Bun7 yapmak istedim ama beceremedim herhalde..duygularimla hareket ediyorum hep hircinlasiyorum mumkun olmuyo gundeme getirmemek..

E Elwing6 fazla laubali olmuşlar malesef. Ben öyle rahat bi kadının diger iş arkadaşlarına da aynı olduğunu düşünüyorum. Bazı iş ortamlarında vardır böyle kadınlar. Aslında temelde ilgiye sevgiye muhtaçtırlar. Kimden yüz bulursa da ona daha çok yilisirlar o sevgi ihtiyacını karşılarlar aklı sıra. Bana öyle bi tipmiş gibi geldi. Esin tavrını koysun mesafeli olsun sen de takipte ol. Ama ne eşini yıldıracak ve aklına sokacak kadar ne de tamamen konuyu kapatacak kadar.
Anlıyorum duygusal olarak çok yorgunsun uğraşmak istemiyosun ama belli ki çok severek evlenmissiniz bundan önce de çok güzel giden bi evliliğiniz varmış. Her evlilikte inişler çıkışlar olur. Kavgasız sut liman evlilik olmuyo zaten sağlıklı değil. Bi aile danışmanına mi gitseniz esinle. Gulceyle nasıl olacak diye dusunme hiç onu da goturursun durmazsa al yanına emzirme önlüğünü orda da emzirirsin. İnan iyi bi aile danışmanı bulduktan sonra çok faydasını gorursunuz

Tabiki cok iyi gelir ama erkekleri bu konuda ikna etmek baya zor kiz iyi niyetli bi kiz falan dedikce ben daha cildiriyorum oyle gostermis kendini dairede cocuk dogunca yardim toplaniyo mesela ahmet yapabilir ama bu kiz acmis hesabi topluyo zaten o vesileyle yazmis..bizimkide yardimsever kafasinda

Bun7 yapmak istedim ama beceremedim herhalde..duygularimla hareket ediyorum hep hircinlasiyorum mumkun olmuyo gundeme getirmemek..
Şuanki psikolojimiz ve hislerimizle çok normal. Bir çoğumuz öyle yapardı diye düşünüyorum. Ofislerde birkaç kişi oldukları için samimiyet olabiliyor. Bir gün eşimle onların ofise geçtik. Kızın biri eşime koşarak geldi ayyy çok mutlu oldum seni gördüğüme diyerek, sonra beni gördü duraksadı. Kızı birkaç kez görmüştüm o da evli, bana ofisteki erkeklerin ona kaba davrandığını onu erkek gibi gördüklerini anlatmıştı. Muhtemelen yapılacak işler vardı ve eşimin o gün gelmeyeceğini düşündü görünce de mutlu oldu ama koşarak gelmek nedir. Etraf dengesiz dolu. Eşimin ondan zaten hoşlanmadığını bildiğim için üstünde durmadım. Bir defasında da eşli iş yemeği vardı yeni nişanlı bi çift bu kız yüzünden erken kalktı, dikkati üstüne çekmeye çalışıyordu kendi eşsiz gelmiş. Garip tipler her yerde var, iş burda bizim adamlara düşüyor. Allah şaşırtmasın, şu halimizle üzmesinler bizi.

Yok bu kiz cok sessiz sakin kaliteli imaji yayiyor daha sinsice emin ol oylesi daha ele verdigi icin kendini onlem alabiliyorsun..aminn

eşin büyük nankörlük etmiş. yeni anne olmuşuz, tecrübesiziz, tökezlemişiz. süt desen ayrı dert. bebeğe bakmak desen ayrı. dilinden anlamıyoruz. bir de sen extra duygusal olarak hayli yorgundun. o da sana bu lafı söyleyip ofise mi geçti? ofiste kalsaydı keske almasaydın eve. cok üzücü. eşin doğal olarak bebekten sonra olan ilgi eksikliğini bu arkadas ile kapatmak mı istiyor acaba?

Yok bu kiz cok sessiz sakin kaliteli imaji yayiyor daha sinsice emin ol oylesi daha ele verdigi icin kendini onlem alabiliyorsun..aminn
Ayy kız aynı kafadayız senle. Şuan ben bile fena bilendim kıza. Gidip dövelim mi aga

Bir defa bende eşimin yanında telefonunu karıştırıyorum. İki alt pozisyondan bir kız eşimle selfie çekmiş ve whatsptan eşime göndermiş. Sen personellerinle böylemisin dedim. (Ki ben de bir zamanlar onla çalışma arkadaşıydım, hiç samimi olmaz, gereksiz bir bakışta bile yanlış anlaşılırım diye düşünür eşim)
Kız işten ayrılıyormuş da herkesle tek tek selfie çektirmiş eşim istememiş ama zorla durmuş yanında falan. Kız nişanlıymış. Dengesiz çok. Ben işten ayrılırken personellerimle toplu 1resim çektirdim o da ben yöneticiyim duruşum belli yani dedim.

Ayyy kız tam sinsirella desene saç baş yolmalik
Canım danışmanlık için de esinle konuş ama böyle kavga esnasında veya soğuk olduğunuz bi zamanda değil. Daha çok inada bindiriyorlar. Çok ciddi olduğunu da belli et. İkna olmazsa sen git önce sonra esler dahil olabiliyor böyle durumlarda.

O kandırmacayı da yemiyor bizimki, bi de artık büyüdüler maşallah tutması da zor oluyor. Beyaz gürültü açıyordum o da çok işe yaramıyor, genelde gece emiyor ya farketmiyor ya da sesini çıkarmıyor.

Ya bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorum bakalim yasayip gorecegiz
Yok artık yüzüğü takmamak ne demek açıklaması ne peki

Canım geçmiş olsun... Bizim öyle değil. Normal görünümde. Doktoruna bir sor ulaşabilirsen. Derisi pip başının altında kalıyor, başı 1 cm civarı sonra deri basliyor

EslemVera canim senin bebegin de mi kanli mukuslu kaka yapmisti? Son durumunuz nedir?
Mukus hep var maalesef bazen az bazen çok
Kan ise noktacıklar halinde iki kez oldu ikisinde de tahin yemiştim onu bıraktım bi daha yok çok şükür
Mukus için de diyet yapmıyorum ama kafama takılıyor tabi
Doktora sordum bu hali kızıma sıkıntı veriyor mı diye yok dedi
Kızarıklık döküntü vs başka birşey yok çünkü

Şimdi ben soracaktım , hazıra kondum H honey bunch hafyasonu diye ses etmedik ama pazartesi akşam oldu yani meraktayız
H honey bunch bende meraklandım acaba yinemi banlandi
Selamlarrrr :)
Yok yok banlanmadım bu defa usluyum bayadır
Çekirdek ailemle hazır havalarda tam kötüleşmemişken şehirdısında ufak bi tatil yaptık haliyle sosyal medyaya biraz ara verdim ama tüm hızımla geri geldim aranıza

H honey bunch sen menenjit aşısını yaptırmıştın sanırım ateş oldumu sonrasında birde nerden yapıldı aşı. Bizde yarın yaptırcaz da
Canım biz özel hastanede yaptırdık
Ates olur dedi doktor o yüzden eve gittiginiz gibi calpol verin dedi 4saatte bir verebilirsiniz eger cok cıkmazsa gece yatarken bir daha verin dedi
İki gün huzursuzdu ateside ates düşürücününde etkisiyle max 37.6yı gördü

Sabah baktim yine yuzugu takmamis bende dayanadim gittim lavabodaydi mermere attim yuzugu al bunuda cope atarsin ihtiyacn yok nasil olsa dedim o da odaya geldi sen ne yapmaya calisiyosun falan diye yükseldi benddn ne istiyosu diye bagiriyo cocuk aglamaya basladi bunlari yasadigimiza inanamiyorum.bu sefer nasil istersen oyle olsun dedi oyle olacak dedim..hala bagiriyo sesini yukseltince hakli olmuyosun once yaptiklarina bak bagirma dedim! Onune durmustum cekil onumden dedi( biraz tahrik ettim sanirim) itti beni..gitmiyorum gelip seni teyzenlere birakiyorum cok istiyodun dedi ( ki teyzemlerle sorunlarimiz var anlatmistim ve bana kullaniyo suan) bende beni bulursan birakirsin diyip valiz toparladim seni uyarmicam bir daha dedi sana degil cocuga aciyorum otobus koselerinde kalmasin dedi bende bana ne zaman acidin ki zaten dedim bu sirada kuzenim uyandi şok oldu esim cok sakindi ama her seferinde dozu yukselterek devam ediyo..telefonunu falanda unutmus gitmis bende hazirladim valizleri bekliyorum..gidersem dönmem onuda biliyorum..

Son düzenleme:
Ya bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorum bakalim yasayip gorecegiz
Benim eşim de takmıyor yüzük, parmağını kesiyormuş yanlardan, düz alyans alalım dedi durdu da uğraşmadım. Yüzüğe çok önem vermiyorum ben insanın içinde olmasın.

ya canım cok üzüldüm. ne yapılır şu durumda inan bilmiyorum. git ailenin yanında kafa dağıt biraz. kaybeden o. yeni sayılan bi çocuğu var. sen emziren bi annesin. bunları göz ardı etmesi bile nankörlük. şu durumu toparlayacak olan da yalnızca kendisi. gülcem yavrum nasıl şaşırmıştır.

Bizim bebisin de kafasinin arkasi cok sicak ama atesi yok bugun bizim doktora sordum, normal oldugunu soyledi hatta kan dolasimiyla ilgili bir seyler anlatti ama yarim yamalak hatirliyorum yanlis bir sey yazmayayim.
Anladım ama bizim belli saatlerde alnı ve yan taraflar da sıcaklıyor hatta geçen gün terlemişti kafası bere falan olmadığı hâlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…