İşte bak kız rahat büyümüs demekki tunalıda durumlari iyi oldugu altın takisindan belli bubdan
O bile ilginc diger evli olan arkdsta hastaneye geldi 50 lira takarken ceyrek nedir ya ne gerek var ki dedim alirken.hatta al sen napiyosan yap dedim.. allahim icindeki not hele...burctasin teyzen yahu sen kizimla kendini nasil bir tutarsin sen nesin ki kizim sana benzesin

Alakasız ama sünnet oldu mu

Biraz daha bekleseydin samimiyet olabilir kardeşi gibi görebilir

Maşallah ya, ben emzirdikten sonra veriyorum 75i zor bitiriyor hatta 60 yetiyor gibi. Benim kızın midesi küçük sanırım. Ya da kaşıkla verdiğim için fazlasını istemiyor
Ben de emzirdikten sonra veriyorum onu. Bence de kaşıkla verdiğinden. Maşallah iyi alismis benimki biberon seviyo tok olsa da içer
Ben de hem daha iyi buyuturum hem oglumun kardeşi olur hem de belki kız olursa diye istiyorum ikinciyi tabi hayirlisiyla.
Bazı bebekler memeyi çok seviyo biberon emzik hiç etkilemiyo. Bilemeyiz ki öyle bebeklerde emzik büyük rahatlik. Ama benim agzim yandı ikinciyi biberonla tanistirmam bile. Mama vermek zorunda kalırsam kaşığa alistiririm. Emziği de emmeyi iyice ogrendikten sonra.
Benim eşim de bana bakıp kolay yetişmiyoruz bak annelerin hakkı odenmez diyo, gerçekten adamın çocuk olduktan sonra bana bakışı değişti. Daha merhametli anlayisli aman maşallah

Cok tesekkur ederim ..o kiz da oyle dusunuyormus esini seviosun cok belli dedigone gore..hayatinda sevilmediyse demekki yanii bilmiyorum artik hicbir seyden emin degilim

Bende aynı şekilde kulllanıyordum. Bu meşhur cuma indiriminden aynısından 2 tane daha aldım. Şimdi yenilere geçtim ama öncekileri eme eme baya yumuşatmış onu hissettim bu yenileri biraz ağzında bazen geveliyor sert geliyor sanki

Evet bencede çok gereksiz ve seviyesiz olmuş , peki o dönem eşine bu durumdan rahatsız olduğunu söylemiş miydin
Bir de yani o bekar kızda var ben asla göndermezdim , en ufak bir şeyden rahatsız olsan bile bunu paylaşmalısın

E Elwing6 ben de çoğunluğun olduğu taraftayım. eşine de şu konuda extra kızdım, geride seni ve gülce’yi bırakıp iş gezisine gideceğini söylerken o kızın da geleceğini evli diğer arkadasların gelmeyeceğini söylememesine. sen tesadüfi mi öğrendin? doğum ve sonrası esin duygusal boslukta olup bu kızla samimi olabilir. bence cok dikkatli ol ama belli etmeden. umursamıyormus gibi yaparak. bu da nasıl olur bilmiyorum. insallah gercekten kardesi gibi görüyordur da bosuna kuruntu ediyorsundur

Yaaa maşallah bu ne tatlılık böyle

E Elwing6 seni anlıyorum. En huzur bozucu olan da bu kızın evli adamla samimiyet kurması. Herkes yerini haddini bilmeli. Evet okullarda olmaz böyle şeyler, olduğunda da abes kaçar. Benim de samimi erkek öğretmen arkadaşlarım vardı ama evlenince herkes sınır koydu her şeye. Sen dikkatli ol ama bunu yaparken de kızı daha fazla gündeme getirip eşinin aklına sokmamaya çalış.

Bizim bebisin de kafasinin arkasi cok sicak ama atesi yok bugun bizim doktora sordum, normal oldugunu soyledi hatta kan dolasimiyla ilgili bir seyler anlatti ama yarim yamalak hatirliyorum yanlis bir sey yazmayayim.

O donemse paylstim gereksiz samimiyet oldugunu soyledim..bir daha bir yazisma gormedim burayada gidecegi belli degildi son dk ogrendim..bastan bilsem bastan tavrimi koyardim.bir de hala egitim demezmi sanada gel dedim diyo ama ben salagim dedim 3 gun icin o parayi vermeyelim diyorum baskasi olsa umrumda olmaz

Disari cikmistim bugun eve geldim mac izliyo konu acildi benimde babamla islerim var onlari halledicez.bana senide gotureyim dedi ama gceelik fiyati birde zaten benim memleket ne gerek var kafaaindaydim kimler gelio diye sordum ahmet asli dedi..diger evli olan adami soyledi o gelip gelmicegi belli degil dedi evli olan byanda gitmiyo...ben sandim ki ahmet israr edio kimse yok cani sıkılmasin degisiklik olsun gitsinler..seyide hic umutamiyorum 1 ay seminerleri var ogleden sonra seminerr gidio bende o donem sutle mucadele veriorum tartistik bir sey icin bana baskalari kadar bana deger verseydin eve gelirdim ama ofise geciyorum dedi.o zamanda bu konu gundemdeydi resmen nisbet gibi gelmisti o gun icimde bir seylrr kirildi sanki hala tamiri mumkun degil...dugun albumunun kucuk olani salondaydi bariz yirttim onu..o gun bugundurde tartisiyoruz..bi arkdsn dedigi gibi bu kdr seyin ustune soylerken bile cekinmesi lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…