siz büyük oynuyonuz canlarBen de öyle ne yiyeceğimi şaşırdım kahvaltı özellikle peynirsiz falan geçmiyo bilmiyorum nolacakben simit yiyorum bazen sabahları inşallah ona bi alerjisi çıkmaz korkuyorum herşeyden
Ama ben şu ana kadar simitte bi sıkıntı yaşamadımsiz büyük oynuyonuz canlar
simit susam
tahin susam
Plm123
tam da ataklık
ben o hatayı bi kere yaptım çocuk çıldırmıştı
alerjik dememismiydin ben mi yanlış anladımAma ben şu ana kadar simitte bi sıkıntı yaşamadımbizimki genelde uykusuzluktan çıldırıyor akşamları bazen uyutmuyorum gece uyusun diye deli oluyor uyumak için başka atağımız yok şimdilik çok şükür
O zaman bu yazıyı oku bakalım
iki kadın tatilden dönmüşler, biri hemen eve girişmiş temizlik yemek falan digeri de direk kuaföre gitmiş saçını makyajını yaptırmaya. akşam olmuş 1.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış ev mis gibi olmuş yemek kokuları mis gibi ama kadın per perişan terlemiş, demiş ki böyle temiz eve böyle bakımsız kadın olmaz karısını değiştirmiş.2.kadının kocası kapıyı çalmış, kadın açmış afeti dünya. bakımlı, ama evi pislik götürüyor, demiş ki böyle bakımlı kadına böyle pis ev olmaz; evi değiştirmiş..
Ev nankördür temizlik göstermez. kimsenin mezar taşına çok titizdi yazmayacaklar,mutluluk cif ve çamaşır suyunda değil, gratiste anacim
Süt alerjisi var evetalerjik dememismiydin ben mi yanlış anladım
Aynen benimki de az kilo aldı. Benim bildiğim süt diyetinde içinde süt olan her şey yasak, bisküvi dahi yasak. Ama sonra zamanla açılıyomuş işte peynir, yoğurt diye en son süt içiliyomuş. Ben de diyetteyim, süt içeren hiç bir şey tüketmiyorum ona rağmen çok da iyileşti diyemem.ben diyetteyim zaten ama sut urunlerinden peynir serbestti
ama ben sadece kaşar chedar parmesan yiyordum
kaymak i da ben elimine ettim bugün basıma bu geldi ama kaymak da yemeyeceğim bi de o çoban peynirini de yemiycem yapılış içerik falan okudum
ciddi fark var
kaşarlı tost ve zeytin kahvaltıma devam
20 aralıkta bir yoğurt çorbası yapar denerim diyordum yok yani vazgeçtim zaten azcık kilo alıyor kusma ataklariyla da onu kaybettiremem
Biz kullanıyoruz los ışıklı oluyo baktım çok ışıklı lamba üzerine bi yemeni geçirip azaltiyorum ışığını..hiç tamamen karanlıkta kalmadık bazende antenin ışığını yakıyorum odaya vuruyoHerkes gece lambası kullanıyor mu? Gece ampülü patlamuş bebiş daha çok uyudu
Bebeğinde döküntüler var mı? Yüzde vücudunda? Ne zamandır diyettesin ve sence işe yaradı mı? Bi de aşırı kusma şikayetin var mıydı?Ama ben şu ana kadar simitte bi sıkıntı yaşamadımbizimki genelde uykusuzluktan çıldırıyor akşamları bazen uyutmuyorum gece uyusun diye deli oluyor uyumak için başka atağımız yok şimdilik çok şükür
Sen bebeğine öyle yaparsın ben yapmıyorum sayın çok bilmiş demek isterdim. Herkesin bi fikri var yaa. Bir anne bebeğini nasıl aç bırakabilir, yettiğini düşünüyorsun ki o kadar mama veriyosun. Hiç dert etme, zaten çok ağlasa doymadığını belli etse gene verirsin mama ya da tekrar meme. Üzülme hiçDün misafirliğe gitmiştik o zamandan beri moralim bozuk kızlarEmzirmiştim sonra ağladığı için 90cc mama verdim onu da içti bebişim ev sahibi de sanki daha versen içer gibi duruyo şimdi bi daha ne zaman emmek ister dedi ben de en fazla iki saat dayanır dedim e neden mamayı artırmıyosun bak kimi bebek iştahsız olur ondan kilo alımı azdır ama seninki versen içcek kilo da daha çok alır yazık diil mi dedi ben de ama o zaman memeyi bırakabilir dedim olsun sanki mama çok kötü bişey asıl bebiş isterken tam doyurmamak daha kötü diil mi dedi Bebeğimi bile bile tam doyurmuyomuşum hissine kapıldım
Evet emdikten sonra ağlarsa mama veriyorum zaten mamadan sonra da ağlamıyo normalde hiç takmazdım söylenenleri ama dün niye moralim bozuldu anlamadımSen bebeğine öyle yaparsın ben yapmıyorum sayın çok bilmiş demek isterdim. Herkesin bi fikri var yaa. Bir anne bebeğini nasıl aç bırakabilir, yettiğini düşünüyorsun ki o kadar mama veriyosun. Hiç dert etme, zaten çok ağlasa doymadığını belli etse gene verirsin mama ya da tekrar meme. Üzülme hiç
Akşam 8 de bi başlıyor rahat 4 saat renkten renge giriyo ağlamaktan,herşeyi yapıyorum masaj krem aspirator sesi beyaz gurultu damla hopla zıpla halay horon üçayak aklına ne gelirse2 gündür gündüz uyuyor ama şu saatte çıldırıyor. Senin nasıl
Ah ah O da olmasa çok daha zor olurduAma ufak bi gülüşleri herşeye bedel degilmi
evet iyiydi son 5 6 gündür hiç kusmamıştıAynen benimki de az kilo aldı. Benim bildiğim süt diyetinde içinde süt olan her şey yasak, bisküvi dahi yasak. Ama sonra zamanla açılıyomuş işte peynir, yoğurt diye en son süt içiliyomuş. Ben de diyetteyim, süt içeren hiç bir şey tüketmiyorum ona rağmen çok da iyileşti diyemem.
Bebeğin bugün kusmadan evvel iyileşme belirtisi gösteriyo muydu peki, hani yemediğimiz şeyin bebek için aşerjik olduğunu kaç günde anlarız ki? 2 haftadır diyetteyim, bezdum
Döküntü ne bilmiyorum ama el ve ayak bileklerinde kuruma gibi böyle beyaz pütürler var bugün farkettim bebek yağı falan kullanmadım hiç belki de nemsiz kaldıBebeğinde döküntüler var mı? Yüzde vücudunda? Ne zamandır diyettesin ve sence işe yaradı mı? Bi de aşırı kusma şikayetin var mıydı?
Ben bi yerde 2-3 saat içinde süte karışır diye okumuştum. Nerden okudugumu hatırlamıyorum da bulursam tekrar atayim buraya da.bu dediğine günlerce kafa yordum acaba ne zaman diye
araştırdım net bişey bulamadim bilen varsa söylese ne iyi olur
ama sanırım süt kanalları öyle düşündüğümüz gibi sırayla vermiyor sütü sonuçta alerjen erkiyi yaratan şey micro düzeyde kisa sürede depodaki sütlere de etki ediyo diye düşünüyorum ben alerjen bişey yedikten 1 saat sonra da 3 saat sonrada emmesiyle etkilenisine sahit oldum
ama yine de bilmiyorum kafam karma karışık
Ay ben cok gicik oluyorum insanlara yaa... bu bebkleri doyurma isi bana japon baliklarini animsatiyor hani yem verdikce yer, doydugunu bilmez sonra siser olur. Bebisler de verdikce yiyor, yedikce mideleri buyuyor bence iyilik degil, kotuluk yapiyoruz. Sen annesin bebek ac olsa anlamaz misin? Misafirlikte 1 kere gormus bebegi ahkam kesiyor, onun lafiyla canini sikma lutfen. Doktorunun onerdigi kadarini yap gerisini de dusunme. Mama hayat kurtatici ama fazlasi da zarar. Her gidanin fazlasi zarar. Valla obezite cagimizin hastaligi, bence dikkatli olmakta fayda var. Bebeklerin akli olsa yiyip yiyip kusmazlar di mi?Dün misafirliğe gitmiştik o zamandan beri moralim bozuk kızlarEmzirmiştim sonra ağladığı için 90cc mama verdim onu da içti bebişim ev sahibi de sanki daha versen içer gibi duruyo şimdi bi daha ne zaman emmek ister dedi ben de en fazla iki saat dayanır dedim e neden mamayı artırmıyosun bak kimi bebek iştahsız olur ondan kilo alımı azdır ama seninki versen içcek kilo da daha çok alır yazık diil mi dedi ben de ama o zaman memeyi bırakabilir dedim olsun sanki mama çok kötü bişey asıl bebiş isterken tam doyurmamak daha kötü diil mi dedi Bebeğimi bile bile tam doyurmuyomuşum hissine kapıldım
Aman çok biliyor onlar, boşversene sen. Bi bebek için en iyisini annesi bilir. Hem emmiş hem 90 cc mama yeniş, daha ne olacakki. Aç olsa feryat figan ağlar zaten, e o zaman da sen zaten ekstra mama verirsin. Benim de babam sürekli boşver emzirmeyi daya mamayı büyüyüversin kafasında (anne sütünün özellikleri hakkında zerre fikri yok) babama he he deyip geçiyorum.Dün misafirliğe gitmiştik o zamandan beri moralim bozuk kızlarEmzirmiştim sonra ağladığı için 90cc mama verdim onu da içti bebişim ev sahibi de sanki daha versen içer gibi duruyo şimdi bi daha ne zaman emmek ister dedi ben de en fazla iki saat dayanır dedim e neden mamayı artırmıyosun bak kimi bebek iştahsız olur ondan kilo alımı azdır ama seninki versen içcek kilo da daha çok alır yazık diil mi dedi ben de ama o zaman memeyi bırakabilir dedim olsun sanki mama çok kötü bişey asıl bebiş isterken tam doyurmamak daha kötü diil mi dedi Bebeğimi bile bile tam doyurmuyomuşum hissine kapıldım
Canım biberonla mi veriyosun?Dün misafirliğe gitmiştik o zamandan beri moralim bozuk kızlarEmzirmiştim sonra ağladığı için 90cc mama verdim onu da içti bebişim ev sahibi de sanki daha versen içer gibi duruyo şimdi bi daha ne zaman emmek ister dedi ben de en fazla iki saat dayanır dedim e neden mamayı artırmıyosun bak kimi bebek iştahsız olur ondan kilo alımı azdır ama seninki versen içcek kilo da daha çok alır yazık diil mi dedi ben de ama o zaman memeyi bırakabilir dedim olsun sanki mama çok kötü bişey asıl bebiş isterken tam doyurmamak daha kötü diil mi dedi Bebeğimi bile bile tam doyurmuyomuşum hissine kapıldım
Olur öyle bazen, boşver gelsin geçsin can sıkıntın. Çocuğunu senden daha fazla kimse düşünemez. Hepimizin etrafında "çok akııllı" birileri varEvet emdikten sonra ağlarsa mama veriyorum zaten mamadan sonra da ağlamıyo normalde hiç takmazdım söylenenleri ama dün niye moralim bozuldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?