O kadar kızım olsun istemisimdir ki hatta sen böyle kız istediğin için erkek oldu bile diyorlar pembe de çok güzel ama onu alsam bir ömür dillerinden kurtulamam.ben alirken vardi mavisi de ayrı bi tatli hatta ablamiz da tersini dedi anne mavisi daha tatli onu alalim mi diye
Onu uyuttigin vakit sağ kalkana kadar yine dolar günde bir kere eğer emmiyorsa çok az.Artar inşallah benim göğsümü alamadığı için sağıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba günde 1 kez sağıyorum belkş emer göğsümü alır boş cek esin diye bugğn neredeyse 20 cc anca çıktı sık sık sağayım bari
Mememi hiç almıyor ki ne çıkarsa veriyorum bende 1 damla bile alsa kar diyeOnu uyuttigin vakit sağ kalkana kadar yine dolar günde bir kere eğer emmiyorsa çok az.
Emmiyorsa üç dört saatte bir sagsan iyi olur sanki
Memeyi hiç almıyorsa sağ. Duzenli olarak uoksa sutun azalir grri gider diyorlarMememi hiç almıyor ki ne çıkarsa veriyorum bende 1 damla bile alsa kar diye
Neyin etkilediğinden emin olamıyorım ki her zamanki yediğim şeyleri yiyorum genelde. Acaba yediklerimiz ne kadar sürede geçiyor sütümüze ?ben her zaman tereyag kullaniyorum
doktorum peyniri yasaklamadi ben yaşlı peynirleri yiyordum
kaşar ozellikle chedar parmesan gibi
ama bunu hiç düşünmemiştim çoban peynirinden supheleniyorum
kaymak ya da
senin kiz niye coştu
Gunduz bende ayagimda salliyorum bazen besigide sallaniyo ayni manik bizimki en basindan beri alisti sallanmaya ama 8de uyurduk memeyi atiyo agliyo direniyo anlamadim..gunduzde az az kestiriyo ayagimda halbukiBen bide ayagimda salliyorum sırtını yere koyduğum an kıyameti kopariyo mecbur alıştırdım bana kolaylık oldu ama bazen 1 saati buluyo dalmasi
1 saati asmiyo bizim gece gündüz uykularımız,sallamaktan oluyo diye düsünmeyin daha önce memede uyurdu ozaman 10 dkk ancaBu şekilde gündüz derin uykuya geçebiliyor mu?
Kendinden ışıklı bizimkiler biliyorumGunduz bende ayagimda salliyorum bazen besigide sallaniyo ayni manik bizimki en basindan beri alisti sallanmaya ama 8de uyurduk memeyi atiyo agliyo direniyo anlamadim..gunduzde az az kestiriyo ayagimda halbukibesigi sallanmiyor mu? Ayakte derin uykuya gecmesi zor olur
4e 5e kadr hic mi uyumuyorÖnceki gece 5 te dun gece 4 te uyudu.Hal böyle olunca gündüz uyumak istiyor ama gaz dan dolayı huzursuz oluyor.sallana sallana devam ediyor uykuya.kuvetini suyla doldurup yıkadık.hic ağlamadı.normalde az da olsa ağlardı.su yorar uyur diye umut ettim ama gene sallanarak uyuyor.yoksa mikir mikir
Bizim de yaron 3 ay. Gaz bizi de mahvetti1 saati asmiyo bizim gece gündüz uykularımız,sallamaktan oluyo diye düsünmeyin daha önce memede uyurdu ozaman 10 dkk ancabenim oluşum kolik olduğu için gaz bizi mahvetti yarın 3 ay dolucak biraz biraz rahat ettim ,rahat etmek onun sakinleşmesi değilde benim ona alismamla oldu
Normalde pek sevmiyo ki bebek arabasini pusette keyfi yerindeyse duruyoBen arabasını yatak yaptım. Öyle dener misin
Bir gün böyle yaptığında ertesi gün uyumaklı geçiriyor ben de şaşırıyorumAtak haftasinda mi acaba?
Ben de sagmıyorum artık 60 cc gorunce seviniyodum en son bıraktım. Sürekli sagip sütünü artıranlar da var ama ben yapamadim. Yararindan çok zararı oldu.Kesinlikle sağma olayının götürüsü getirisinden daha fazla diye düşünüyorum. İlk oğlumda hiç sağmadım, 6 ay sadece anne sütü verdim, hatta 8 aya yakın ek gıda fazla almadı blw yaptığım için ve hiç sütüm yetmiyor gibi endişelerim olmadı. Bunda 3. gün başladım sağmaya ve doğal sistemi bozdum diye düşünüyorum, sonra bi ara sütüm yetmiyor diye mama vermek zorunda kaldım, bu beni çok üzdü çünkü ilk çocuğumda hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım, ona süt üreten vücudum bu oğluma da üretir diye düşündüm ve inat ettim bıraktım mamayı. Son ayda sadece anne sütüyle 1 kg civarı aldı oğlum. (İlk aylara göre çok daha iyi diyebilirim) Şimdi kendime kızıyorum neden doğal sistemi bozdum diye. Zararın neresinden dönülürse kardır benim için.
Ataktan once de cok uyurlarmis. Enerji depoluyorlar yani. Ara ara oyle uyusunlar da biz de enerji depolayabilelim yaBir gün böyle yaptığında ertesi gün uyumaklı geçiriyor ben de şaşırıyorum
Atak olduğunda birkaç gün böyle geçmişti
Test yaptırmadım canım domates ve tahin net olarak kanlı gelmesine sebep oldu çözdüm onları yemiyorum süt ürünleri devam ve zaten çok değildir porsiyonumCanım aynı durumları yaşıyoruz seninle noktacik kan geliyor ve mukuslu yapıyor 2 gündür yukarıda attım fotoları gündüz baktinmi onlara onun gibi mi seninde bide kaka testi yaptirdinmi .
Acaba günde mi var bi sıkıntıBizim de yaron 3 ay. Gaz bizi de mahvetti
Ah ne diyeceğimi bilemedim aynen şöyle gündüz yarım saat bir saat uyusam prenses olurum yaAtaktan once de cok uyurlarmis. Enerji depoluyorlar yani. Ara ara oyle uyusunlar da biz de enerji depolayabilelim ya
Hep mi boyle gece uyumayip gunduz uyuyor? Oyleyse geceyi gunduzu ayirt etmesi icin ufak degisiklikler yapmak gerekebilir canim.Önceki gece 5 te dun gece 4 te uyudu.Hal böyle olunca gündüz uyumak istiyor ama gaz dan dolayı huzursuz oluyor.sallana sallana devam ediyor uykuya.kuvetini suyla doldurup yıkadık.hic ağlamadı.normalde az da olsa ağlardı.su yorar uyur diye umut ettim ama gene sallanarak uyuyor.yoksa mikir mikir
Benimk8 de çok gazli idi yeni yeni çıkarıyor rahatlayacagin kurtulacağım dedim şimdi de kaka sorunumuz cıktı. Dertler.hic bitmeyecek o anlaşıldı bir sorunu çözünce.diger.sorunu basliyor1 saati asmiyo bizim gece gündüz uykularımız,sallamaktan oluyo diye düsünmeyin daha önce memede uyurdu ozaman 10 dkk ancabenim oluşum kolik olduğu için gaz bizi mahvetti yarın 3 ay dolucak biraz biraz rahat ettim ,rahat etmek onun sakinleşmesi değilde benim ona alismamla oldu
Sonrasi gunesli onu dusun. Bizim de uzerimizden yeni gecti atak. Simdi yerine koydum misil misil uyuyor.Ah ne diyeceğimi bilemedim aynen şöyle gündüz yarım saat bir saat uyusam prenses olurum yadengem yerine gelir
Ama Ayaş hazırlanıyor düşüncesi bile korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?