Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sag yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm duqlasda sivi
Ne demek

Çok üzüldük çok..Bazen ben de düşünüyorum ya şöyle olursa diye zaten anksiyetem var hemen bir uğraş buluyorum o an yoksa kendimi biliyorum işin içinden çıkamayacağım.Amin canım Allah kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin.Smear testi yaptirmisti kuzenim ondan sonra parça alındı belki diyorum önlem amaçlıdır ama kendisi karamsar doğal olarak.hayirlisi bekliyoruz salı gününü

ben banyo sonrası 1 saat kadar takıp çıkarıyorum. 23-24 derece sıcak değil mi bizim 21 derece falan oluyor ona rağmen üstü kalınsa terliyor
Benim esik üşüyor hala kombiyi arttırma derdinde evimize.kim gelse bu ev çok sıcak diyor ama bizim ki üşüyor. Bir de doğu da görev yaptık istanbula geldik orada nasıl yaşıyordu

ya al bendende o kadar biraz önce biri aradı akşama size geliyoruz diye bebkli ev bu saatte mi aranır ki kendide 2 çocuklu ve onunda çocuğu küçük daha o anlamasa kim anlayacak halimizi. Akşama zaten misafir var şu gün gelin diyorum hafta içi olmaz diyo çıldırcam. Bundan önceki misafirler de hiç biri gün beğenmedi illa kendi istedikleri gün geldi. Kaçıp gidesim var artık ev işi yapmaktan pasta hazırlamaktan çocuğumla ilgilemiyorum. Bide senin 3 çocuk var Allah yardımcın olsun

Kızlar Ben yine giremedim sayfalar yine birikmiş. Herzamanki gibi :) bebekleri özel veya devle5 hastane sağlık ocağı götürdüğünüzde dikkat edin mümkün mertebe çabuk çıkın kendi battaniye örtülerinizi serin. Biz magdur olduk gittik geldik saglikocagindaki doktorumuz temiz sermeyin yatirin lutgen dedi dun cocugu uykudan uyandiramadim hiç uyumayan çocuk tepkisiz idi yüzüne üfle kaldır hopla zıpla vur dürt çocuk kaç dakika sonra tepki verdi tabi bu sırada ne halde olursunuz tahmin edin daha sonra üstünü soyuyorum soyarken uyuyor kucakta uyuyor acile götürdük 37 dereceye çıkmış ateş-i yolda soyduk resmen ona rağmen 37 idi daha sonra kendimize geldik enfeksiyonu hemen kapıyorlarmış dikkat edin çok zor öyle hareketsiz görmek ama sakin kalın benin gibi panik yapıp ortalığı ayağa kaldirmayin evde tektim ablamı kartaldan getirttim

Kızlar bizim oyun halımız da bu. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Benimki bayağı huysuz bir bebek ona rağmen ilgisini çekti. Heyecanlanıyor gördüğünde bile :) YAlnız üste takılan müzik ve sesli bir oyuncağı daha var. O resimde görünmüyor ama baya ilgi çekici. Özellikle akşam saati duvarda hareket eden renkli yıldızlar oluşuyor, ona bayılıyor bizimki.

Eklentiler

• 958856B8-5AAF-40DF-8B20-602EC88AD483.webp
    47 KB · Görüntüleme: 55
Kendini müsait hissetmediğin zaman kabul etme canım, hastayım de başka planımız var de vs ertele. Kendini hiç zorlama gerçekten. Yazık günah, misafir ağırlayacağız derken çocuklarımızı ihmal ediyoruz sonra

Benimki de oyle canim kac gundur. Kolayca uykuya gecen cocuk gitti, uyumamak icin 3 saat savas veren cocuk geldi. Eskiden kucagima gelir gelmez uyurdu. Simdi kucakta geziyoruz, oturur oturmaz yaygara.
İnşaallah geçici bir durumdur. Çocuğumu öyle görmek çok üzüyor. Sanki çok büyük derdim var siz benim derdimi anlayamıyorsunuz der gibi isyankar bir hali var

Doğru söze ne denir. Madem ortak arkadaşlarla geleceksiniz, bari bir defada gidelim de tekrar tekrar iş çıkmasın ev sahibine demiyorlar. Misafir ağırlamaya bayılırım, elim hızlıdır, buzluğum da ağzına kadar kek kurabiye börekle dolu. Ana misafir gelmeden önce ev toplamak gerekiyor, bir yandan ıslak bir iki ikram yapayım diyorum, ben stres olunca bebek de huzursuz oluyor vs

Şu mükemmelliyetçiliği üzerimden atmam lazım. İki çocukluktan atamadım ama artık atmalıyım. 3 çeşit diye yola çıkıp, 7-8 çeşitle sofra kuruyorum. Uykumdan çalıyorum, kızlarımla yapabileceğim etkinliklerden ve sabrımdan çalıyorum. Oysa keşke rahat bir insan olsam da bir tatlı yapsam yanına da eşim bir pasta alsa hiç stres olmayacağım ama yapamıyorum. İlla herşey mükemmel olmalı

Kizlar ya bizim belli saatlerde ciikip sonuyor sunlar alerji mi sizce..? Sutlac yemistim en son kakamizda normaldi

Eklentiler

• 20191214_165132.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 20191214_164939.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 68
Yolacak neredeyse mi? Benimki yoluyor. Alninda derin bir cizik. Burnunun ucunda cizik. Yabanci ulkede olsak sosyal hizmetler elimden alacak yuzunu kazıyor resmen. 3 gundur de beni odadan disari cikarmiyor. Etini koparmislar gibi agliyor. Huyu degisti.

bizde serum fizyolojikle atlatmaya çalışıyoruz
Bende grip başlangıcı var virüs kötü etkiler diye emzirmiyorum sağdığım sütü veriyorum ama iyi gelecekse emzireyim

Ay sanki alerji gibi. Kabarmış çocuğun yanağı. O kabarmış kısmı hemen farketmemişim.

Cok kotu kizardi kabardi şoktayim suan supheleniodum ama kesinlesti yani..yogurt yiyordum her gun o zamanlar putur putur oluyordu..sutlaci yedim emzirdim bu haldeyiz acaba baska neleeri yememk lazim yarin doktor yolu gozuktu

Cok tesekkur ederiz insallah sorunsuz gecer. Eve gelince agladi baya. Merhem surduk uyudu. Yavrum nasil yorulduysa uyanmıyor: ( insallah siz de sorunsuz atlatirsiniz. Aynen sanirim ilk defa bu sunnet isinde ben bir sey yapamadim. Merhemi babasi surdu. Dokunsam cani yanacak gibi geliyor. Baba ise gidince nasil yapicam hic bilmiyorum

Cok kotu kizardi kabardi şoktayim suan supheleniodum ama kesinlesti yani..yogurt yiyordum her gun o zamanlar putur putur oluyordu..sutlaci yedim emzirdim bu haldeyiz acaba baska neleeri yememk lazim yarin doktor yolu gozuktu
Süt ürünleri yapmış olabilir. Bir de alerji sonradan da gelişebiliyor. Bir hafta önce yemiştim birşey olmamıştı ondan olamaz dememek lazım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…