Çok üzüldük çok..Bazen ben de düşünüyorum ya şöyle olursa diye zaten anksiyetem var hemen bir uğraş buluyorum o an yoksa kendimi biliyorum işin içinden çıkamayacağım.Amin canım Allah kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin.Smear testi yaptirmisti kuzenim ondan sonra parça alındı belki diyorum önlem amaçlıdır ama kendisi karamsar doğal olarak.hayirlisi bekliyoruz salı gününüAllahim tanimasam da cok uzuldum. Insallah tum kalbimle sonucu temiz cikar. Daha dun bunu dusundum, uyku tutmadi. Ya bana ya da babasina bir sey olursa bebegime ne olur diye. Cok sukur engeli yok ama hicbir bebek annesiz babasiz kalmasin insallah. Cok cok zor. Allahim butun bebekleri anne babalarina, butun anne babalari da bebeklerine bagislasin.
Benim esik üşüyor hala kombiyi arttırma derdinde evimize.kim gelse bu ev çok sıcak diyor ama bizim ki üşüyor. Bir de doğu da görev yaptık istanbula geldik orada nasıl yaşıyorduben banyo sonrası 1 saat kadar takıp çıkarıyorum. 23-24 derece sıcak değil mibizim 21 derece falan oluyor ona rağmen üstü kalınsa terliyor
@erensar çok geçmiş olsun Allah esirgesin inşallah ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum
Bugün okuldan arkadaşlar geldi 7 kişi ve 3 çocuk.Ayy çok şükür atlattık tek başıma olsam yapamazdım.Resmen stres olmuştum üstümden bir dağ kalktı.yarın akşama da misafir var 4 kisi azlar:)maglum evime geldim gelmek isteyenler gelsin aradan çıksın istiyorum.
Bizde de kaka problemi hala devam ediyor genelde 4.gün kendiliğinden yapıyor ama tam yapıyor.
Bu gece kız aralıksız uyuyor bu kez de bende uyku yok.dün gece tam tersiyedi ben uyudum annemle eşim sallayip uyutmuslar.Annem salı günü gidiyor şubata kadar yalnız bakacağım aslinda bir taraftan hoşuma gidiyor eşim çocuğum ve ben.Tabiki buyuklerin yardımları paha biçilemez ama insan kendi ailesinin de tadını çıkarmak istiyor
Kizlar saglikocagna gittim 3.dozu oldum tetenoz bende @Labazop un dedigi gibi kolum siserse diye korktum..ShinSeGi ama olayim dedim 4.doz seneye yapilckmis..
Kabizlik icin doktor zeytinyagi ver dedi dedim kesinlikle vermiyosun dedibagirsaklar dolanir ve yag icinde oldugundan bagirsak sutun emilimi saglanamaz ve fayda etmez gaz cikardigi surece korkma dedi.
2 kez vermistim ama korktum..ay birinin dedigini digeri reddediyor hayret ediyorum..
Emiyor mu dedi..evet dedim fazla anne sutu aldigi icin oluyor dedicidden memeye yapisigiz bu ara.aksamlari yetmiyor gibi hissediyordum simdi oda bitti mamayi tamamen kestik.(mama alirken her gun kaka yapiyordu).demir ilacini bitir kan degerinede bakalim fazla demirde iyi degil dedi bende zaten bir alip bir almiyorum aksine eksiklik cikar baksa
ya al bendende o kadar biraz önce biri aradı akşama size geliyoruz diye bebkli ev bu saatte mi aranır ki kendide 2 çocuklu ve onunda çocuğu küçük daha o anlamasa kim anlayacak halimizi. Akşama zaten misafir var şu gün gelin diyorum hafta içi olmaz diyo çıldırcam. Bundan önceki misafirler de hiç biri gün beğenmedi illa kendi istedikleri gün geldi. Kaçıp gidesim var artık ev işi yapmaktan pasta hazırlamaktan çocuğumla ilgilemiyorum. Bide senin 3 çocuk var Allah yardımcın olsunKızlar Allah eksikliğini göstermesin ama misafirlerden bunaldım ben ya. Evde sürekli bir hazırlık var. İki üç aile bir arada gelmiyor, hepsi tek tek geliyor aksi gibi. Neymiş haftasonu onlara uygun değilmiş, haftaiçi şu günler uygunmuş bla bla.
Ya bebekli insanların evine geliyorsunuz. Durumumuzu da söylüyorum çok zorlanıyoruz. Bir yandan bebek diğer yandan büyük kızın ödevi, kursu, ortancanın oyunu, etkinliği diye. Bugün bir arkadaş aramış eşimi akşam size geliyoruz diye. Geçtiğimiz Cuma gelin demiştik, işleri varmış. Bugün akşama gelmek istiyorlar da akşama 2-3 saat var. Bizim kızlar 6’ya kadar kursta. Bu kadın nasıl yetiştirir bebekle diye düşünen yok. Çıldıracağım sanırım.
Kendini müsait hissetmediğin zaman kabul etme canım, hastayım de başka planımız var de vs ertele. Kendini hiç zorlama gerçekten. Yazık günah, misafir ağırlayacağız derken çocuklarımızı ihmal ediyoruz sonraKızlar Allah eksikliğini göstermesin ama misafirlerden bunaldım ben ya. Evde sürekli bir hazırlık var. İki üç aile bir arada gelmiyor, hepsi tek tek geliyor aksi gibi. Neymiş haftasonu onlara uygun değilmiş, haftaiçi şu günler uygunmuş bla bla.
Ya bebekli insanların evine geliyorsunuz. Durumumuzu da söylüyorum çok zorlanıyoruz. Bir yandan bebek diğer yandan büyük kızın ödevi, kursu, ortancanın oyunu, etkinliği diye. Bugün bir arkadaş aramış eşimi akşam size geliyoruz diye. Geçtiğimiz Cuma gelin demiştik, işleri varmış. Bugün akşama gelmek istiyorlar da akşama 2-3 saat var. Bizim kızlar 6’ya kadar kursta. Bu kadın nasıl yetiştirir bebekle diye düşünen yok. Çıldıracağım sanırım.
Kesinlikle çok yoğun ve stresli geçti ilk günleri özlemiyorumBen özlemiyorum o günleriAnnelik hüznü denen şeyi yoğun yaşamıştım ha bire ağlıyordum çünkü
İnşaallah geçici bir durumdur. Çocuğumu öyle görmek çok üzüyor. Sanki çok büyük derdim var siz benim derdimi anlayamıyorsunuz der gibi isyankar bir hali varBenimki de oyle canim kac gundur. Kolayca uykuya gecen cocuk gitti, uyumamak icin 3 saat savas veren cocuk geldi. Eskiden kucagima gelir gelmez uyurdu. Simdi kucakta geziyoruz, oturur oturmaz yaygara.
Doğru söze ne denir. Madem ortak arkadaşlarla geleceksiniz, bari bir defada gidelim de tekrar tekrar iş çıkmasın ev sahibine demiyorlar. Misafir ağırlamaya bayılırım, elim hızlıdır, buzluğum da ağzına kadar kek kurabiye börekle dolu. Ana misafir gelmeden önce ev toplamak gerekiyor, bir yandan ıslak bir iki ikram yapayım diyorum, ben stres olunca bebek de huzursuz oluyor vsya al bendende o kadar biraz önce biri aradı akşama size geliyoruz diye bebkli ev bu saatte mi aranır ki kendide 2 çocuklu ve onunda çocuğu küçük daha o anlamasa kim anlayacak halimizi. Akşama zaten misafir var şu gün gelin diyorum hafta içi olmaz diyo çıldırcam. Bundan önceki misafirler de hiç biri gün beğenmedi illa kendi istedikleri gün geldi. Kaçıp gidesim var artık ev işi yapmaktan pasta hazırlamaktan çocuğumla ilgilemiyorum. Bide senin 3 çocuk var Allah yardımcın olsun
Yolacak neredeyse mi? Benimki yoluyor. Alninda derin bir cizik. Burnunun ucunda cizik. Yabanci ulkede olsak sosyal hizmetler elimden alacakBizim bebiş ergenliğe girdi sanırım, çok uykusu gelip uykuya geçemeyince sinir krizleri geçiriyor resmen şok oluyorum. El kadar bebe, nasıl ellerini yumruk yapıp kendini kasıp çığlık çığlığa bağırıyor, yüzünü gözünü yolacak nerdeyse. Arada bize de ufaktan şiddet uyguluyor. Ben şokinşallah atak haftası şeysidir. Bi günü bi gününe uymaz oldu
Ay sanki alerji gibi. Kabarmış çocuğun yanağı. O kabarmış kısmı hemen farketmemişim.Kizlar ya bizim belli saatlerde ciikip sonuyor sunlar alerji mi sizce..? Sutlac yemistimen son kakamizda normaldi
Canım alıyorsa her fırsatta rmzirmeye çalış bebekte gribin eniyi ilacı anne sutu geçen hafta benden oglumada geçti her fırsatta emzirerek 1 gün De atlattı ablamın önerisiyle (bana dr senin sütun antibiyitik yerine geçer daya memeyi dedi diye )aynısını yaptım gerçekten çok kolay atlattı.oyle fena baslamistiki hapşırınca iki burnundan sümük fiskiriyodu sanki koca insan
Ay sanki alerji gibi. Kabarmış çocuğun yanağı. O kabarmış kısmı hemen farketmemişim.
Cok tesekkur ederizAyy haklısın çok geç kalmamak gerek ama hasta falan oldu, aşılar geldi derken kaldı. 1 ay sonra olsun bari babası yarıyıl tatiline girsin, o yapar bakımını ben düşündükçe bi fena oluyorum. Size de çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar kuzucuk, kıyamam ona korkmuştur tabi. Umarım hem psikolojik hem fiziksel açıdan sorunsuz bi süreç geçiririz
Süt ürünleri yapmış olabilir. Bir de alerji sonradan da gelişebiliyor. Bir hafta önce yemiştim birşey olmamıştı ondan olamaz dememek lazım. Geçmiş olsun.Cok kotu kizardi kabardi şoktayim suan supheleniodum ama kesinlesti yani..yogurt yiyordum her gun o zamanlar putur putur oluyordu..sutlaci yedim emzirdim bu haldeyiz acaba baska neleeri yememk lazim yarin doktor yolu gozuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?