Ben de öyle ne yiyeceğimi şaşırdım kahvaltı özellikle peynirsiz falan geçmiyo bilmiyorum nolacak ben simit yiyorum bazen sabahları inşallah ona bi alerjisi çıkmaz korkuyorum herşeyden
siz büyük oynuyonuz canlar
simit susam
tahin susam
Plm123
tam da ataklık
ben o hatayı bi kere yaptım çocuk çıldırmıştı

siz büyük oynuyonuz canlar
simit susam
tahin susam
Plm123
tam da ataklık
ben o hatayı bi kere yaptım çocuk çıldırmıştı
Ama ben şu ana kadar simitte bi sıkıntı yaşamadım bizimki genelde uykusuzluktan çıldırıyor akşamları bazen uyutmuyorum gece uyusun diye deli oluyor uyumak için başka atağımız yok şimdilik çok şükür

alerjik dememismiydin ben mi yanlış anladım

cok sevdim ya hikayeyi. Buyuk dersler cikardim su an

alerjik dememismiydin ben mi yanlış anladım
Süt alerjisi var evet sadece süt ürünleri tüketmiyorum içinde varsa bazen yiyorum onlar pek etkilemiyor ama direk peynir yoğurt süt falan hemen etki gösteriyor inşallah geçici olur yoksa genç yaşta dişsiz kalacam

Dün misafirliğe gitmiştik o zamandan beri moralim bozuk kızlarEmzirmiştim sonra ağladığı için 90cc mama verdim onu da içti bebişim ev sahibi de sanki daha versen içer gibi duruyo şimdi bi daha ne zaman emmek ister dedi ben de en fazla iki saat dayanır dedim e neden mamayı artırmıyosun bak kimi bebek iştahsız olur ondan kilo alımı azdır ama seninki versen içcek kilo da daha çok alır yazık diil mi dedi ben de ama o zaman memeyi bırakabilir dedim olsun sanki mama çok kötü bişey asıl bebiş isterken tam doyurmamak daha kötü diil mi dediBebeğimi bile bile tam doyurmuyomuşum hissine kapıldım

Aynen benimki de az kilo aldı. Benim bildiğim süt diyetinde içinde süt olan her şey yasak, bisküvi dahi yasak. Ama sonra zamanla açılıyomuş işte peynir, yoğurt diye en son süt içiliyomuş. Ben de diyetteyim, süt içeren hiç bir şey tüketmiyorum ona rağmen çok da iyileşti diyemem.
Bebeğin bugün kusmadan evvel iyileşme belirtisi gösteriyo muydu peki, hani yemediğimiz şeyin bebek için aşerjik olduğunu kaç günde anlarız ki? 2 haftadır diyetteyim, bezdum

Herkes gece lambası kullanıyor mu? Gece ampülü patlamuş bebiş daha çok uyudu
Biz kullanıyoruz los ışıklı oluyo baktım çok ışıklı lamba üzerine bi yemeni geçirip azaltiyorum ışığını..hiç tamamen karanlıkta kalmadık bazende antenin ışığını yakıyorum odaya vuruyo

Bebeğinde döküntüler var mı? Yüzde vücudunda? Ne zamandır diyettesin ve sence işe yaradı mı? Bi de aşırı kusma şikayetin var mıydı?

Sen bebeğine öyle yaparsın ben yapmıyorum sayın çok bilmiş demek isterdim. Herkesin bi fikri var yaa. Bir anne bebeğini nasıl aç bırakabilir, yettiğini düşünüyorsun ki o kadar mama veriyosun. Hiç dert etme, zaten çok ağlasa doymadığını belli etse gene verirsin mama ya da tekrar meme. Üzülme hiç

Evet emdikten sonra ağlarsa mama veriyorum zaten mamadan sonra da ağlamıyo normalde hiç takmazdım söylenenleri ama dün niye moralim bozuldu anlamadım

2 gündür gündüz uyuyor ama şu saatte çıldırıyor. Senin nasıl
Akşam 8 de bi başlıyor rahat 4 saat renkten renge giriyo ağlamaktan,herşeyi yapıyorum masaj krem aspirator sesi beyaz gurultu damla hopla zıpla halay horon üçayak aklına ne gelirse bi haftadır böyle şimdi sakinledi uyudu 1 saat arayla bazen yarim sabah ederiz

evet iyiydi son 5 6 gündür hiç kusmamıştı
kaşar tost zeytin et diyetine devam edecem zira bir pırasa yedim şuan burnumdan geliyor sürekli aglama ve gaz şeklinde kış bebesi iyi hosta kış sebzelerinin hepsi gaz bombası

Bebeğinde döküntüler var mı? Yüzde vücudunda? Ne zamandır diyettesin ve sence işe yaradı mı? Bi de aşırı kusma şikayetin var mıydı?
Döküntü ne bilmiyorum ama el ve ayak bileklerinde kuruma gibi böyle beyaz pütürler var bugün farkettim bebek yağı falan kullanmadım hiç belki de nemsiz kaldı ama aşırı kusma vardı tabi şu an arada bi oluyo önceden her emdiğinde kusardı 2 buçuk ayı geçti heralde süt ürünleri yasak ve işe yaradı hem kusması azaldı hem de kakası mukuslu değil pütürlü oluyor

Ben bi yerde 2-3 saat içinde süte karışır diye okumuştum. Nerden okudugumu hatırlamıyorum da bulursam tekrar atayim buraya da.

Ay ben cok gicik oluyorum insanlara yaa... bu bebkleri doyurma isi bana japon baliklarini animsatiyor hani yem verdikce yer, doydugunu bilmez sonra siser olur. Bebisler de verdikce yiyor, yedikce mideleri buyuyor bence iyilik degil, kotuluk yapiyoruz. Sen annesin bebek ac olsa anlamaz misin? Misafirlikte 1 kere gormus bebegi ahkam kesiyor, onun lafiyla canini sikma lutfen. Doktorunun onerdigi kadarini yap gerisini de dusunme. Mama hayat kurtatici ama fazlasi da zarar. Her gidanin fazlasi zarar. Valla obezite cagimizin hastaligi, bence dikkatli olmakta fayda var. Bebeklerin akli olsa yiyip yiyip kusmazlar di mi? ac olsa anlarsin, rahat ol

Aman çok biliyor onlar, boşversene sen. Bi bebek için en iyisini annesi bilir. Hem emmiş hem 90 cc mama yeniş, daha ne olacakki. Aç olsa feryat figan ağlar zaten, e o zaman da sen zaten ekstra mama verirsin. Benim de babam sürekli boşver emzirmeyi daya mamayı büyüyüversin kafasında (anne sütünün özellikleri hakkında zerre fikri yok) babama he he deyip geçiyorum.

Canım biberonla mi veriyosun?
Benimki de oyle hep daha fazla versem içecek gibi oluyo artık sadece emzirdigim öğünler aç mı kaliyo diye endiseleniyorum. Ama mamayi da çok versem kusuyo. Biberonu sevdi heralde.

Evet emdikten sonra ağlarsa mama veriyorum zaten mamadan sonra da ağlamıyo normalde hiç takmazdım söylenenleri ama dün niye moralim bozuldu anlamadım
Olur öyle bazen, boşver gelsin geçsin can sıkıntın. Çocuğunu senden daha fazla kimse düşünemez. Hepimizin etrafında "çok akııllı" birileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…