Evet bak bunu bicok kişide okudum
6aya kadar biiey vermeyip 6.ay hop önüne bişey koyunca seciyorlar hemen yemiyorlar diye ön hazırlık gibi
Bende katılıyorum ben değdiriyorum diline bazen havuç elma mesela 4. Ayı doldurdun başlarım yoğurt meyse sularına büyük kızımda da yapmıştım çok şükür Bişeyi seçmedi inşallah buda öyle olur herkesin kendi fikri tabi her anne çocuğu için en iyisini düşünür su da vermeye başladım ben mesela nasılda içiyo yavrum

Kizlar tetenoz aşinizi vuruluyormusunuz ? 4.dozu var benim kararsizim

Ya bu konuda kafam karisik once tuzlular sonra tatlilar diyorlar mesela tatliyi once tadarsa sebze fln yemezmis
Tuz ve sekerin tadını birsüre almasını istemiyorum ben zamanla yavaş yavaş yediklerinin tadını tam almalı sonra zamanla Minik Minik ekleyerek ilerleriz bi makalede okumuştum damak tadı daha kolay oluşuyormuş bu şekilde mantıklı geldi umarım basaririm

Bana ilk ikisi dokundu ve bi müddet kolumu kullanamamıştım şimdi yine aynısı olursa bebeğime bakicak kimse yok o yüzden hiç sorgulamıyorum bile yaptirmiycam ben

Yani deneme yanılma yapacaksın dimi. Ben de öyle yapıcam şimdi. Oğlumun yüzü nerdeyse tamamen geçti, bence krem iyileştirdi. Vücudunda hala var egzaması. Doktorlar süt ürünlerine yoğunlaşıyor ama kuruyemiş ve domates de yapabilir (ben bunları çok tükettiğim için söylüyorum). Bizim sadece kanda bakıldı negatif çıktı, mama da özel mama kullanıyoruz çünkü normal mamalarda inek sütü zaten varmış, senin yememen önemli olmuyomuş o durumda, aklında olsun. Alerji doktoru bana da diyet yapma demişti, çocuk doktorumuz devam dedi

Zaten Allah nasip ederse ömürleri boyunca yemek yiyecek vakti gelince çocuklar. Şimdiden vermeyi gereksiz buluyorum. Sadece anne sütü kafi bence.
Ben de vermeyi dusunmuyorum. Anme sutundeki seker orani cok dusuk. Daha fazla seker iceren bi sey verince anne sutunu begenmeme durumu olabilirmis. Zamani gelince zaten yiyecekler insallah.

Ben vuruldum bile çok düşünmedim nasılsa önceden yapıldı bari hepsini yaptırıp ömür boyu koruma kazanayım dedim. Bu yapılan 5 sene seneye yapılan 10 sene en son yapılacak olan doz ömür boyu koruyormuş.

Hafif kol ağrısı yaptı, hamileyken buzlar koymuştum o gün hiç bi iş yapmamıştım kolum ağrıyor diye şimdi kolum ağrıyor diye söylenmeye bile fırsatım olmadı kucağımda çocukla

Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce düzelir ıhlamur kaynar iç nane limon iç bol c vitamini al yakalanmadan gitsin grip inşallah canım

Hangi kremi kullanıyorsun canım? Benim kızın doğduğu günden beri kaşlarında hafif kabuklanma vardı zeytinyağı sürdüm bi süre geçmişti bayağa dır bişey yoktu 1-2 haftadır hafif kızarıklık oluyor o bölgede. Yine zeytinyağı mı sürsem bilemedim? Alerjimidir acaba onu da bilemedim. 2 hafta sonra doktora gidicez o zaman gösteririm doktora diye düşündüm. Şimdi eşime söylesem doktora gidelim diye hastalık hastası muamelesi görücem

Ben de vermeyi dusunmuyorum. Anme sutundeki seker orani cok dusuk. Daha fazla seker iceren bi sey verince anne sutunu begenmeme durumu olabilirmis. Zamani gelince zaten yiyecekler insallah.
O zaman tatlılı şekerli şeyler yok çocukların en sevmediği şeyleri mi tadırsak acaba kereviz, karnıbahar, brokoli filan

Artik pek gaz sorunu olmuyor canim. Alttan ustten kendi kendine cikariyor artik. Seninki kac aylikti?
3 ay 6 günlük..emzirmenin peşine gündüzleri kendi çıkarıyo rahatlikla o tamam da gece uyku araları çok zorluyor..yatıyorum bu sefer kafayi sağa sola çarpıyor belli gaz rahatsız ediyo..bide eğer gazi cikaramazsa kusuyo bu seferde

Kizlar saglikocagna gittim 3.dozu oldum tetenoz bende Labazop un dedigi gibi kolum siserse diye korktum.. ShinSeGi ama olayim dedim 4.doz seneye yapilckmis..
Kabizlik icin doktor zeytinyagi ver dedi dedim kesinlikle vermiyosun dedi bagirsaklar dolanir ve yag icinde oldugundan bagirsak sutun emilimi saglanamaz ve fayda etmez gaz cikardigi surece korkma dedi.
2 kez vermistim ama korktum..ay birinin dedigini digeri reddediyor hayret ediyorum..

Emiyor mu dedi..evet dedim fazla anne sutu aldigi icin oluyor dedi cidden memeye yapisigiz bu ara.aksamlari yetmiyor gibi hissediyordum simdi oda bitti mamayi tamamen kestik.(mama alirken her gun kaka yapiyordu).demir ilacini bitir kan degerinede bakalim fazla demirde iyi degil dedi bende zaten bir alip bir almiyorum aksine eksiklik cikar baksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…