Onu uyuttigin vakit sağ kalkana kadar yine dolar günde bir kere eğer emmiyorsa çok az.
Emmiyorsa üç dört saatte bir sagsan iyi olur sanki

Mememi hiç almıyor ki ne çıkarsa veriyorum bende 1 damla bile alsa kar diye
Memeyi hiç almıyorsa sağ. Duzenli olarak uoksa sutun azalir grri gider diyorlar
Benim başlarda göğsümü tutamadı düzenli sağıyordum süt vardı buzluğa bile atmıştım sonra meme tuttu ben sagmayi bıraktım bu sefer biberon gibi istedi çok emmiyordu biraz emiyor sonra biberon ile takviye yaptım ee buzlumtakoler bitti ben sağmadım tabi yine hem emzirip hem sağma başladım eskisi gibi süt çıkmıyor şimdi emzieiyorum günde bir kaç kez sağmaya çalışıyorum mama takviyesi de yapıyorum bazen inanılmaz ageliyor dolapta süt varsa süt yoksa mama veriyorum

Neyin etkilediğinden emin olamıyorım ki her zamanki yediğim şeyleri yiyorum genelde. Acaba yediklerimiz ne kadar sürede geçiyor sütümüze ?

Ben bide ayagimda salliyorum sırtını yere koyduğum an kıyameti kopariyo mecbur alıştırdım bana kolaylık oldu ama bazen 1 saati buluyo dalmasi
Gunduz bende ayagimda salliyorum bazen besigide sallaniyo ayni manik bizimki en basindan beri alisti sallanmaya ama 8de uyurduk memeyi atiyo agliyo direniyo anlamadim..gunduzde az az kestiriyo ayagimda halbuki besigi sallanmiyor mu? Ayakte derin uykuya gecmesi zor olur..kaldirdim kahkahalqr atiyo cocuk ya

Bu şekilde gündüz derin uykuya geçebiliyor mu?
1 saati asmiyo bizim gece gündüz uykularımız,sallamaktan oluyo diye düsünmeyin daha önce memede uyurdu ozaman 10 dkk anca benim oluşum kolik olduğu için gaz bizi mahvetti yarın 3 ay dolucak biraz biraz rahat ettim ,rahat etmek onun sakinleşmesi değilde benim ona alismamla oldu

Kendinden ışıklı bizimkiler biliyorum canları ne isterse onu yaptırıyorlar

4e 5e kadr hic mi uyumuyor

Bizim de yaron 3 ay. Gaz bizi de mahvetti

Ben arabasını yatak yaptım. Öyle dener misin
Normalde pek sevmiyo ki bebek arabasini pusette keyfi yerindeyse duruyo 2gundur banyo yapmadik ona bagliyorumbir de ilgi artrikca cevreye uyumak iatemio hep kucakta bi yerleri inceleyecekmis

Ben de sagmıyorum artık 60 cc gorunce seviniyodum en son bıraktım. Sürekli sagip sütünü artıranlar da var ama ben yapamadim. Yararindan çok zararı oldu.

Bir gün böyle yaptığında ertesi gün uyumaklı geçiriyor ben de şaşırıyorum
Atak olduğunda birkaç gün böyle geçmişti
Ataktan once de cok uyurlarmis. Enerji depoluyorlar yani. Ara ara oyle uyusunlar da biz de enerji depolayabilelim ya

Canım aynı durumları yaşıyoruz seninle noktacik kan geliyor ve mukuslu yapıyor 2 gündür yukarıda attım fotoları gündüz baktinmi onlara onun gibi mi seninde bide kaka testi yaptirdinmi .
Test yaptırmadım canım domates ve tahin net olarak kanlı gelmesine sebep oldu çözdüm onları yemiyorum süt ürünleri devam ve zaten çok değildir porsiyonum
Doktora da bebeğe sıkıntı veriyor mu bu mukuslu kaka dedğimde yok vermez demişti şimdilik böyle inanmak istiyorum
Kan görmedikçe evham yapmıyorum

Ataktan once de cok uyurlarmis. Enerji depoluyorlar yani. Ara ara oyle uyusunlar da biz de enerji depolayabilelim ya
Ah ne diyeceğimi bilemedim aynen şöyle gündüz yarım saat bir saat uyusam prenses olurum ya dengem yerine gelir
Ama Ayaş hazırlanıyor düşüncesi bile korkunç

Hep mi boyle gece uyumayip gunduz uyuyor? Oyleyse geceyi gunduzu ayirt etmesi icin ufak degisiklikler yapmak gerekebilir canim.

Benimk8 de çok gazli idi yeni yeni çıkarıyor rahatlayacagin kurtulacağım dedim şimdi de kaka sorunumuz cıktı. Dertler.hic bitmeyecek o anlaşıldı bir sorunu çözünce.diger.sorunu basliyor

Ah ne diyeceğimi bilemedim aynen şöyle gündüz yarım saat bir saat uyusam prenses olurum ya dengem yerine gelir
Ama Ayaş hazırlanıyor düşüncesi bile korkunç
Sonrasi gunesli onu dusun. Bizim de uzerimizden yeni gecti atak. Simdi yerine koydum misil misil uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…