxuk doktoru bubcheni onermedi. Baska bir cocuk doktoru sebamed nemlendirici onerdi. Sabun kullanma sabun juritur cildini daha. Hametan ise yaramadi bizde. Core satin pembe kullaniyorum ama onu da duzenli surmek istemiyorum . Onu da coxuk doktoru soyledi.

12. Gun 2 defa yapti kakasini. Cok kotu kokuyordu. Rahatsiz gorunmiyordu. Rahatsiz olduginu hissetsem hemen doktora gotururdum ama herzamanki gibiydi. Kaka yaparken zorlandi terledi. Yapmasaydi acile götürecektim bugun.
Atmana sevjndim. Atama yapilmafan siralamani nasil ogrendin. Ben de tercih yaptim ama puanim az. Sinif ogretmenliginden gecenler yuzunden merkeze gelemiyorum. Onlarin puanlari cok yuksek. 150 kusur ile kapatti bizim burasi. Zatwn 2 okul acikti. Biri de 250 ile yerlesmis. Ben yine norm fazlasi.

Ayyy çok geçmiş olsun. Diyet yaptın mı hiç? Kaymak, peynir, tereyağı hepsi süt ürünü. Süt diyeti yaptın mı? Yaptığın halde geçmedi mi?
ben diyetteyim zaten ama sut urunlerinden peynir serbestti
ama ben sadece kaşar chedar parmesan yiyordum
kaymak i da ben elimine ettim bugün basıma bu geldi ama kaymak da yemeyeceğim bi de o çoban peynirini de yemiycem yapılış içerik falan okudum
ciddi fark var
kaşarlı tost ve zeytin kahvaltıma devam
20 aralıkta bir yoğurt çorbası yapar denerim diyordum yok yani vazgeçtim zaten azcık kilo alıyor kusma ataklariyla da onu kaybettiremem

Ben de öyle ne yiyeceğimi şaşırdım kahvaltı özellikle peynirsiz falan geçmiyo bilmiyorum nolacak ben simit yiyorum bazen sabahları inşallah ona bi alerjisi çıkmaz korkuyorum herşeyden

yok canım sabunu ilk hafta kullandim
ozenmeyecektim güya herşeyin doğalını verecektim
bunchen i de muhendisoglu onermis diye aldimdi
neyse mustela da var büyük te seba med kullandim herşeyi
ama bu muhendisoglu mu ne o beğenmemiş bazi ürünlerini hatta çoğunu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…