Anladıım, egzaması yok kuzunun sadece kusma vardı. Çok geçmiş olsun, inşallah tolerans geliştirebilmiştir. O kuruluklar el ayak ve bacak yanlarında bende de vardı, krem onları geçirdi. Egzamayı da birazcık azalttı çok değil. Acaba ne zamana kadar diyet yapıcan doktorun bi şey dedi mi, ne zaman diyeti açmaya başlıycak. Baya bi zor, zeytin yemekten içimde zeytin ağacı çıktı

Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum işte bazen zayıf anımıza denk geliyo takıyoruz böyle şeyleri galiba

Öyle diyen de var 3ay emdi yeter diyolar valla bigün birisine çok fena patlıcam

Benim oglan da 3 aylik olcumunde500 gram almisti. Evde tarttim 2,5 haftada 200 gram almis sadece. Kilo alamayacak sanirim. Esim kucagina aldi kakasini yaptiktan sonra. Resmen hafifledi cocuk dedi diye evde tarttim. Benim evdeki olcumle saglikocagi hemen hemen ayni cikiyor

Canım biberonla mi veriyosun?
Benimki de oyle hep daha fazla versem içecek gibi oluyo artık sadece emzirdigim öğünler aç mı kaliyo diye endiseleniyorum. Ama mamayi da çok versem kusuyo. Biberonu sevdi heralde.
Evet biberon kullanıyorum avent natural aslında akışı az zaten mamadan sonra ağlamıyo.. ben de sadece emzirdiğim öğün aç kalıyo mu ki dedim ama aç olsa ağlar sonuçta

Bundan sonra ikinci kez aynı şeyi yapan olursa dicem valla
Ilk bebegimdeyken emmedi biberon ve mama vermek zorunda kaldim. Teyzenin biri bana laf carptiriyor. Arkadasina dondu simdiki anneler de goguslerimiz bozulmadin diye emzirmiyor demisti. Cok sinir olmustum. Yesilcam izleye izleye teyzelerin başı donmus sanirim.
Ben manyak miyim yanimda memem dururken sicak suyu ayri, soguk suyu ayri tasiyayim. Mama ve biberonu ayri tasiyayim . Demem o ki. Hepsini bosver at arkana duyma.

Mamayı fazla yapıp dene canım , hepimiz herşeyi deneye yanılma yöntemiyle öğreniyoruz. Hani şimdi 90 değilde 95 içmek ister yada 100 yatın 80 içmek ister anı anını tutmuyor ki
Sen bir tık fazla yapıp mamayı deneyebilirsin

Öyle yapmak gerekiyo da işte bazen zayıf anımıza denk geliyo galiba ah o çok bilen teyzeler yok muÇocuk yetiştirmeyi çok iyi biliyolar ama nedense ülke manyak kaynıyo

Evet biberon kullanıyorum avent natural aslında akışı az zaten mamadan sonra ağlamıyo.. ben de sadece emzirdiğim öğün aç kalıyo mu ki dedim ama aç olsa ağlar sonuçta
Ayniyiz benim biberon da avent natural bence biberonu sevdiginden. Aç olsa anliyoruz zaten agliyo ortalığı yıkıyo hatta. Ama işte annelik sadece emzirdigimde doymuyo mu ki diye dusunuyorum ben de

Ağlarsa üstüne bi daha verirsin demişti doktor ama 90 içtikten sonra hiç ağlamıyo o yüzden artırmıyorum şimdilik bakalım

Maşallah sevindim kendi yapmasına. Bizimki 4. gün başlıyor huysuzlanmaya. Sıvı mıydı katı mıydı peki? Bizimkiler katılaşmaya başlayınca dedik bu çocuk tek başına yapamazmış zaten bunu.
Bizim ilçede açıklanıyor öğretmenlerin puanları, sendika baskısıyla açıklamak zorunda kalıyormuş ilçe milli eğitim.Okullara yazıyla gönderiyorlar. İlkokula alışabilecek miyim bakalım, liseler de çok tehlikeli olmaya başladı.

Ağlarsa üstüne bi daha verirsin demişti doktor ama 90 içtikten sonra hiç ağlamıyo o yüzden artırmıyorum şimdilik bakalım
60 veriyorum ben ağlıyor. Peşinden gaz çıkartıp emziriyorum ağlaması devam ederse. Midesini büyütmek istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

Canım biberonla mi veriyosun?
Benimki de oyle hep daha fazla versem içecek gibi oluyo artık sadece emzirdigim öğünler aç mı kaliyo diye endiseleniyorum. Ama mamayi da çok versem kusuyo. Biberonu sevdi heralde.
yorgunoz bizimki de her mamadan sonra ağlıyor, 6 saat arayla 60 cc veriyorum. Hemşire bu bile fazla midesini büyütmüşsün dedi. Biberonu seviyorlar hızlı hızlı içmeyi, daha fazlasını versen yine isteyecek emin ol.

Doktor günde 3 kez 90cc vermemi söyledi sabah öğle ve gece veriyorum yalnız sabahkini 60 yapıyorum midesi fazla büyüse ara emmelerde de ağlardı bence

60 veriyorum ben ağlıyor. Peşinden gaz çıkartıp emziriyorum ağlaması devam ederse. Midesini büyütmek istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Bence doğru yapiyosun, şimdiki aklım olsa bende oyle yapardim. Aglayinca 30 daha vermeye alistirdim. Midesi de buyudu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…