Sen de lütfen neye alerjisi olduğunu çözersen yaz lütfen. Ben dün biraz peynir yedim ve süt içtim. Sanki yüzünde biraz çıktı ama emin değilim çünkü vücudundaki artmadı. Ne yapacağımı şaşırdım artık
Canım basın sagolsun. Dokunsalar aglicam valla bugün oğlum çok huysuzdu. Kv de ne dese battı iyi bisey bile dese batıyo artık kadın. Çok bunaldim. Ben de gurbetteyim Rabbim yardımcımız olsunBabamin terlikleriBenim annem yok belki hatirlarsiniz. 1,5 sene oldu onun yoklugu o kadar agir ki babam hafifletiyordu biraz da olsa... 1.5 aydir yanimdaydi az once gitti kapidan ugurladim gozlerimde yaslarla salona girer girmez bir de terliklerini gorunce ayagindan oylece cikarmis oldugu gibi koymus... simdi ben o bos terlikleri gorunce nasil aglamayayim. Rabbim kimseyj annesiz babasiz birakmasin hele ki gurbette hic koymasin. Artik yalnizim...
Tesekkur ederim amin. Cok zor k.valideyle bazen insan bunalinca her sey batiyo allah kolaylik versinCanım basın sagolsun. Dokunsalar aglicam valla bugün oğlum çok huysuzdu. Kv de ne dese battı iyi bisey bile dese batıyo artık kadın. Çok bunaldim. Ben de gurbetteyim Rabbim yardımcımız olsun
Kizom ne pastasi. Gitsin esin markete cibuk kraker biskuvi yanina da cay. Bosversene misafir agirlamayi. Bebekli evden ne bekleye ekler. En fazla hic bisey hazirlamamis derler arkandan. Derlerse desinler. Ben oyle yaptim son zaman ne yapayim. Benekten onemli degil hicbir sey. Esim salonu ve mutfagi supurup sildi bende kek yaptim. Yanina da hazir bisiler alip oyle agirladim. Cok abartmayin hazirlik isini.ya al bendende o kadar biraz önce biri aradı akşama size geliyoruz diye bebkli ev bu saatte mi aranır ki kendide 2 çocuklu ve onunda çocuğu küçük daha o anlamasa kim anlayacak halimizi. Akşama zaten misafir var şu gün gelin diyorum hafta içi olmaz diyo çıldırcam. Bundan önceki misafirler de hiç biri gün beğenmedi illa kendi istedikleri gün geldi. Kaçıp gidesim var artık ev işi yapmaktan pasta hazırlamaktan çocuğumla ilgilemiyorum. Bide senin 3 çocuk var Allah yardımcın olsun
Biz de süt urunleriyle alerji kervanina katildikSen de lütfen neye alerjisi olduğunu çözersen yaz lütfen. Ben dün biraz peynir yedim ve süt içtim. Sanki yüzünde biraz çıktı ama emin değilim çünkü vücudundaki artmadı. Ne yapacağımı şaşırdım artık
Ahh canım benim Allah eksikliklerini göstermesin , babamda sana ihtiyacım var desen sana gelmem 45 dakika yemeğini bile yaparım dedi bana , annem hayatta çok şükür fakat hastalıklar geçirdiği için bu görevi babam devralmıştı , yemek yaparım biliyorsun diyor banaKiyamam sana icimi dagladin.suan o kadar iyi anliyorum ki..kimseler yerlerini tutamaz..benimde esim gorevde diye 1hafta babam geldi.yemek yedim mutfagimi toparladi,cocugu emzirdim kucagina verdim rahat nefes aldim gece 4te aglamaya basladi odaya geldi salladi bana sen uyu dedi..sanki annemin boslugunu doldurmaya calisti.. gulce bu ara bi saniye durmadigi icin corbasini bile kendi yapti canim babam..Allah yokluklarini gostermesin.
Kesinlikle evet smothie yapip iciyordum o zaman bile boyle olmamisti bir sutlac cocugu kipkirmizi yapti zaten yogurttan supheleniordumPlm123 bu alerji daha öncede yediklerimizden , birdenbire etkilenmeyle başladı değil mi
Yani misal domates önceden de yiyordunuz dokunmuyordu belirli bir süreden sonra alerjik reaksiyon gösterdi değil mi? Dün akşam benim kızımda da hem bez bağlama yerlerinde hem sırtta ufak lekelenmeler gözlemledik yeni bir şey , yüzü de minik minik kızarıklık ve minik benek gibi oldu , gözlemleyeceğim bakalım inşallah ciddi bir şey değildir , yoksa diyet yapacağım bende
Ay çok haklısın ama ben bir bu konuda kendimi paralıyorum , işyerinden sevdiğim 3 arkadaşım gelecek diye 4 tuzlu 2 tatlı menü planladım , bir tanesi irmikli top yapacağım diye malzeme unutmaktan 2 kere bakkala indimde en sonuncusunda ayağımı burktum işteKizom ne pastasi. Gitsin esin markete cibuk kraker biskuvi yanina da cay. Bosversene misafir agirlamayi. Bebekli evden ne bekleye ekler. En fazla hic bisey hazirlamamis derler arkandan. Derlerse desinler. Ben oyle yaptim son zaman ne yapayim. Benekten onemli degil hicbir sey. Esim salonu ve mutfagi supurup sildi bende kek yaptim. Yanina da hazir bisiler alip oyle agirladim. Cok abartmayin hazirlik isini.
Nasıl anladın yoğurt süt olduğunuBiz de süt urunleriyle alerji kervanina katildikyogurt sut tuketmicem bir sure
Yuzu hep kuru putur puturdu kendi tenimde oyle oldugundab ciddiyr almadim kakasida mukuslu oluyordu onuda mamaya fln bagliyordum bugun kahvaltida peynir yemedim kasarli tost sadece oglende sutlac yedim 1 saat icinde yuzu kipkirmizi oldu..halbuki daha oncede yapip yemistim..demekki sonradan gelisti daha daNasıl anladın yoğurt süt olduğunu
Evet ya hemde yeni yaptirdim cidden belirti vardi ama azdi..Bayanlar, buradaki alerji doktoru şöyle bir şey söyledi bu rota asisindan sonra bebeklerde alerji gelişebiliyor tavsiye etmedi rota aşısını. Burada okulumdaki saglok hocası da hemsirelikten gelmeler o da aynı şeyleri söyledi yaptirmadigini ekledi. Sonradan alerji çıkan varsa bu asiyi yaptı iseniz bi onu gözden geçirin
E Elwing6 asi yaptırdın mi bilmiyorum çoğu sayfalara bakamadım ama bana böyle dediler
Ay benimki de dün inanılmaz huzursuz ve huysuzdu saatlerce uyumadı mızıldandı , ayaklarını kasınca anladık kakadan olduğunu 5.gün mecbur gliserin kansuk uyguladık meğer sancısı varmış kuzumun kısa sürede rahatladıBizim bebiş ergenliğe girdi sanırım, çok uykusu gelip uykuya geçemeyince sinir krizleri geçiriyor resmen şok oluyorum. El kadar bebe, nasıl ellerini yumruk yapıp kendini kasıp çığlık çığlığa bağırıyor, yüzünü gözünü yolacak nerdeyse. Arada bize de ufaktan şiddet uyguluyor. Ben şokinşallah atak haftası şeysidir. Bi günü bi gününe uymaz oldu
Allahım sen büyüksün kimseyi evlat acısıyla sınamaİçim burkulduben de babamı kaybettim kanserden 1,5 yıl oldu çok sarsıldım.Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin cennetinde bizleri buluştursun inşallah.
Eşin yeri ayrı annenin babanin yeri ayrı.Allah eşlerimizi başımızdan evlatlarımızı yanımızdan eksik etmesin.
Acılar ilk günkü gibi değil tabiki yoksa yaşanmazdı.Allah onun da sabrını veriyor.Evlatlarımıza bakıp her şeyi unutuyoruz bazen.Bol bol dua edip öyle anacağız kaybettiklerimizi özlem hiç bitmiyor ama hayat devam ediyor.Herkesin bir derdi var.Kuzenim 34 yaşında otistik bir çocuğu var 9 yaşında hiçbir şeyin farkında değil konuşmuyor..Biyopsi için kuzenimden parça alındı ya rahim ya yumurtalik kanserihaftaya bellı olacak.Ölmekten korkmuyorum da çocuğum için korkuyorum diyor..Çok acı..
Ben de son misafirleri öyle agirladim kek bile cirpamadim hattaKizom ne pastasi. Gitsin esin markete cibuk kraker biskuvi yanina da cay. Bosversene misafir agirlamayi. Bebekli evden ne bekleye ekler. En fazla hic bisey hazirlamamis derler arkandan. Derlerse desinler. Ben oyle yaptim son zaman ne yapayim. Benekten onemli degil hicbir sey. Esim salonu ve mutfagi supurup sildi bende kek yaptim. Yanina da hazir bisiler alip oyle agirladim. Cok abartmayin hazirlik isini.
Ben ustunu de degistiriyorum eve gelince. Serdigim ortuyu de hemen makinaya atiyorum. Ama hastaneler mikrop yuvasi Allah korusun. 3 gundur mizmiz benimki de. Hem pazartesi hem sali hastanedeydik. Etkisi olmus olabilirKızlar Ben yine giremedim sayfalar yine birikmiş. Herzamanki gibi :) bebekleri özel veya devle5 hastane sağlık ocağı götürdüğünüzde dikkat edin mümkün mertebe çabuk çıkın kendi battaniye örtülerinizi serin. Biz magdur olduk gittik geldik saglikocagindaki doktorumuz temiz sermeyin yatirin lutgen dedi dun cocugu uykudan uyandiramadim hiç uyumayan çocuk tepkisiz idi yüzüne üfle kaldır hopla zıpla vur dürt çocuk kaç dakika sonra tepki verdi tabi bu sırada ne halde olursunuz tahmin edin daha sonra üstünü soyuyorum soyarken uyuyor kucakta uyuyor acile götürdük 37 dereceye çıkmış ateş-i yolda soyduk resmen ona rağmen 37 idi daha sonra kendimize geldik enfeksiyonu hemen kapıyorlarmış dikkat edin çok zor öyle hareketsiz görmek ama sakin kalın benin gibi panik yapıp ortalığı ayağa kaldirmayin evde tektim ablamı kartaldan getirttim
Canim benim bebegink8ler de oyle. Sabah kalkinca kizariyor. Agladiginda artiyor diger zamanlar rengi normal ten rengi oluyor. Fakat puturler duruyor.Kizlar ya bizim belli saatlerde ciikip sonuyor sunlar alerji mi sizce..? Sutlac yemistimen son kakamizda normaldi
Bizim 1,5 aylikken basladi yuzunde cok kucuk bir sivilce gibi. Sonra git gide artti. Vucuduna yayildi. Daha once yediklerim birsey yapmazken sonradan oldu alerji olayi. Ben ilk zamanlar sutcu sutu alip yogurt yapıyordum . Acaba jutu sute gecince icindeki koruyuculara mi alwrjisi var. Kizim da paketlinurun yediginde kabariyor. Seker yediginde de kabariyor.Plm123 bu alerji daha öncede yediklerimizden , birdenbire etkilenmeyle başladı değil mi
Yani misal domates önceden de yiyordunuz dokunmuyordu belirli bir süreden sonra alerjik reaksiyon gösterdi değil mi? Dün akşam benim kızımda da hem bez bağlama yerlerinde hem sırtta ufak lekelenmeler gözlemledik yeni bir şey , yüzü de minik minik kızarıklık ve minik benek gibi oldu , gözlemleyeceğim bakalım inşallah ciddi bir şey değildir , yoksa diyet yapacağım bende
Bizim süte sanirimCanim benim bebegink8ler de oyle. Sabah kalkinca kizariyor. Agladiginda artiyor diger zamanlar rengi normal ten rengi oluyor. Fakat puturler duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?