merhaba , bizim bugün 3 ay kontrolü vardı .menenjit aşısıda oldu hem kızım hem büyük oğlum, ve rota vüsüsünün 2 dozunu verdi ,rota bitti
kızım 61 cm 7000 kg olmuş 3 ay 1 haftalık
Rota aşısını iki aşamalı mı oldu? Bizim rota tek yazmış oraya.2. Ay rotayı oldu.İki aşısı daha kalmış onu da iki ayda bir yapacakmış doktor. Bu rota aşısı neye göre iki aşamalı neye göre tek aşamalı oluyor anlamadım

Evet ya hemde yeni yaptirdim cidden belirti vardi ama azdi.. benimde aklima o geldi direk..doktor menenjit icin demisti alerjik reaksiyon olabilir diye rotada varmis demekki
Bize alerji doktoru söyledi arkadaşın bebeğinde alerji vardı kesinlikle tavsiye etmiyorum yaptırmayın dedi alerjik reaksiyon gösterebilir dedi. Daha kendi doktorumuza da gitmediğimiz için henüz yaptırmadık zamanımız da var diye acele etmedik sen onu dikkate al gittiğimde doktorunla bir konus

Ben ustunu de degistiriyorum eve gelince. Serdigim ortuyu de hemen makinaya atiyorum. Ama hastaneler mikrop yuvasi Allah korusun. 3 gundur mizmiz benimki de. Hem pazartesi hem sali hastanedeydik. Etkisi olmus olabilir
Maalesef ben acemiliğin de verdiği etkiyle oldum dirildim. Hastaneler dediğin gibi her türlü mikrop var bebekler de minik çok tehlikeli. Genelde de evde yavrucak

Sünnetimızı olduk gayet mutlu agular eşliğinde :) ama tabi 2 saat sonra uyuşuklugu geçince başladı ağlamaya.. apar topar eşya topla anneanneye koştuk şimdi uyuyor ilk gün biraz zor geçer sonraki güne hafifler dedi ağrı kesici surup antibiyotik krem ve de uyuşturucu sprey verdi batikonla da pansuman yapılacak.. ha biz birde bardak koyduk karton bardağı kesip. Onu koyunca da aglamasi sakinledi. Sanırım bez değdiği için de ağlıyordu.
Ama ben aşırı stres olmuşum üzerimde fena halde bu ağırlık oluştu

merhaba , bizim bugün 3 ay kontrolü vardı .menenjit aşısıda oldu hem kızım hem büyük oğlum, ve rota vüsüsünün 2 dozunu verdi ,rota bitti
kızım 61 cm 7000 kg olmuş 3 ay 1 haftalık

Maşallah kuzucuga
Sarılıktan ötürü 2 saatte bir uyanıp emzirmeyi söylemiyorum bile ha bi de gece gaz çıkarma seansları vardı
Gaz çıkarma seansları bitti mi ki :)

Canım oldunuz mu sünnet? Nasıl kuzunun durumu?

2 ayda 1. dozu yaptı 3 ayda 2 dozu bitti rota

bizde serum fizyolojikle atlatmaya çalışıyoruz
Bende grip başlangıcı var virüs kötü etkiler diye emzirmiyorum sağdığım sütü veriyorum ama iyi gelecekse emzireyim
Bende usutmustum hastalık sute geçmez dedi annem bende verdim ama senide yanıltmak istemem

Canım oldunuz mu sünnet? Nasıl kuzunun durumu?
Olduk canim. Ordayken cok agladi, korktu herhalde. Susturamadim emmedi arabaya binince uyudu. Eve geldiğimizde ilk altini actigimizda beze yapismis pipisi. Agladi baya. Simdi iyi cok sukur. Merhemi falan babasi suruyor hep. Bardagi koyarken babasi yardim ediyor. Pazartesi gunu nasil yapacagim hic bilmiyorum

Ay pes artık gerçekten sende eşini ara çağır tansiyonum düştü çocuklar dan korkuyorum gel diye hak etti artık yani sende az numara yap canım eşin o an seni bırakıp gidemesin

Oyle oldugunu bilsemde yaptirirdim ama herhalde..alerji daha masum rota gibi bi virus ya da cozumsuz hastaliga gore..

Bazen ev isisindan bunaliyo yada dikkat etmeyip tisort swtette fermuar bingöl olabiliyo canım panikleme hemen umarım öyle biseydir
Yelegi biraz fazla surttu bugun kan vs yok ama hep supheleniyordumm bir sut urunlerini kesi denicem bakalm insalah

Ay suan soktayim cocugun cene kismi yanagi kipkirmizi oldu
Haydaa, süt alerjisi olsa bunca aydır süt ürünü yiyosundur çoktan çıkardı. Attığın fotoğrafta aşırı bi kızarıklık yok gibi. Nedir son durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…