Bence biraz da hoşlarına gidiyorBu erkekler ya gerçekten salaklar yada hoşlarına gidiyor böyle durumlar saf ayağına yatıyorlar
O bile ilginc diger evli olan arkdsta hastaneye geldi 50 lira takarken ceyrek nedir ya ne gerek var ki dedim alirken.hatta al sen napiyosan yap dedim.. allahim icindeki not hele...burctasin teyzenİşte bak kız rahat büyümüs demekki tunalıdadurumlari iyi oldugu altın takisindan belli bubdan
Alakasız ama sünnet oldu muTam 6 aylık. 3gün kuralıyla bir şey koyuyorsun önüne. Sende ordan alıp yiyorsun, sesler çıkartıyorsun nam nam diye. (3gün olmasının sebebi alerjik reaksiyon için, başka şeyle karışmasın diye). İlk günden itibaren tuttu ve yedi. O güne kadar sizin bebişler de uzattığınız şeyi elinizden alma yeteceğine sahip olucak. Şuan ne desem havada kalıyordur. Tabi elini bazen kontrol edemeyip sağa sola düşürdüğü fırlattığı oldu , ardından bakışı bile hayranlıktı benim için. Cisimlerin düştüğünü keşfetmiş oldu.
o kadar keyifli ki. Hiç çuvallamazsın korkma. Mama sandalyesinin altına muşambalar var bunun için satılan. Temiz temiz serer, düşeni alır yıkar yersin ziyan olmaz. Klasikte daha çok ziyan oluyor. Bir liste var ona göre ne vereceğin belli. Zaten doyması için değil tatması için koyuyorsun önüne. Yaklaşık 2ay sürüyor tadım süreci. Sonra aynı besinlerden tekrar koyuyorsun o istediği kadar yiyor. Dudağına bile değdirse tamamdır. Yoğurt kefir bunları fincanla verdim eline. Birazdan onun da resmini koyarım. Favorisiydi kefir. Otları da kefirle denedim. Semizotlu dereotlu falan. Halaa bayılır. Kavga ederiz bazen yeter o kadar kefir içtiğin diye. Saklarım dolabın diplerine doğru( Bağırsakları fazla çalıştırıyor )
Hiiiiiiçççç muhallebi yada püre yada kavanoz maması yemedi. 1yaşına gelince de evde ne yemek yapıldıysa o. Tabi biz kendimize sonradan tuz baharat ilave ettik. Onun sayesinde halaa birçok şeyi tuzsuz yiyorum
Biraz daha bekleseydin samimiyet olabilir kardeşi gibi görebilirKizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?henuz 3 ay falan olmustu ayni ortamda calisali o donem(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
Yaaaa ne guzel tutmus sapsik
Ciddi mi diyosun ironi mi yaptin :) 3 ayda ne kardesligi olur kiBiraz daha bekleseydin samimiyet olabilir kardeşi gibi görebilir
Yok benim de samimi arkadaşım çoktur. Ondan dedim. Hepsi de kardeşim gibi.Ciddi mi diyosun ironi mi yaptin :) 3 ayda ne kardesligi olur ki
Şimdi tüm yorumları okuyunca ben yumuşak yazmışımCiddi mi diyosun ironi mi yaptin :) 3 ayda ne kardesligi olur ki
Ben de emzirdikten sonra veriyorum onu. Bence de kaşıkla verdiğinden. Maşallah iyi alismis benimki biberon seviyo tok olsa da içerMaşallah ya, ben emzirdikten sonra veriyorum 75i zor bitiriyor hatta 60 yetiyor gibi. Benim kızın midesi küçük sanırım. Ya da kaşıkla verdiğim için fazlasını istemiyor
Ben de hem daha iyi buyuturum hem oglumun kardeşi olur hem de belki kız olursa diye istiyorum ikinciyi tabi hayirlisiyla.Aynen aynen, zaten sırf tecrübelerimi hayata geçirebilmek için bile ikinci bebeği istiyorum. İnşallah olur ve de onu şöyle rahat rahat bol bol emzirmek nasip olur. Ben ilk 3-4 hafta pek vermedim emzik çok nadir veriyordum kv, annem, eşim bişey olmaz ver ver deyip durdular ben yokken verdiler hep çok alıştı, aslında iyi oluyor ama meme reddi olamasa
Eşim zaten ayakta emzirirken gördükçe analık cidden kolay iş değil deyip duruyor
Cok tesekkur ederim ..o kiz da oyle dusunuyormusŞimdi tüm yorumları okuyunca ben yumuşak yazmışımne bileyim seni takip ettiğim kadarıyla hep eşin seni çok seviyor diye düşünmüşümdür. Bana bile tanımadan çok aklı başında sempatik geliosun
Olabiilir yazık ona daCok tesekkur ederim ..o kiz da oyle dusunuyormusesini seviosun cok belli dedigone gore..hayatinda sevilmediyse demekki yanii bilmiyorum artik hicbir seyden emin degilim
Bende aynı şekilde kulllanıyordum. Bu meşhur cuma indiriminden aynısından 2 tane daha aldım. Şimdi yenilere geçtim ama öncekileri eme eme baya yumuşatmış onu hissettim bu yenileri biraz ağzında bazen geveliyor sert geliyor sankiKızlar emzikleri yenilemek gerekiyor mu? Bizim ikiliydi ben sırayla bi birini steril edip veriyorum bi diğerini. İki tane dönüşümlü kullanıyoruz zaten. Belli bir zaman sonra yenilemek gerekirm mi, yoksa 6.aya karar aynı emzikle mi devam ediyoruz? (0-6 ay için olan var şuan)
Evet bencede çok gereksiz ve seviyesiz olmuş , peki o dönem eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiş miydinKizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?henuz 3 ay falan olmustu ayni ortamda calisali o donem(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
Yaaa maşallah bu ne tatlılık böyleTam 6 aylık. 3gün kuralıyla bir şey koyuyorsun önüne. Sende ordan alıp yiyorsun, sesler çıkartıyorsun nam nam diye. (3gün olmasının sebebi alerjik reaksiyon için, başka şeyle karışmasın diye). İlk günden itibaren tuttu ve yedi. O güne kadar sizin bebişler de uzattığınız şeyi elinizden alma yeteceğine sahip olucak. Şuan ne desem havada kalıyordur. Tabi elini bazen kontrol edemeyip sağa sola düşürdüğü fırlattığı oldu , ardından bakışı bile hayranlıktı benim için. Cisimlerin düştüğünü keşfetmiş oldu.
o kadar keyifli ki. Hiç çuvallamazsın korkma. Mama sandalyesinin altına muşambalar var bunun için satılan. Temiz temiz serer, düşeni alır yıkar yersin ziyan olmaz. Klasikte daha çok ziyan oluyor. Bir liste var ona göre ne vereceğin belli. Zaten doyması için değil tatması için koyuyorsun önüne. Yaklaşık 2ay sürüyor tadım süreci. Sonra aynı besinlerden tekrar koyuyorsun o istediği kadar yiyor. Dudağına bile değdirse tamamdır. Yoğurt kefir bunları fincanla verdim eline. Birazdan onun da resmini koyarım. Favorisiydi kefir. Otları da kefirle denedim. Semizotlu dereotlu falan. Halaa bayılır. Kavga ederiz bazen yeter o kadar kefir içtiğin diye. Saklarım dolabın diplerine doğru( Bağırsakları fazla çalıştırıyor )
Hiiiiiiçççç muhallebi yada püre yada kavanoz maması yemedi. 1yaşına gelince de evde ne yemek yapıldıysa o. Tabi biz kendimize sonradan tuz baharat ilave ettik. Onun sayesinde halaa birçok şeyi tuzsuz yiyorum
Bizim bebisin de kafasinin arkasi cok sicak ama atesi yok bugun bizim doktora sordum, normal oldugunu soyledi hatta kan dolasimiyla ilgili bir seyler anlatti ama yarim yamalak hatirliyorum yanlis bir sey yazmayayim.Yaklaşık 3 buçuk aylık oluyosanırım genetik de etkiliyor ben de 4 aylıkken çıkarmaya başlamışım annem öyle dedi kaç gecedir şurup veriyorum ama ateşi fazla düşmüyor uyku yok sürekli ağzına bişeyler istiyo sabaha kadar göğsümde zaten ama yetmiyor iki gün ben verirsem emdi yoksa istemedi iştahsızlıktan çok korkuyordum kilo vermesi açısından ama çok şükür geçti ama kafasının yanması bi türlü geçmiyor yarın doktora götürcem inşallah sorunsuz geçer bugünler
O donemse paylstim gereksiz samimiyet oldugunu soyledim..bir daha bir yazisma gormedim burayada gidecegi belli degildi son dk ogrendim..bastan bilsem bastan tavrimi koyardim.bir de hala egitim demezmi sanada gel dedim diyo ama ben salagim dedim 3 gun icin o parayi vermeyelim diyorum baskasi olsa umrumda olmazEvet bencede çok gereksiz ve seviyesiz olmuş , peki o dönem eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiş miydin
Bir de yani o bekar kızda var ben asla göndermezdim , en ufak bir şeyden rahatsız olsan bile bunu paylaşmalısın
Disari cikmistim bugun eve geldim mac izliyo konu acildi benimde babamla islerim var onlari halledicez.bana senide gotureyim dedi ama gceelik fiyati birde zaten benim memleket ne gerek var kafaaindaydim kimler gelio diye sordum ahmet asli dedi..diger evli olan adami soyledi o gelip gelmicegi belli degil dedi evli olan byanda gitmiyo...ben sandim ki ahmet israr edio kimse yok cani sıkılmasin degisiklik olsun gitsinler..seyide hic umutamiyorum 1 ay seminerleri var ogleden sonra seminerr gidio bende o donem sutle mucadele veriorum tartistik bir sey icin bana baskalari kadar bana deger verseydin eve gelirdim ama ofise geciyorum dedi.o zamanda bu konu gundemdeydi resmen nisbet gibi gelmisti o gun icimde bir seylrr kirildi sanki hala tamiri mumkun degil...dugun albumunun kucuk olani salondaydi bariz yirttim onu..o gun bugundurde tartisiyoruz..bi arkdsn dedigi gibi bu kdr seyin ustune soylerken bile cekinmesi lazimdiE Elwing6 ben de çoğunluğun olduğu taraftayım. eşine de şu konuda extra kızdım, geride seni ve gülce’yi bırakıp iş gezisine gideceğini söylerken o kızın da geleceğini evli diğer arkadasların gelmeyeceğini söylememesine. sen tesadüfi mi öğrendin? doğum ve sonrası esin duygusal boslukta olup bu kızla samimi olabilir. bence cok dikkatli ol ama belli etmeden. umursamıyormus gibi yaparak. bu da nasıl olur bilmiyorum. insallah gercekten kardesi gibi görüyordur da bosuna kuruntu ediyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?