Hahaa bu kadar olur :) şimdi okudum mesajı da, bizim bebeler aynı gün doğumlu dimi, benimki de resmen anne diyor ve dün uyanmak bilmedi bütün gün uyudu gibi bi şey, ben şoktayım tabi ki :)Kızlar kızım resmen anne diyor
Bu dönem sesleri tekrar etmeye dönmeye bilincli bişeyleri tutmaya basladıgı haftalarmıs yani yine bir atak dönemindeyiz
Bariz bir sekilde anne dememi tekrar ediyor aklınızda olsun bol bol kelimeleri yüzüne baka baka tekrar edin
Birde bugun hic uyanmak istemiyor
Ya hava kapalı diye yada atak döneminin etkileri
İnmiyor bir türlü kucagımdan memeden
Benim kızım 11 eylül doğumlu bir aylıkkendi sanırım boyattım . Sombre yaptırdım diplerime değmediği için sorun olmadı diye düşünüyorum.Kızlar size bişi danışicam, bizim kız 9 Eylül doğumlu.. saçıma rofle yaptırmak istiyorum kararsızım.. Emdiği için tereddütteyim var mi yaptıran
Bizimki aglarken anniiiii dedi baya oldu hala oyle agliyo cok agladii zaman..bazi sarkilardada tonlamaya gore aguluyoKızlar kızım resmen anne diyor
Bu dönem sesleri tekrar etmeye dönmeye bilincli bişeyleri tutmaya basladıgı haftalarmıs yani yine bir atak dönemindeyiz
Bariz bir sekilde anne dememi tekrar ediyor aklınızda olsun bol bol kelimeleri yüzüne baka baka tekrar edin
Birde bugun hic uyanmak istemiyor
Ya hava kapalı diye yada atak döneminin etkileri
İnmiyor bir türlü kucagımdan memeden
Emzirirken ben de cesaret edemedim..zaten beyaz yok bendeki can sıkıntısiydi kısa kestirdimBu konuda kesin bişi yok maalesef yaptirmamak daha iyi ama yaptiran da var.. gruptakilerin tutumunu merak ettim
Canim gelmis gecmis olsun. Sadaka ver derler boyle dirumlarda. Acil sifalar dilerim. Allah cocuklari koruyor.Çok sağol canım iyiyim minik kuzumda çok şükür iyi bayadır bakamadım sıkıntılı bir dönem geçirdim beş yaşındaki kızımın gözüne kahvaltı bıçağı baktı ömrümden ömür gitti çok şükür görmesinde sıkıntı yok tam renkli kısmında zedelenme vardı ilaçlarla oda geçti ama baya korkuttu bizi sen nasılsın senin kuzucuğun nasıl canım
Ben bitkisel boyayla kendim boyuyorum ama benim sacım kestane rengi röfle icin acma vs uyguluyorlar o yüzden bilemedimKızlar size bişi danışicam, bizim kız 9 Eylül doğumlu.. saçıma rofle yaptırmak istiyorum kararsızım.. Emdiği için tereddütteyim var mi yaptıran
Atağa mı hazırlanıyor nedir korkmadım değil :)Hahaa bu kadar olur :) şimdi okudum mesajı da, bizim bebeler aynı gün doğumlu dimi, benimki de resmen anne diyor ve dün uyanmak bilmedi bütün gün uyudu gibi bi şey, ben şoktayım tabi ki :)
Denk düştüğümüz bi gün olmuş :)))
Aglarken değil o dedigin gibi bayadır an neee diye aglıyor zaten ama bu bildigin bariz anne diyor normal vakitteBizimki aglarken anniiiii dedi baya oldu hala oyle agliyo cok agladii zaman..bazi sarkilardada tonlamaya gore aguluyo
gecende kartlari gosterirken bahsetmistim kuzu dedim cocuk guguuuu dedi babasi şok anlatsam inanmazdiyine videoya alirken baaalikk dedim baaa baaaaağ hııı deyisi var babaasi mest oldu baba dedi diye balik demek istedi kizim oysaa videoya alabildigim icin sevindim ..ilerde erkek arkadasina atip atip gülüsürler
Ah cok gecmiş olsunÇok sağol canım iyiyim minik kuzumda çok şükür iyi bayadır bakamadım sıkıntılı bir dönem geçirdim beş yaşındaki kızımın gözüne kahvaltı bıçağı baktı ömrümden ömür gitti çok şükür görmesinde sıkıntı yok tam renkli kısmında zedelenme vardı ilaçlarla oda geçti ama baya korkuttu bizi sen nasılsın senin kuzucuğun nasıl canım
Ayyy sorma, acısı fena çıkacak gibi :))Atağa mı hazırlanıyor nedir korkmadım değil :)
Ilk zamanlar hatirlarsan seninle aynı durumdaydık sürekli ağlıyordu hep memeydeydi ya da kucakta zıplatıyordum ağlamasın diye. Sonra 1 buçuk aylıkken doktorumuz hastaneden ayrıldı doktor değiştirmek zorunda kaldık o da hayır 3 saatten önce vermeyeceksin meme dedi, önce birini emecek sonra diğerini ve 3 saat meme yok. Tabi ben çoğu zaman 2 saatten sonra veriyorum ama 2 saatten önce yok ve alıştı değişim ilk böyle başladıBen iki aydır yalnızım
Arada bir annemlerde kalıyorum ama iki üc haftada bir
Annemlerdeysem gece annem uyutuyor evdeysem genelde eşim cunku bende kolay kolay uyumuyor
Eşimde sabah 6da cıkıyor evden aksam 8gibi geliyor yoruluyor cok ama ben demesemde yardım ediyor mutlaka mutfak neredeyse tamamen onda gece uyutmalar onda sanada tavsiyem ver birlikte uyusunlar
Anneler gidince ilk bi sudan cıkmış balığa dönüyorsun
Yemek yemek lüks oluyor aglamalar baslıyor falan hayatın acı gercegiyle yüzlesiyorsun
Ama alısıyorsun emin ol
Ben cok sükür kızıma üzülmek harici asla kendime acımıyorum cok sükür saglıklı sımarıklıgından böyle diye avutuyorum kendimi :)
Bence balgam atıyor kakasıyla. Çünkü ya kusarak atıyorlar ya da yutup kakaylaBenim kızda mukus var fakat alerji namına bişey yok çok şükür inşallah olmaz da mukus niye acaba
Ah yerim onu maşallah ne güzel değişim gecirmişIlk zamanlar hatirlarsan seninle aynı durumdaydık sürekli ağlıyordu hep memeydeydi ya da kucakta zıplatıyordum ağlamasın diye. Sonra 1 buçuk aylıkken doktorumuz hastaneden ayrıldı doktor değiştirmek zorunda kaldık o da hayır 3 saatten önce vermeyeceksin meme dedi, önce birini emecek sonra diğerini ve 3 saat meme yok. Tabi ben çoğu zaman 2 saatten sonra veriyorum ama 2 saatten önce yok ve alıştı değişim ilk böyle başladıgündüzleri hiç uyumazdı sanırım uykunun güzel birşey olduğunu kavradı artık uyuyor ve o şekilde ağlamıyor tabiki ağlıyor bebek yani ağlayacak ama birşeylerden anlıyor piyanolu oyun halısı aldım ona koyuyorum baya bi oyalanıyor aynasına bakıp konuşmaya çalışıyor ayaklarıyla tekmeleyip piyano çalıyor. Bir de geçenlerde meme emerken uyumadı kucağımda sallayayım dedim uyusun salladım salladım yok gözler açık, ayy yoruldum yat burda kendin uyu dedim koydum yatağına ben de yattım biraz bakındı sonra kapattı gözleri ben bunu keşfettim ya 3 gecedir yatıyoruz birlikte uyuyoruz hatta dün gece tam uyuduğunu görmedim ben ondan önce uyumuşum benim oglum sünnet oldu abi oldu sallanmak pış pış falan ne kadar ayıp şeyler
evet ya bende bunu merak ediyorum. alerji çok konuşuluyor. bizde de hafif bi mukus söz konusu. ama alerjiye dair baska hiçbir belirti yokBenim kızda mukus var fakat alerji namına bişey yok çok şükür inşallah olmaz da mukus niye acaba
Yok yok sesleri taklit ediyorlar ben kac kez sahit oldum allahim siz dahz 3 ayliksiniz yaAglarken değil o dedigin gibi bayadır an neee diye aglıyor zaten ama bu bildigin bariz anne diyor normal vakitte
Hatta resmen bana bakıp söylüyor
İlk kendi kendime gelin güvey oluyorum diye düşünüyordum ama ailemin sonrada eşimin yanındada diyince onların gazıyla evet anne diyor oldum
Ben hep annecim annesinin bal küpü annesinin susu busu günde bes yüz kere anne kelimesi gecen hitaplar kullandıgım icin taklit ediyor olabilir veya tamamen gayri ihtiyari söylüyor olabilir bilemedim ama her dediiginde icimin yagları eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?