Bastan git dedim kizida bu aksam ogrenince bende film koptuVideoyu kız istediği için yollamıştir muhtemelen..belli ki seviyesiz ve laubali biri emin ol eşine önceden demiştir at diye..bazıları böyle gereksiz samimi olmaya çalışır bu kız da öyle gibi diğer iş arkadaşları seviyeli insanlar olarak ilk günden illa hemen at dememis olabilirler bu kız sanki kendini kabul ettirme derdinde herkese belkide öyle davranıyodur canım..altın almasıda bunun bi kanıti ortama yeni girmiş çok samimi olmaya çalışıyor hastaneye gelmeside bu yüzden olabilir..genel bi davranışsa ordaki herkese böyle davraniyosa hiç endişe etme ama eşinede belli et tabi.. kimisi malesef böyle oluyo iş yerinden bildigim insanlar var benimde herkes bi samimiyet espiriler felan bi sınırı yok hele bekar olunca iyice sinir edici oluyo ortalık malı gibieşinden yana bi sorun yoktur dert etme sen canım kızın dengesizliği
Diğer tatil meselesinde ben dr yollamazdım ne işi varki orda gerek yok neyse ne bedavada olsa gitmesin orda duracagina sana bir faydası dokunsa kardır beraber vakit geçirirsiniz hemde yeni gelmedi mi eve boşver gitmesin iyi olmuş hiç git felan deme
Ya bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorumGerçekten öyle,o kadar bekar ogrt vardi bu eşime yazıyor.Eşim danışmanı olduğu için mecbur iletişim halinde idi.Aynen tayin istedi rahat ettik.Ben kiza söylenince eşim benim kuruntum olduğunu sanıyordu,çikolata mevzuu olunca eşimin arkadaşlari eşimle dalga geçmiş,deli mi bu kiz hanimin duymasın vs diye .esim o zaman anca idrak edebildi.
Dogru diyorsunuz aslinda. Online olanlari da bir araştırayım cok tesekkurlerAnne mutlu olursa çocuklar da daha mutlu olur.Kendinizi iyi hissetmek adına gideceğiniz için bence bebeginiz kotu etkilenmeyecektir.Kavgalı gurultulu sesin yukseldigi bir ortam da olmayacagi icin iciniz rahat olsun bence.
Bebekle gitme imkanınız yoksa online psikologlar var.ben hiç denemedim ama arastırmıstim lohusa depresyonundayken.
Bekar olduğu için samimi olmakta bir sakınca görmüyor kız. Bana da bekar evli çalışma arkadaşlarından hediye geldi çiçek geldi ard niyet görmedim ama ortada fazla samimiyet var belli ve sen bir kadın olarak kıllandıysan vardır birşey. Hemcinsimizi biliriz.Kizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?henuz 3 ay falan olmustu ayni ortamda calisali o donem(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
Canım ortamda oyltBir yandanda sinir oluyorum yollamasam ne hegun benden cok orda vakit geciriyor icimede o suphe girdi bir kere kendimide toparlayamiyorum unutamiyorumda 3 ay oldu..hatta ciddiye almayip bende hediye yollayayim fln dedim sonra napiyorum ben dedim amac zaten diyalog kurmak sanki..bizim ogretmenler odasini bilirsin herkes isini yapar cikar gecen bakiorum selfie falan cekilmisler 5 kisi falan yemege gidiolar oglenlerde ayyy anlatirken sinirleniyorum..bir de bana demezmi anliyorum annen hasta hassassin sahiiden anliomusun ya dedim ? Zaten canim burnumda nelerle ugrasiyorum bir de.
Bi de öyle deneyim canım. O şekilde emzirmeye çalıştım sevmedi ama epey oldu huyları değişiyo her gün malum belki şimdi sever:)Ben bazen ters tutuş yapıyorum ama sakinken dene onu..sol mememe kafası geliyo ayakları dışarı tarafta benim arkama doğru bi nevi yine sağı emiyo gibi oluyo tabi herzaman işe yaramıyo malesef
Bide baktım çok aç ve durmuyo o zaman da yatırıyorum yattığı yerden veriyorum mememiKoalacikk sen de bi dene canım belki öyle alır..bende senin yaşadıklarını yaşıyorum mememi uyanıkken güzelce gelip almıyor..ama bi şekilde yollar deneyerek vermeye çalışıyorum..benim ki ayakta asla almiyo sallanarakta almıyo bide hiç konuşma o esnada yanında konuşan biride olmasın o sekilde dene emzirmeyi birde benim kini emzirirken esmaül hüsna açtım hoşuna gitti o şekilde emdi tabi yine sağ mememi
Kesinlikle ondandır benim çocuk evimize geldikten sonra uyuyordu çok rahattı bi kaç gün sonra bi başladı huysuzluk falan gece 3 e kadar uyumamaya başladı sonra git gide ağlaması arttı kucak istemesi arttı uykusuzluk daha da çoğaldı ateş de yaklaşık 5 gündür falan var inşallah tez zamanda çıkar şu dişlerBu arada biz de dis cikartiyoruz ust solda tek dis asagiya dogru sarkmis cok sasirdim gorunce beyaz beyaz bayaaa salyasi yok akiyo her seyi agzina goturmeye calisiyo ...kucuk daha diye dusundum ama demekki varmis cikartan ates yok henuz acaba bazen huysuzlugu ondan mi
Bu erkekler ya gerçekten salaklar yada hoşlarına gidiyor böyle durumlar saf ayağına yatıyorlarYa bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorumbakalim yasayip gorecegiz
İş ortamında o tarz insan olunca birazda mecburiyetler oluyo resim cekilelim demisse esin yok diyemez ki hep beraber çekilirner..işte bu hep o kızın seviyesizligi..emin ol orda kızdan rahatsız olanlar vardır ama küçük iş ortamlarında bi şey de yapamıyosunBir yandanda sinir oluyorum yollamasam ne hegun benden cok orda vakit geciriyor icimede o suphe girdi bir kere kendimide toparlayamiyorum unutamiyorumda 3 ay oldu..hatta ciddiye almayip bende hediye yollayayim fln dedim sonra napiyorum ben dedim amac zaten diyalog kurmak sanki..bizim ogretmenler odasini bilirsin herkes isini yapar cikar gecen bakiorum selfie falan cekilmisler 5 kisi falan yemege gidiolar oglenlerde ayyy anlatirken sinirleniyorum..bir de bana demezmi anliyorum annen hasta hassassin sahiiden anliomusun ya dedim ? Zaten canim burnumda nelerle ugrasiyorum bir de.
Evet egolari oksaniyo..Bu erkekler ya gerçekten salaklar yada hoşlarına gidiyor böyle durumlar saf ayağına yatıyorlar
Bence iyi niyetli insan evli biriyle uğraşmaz yanından geçerken bile tedirgin olurKiz iyi niyetli diye savununca bende sinir oldum ne yapayim
Sende eşine guven eksikliği de hissettim ben canım Yanlış anlama kızda çok yalaka duruyor kendini belli etme çabası var bariz belli. Sana tavsiyem bence ipi şimdiden sıkı tut iyi gözlemleYa bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorumbakalim yasayip gorecegiz
Bekar olan erkek arkdslada surekli tartisiyorlarmis fazla samimiyet...daha ne bir calisma arkdsmin esine hediye yolladim ne bu kadar ilgilendim ne tartisacak kdr samimi oldum..cok sacms geliyo..bir de esim gozunde oyle buyutmus ki durup durup bana tunalobebesi yaa baya iyi durumlari fln diye anlatiyodu .gozunde ne kdr buyuttuyseİş ortamında o tarz insan olunca birazda mecburiyetler oluyo resim cekilelim demisse esin yok diyemez ki hep beraber çekilirner..işte bu hep o kızın seviyesizligi..emin ol orda kızdan rahatsız olanlar vardır ama küçük iş ortamlarında bi şey de yapamıyosun
Evet bende evli bi arkdsmla konusurken 2 kez dusunurum..Bence iyi niyetli insan evli biriyle uğraşmaz yanından geçerken bile tedirgin olurhiç iyi niyet aramıyorum böyle insanlarda. Tabi benim de bi tecrübe oldu o yüzden belki ama genel olarak kesin ve net olan bazı şeyler var unutmamak lazım
Oldu dedim ya zaten geri donusude olmaz yani o kurt icime dustu kemirir beni.. bunuda kendi kendimr yapmadim herhalde..iyice sarsildik bakalm nasil toparlicaz :)Sende eşine guven eksikliği de hissettim ben canım Yanlış anlama kızda çok yalaka duruyor kendini belli etme çabası var bariz belli. Sana tavsiyem bence ipi şimdiden sıkı tut iyi gözlemle
Boşver böyle yaptığın öyle iyi oldu ki ayağını denk alır biraz kıza karşıdaBastan git dedim kizida bu aksam ogrenince bende film koptuben neden onu hirpaliyomusum 2gundur daha hirpalanmak ne gormedi
Ben eşimin bazı bekar erkek arkadaşlarına bile karışıyorum bazen. Ayağını denk alacak herkes çünkü bazen sonunu düşünmeden başka şeyler olabiliyor. Baştan önlemi almak lazım zamanında çok saftım ama bazı şeyleri görünce insan kendine geliyor artık kimin ne olduğunu anlıyorum ve yapmam gerekeni yapıyorumEvet bende evli bi arkdsmla konusurken 2 kez dusunurum..
İşte bak kız rahat büyümüs demekki tunalıdaBekar olan erkek arkdslada surekli tartisiyorlarmis fazla samimiyet...daha ne bir calisma arkdsmin esine hediye yolladim ne bu kadar ilgilendim ne tartisacak kdr samimi oldum..cok sacms geliyo..bir de esim gozunde oyle buyutmus ki durup durup bana tunalobebesi yaa baya iyi durumlari fln diye anlatiyodu .gozunde ne kdr buyuttuysepacoz ya sinirimden oluyorum
Ya bankaci arkadasimda yanlis dusunuyosun bak ofis ortami cok farkli falan dedi bizde samimiydik dedi ama mesela sonra o da hoslando 6 yas kendinden kucuk cocuktan..cunku espriler falan derken ne oluyosa oluyo sanirim.ben de biz ogretmenler mi boyle resmiyiz diye dusunuyordum ama olmasi gereken o diye dusundum..esimede dedim bende senin gibi davranirim bundan sonra madem oyle calisma hayatima geri dondugumde tum erkek hocalarla samimi olurum yemege fln cikariz ineriz birlikte dedim..bak evli olan bayan ne kadr mesafeli ne kadr yerini biliyo..biz bi arkdsn evine gittik birlikte yurtdisina gittik ama hicbir zaman osman yarin geliosun dimi diyr sormadim o da bana dogan cocugunun videosunu atamaz yani.. nerden baksan sacmaYa ben öğretmenler odasında erkek hocalarla doğru düzgün konuşmuyorum bile yani hem çekingen bir yapım vardır hem de gerek yok yani tabiki öğrenci ile ilgili okul ile ilgili vs bir konu olur neyse ama her daim bir seviye ciddiyet vardır.Gereksiz samimiyetten de hiç hoşlanmam bazı hemcinslerim çok farklı şekillerde ilgi görmeye dikkat çekmeye çalışıyor yazık gerçekten E Elwing6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?