Hahaa bu kadar olur :) şimdi okudum mesajı da, bizim bebeler aynı gün doğumlu dimi, benimki de resmen anne diyor ve dün uyanmak bilmedi bütün gün uyudu gibi bi şey, ben şoktayım tabi ki :)
Denk düştüğümüz bi gün olmuş :)))

Kızlar size bişi danışicam, bizim kız 9 Eylül doğumlu.. saçıma rofle yaptırmak istiyorum kararsızım.. Emdiği için tereddütteyim var mi yaptıran
Benim kızım 11 eylül doğumlu bir aylıkkendi sanırım boyattım . Sombre yaptırdım diplerime değmediği için sorun olmadı diye düşünüyorum.

Bizimki aglarken anniiiii dedi baya oldu hala oyle agliyo cok agladii zaman..bazi sarkilardada tonlamaya gore aguluyo
gecende kartlari gosterirken bahsetmistim kuzu dedim cocuk guguuuu dedi babasi şok anlatsam inanmazdi yine videoya alirken baaalikk dedim baaa baaaaağ hııı deyisi var babaasi mest oldu baba dedi diye balik demek istedi kizim oysaa videoya alabildigim icin sevindim ..ilerde erkek arkadasina atip atip gülüsürler

Canim gelmis gecmis olsun. Sadaka ver derler boyle dirumlarda. Acil sifalar dilerim. Allah cocuklari koruyor.

Atağa mı hazırlanıyor nedir korkmadım değil :)

Aglarken değil o dedigin gibi bayadır an neee diye aglıyor zaten ama bu bildigin bariz anne diyor normal vakitte
Hatta resmen bana bakıp söylüyor
İlk kendi kendime gelin güvey oluyorum diye düşünüyordum ama ailemin sonrada eşimin yanındada diyince onların gazıyla evet anne diyor oldum
Ben hep annecim annesinin bal küpü annesinin susu busu günde bes yüz kere anne kelimesi gecen hitaplar kullandıgım icin taklit ediyor olabilir veya tamamen gayri ihtiyari söylüyor olabilir bilemedim ama her dediiginde icimin yagları eriyor

Ah cok gecmiş olsun
Bıcagın üstüne falan mı düştü
Aklın cıkmıstır ya

Ilk zamanlar hatirlarsan seninle aynı durumdaydık sürekli ağlıyordu hep memeydeydi ya da kucakta zıplatıyordum ağlamasın diye. Sonra 1 buçuk aylıkken doktorumuz hastaneden ayrıldı doktor değiştirmek zorunda kaldık o da hayır 3 saatten önce vermeyeceksin meme dedi, önce birini emecek sonra diğerini ve 3 saat meme yok. Tabi ben çoğu zaman 2 saatten sonra veriyorum ama 2 saatten önce yok ve alıştı değişim ilk böyle başladı gündüzleri hiç uyumazdı sanırım uykunun güzel birşey olduğunu kavradı artık uyuyor ve o şekilde ağlamıyor tabiki ağlıyor bebek yani ağlayacak ama birşeylerden anlıyor piyanolu oyun halısı aldım ona koyuyorum baya bi oyalanıyor aynasına bakıp konuşmaya çalışıyor ayaklarıyla tekmeleyip piyano çalıyor. Bir de geçenlerde meme emerken uyumadı kucağımda sallayayım dedim uyusun salladım salladım yok gözler açık, ayy yoruldum yat burda kendin uyu dedim koydum yatağına ben de yattım biraz bakındı sonra kapattı gözleri ben bunu keşfettim ya 3 gecedir yatıyoruz birlikte uyuyoruz hatta dün gece tam uyuduğunu görmedim ben ondan önce uyumuşum benim oglum sünnet oldu abi oldu sallanmak pış pış falan ne kadar ayıp şeyler

Ah yerim onu maşallah ne güzel değişim gecirmiş
Benimkini koysam öyle yanıma ilgilenmedem - ki gün içinde birlikte cok uzanıyoruz - max bes dk sonra yüz desibel de ağlamaya baslar
Oyun halısını oek sevmiyor bizimki salıncagında daha keyifli oturuyor izliyor ya

Yok yok sesleri taklit ediyorlar ben kac kez sahit oldum allahim siz dahz 3 ayliksiniz ya gecen teyzrm diyor 2 aylik bebegi kundaktan cikartmazlardi masallah tontişlerre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…