Ek gıdaya geçerken buharda pişirme makinası almak gerekiyor mu?
Burda biri demisti paslaniyormus makina zamanla bende alacaktim ama bilemiyorum..blenderi vs pratik olur sanki ama onun yerine ikeada buharda pisirme aparati varmis.. o da oluyormus

Bugün eşime yeni aldıracam canım..benimkininde kilo alımı iyi 8 günde 2 kez mama verdim 250 civari almış oldu..sorun şu ki benimde bazen doymuyo bazen de emmiyo zaten meme reddide yaşadım uyku aralarında verdim hep..
Keşke dolu dolu hep sütüm olabilseydi acikinca emmek istiyo bi yerden sonra bitiyo bende süt yavrumda sinirleniyo bu sefer emmek istemiyo ama karnıda aç mamayı veiyorum mecbur
Siz güzel bi düzen tutturmuşsunuz maşallah maması uykusu..ben dün mama verdim ama yinede saati bir ettik

Aaa ilk defa duydum, halbuki zeytinyağı vermek faydalıdır bile diye düşünüyordum. Ama zaten bizim mızmız pek sevmemişti ondan 4-5 defa anca vermişizdir. Ecem rota aşısından beri kakasını kendisi yapar oldu, hatta bazen 1 gün arayla yapıyor, geçen hem pazartesi yaptı hem de çarşamba sabah akşam yaptı şok oldum. Sanırım düzene girmeye başlıyor çok şükür. Darısı başınıza. Zamanla sizin de düzene girecek inşallah.

Mama tok tutsa bi 4 saat uyuması lazımdı benimki 2 saat sonra 2 memeyide emdi..
Saat başı mı kalktınız kalktığında 2 memeyide veriyo musun? Uyumasına müsade etme ikisinide emdir öyle yatır..canım benim memeler zaten 1 saate dolmaz ki aradan 3 saat felan gececekki anca..dün hatta iyiki mama vermisim dedim onu vermeden yatırsaydım bu sefer gece sıkıntı olacaktı memeler anca bi dahaki emzirmeye doldu

Bende oyle biliyordum ama bagirsak yag icinde kalinca nasil sutun emilimi olsun dedi cok sevinsik..Insallah darisi bize 7.gun sonunda kendi yapti.devami gelir umarim

Aynen kaşlarında kabuklanma var ama alnı yanakları ve kulak arkası da kuru. Linola'nın yüz kremini kullanıyorum baya iyi, aynı markanın vücut losyonunu da kullanıyorum. Burdan bi arkadaş da onu kullanıyodu, doktorun tavsiyesi ile

Vayy süper
Yogurt falanda olabilir ilerisi icin yatırım
O olmaz. Alerjisi var. Daha dogrusu sut urunleri ve yumurta yasak. Su an deniyorum yogurda alerjisi var mi yok mu 1 ay sonra belli olacak. Normalde ilk once yogurt ile baslaniyor ek gidaya ama sutumden geciyor diye ben de yemiyorum

O zaman tatlılı şekerli şeyler yok çocukların en sevmediği şeyleri mi tadırsak acaba kereviz, karnıbahar, brokoli filan
Aynen en korktugum sey sekere fazla alismasi. Bana kalsa alistirmam ama oglumun amcasi simdiden cikolata vericem diyor, sinir oluyorum. Kendi kizi nutellali ekmekten baska bir sey yemezmis, yani basarisi ortadayken benim cocuguma cikolata vermek istemesi

Bebekler icin ayri mi yoksa direk kuru ciltler icin olanimi ? Bende losyon suruyorum ama ayni benim cildim kupkuuru yuzu..ne yapsam benimde kuruluk gecmiyo

Kizlar tetenoz aşinizi vuruluyormusunuz ? 4.dozu var benim kararsizim
4 dozu şimdi olmaz ki canım o 3. Dozdur..gebelikte 2 kez vuruluyosun bide bebel 4 aya gelince 3. Doz 4 doza daha var..
Vurul tabi ki de eğer 4 dozu da vurulursan bir daha gebelikte vurulmak zorunda kalmazsın tamamla canım aşını
Eger vurulmazsan bir dahaki gebelikte baştan alınıyo

Kızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Yedirme olarak değil ama böyle dilinin ucuyla tadına bakması icin
ben armut değdirdim cok sevdi. hatta az evvel trabzon hurması yiyordum onu da tattırdım cok yalandı ek gıda icin bana umut vad ediyor insallah öyle olur. yoğurt da denedim parmağımın ucuyla. ben o kadar katı değilim bu konuda sağlıklı olan herseyden tattırırım

Yaa aslında evet tek memeyi o da çok emmediği için çabuk acıkıyor. Uyandırsam uykusu açılacak. Kıyamama durumu var ama ben kıyıldım arada :) çeneye dokunuyorum, açmaya çalışıyorum yok asla emmiyor. Galiba bunu beceremiyorum

Bana ilk ikisi dokundu ve bi müddet kolumu kullanamamıştım şimdi yine aynısı olursa bebeğime bakicak kimse yok o yüzden hiç sorgulamıyorum bile yaptirmiycam ben
O aşı herkese aynısını yapıyo çok yakar kolumu bir iki gün bende oynatamamıştım ama eğerki ilk gebeliğinse yaptırmanı tavsiye ederim 4 dozu tamamlarsan ömür boyu koruyuculuk sağlıyor..yaptırmazsan bir sonrako gebelikte başa alırsın

Evet ya 3.dozmus yanlis hatirlamisim vuruldumm..siser fln diye korktum da ins.bir sey olmaz

Bebekler icin ayri mi yoksa direk kuru ciltler icin olanimi ? Bende losyon suruyorum ama ayni benim cildim kupkuuru yuzu..ne yapsam benimde kuruluk gecmiyo
Yok normal bi krem, bebek de kullanır sen de. Oğlumda baya işe yaradı ben de deniycem, benim de yüzüm kuru

Memeyi çeker gibi yap o ara refleks uyarılıyo geri emmeye başlıyo benimki..çenesine dediğin gibi alttan dokun bide elinle memene sarsınti ver inşallah başarılı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…