O asiri cilt kurulugu icin mustela stelopia losyon versi dr. Cidden cok guzel. Zaten ustunde de cok kuru ciltler icin?yaziyor. Tavsiye ederim.Oğlumda doğduğundan beri diyebilirim yüzünde vardı, aşırı cilt kuruluğu da vardı. Ama vücudundaki egzamalar son 20-25 günde çıktı. İnşallah alerji değildir, geçici bi reaksiyondur
Cok sagol canim bakacagim..bir kac sey izledim..gecicidir diyo insallah oyledir hepimizinKızlar besin alerjisi ile ilgi YouTube den gizem erbirer in videosu var onu izleyin birde ana eli diye bir kanal var ordaki bayanda tecrübelerini anlatıyor izleyin mutlaka
Belki pamukcuktur. Aft ise emzir baska onerim yok. Baska aft cikacak mi kontrol et. Atesi var mi ona da bak. Sutun gecirir.Kızlar misafirlikteyim alerji için yazdıklarınızı okuycam bı ara burda biri farketti kızımda alt damaginda aft var doktora mesaj attım küçük olduğu için ilaç veremeyiz dedi tecrübesi olan varmı küçük beyaz yuvalrlak bişey çıkmış çok agriyormudur ya ne yapsam Devamlı birşey çıkıyor artık aglicam
Kortizonluyu bebeğe mi verdiKortizonlu kren verdi. 2 gun surup 5 gun ara verecegiz. Sonra yine 2 gece krem 5 gun ara 2 gece krem 5 gun ara seklinde gidecek. Ama ben daha kremi almadim kortizonlu diye. Sad3ce diyet ile bile cok azaldi bizimki. Ama ek gida zamani benege de diyet duzenlenecek.
Gazli bezi isaret parmagina dola ve karbonatli suya batir bebegin agzina sokup cevir parmagini. Ben careyi oyle buldum. Ilac ile grcmedi. Emzirmeden once de memelerini karbonatlu suya batirdogin pamuk ile sil. Sonrasinda da sil. Bizim de uzun surdu ama o sekilde gecti.Bizimde pamukcuk gecmiyor hic
Zeytin ve patates kizartmasi ve yesillik. Baska birsey yok. Sut urunleri icin en basit biskuvide bilr var. Diyet cidden zor. Ben ilk yaptigimda biskuvi yedim ama sut urunu oldugu icin bosuna diyet yapmisim. Daha dogrusu diyet yaptim sanmisim. Simdi cok sıkı diyet yapiyorum. Isin kotu yani dana eti de yasak bana. Disarda yiyelim dedik. Patatesli pideden baska sey bulamadik. Her sey dana etinden. Tavuk da yasak. Yumurta yasak corba bile icemedim icinde yimurta var diye . Markete girdim atistirmalik alayim diye. Alacak birsey bulamadim. Form biskuvilerinde bile peynor alti suyu varmis. Sadece misir pirinc patlaklarindan oljyorya hani gong diye ondan alabildim.Oyle yapacagim canim..yumurtada yemicem ne yerim kahvaltida bilmiyorum
Evet egzamalati icin. Egzama baska turlu gecmiyor. Kizimda da kullanmistik. Sadece egzamali yerlere suruluyor. 2 gun surup 5 gun ara dedi. Normal cildini de mustela cok kuru ciltler icin olan losyon ile nemlendiriyorum.Kortizonluyu bebeğe mi verdi
Aynen öyle nasip sutumle kilo alamadi napayim mecbur mama veriyorum ya olmasaydı napardik hem ek gıdaya az kaldı bu kadar zor olmaz umarimAh sorma bende aynı durumdayım ana besin kaynağı mama artık ne yapayım aç mı bırakayım çocuğu bende çok üzülüyordum ama artık kulağı ı yıkıyorum nasibi bu kadarmış demekki diyorum yapacak bişey yok
Çok geçmiş olsun. Halledersin pazartesiye var daha. Bardağın kapalı kısmını kesipkoyuyorsun değil mi? Her altını aldığında muhakkak merhemi yenile. 5.gunden sonra daha kolay oluyor her şey. Merak etme. Ben isyan etmiştim. Küçücük çocuğa aynı anda 3 operasyon yaptırdım diye kendime çok kızdım. Ama hepsi gelip geçici. Düzelecek canım. İçini ferah tut...Olduk canim. Ordayken cok agladi, korktu herhalde. Susturamadim emmediarabaya binince uyudu. Eve geldiğimizde ilk altini actigimizda beze yapismis pipisi. Agladi baya. Simdi iyi cok sukur. Merhemi falan babasi suruyor hep. Bardagi koyarken babasi yardim ediyor. Pazartesi gunu nasil yapacagim hic bilmiyorum
Benim de kendimde egzama var. Bana da kortizonlu ilaç verdi tereddüt ettim. Başka dra gideceğim. Prospektüste emziren kullanmasın demişEvet egzamalati icin. Egzama baska turlu gecmiyor. Kizimda da kullanmistik. Sadece egzamali yerlere suruluyor. 2 gun surup 5 gun ara dedi. Normal cildini de mustela cok kuru ciltler icin olan losyon ile nemlendiriyorum.
Canım çok önceden yazmıştım buraya ama bizde de kuruluk vardı. Ben her banyo suyuna zeytinyağı döktüm. Asidi alınmış zeytinyağı. Bildiğin koca kova içine 1 2 yemek kaşığı zeytinyağı. Ve bu şekilde kuruluktan kurtulduk. Denemeni tavsiye ederim.ortalama 1 1.5 ay kullandık. Şu an sadece banyo sonrası mustela yağ ve yüzüne sebamed yüz kremi kullanıyorum. Vücudu haftada 2 kere yagliyorum. Kremi yüzüne özellikle kas bölgesine her gün sürüp nemlendiriyorum.Evet egzamalati icin. Egzama baska turlu gecmiyor. Kizimda da kullanmistik. Sadece egzamali yerlere suruluyor. 2 gun surup 5 gun ara dedi. Normal cildini de mustela cok kuru ciltler icin olan losyon ile nemlendiriyorum.
Yapiyorum ama cok sık yapmadim ondan gecmedi herhlde duzenli yapayimGazli bezi isaret parmagina dola ve karbonatli suya batir bebegin agzina sokup cevir parmagini. Ben careyi oyle buldum. Ilac ile grcmedi. Emzirmeden once de memelerini karbonatlu suya batirdogin pamuk ile sil. Sonrasinda da sil. Bizim de uzun surdu ama o sekilde gecti.
İnşallah sizinki de geçer kısa süredeDünden beri bizimkinde de var bi sıkıntı ama anlayamadık. Kaka 3 gün oldu dahasiz çözmüşsünüz sorunu ne güzel darısı başımıza
Evet emzirdim zaten ponçik ponçik emdi kısa da olsaYok canım aksine bol bol içsin sütünü. Vücudun şuan hastalığın için antikor üretiyor o antikorlar sütle hooop bebişe, bebiş doğal bağışıklık kazanıyor bir nevi.
Cok gecmis olsun canim tez zamnda iyilessin insallahOlduk canim. Ordayken cok agladi, korktu herhalde. Susturamadim emmediarabaya binince uyudu. Eve geldiğimizde ilk altini actigimizda beze yapismis pipisi. Agladi baya. Simdi iyi cok sukur. Merhemi falan babasi suruyor hep. Bardagi koyarken babasi yardim ediyor. Pazartesi gunu nasil yapacagim hic bilmiyorum
Çok iyi anlıyorum seni canım sabret geçecek bugünler de. Ben de yatarak hamilelik geçirdim biliyorsun. Kımıldasam kanamam oluyordu. Sadece sola yatış iznim vardı. Oğlum sürekli beni istiyordu. Kv isteksizdi ama günde 3-4 saat geliyordu sağ olsun. Haliyle kurdeşen oldum bende. Fena birşey. Kaşıma hissinden bağırarak ağladım 1hafta. doktor bir melhem verdi öyle yatıştı. İstersen bulup yazayım adını. Ben bir şeye sinirlenince azıyordu kabartılar, düşünmemeye çalıştım birazda.O sesli mesaj bana da geldi , olumlu düşünceye her zaman inanırım zaten , fakat o mesajı unuttum gayet stresli bir dönemdeyim kaptırdım kendimisırtımda sütyen kısmında kurdelen bar kaşımamak için zor duruyorum hem stres hem evin sıcaklığı ayağıma zaten basamıyorum hep başkalarından birşey isteyip beklemek durumundayım bebekle olunca ekstra zor üstüne birde ayağıma buz uygulamaktan grip olmak üzereyim atlatmaya çalışıyorum , eşimin gribi yeni geçiyor kızımda öksürüp hapşırıyor üst üste geldi çok gerginim Allah’a şükür sütüm etkilenmedi , zaten memeden uzaklaştı bu dönem grip başlangıcı diye emzirmede ısrarcı olamıyorum. Biran önce iyileşip emzirmeye geri dönmem lazım ☹ Neyse olumlu düşünüyorduk değil mi çok şükür kuzularımız yanımızda sağlıkla sütlerini içip kaka yapıp uyusunlar inşallah
Yatağı düz mü. Yatak minderinin altına eğim olsun diye battaniye yastık gibi birşey koysan.Kizlar yine ayni sey oldu gece 4te birden oksurmeye basladi yine kendi tukurugunde bogulma tehlikesi..zaten hafif yan yatiriyorum allahtan uykumda hafif kostum kalktim ama saniyelik aldim kucagima ses kesildi kaskati kesildi vucudu allahimmm omuzumda gaz cikarir pozisyonda saliyorum sirtina oyle bi vurdumki cocugun.niye oluyo ya sizinkilerde de oluyo mu aklimi yiitircemben mi panikliyorum diyorum ama o an anliyosun ters giden birsey oldugunu..ben odasini falan ayiramam bir sure bu sebepten..ek gidada ne yaparim onu dusunuyorum.
Duz aama su bebek bakim ortusunun yastigi var incecik onu koyuyordumYatağı düz mü. Yatak minderinin altına eğim olsun diye battaniye yastık gibi birşey koysan.
Allah korur yavrularımızı korkma. Hem büyüdüler annesi artık kurtarır kendini. Benimki uykusunda kusardı. Düşün sırt üstü yattığı yerden göğsünü boynunu falan hep ıslatırdı.
canim kaşar daha iyi önceden de yazdim bazıları icin 150. tekrar amaBeyaz peynirle kaşar aynı hatta kaşarda daha fazla süt var. Çikolatada da bisküvide de süt var. Tereyağ ayran vs. Onlar zaten yasaklı. İçinde süt olan hiçbir şeyi yemiyosun diyette, baya bi can sıkıcı olabiliyor. Sütlaç sanırım en çok etkileyen ürün oluyor çünkü diyetin sonu sütlaçla geliyor. Mukuslu kaka bizde de var ama önemli olan dediğin gibi kan. 1 hafta diyet uygula bi bak bakalım o yüzündeki kuru pütürler de gidecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?