Bun7 yapmak istedim ama beceremedim herhalde..duygularimla hareket ediyorum hep hircinlasiyorum mumkun olmuyo gundeme getirmemek..E Elwing6 seni anlıyorum. En huzur bozucu olan da bu kızın evli adamla samimiyet kurması. Herkes yerini haddini bilmeli. Evet okullarda olmaz böyle şeyler, olduğunda da abes kaçar. Benim de samimi erkek öğretmen arkadaşlarım vardı ama evlenince herkes sınır koydu her şeye. Sen dikkatli ol ama bunu yaparken de kızı daha fazla gündeme getirip eşinin aklına sokmamaya çalış.
Tabiki cok iyi gelir ama erkekleri bu konuda ikna etmek baya zorE Elwing6 fazla laubali olmuşlar malesef. Ben öyle rahat bi kadının diger iş arkadaşlarına da aynı olduğunu düşünüyorum. Bazı iş ortamlarında vardır böyle kadınlar. Aslında temelde ilgiye sevgiye muhtaçtırlar. Kimden yüz bulursa da ona daha çok yilisirlar o sevgi ihtiyacını karşılarlar aklı sıra. Bana öyle bi tipmiş gibi geldi. Esin tavrını koysun mesafeli olsun sen de takipte ol. Ama ne eşini yıldıracak ve aklına sokacak kadar ne de tamamen konuyu kapatacak kadar.
Anlıyorum duygusal olarak çok yorgunsun uğraşmak istemiyosun ama belli ki çok severek evlenmissiniz bundan önce de çok güzel giden bi evliliğiniz varmış. Her evlilikte inişler çıkışlar olur. Kavgasız sut liman evlilik olmuyo zaten sağlıklı değil. Bi aile danışmanına mi gitseniz esinle. Gulceyle nasıl olacak diye dusunme hiç onu da goturursun durmazsa al yanına emzirme önlüğünü orda da emzirirsin. İnan iyi bi aile danışmanı bulduktan sonra çok faydasını gorursunuz
Şuanki psikolojimiz ve hislerimizle çok normal. Bir çoğumuz öyle yapardı diye düşünüyorum. Ofislerde birkaç kişi oldukları için samimiyet olabiliyor. Bir gün eşimle onların ofise geçtik. Kızın biri eşime koşarak geldi ayyy çok mutlu oldum seni gördüğüme diyerek, sonra beni gördü duraksadı. Kızı birkaç kez görmüştüm o da evli, bana ofisteki erkeklerin ona kaba davrandığını onu erkek gibi gördüklerini anlatmıştı. Muhtemelen yapılacak işler vardı ve eşimin o gün gelmeyeceğini düşündü görünce de mutlu oldu ama koşarak gelmek nedir. Etraf dengesiz dolu. Eşimin ondan zaten hoşlanmadığını bildiğim için üstünde durmadım. Bir defasında da eşli iş yemeği vardı yeni nişanlı bi çift bu kız yüzünden erken kalktı, dikkati üstüne çekmeye çalışıyordu kendi eşsiz gelmiş. Garip tipler her yerde var, iş burda bizim adamlara düşüyor. Allah şaşırtmasın, şu halimizle üzmesinler bizi.Bun7 yapmak istedim ama beceremedim herhalde..duygularimla hareket ediyorum hep hircinlasiyorum mumkun olmuyo gundeme getirmemek..
Yok bu kiz cok sessiz sakin kaliteli imaji yayiyor daha sinsiceŞuanki psikolojimiz ve hislerimizle çok normal. Bir çoğumuz öyle yapardı diye düşünüyorum. Ofislerde birkaç kişi oldukları için samimiyet olabiliyor. Bir gün eşimle onların ofise geçtik. Kızın biri eşime koşarak geldi ayyy çok mutlu oldum seni gördüğüme diyerek, sonra beni gördü duraksadı. Kızı birkaç kez görmüştüm o da evli, bana ofisteki erkeklerin ona kaba davrandığını onu erkek gibi gördüklerini anlatmıştı. Muhtemelen yapılacak işler vardı ve eşimin o gün gelmeyeceğini düşündü görünce de mutlu oldu ama koşarak gelmek nedir. Etraf dengesiz dolu. Eşimin ondan zaten hoşlanmadığını bildiğim için üstünde durmadım. Bir defasında da eşli iş yemeği vardı yeni nişanlı bi çift bu kız yüzünden erken kalktı, dikkati üstüne çekmeye çalışıyordu kendi eşsiz gelmiş. Garip tipler her yerde var, iş burda bizim adamlara düşüyor. Allah şaşırtmasın, şu halimizle üzmesinler bizi.
Evet 40 günlükken yaptırmıştık onu.Alakasız ama sünnet oldu mu
eşin büyük nankörlük etmiş. yeni anne olmuşuz, tecrübesiziz, tökezlemişiz. süt desen ayrı dert. bebeğe bakmak desen ayrı. dilinden anlamıyoruz. bir de sen extra duygusal olarak hayli yorgundun. o da sana bu lafı söyleyip ofise mi geçti? ofiste kalsaydı keske almasaydın eve. cok üzücü. eşin doğal olarak bebekten sonra olan ilgi eksikliğini bu arkadas ile kapatmak mı istiyor acaba?Disari cikmistim bugun eve geldim mac izliyo konu acildi benimde babamla islerim var onlari halledicez.bana senide gotureyim dedi ama gceelik fiyati birde zaten benim memleket ne gerek var kafaaindaydim kimler gelio diye sordum ahmet asli dedi..diger evli olan adami soyledi o gelip gelmicegi belli degil dedi evli olan byanda gitmiyo...ben sandim ki ahmet israr edio kimse yok cani sıkılmasin degisiklik olsun gitsinler..seyide hic umutamiyorum 1 ay seminerleri var ogleden sonra seminerr gidio bende o donem sutle mucadele veriorum tartistik bir sey icin bana baskalari kadar bana deger verseydin eve gelirdim ama ofise geciyorum dedi.o zamanda bu konu gundemdeydi resmen nisbet gibi gelmisti o gun icimde bir seylrr kirildi sanki hala tamiri mumkun degil...dugun albumunun kucuk olani salondaydi bariz yirttim onu..o gun bugundurde tartisiyoruz..bi arkdsn dedigi gibi bu kdr seyin ustune soylerken bile cekinmesi lazimdi
Ayy kız aynı kafadayız senle. Şuan ben bile fena bilendim kıza. Gidip dövelim mi agaYok bu kiz cok sessiz sakin kaliteli imaji yayiyor daha sinsiceemin ol oylesi daha ele verdigi icin kendini onlem alabiliyorsun..aminn
Ayyy kız tam sinsirella desene saç baş yolmalikTabiki cok iyi gelir ama erkekleri bu konuda ikna etmek baya zorkiz iyi niyetli bi kiz falan dedikce ben daha cildiriyorum oyle gostermis kendini dairede cocuk dogunca yardim toplaniyo mesela ahmet yapabilir ama bu kiz acmis hesabi topluyo zaten o vesileyle yazmis..bizimkide yardimsever kafasinda
O kandırmacayı da yemiyor bizimki, bi de artık büyüdüler maşallah tutması da zor oluyor. Beyaz gürültü açıyordum o da çok işe yaramıyor, genelde gece emiyor ya farketmiyor ya da sesini çıkarmıyor.Ben bazen ters tutuş yapıyorum ama sakinken dene onu..sol mememe kafası geliyo ayakları dışarı tarafta benim arkama doğru bi nevi yine sağı emiyo gibi oluyo tabi herzaman işe yaramıyo malesef
Bide baktım çok aç ve durmuyo o zaman da yatırıyorum yattığı yerden veriyorum mememiKoalacikk sen de bi dene canım belki öyle alır..bende senin yaşadıklarını yaşıyorum mememi uyanıkken güzelce gelip almıyor..ama bi şekilde yollar deneyerek vermeye çalışıyorum..benim ki ayakta asla almiyo sallanarakta almıyo bide hiç konuşma o esnada yanında konuşan biride olmasın o sekilde dene emzirmeyi birde benim kini emzirirken esmaül hüsna açtım hoşuna gitti o şekilde emdi tabi yine sağ mememi
Yok artık yüzüğü takmamak ne demek açıklaması ne pekiYa bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorumbakalim yasayip gorecegiz
Canım geçmiş olsun... Bizim öyle değil. Normal görünümde. Doktoruna bir sor ulaşabilirsen. Derisi pip başının altında kalıyor, başı 1 cm civarı sonra deri basliyorSunnet yaptiranlar bana akil verin. Actim baktim pipi yok. Derinin icinde. Ucu yesil mercimek kadar gorunuyor. Derisini cektireyim dedim korktum. Hic dikis falan gorunmuyor. Isin kotusu kaka yapti esek sipasi. Yapmaz yapmaz ta sunnetini bulur yapar.
Nasil yapacagim neresine krem surecegim bilemedim.
Mukus hep var maalesef bazen az bazen çokEslemVera canim senin bebegin de mi kanli mukuslu kaka yapmisti? Son durumunuz nedir?
Şimdi ben soracaktım , hazıra kondumH honey bunch hafyasonu diye ses etmedik ama pazartesi akşam oldu yani meraktayız
Selamlarrrr :)
Canım biz özel hastanede yaptırdıkH honey bunch sen menenjit aşısını yaptırmıştın sanırım ateş oldumu sonrasında birde nerden yapıldı aşı. Bizde yarın yaptırcaz da
Benim eşim de takmıyor yüzük, parmağını kesiyormuş yanlardan, düz alyans alalım dedi durdu da uğraşmadım. Yüzüğe çok önem vermiyorum ben insanın içinde olmasın.Ya bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorumbakalim yasayip gorecegiz
Senin ponçikten güzel değil amaYaaaa ne guzel tutmus sapsikyerim yaa cok tatli masallah❤
ya canım cok üzüldüm. ne yapılır şu durumda inan bilmiyorum. git ailenin yanında kafa dağıt biraz. kaybeden o. yeni sayılan bi çocuğu var. sen emziren bi annesin. bunları göz ardı etmesi bile nankörlük. şu durumu toparlayacak olan da yalnızca kendisi. gülcem yavrum nasıl şaşırmıştır.Sabah baktim yine yuzugu takmamis bende dayanadim gittim lavabodaydi mermere attim yuzugu al bunuda cope atarsin ihtiyacn yok nasil olsa dedim o da odaya geldi sen ne yapmaya calisiyosun falan diye yükseldi benddn ne istiyosu diye bagiriyo cocuk aglamaya basladi bunlari yasadigimiza inanamiyorum.bu sefer nasil istersen oyle olsun dedi oyle olacak dedim..hala bagiriyo sesini yukseltince hakli olmuyosun once yaptiklarina bak bagirma dedim! Onune durmustum cekil onumden dedi( biraz tahrik ettim sanirim) itti beni..gitmiyorum gelip seni teyzenlere birakiyorum cok istiyodun dedi ( ki teyzemlerle sorunlarimiz var anlatmistim ve bana kullaniyo suan) bende beni bulursan birakirsin diyip valiz toparladim seni uyarmicam bir daha dedi sana degil cocuga aciyorum otobus koselerinde kalmasin dedi bende bana ne zaman acidin ki zaten dedim bu sirada kuzenim uyandi şok oldu esim cok sakindi ama her seferinde dozu yukselterek devam ediyo..telefonunu falanda unutmus gitmis bende hazirladim valizleri bekliyorum..gidersem dönmem onuda biliyorum..
Anladım ama bizim belli saatlerde alnı ve yan taraflar da sıcaklıyor hatta geçen gün terlemişti kafası bere falan olmadığı hâldeBizim bebisin de kafasinin arkasi cok sicak ama atesi yok bugun bizim doktora sordum, normal oldugunu soyledi hatta kan dolasimiyla ilgili bir seyler anlatti ama yarim yamalak hatirliyorum yanlis bir sey yazmayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?