Plm123 bu alerji daha öncede yediklerimizden , birdenbire etkilenmeyle başladı değil mi
Yani misal domates önceden de yiyordunuz dokunmuyordu belirli bir süreden sonra alerjik reaksiyon gösterdi değil mi? Dün akşam benim kızımda da hem bez bağlama yerlerinde hem sırtta ufak lekelenmeler gözlemledik yeni bir şey , yüzü de minik minik kızarıklık ve minik benek gibi oldu , gözlemleyeceğim bakalım inşallah ciddi bir şey değildir , yoksa diyet yapacağım bende

Canım basın sagolsun. Dokunsalar aglicam valla bugün oğlum çok huysuzdu. Kv de ne dese battı iyi bisey bile dese batıyo artık kadın. Çok bunaldim. Ben de gurbetteyim Rabbim yardımcımız olsun

Canım basın sagolsun. Dokunsalar aglicam valla bugün oğlum çok huysuzdu. Kv de ne dese battı iyi bisey bile dese batıyo artık kadın. Çok bunaldim. Ben de gurbetteyim Rabbim yardımcımız olsun
Tesekkur ederim amin. Cok zor k.valideyle bazen insan bunalinca her sey batiyo allah kolaylik versin

Kizom ne pastasi. Gitsin esin markete cibuk kraker biskuvi yanina da cay. Bosversene misafir agirlamayi. Bebekli evden ne bekleye ekler. En fazla hic bisey hazirlamamis derler arkandan. Derlerse desinler. Ben oyle yaptim son zaman ne yapayim. Benekten onemli degil hicbir sey. Esim salonu ve mutfagi supurup sildi bende kek yaptim. Yanina da hazir bisiler alip oyle agirladim. Cok abartmayin hazirlik isini.

Biz de süt urunleriyle alerji kervanina katildik yogurt sut tuketmicem bir sure

Ahh canım benim Allah eksikliklerini göstermesin , babamda sana ihtiyacım var desen sana gelmem 45 dakika yemeğini bile yaparım dedi bana , annem hayatta çok şükür fakat hastalıklar geçirdiği için bu görevi babam devralmıştı , yemek yaparım biliyorsun diyor bana

Kesinlikle evet smothie yapip iciyordum o zaman bile boyle olmamisti bir sutlac cocugu kipkirmizi yapti zaten yogurttan supheleniordum

Ay çok haklısın ama ben bir bu konuda kendimi paralıyorum , işyerinden sevdiğim 3 arkadaşım gelecek diye 4 tuzlu 2 tatlı menü planladım , bir tanesi irmikli top yapacağım diye malzeme unutmaktan 2 kere bakkala indimde en sonuncusunda ayağımı burktum işte

Bayanlar, buradaki alerji doktoru şöyle bir şey söyledi bu rota asisindan sonra bebeklerde alerji gelişebiliyor tavsiye etmedi rota aşısını. Burada okulumdaki saglok hocası da hemsirelikten gelmeler o da aynı şeyleri söyledi yaptirmadigini ekledi. Sonradan alerji çıkan varsa bu asiyi yaptı iseniz bi onu gözden geçirin
E Elwing6 asi yaptırdın mi bilmiyorum çoğu sayfalara bakamadım ama bana böyle dediler

Nasıl anladın yoğurt süt olduğunu
Yuzu hep kuru putur puturdu kendi tenimde oyle oldugundab ciddiyr almadim kakasida mukuslu oluyordu onuda mamaya fln bagliyordum bugun kahvaltida peynir yemedim kasarli tost sadece oglende sutlac yedim 1 saat icinde yuzu kipkirmizi oldu..halbuki daha oncede yapip yemistim..demekki sonradan gelisti daha da

Evet ya hemde yeni yaptirdim cidden belirti vardi ama azdi.. benimde aklima o geldi direk..doktor menenjit icin demisti alerjik reaksiyon olabilir diye rotada varmis demekki

Ay benimki de dün inanılmaz huzursuz ve huysuzdu saatlerce uyumadı mızıldandı , ayaklarını kasınca anladık kakadan olduğunu 5.gün mecbur gliserin kansuk uyguladık meğer sancısı varmış kuzumun kısa sürede rahatladı

Allahım sen büyüksün kimseyi evlat acısıyla sınama Anne babalarımıza sağlıklı ömür nasip et inşallah

Ben de son misafirleri öyle agirladim kek bile cirpamadim hatta haber verdiler yarım saat sonra kapidaydilar evi anca toparlayıp supurdum arkamdan ne dediler bilmiyorum artık

Ben ustunu de degistiriyorum eve gelince. Serdigim ortuyu de hemen makinaya atiyorum. Ama hastaneler mikrop yuvasi Allah korusun. 3 gundur mizmiz benimki de. Hem pazartesi hem sali hastanedeydik. Etkisi olmus olabilir

Kizlar ya bizim belli saatlerde ciikip sonuyor sunlar alerji mi sizce..? Sutlac yemistim en son kakamizda normaldi
Canim benim bebegink8ler de oyle. Sabah kalkinca kizariyor. Agladiginda artiyor diger zamanlar rengi normal ten rengi oluyor. Fakat puturler duruyor.

Bizim 1,5 aylikken basladi yuzunde cok kucuk bir sivilce gibi. Sonra git gide artti. Vucuduna yayildi. Daha once yediklerim birsey yapmazken sonradan oldu alerji olayi. Ben ilk zamanlar sutcu sutu alip yogurt yapıyordum . Acaba jutu sute gecince icindeki koruyuculara mi alwrjisi var. Kizim da paketlinurun yediginde kabariyor. Seker yediginde de kabariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…