Anladıım, egzaması yok kuzunun sadece kusma vardı. Çok geçmiş olsun, inşallah tolerans geliştirebilmiştir. O kuruluklar el ayak ve bacak yanlarında bende de vardı, krem onları geçirdi. Egzamayı da birazcık azalttı çok değil. Acaba ne zamana kadar diyet yapıcan doktorun bi şey dedi mi, ne zaman diyeti açmaya başlıycak. Baya bi zor, zeytin yemekten içimde zeytin ağacı çıktıDöküntü ne bilmiyorum ama el ve ayak bileklerinde kuruma gibi böyle beyaz pütürler var bugün farkettim bebek yağı falan kullanmadım hiç belki de nemsiz kaldıama aşırı kusma vardı tabi şu an arada bi oluyo önceden her emdiğinde kusardı 2 buçuk ayı geçti heralde süt ürünleri yasak ve işe yaradı hem kusması azaldı hem de kakası mukuslu değil pütürlü oluyor
Çok haklısın ben de öyle düşünüyorum işte bazen zayıf anımıza denk geliyo takıyoruz böyle şeyleri galibaAy ben cok gicik oluyorum insanlara yaa... bu bebkleri doyurma isi bana japon baliklarini animsatiyor hani yem verdikce yer, doydugunu bilmez sonra siser olur. Bebisler de verdikce yiyor, yedikce mideleri buyuyor bence iyilik degil, kotuluk yapiyoruz. Sen annesin bebek ac olsa anlamaz misin? Misafirlikte 1 kere gormus bebegi ahkam kesiyor, onun lafiyla canini sikma lutfen. Doktorunun onerdigi kadarini yap gerisini de dusunme. Mama hayat kurtatici ama fazlasi da zarar. Her gidanin fazlasi zarar. Valla obezite cagimizin hastaligi, bence dikkatli olmakta fayda var. Bebeklerin akli olsa yiyip yiyip kusmazlar di mi?ac olsa anlarsin, rahat ol
Öyle diyen de var 3ay emdi yeter diyolar valla bigün birisine çok fena patlıcamAman çok biliyor onlar, boşversene sen. Bi bebek için en iyisini annesi bilir. Hem emmiş hem 90 cc mama yeniş, daha ne olacakki. Aç olsa feryat figan ağlar zaten, e o zaman da sen zaten ekstra mama verirsin. Benim de babam sürekli boşver emzirmeyi daya mamayı büyüyüversin kafasında (anne sütünün özellikleri hakkında zerre fikri yok) babama he he deyip geçiyorum.
Cocuk senin cocugun istedigin gibi besle buyut. Bosver baskalarini. Sana ne ben boyle istiyorum de gec.Öyle diyen de var 3ay emdi yeter diyolar valla bigün birisine çok fena patlıcam
Evet biberon kullanıyorum avent natural aslında akışı az zaten mamadan sonra ağlamıyo.. ben de sadece emzirdiğim öğün aç kalıyo mu ki dedim ama aç olsa ağlar sonuçtaCanım biberonla mi veriyosun?
Benimki de oyle hep daha fazla versem içecek gibi oluyo artık sadece emzirdigim öğünler aç mı kaliyo diye endiseleniyorum. Ama mamayi da çok versem kusuyo. Biberonu sevdi heralde.
Teşekkür ederim valla buraya yazıp destek görünce rahatladımOlur öyle bazen, boşver gelsin geçsin can sıkıntın. Çocuğunu senden daha fazla kimse düşünemez. Hepimizin etrafında "çok akııllı" birileri var
Bundan sonra ikinci kez aynı şeyi yapan olursa dicem vallaCocuk senin cocugun istedigin gibi besle buyut. Bosver baskalarini. Sana ne ben boyle istiyorum de gec.
Ilk bebegimdeyken emmedi biberon ve mama vermek zorunda kaldim. Teyzenin biri bana laf carptiriyor. Arkadasina dondu simdiki anneler de goguslerimiz bozulmadin diye emzirmiyor demisti. Cok sinir olmustum. Yesilcam izleye izleye teyzelerin başı donmus sanirim.Bundan sonra ikinci kez aynı şeyi yapan olursa dicem valla
Mamayı fazla yapıp dene canım , hepimiz herşeyi deneye yanılma yöntemiyle öğreniyoruz. Hani şimdi 90 değilde 95 içmek ister yada 100 yatın 80 içmek ister anı anını tutmuyor kiDün misafirliğe gitmiştik o zamandan beri moralim bozuk kızlarEmzirmiştim sonra ağladığı için 90cc mama verdim onu da içti bebişim ev sahibi de sanki daha versen içer gibi duruyo şimdi bi daha ne zaman emmek ister dedi ben de en fazla iki saat dayanır dedim e neden mamayı artırmıyosun bak kimi bebek iştahsız olur ondan kilo alımı azdır ama seninki versen içcek kilo da daha çok alır yazık diil mi dedi ben de ama o zaman memeyi bırakabilir dedim olsun sanki mama çok kötü bişey asıl bebiş isterken tam doyurmamak daha kötü diil mi dedi Bebeğimi bile bile tam doyurmuyomuşum hissine kapıldım
Patla bacım birlikte patlayalimÖyle diyen de var 3ay emdi yeter diyolar valla bigün birisine çok fena patlıcam
Öyle yapmak gerekiyo da işte bazen zayıf anımıza denk geliyo galiba ah o çok bilen teyzeler yok muIlk bebegimdeyken emmedi biberon ve mama vermek zorunda kaldim. Teyzenin biri bana laf carptiriyor. Arkadasina dondu simdiki anneler de goguslerimiz bozulmadin diye emzirmiyor demisti. Cok sinir olmustum. Yesilcam izleye izleye teyzelerin başı donmus sanirim.
Ben manyak miyim yanimda memem dururken sicak suyu ayri, soguk suyu ayri tasiyayim. Mama ve biberonu ayri tasiyayim . Demem o ki. Hepsini bosver at arkana duyma.
Ayniyiz benim biberon da avent natural bence biberonu sevdiginden. Aç olsa anliyoruz zaten agliyo ortalığı yıkıyo hatta. Ama işte annelik sadece emzirdigimde doymuyo mu ki diye dusunuyorum ben deEvet biberon kullanıyorum avent natural aslında akışı az zaten mamadan sonra ağlamıyo.. ben de sadece emzirdiğim öğün aç kalıyo mu ki dedim ama aç olsa ağlar sonuçta
Ağlarsa üstüne bi daha verirsin demişti doktor ama 90 içtikten sonra hiç ağlamıyo o yüzden artırmıyorum şimdilik bakalımMamayı fazla yapıp dene canım , hepimiz herşeyi deneye yanılma yöntemiyle öğreniyoruz. Hani şimdi 90 değilde 95 içmek ister yada 100 yatın 80 içmek ister anı anını tutmuyor ki
Sen bir tık fazla yapıp mamayı deneyebilirsin
Ay şu ek gıda dönemi gelsin ya doymuyosa yesin ne buluyosaAyniyiz benim biberon da avent natural bence biberonu sevdiginden. Aç olsa anliyoruz zaten agliyo ortalığı yıkıyo hatta. Ama işte annelik sadece emzirdigimde doymuyo mu ki diye dusunuyorum ben de
Maşallah sevindim kendi yapmasına. Bizimki 4. gün başlıyor huysuzlanmaya. Sıvı mıydı katı mıydı peki? Bizimkiler katılaşmaya başlayınca dedik bu çocuk tek başına yapamazmış zaten bunu.12. Gun 2 defa yapti kakasini. Cok kotu kokuyordu. Rahatsiz gorunmiyordu. Rahatsiz olduginu hissetsem hemen doktora gotururdum ama herzamanki gibiydi. Kaka yaparken zorlandi terledi. Yapmasaydi acile götürecektim bugun.
Atmana sevjndim. Atama yapilmafan siralamani nasil ogrendin. Ben de tercih yaptim ama puanim az. Sinif ogretmenliginden gecenler yuzunden merkeze gelemiyorum. Onlarin puanlari cok yuksek. 150 kusur ile kapatti bizim burasi. Zatwn 2 okul acikti. Biri de 250 ile yerlesmis. Ben yine norm fazlasi.
60 veriyorum ben ağlıyor. Peşinden gaz çıkartıp emziriyorum ağlaması devam ederse. Midesini büyütmek istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.Ağlarsa üstüne bi daha verirsin demişti doktor ama 90 içtikten sonra hiç ağlamıyo o yüzden artırmıyorum şimdilik bakalım
Canım biberonla mi veriyosun?
Benimki de oyle hep daha fazla versem içecek gibi oluyo artık sadece emzirdigim öğünler aç mı kaliyo diye endiseleniyorum. Ama mamayi da çok versem kusuyo. Biberonu sevdi heralde.
Doktor günde 3 kez 90cc vermemi söyledi sabah öğle ve gece veriyorum yalnız sabahkini 60 yapıyorum midesi fazla büyüse ara emmelerde de ağlardı benceyorgunoz bizimki de her mamadan sonra ağlıyor, 6 saat arayla 60 cc veriyorum. Hemşire bu bile fazla midesini büyütmüşsün dedi. Biberonu seviyorlar hızlı hızlı içmeyi, daha fazlasını versen yine isteyecek emin ol.
Bence doğru yapiyosun, şimdiki aklım olsa bende oyle yapardim. Aglayinca 30 daha vermeye alistirdim. Midesi de buyudu sanırım60 veriyorum ben ağlıyor. Peşinden gaz çıkartıp emziriyorum ağlaması devam ederse. Midesini büyütmek istemiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?