Arada yolduğu da oluyor ama utandım diyemedimYolacak neredeyse mi? Benimki yoluyor. Alninda derin bir cizik. Burnunun ucunda cizik. Yabanci ulkede olsak sosyal hizmetler elimden alacakyuzunu kazıyor resmen. 3 gundur de beni odadan disari cikarmiyor. Etini koparmislar gibi agliyor. Huyu degisti.
Ayy allah bebişe de sana da dayanma gücü versin, için acıyordur çok iyi anlıyorum seni. Bunu da atlatacak, bebeklerimiz çok güçlü. 2 gün sonra geçiyor diyolar, acısı kalmıyomuş. Sağlıklı olsun evlatlarımız, sünnet de sağlıkları için yapılıyorCok tesekkur ederizinsallah sorunsuz gecer. Eve gelince agladi baya. Merhem surduk uyudu. Yavrum nasil yorulduysa uyanmıyor: ( insallah siz de sorunsuz atlatirsiniz. Aynen sanirim ilk defa bu sunnet isinde ben bir sey yapamadim. Merhemi babasi surdu. Dokunsam cani yanacak gibi geliyor. Baba ise gidince nasil yapicam hic bilmiyorum
Oğlumda doğduğundan beri diyebilirim yüzünde vardı, aşırı cilt kuruluğu da vardı. Ama vücudundaki egzamalar son 20-25 günde çıktı. İnşallah alerji değildir, geçici bi reaksiyondurPlm123 bu alerji daha öncede yediklerimizden , birdenbire etkilenmeyle başladı değil mi
Yani misal domates önceden de yiyordunuz dokunmuyordu belirli bir süreden sonra alerjik reaksiyon gösterdi değil mi? Dün akşam benim kızımda da hem bez bağlama yerlerinde hem sırtta ufak lekelenmeler gözlemledik yeni bir şey , yüzü de minik minik kızarıklık ve minik benek gibi oldu , gözlemleyeceğim bakalım inşallah ciddi bir şey değildir , yoksa diyet yapacağım bende
Ah sorma bende aynı durumdayım ana besin kaynağı mama artık ne yapayım aç mı bırakayım çocuğu bende çok üzülüyordum ama artık kulağı ı yıkıyorum nasibi bu kadarmış demekki diyorum yapacak bişey yokBen yeniyim burda. Oğlum doğduktan sonra benzer şeyler yaşayanlar var diye yazmaya başladım çok da iyi geldi burası hamileyken takip etmiyodum çok.. Sen eskilerdensin sanırım beni tanimiyorsundur yaşadıklarını ben de yasadim. Başlarda kendimi çok yetersiz hissediyordum yavaş yavaş aştim.
Hem emzirip hem mama veriyorum ama sadece emzirdigim öğünde sutumle doymuyo heralde diye düşünmeden edemiyorum. Mamadan önce kilo alımı dusuktu çünkü. Mamayla ortalamayı bile yakalayamadik biraz artirdim.
Çevreden bizim zamanımızda mama mi vardı şimdiki anneler emzirmiyo benim sutum taaa tavana fiskiriyordular vs bitmedi. Ağlayarak mama hazirladigim çok oldu.
Sonra dedim mama da bizim için bi nimet ya olmasaydı neyle doyuracaktim oğlumu kendime geldim kim ne söylüyorsa cevap vermeye başladım içimde tutmadım. Şimdi daha iyiym.
Sadece emzirmekle anne olunmuyor ki onları bizden iyi anlayan yok aç mı uykusu mu var oyun mu istiyo kucak mi en iyi biz biliyoruz kimse de bizim yerimizi tutamaz kendini daha fazla yıpratma.
1999 depreminde kardeşim iki aylikti annemin sütü kesildi emziremedi bi daha aralarındaki bağ çok kuvvetlidir yani sadece emzirmekle bağ kurulmuyor sen bebeğin için en iyi annesin unutma
Yaa gördüm güzelimi, aşırı yok gibi geldi bana ama fotoğraftan tam belli olmayabilir tabi ki. Vücuduna da bi bak göbek, göğüs bölgesine. Napıcaksın peki direkt diyet mi yoksa doktora bi görüncek misin? 20 gün diyet yaptım, biraz iyi geldi ama tam iyileşmedi bebeğim, ben de dün bozdum diyeti bakalım artacak mı ona bakıyorum. Bu iki gün yedim, yarın yemiycem. Bu arada da domatesi kestim onu kesmemiştim çünkü, bi de fındık ceviz de yemiycem şu bikaç gün.Biz de süt urunleriyle alerji kervanina katildikyogurt sut tuketmicem bir sure
Benimki doğduğundan beri öyle krize giyor cadı elimiz ayağımıza dolaşıyorBizim bebiş ergenliğe girdi sanırım, çok uykusu gelip uykuya geçemeyince sinir krizleri geçiriyor resmen şok oluyorum. El kadar bebe, nasıl ellerini yumruk yapıp kendini kasıp çığlık çığlığa bağırıyor, yüzünü gözünü yolacak nerdeyse. Arada bize de ufaktan şiddet uyguluyor. Ben şokinşallah atak haftası şeysidir. Bi günü bi gününe uymaz oldu
Hem emzirip hem sağıp veriyorum süte geçiyorsa bile yapacak bişey yok zaten de benimle yakın temasta olup virüs kapması düşündürüyor aslında beniBende usutmustum hastalık sute geçmez dedi annem bende verdim ama senide yanıltmak istemem
Gecti ama 2yerinde sinek isirmis gibiydi cenesi falan kipkirmizi oldi 2saat icinde de söndü.sonradanda cikabiliyormus soylenene goreHaydaa, süt alerjisi olsa bunca aydır süt ürünü yiyosundur çoktan çıkardı. Attığın fotoğrafta aşırı bi kızarıklık yok gibi. Nedir son durum?
Bizde alerji olunca doktorumuz yapmayalım dedi o yüzden yaptıramadık rotayıBayanlar, buradaki alerji doktoru şöyle bir şey söyledi bu rota asisindan sonra bebeklerde alerji gelişebiliyor tavsiye etmedi rota aşısını. Burada okulumdaki saglok hocası da hemsirelikten gelmeler o da aynı şeyleri söyledi yaptirmadigini ekledi. Sonradan alerji çıkan varsa bu asiyi yaptı iseniz bi onu gözden geçirin
E Elwing6 asi yaptırdın mi bilmiyorum çoğu sayfalara bakamadım ama bana böyle dediler
Cok sagol canim benim aminAyy allah bebişe de sana da dayanma gücü versin, için acıyordur çok iyi anlıyorum seni. Bunu da atlatacak, bebeklerimiz çok güçlü. 2 gün sonra geçiyor diyolar, acısı kalmıyomuş. Sağlıklı olsun evlatlarımız, sünnet de sağlıkları için yapılıyor
Zaten hep putur puturdu aama ben benimde cildim kuru diye ciddiye almadm kakasindaki mukus soyledim aile hekimine cok sut alan bebekte olur dedi kabiz icinde oyle..bir kan yok yani kakada..dusunuyorum doktora gitmeyi ama kanda goremiyorlarmis..peynir yemedim bu sabah canim.kasarli tost yedim oglende sutlac yedim aksam uzeri kizardi..bazi hamburger ekmeklerinde flnda oluyormus aslinda.findikta birgun once yemistimYaa gördüm güzelimi, aşırı yok gibi geldi bana ama fotoğraftan tam belli olmayabilir tabi ki. Vücuduna da bi bak göbek, göğüs bölgesine. Napıcaksın peki direkt diyet mi yoksa doktora bi görüncek misin? 20 gün diyet yaptım, biraz iyi geldi ama tam iyileşmedi bebeğim, ben de dün bozdum diyeti bakalım artacak mı ona bakıyorum. Bu iki gün yedim, yarın yemiycem. Bu arada da domatesi kestim onu kesmemiştim çünkü, bi de fındık ceviz de yemiycem şu bikaç gün.
Sen sütlaçtan olduğuna eminsin dimi, 1 hafta süt içeren bi şey yeme bakalım düzelme olacak mı.
Ya ne kadar çok alerjik bebek var, ahh kıyamam güzellerim o güzel yanakları pütür pütür oluyor
Bizimde pamukcuk gecmiyor hicKızlar misafirlikteyim alerji için yazdıklarınızı okuycam bı ara burda biri farketti kızımda alt damaginda aft var doktora mesaj attım küçük olduğu için ilaç veremeyiz dedi tecrübesi olan varmı küçük beyaz yuvalrlak bişey çıkmış çok agriyormudur ya ne yapsam Devamlı birşey çıkıyor artık aglicam
Beyaz peynirle kaşar aynı hatta kaşarda daha fazla süt var. Çikolatada da bisküvide de süt var. Tereyağ ayran vs. Onlar zaten yasaklı. İçinde süt olan hiçbir şeyi yemiyosun diyette, baya bi can sıkıcı olabiliyor. Sütlaç sanırım en çok etkileyen ürün oluyor çünkü diyetin sonu sütlaçla geliyor. Mukuslu kaka bizde de var ama önemli olan dediğin gibi kan. 1 hafta diyet uygula bi bak bakalım o yüzündeki kuru pütürler de gidecek miZaten hep putur puturdu aama ben benimde cildim kuru diye ciddiye almadm kakasindaki mukus soyledim aile hekimine cok sut alan bebekte olur dedi kabiz icinde oyle..bir kan yok yani kakada..dusunuyorum doktora gitmeyi ama kanda goremiyorlarmis..peynir yemedim bu sabah canim.kasarli tost yedim oglende sutlac yedim aksam uzeri kizardi..bazi hamburger ekmeklerinde flnda oluyormus aslinda.findikta birgun once yemistimbir de cikolata fln da dokunuyo sanirin nutellla yemistim o zamnda kizarmisti hatta benimde kollarimda dokuntu oldu..benimde cildimde basladi alerji gibi aslinda
. Melhem verdi doktor bi sebze fln yiyerrk devam edicm sen ne yiyorsun
Dünden beri bizimkinde de var bi sıkıntı ama anlayamadık. Kaka 3 gün oldu dahaAy benimki de dün inanılmaz huzursuz ve huysuzdu saatlerce uyumadı mızıldandı , ayaklarını kasınca anladık kakadan olduğunu 5.gün mecbur gliserin kansuk uyguladık meğer sancısı varmış kuzumun kısa sürede rahatladı
Oyle yapacagim canim..yumurtada yemicem ne yerim kahvaltida bilmiyorumBeyaz peynirle kaşar aynı hatta kaşarda daha fazla süt var. Çikolatada da bisküvide de süt var. Tereyağ ayran vs. Onlar zaten yasaklı. İçinde süt olan hiçbir şeyi yemiyosun diyette, baya bi can sıkıcı olabiliyor. Sütlaç sanırım en çok etkileyen ürün oluyor çünkü diyetin sonu sütlaçla geliyor. Mukuslu kaka bizde de var ama önemli olan dediğin gibi kan. 1 hafta diyet uygula bi bak bakalım o yüzündeki kuru pütürler de gidecek mi
Benim kadar sakin ananın böyle sinirli kızıBenimki doğduğundan beri öyle krize giyor cadı elimiz ayağımıza dolaşıyor
Yok canım aksine bol bol içsin sütünü. Vücudun şuan hastalığın için antikor üretiyor o antikorlar sütle hooop bebişe, bebiş doğal bağışıklık kazanıyor bir nevi.Hem emzirip hem sağıp veriyorum süte geçiyorsa bile yapacak bişey yok zaten de benimle yakın temasta olup virüs kapması düşündürüyor aslında beni
Kızlar besin alerjisi ile ilgi YouTube den gizem erbirer in videosu var onu izleyin birde ana eli diye bir kanal var ordaki bayanda tecrübelerini anlatıyor izleyin mutlakaOyle yapacagim canim..yumurtada yemicem ne yerim kahvaltida bilmiyorum
Esime de kiyamiyorum . Yazik elinden birsey gelmiyor ki. Kalpten yatiyormus simdi. Kalp yetmezliginden. Daha once de kalp yetmezligi demislerdi yogun bakimda ama kalp doktorlari gordu 2 ayri kardiyoloji doktoru ama kan sulandirici veril gonderdiler. Koahi daha onemli diye. Fakat simdi kalp daha onemli demis dr. Bilmjyorum nedir ne degildir ama bu kadari tesaduf olamaz diyorum.Ay pes artık gerçekten sende eşini ara çağır tansiyonum düştü çocuklar dan korkuyorum gel diye hak etti artık yani sende az numara yap canım eşin o an seni bırakıp gidemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?