Bastan git dedim kizida bu aksam ogrenince bende film koptu ben neden onu hirpaliyomusum 2gundur daha hirpalanmak ne gormedi

Ya bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorum bakalim yasayip gorecegiz

Dogru diyorsunuz aslinda. Online olanlari da bir araştırayım cok tesekkurler

Bekar olduğu için samimi olmakta bir sakınca görmüyor kız. Bana da bekar evli çalışma arkadaşlarından hediye geldi çiçek geldi ard niyet görmedim ama ortada fazla samimiyet var belli ve sen bir kadın olarak kıllandıysan vardır birşey. Hemcinsimizi biliriz.
Ben böyle bir durumda karşıt örnek veriyorum, hazmet bakalım diyorum ateş beynine çıkıyor. Çünkü o da kendi cinsini biliyor.
Devir öyle pis ki. Bazen midem bulanıyor.
Sen ailemizin huzuru için bu kızla samimiyeti keseceksin de eşine

Canım ortamda oylt

Bi de öyle deneyim canım. O şekilde emzirmeye çalıştım sevmedi ama epey oldu huyları değişiyo her gün malum belki şimdi sever:)

Kesinlikle ondandır benim çocuk evimize geldikten sonra uyuyordu çok rahattı bi kaç gün sonra bi başladı huysuzluk falan gece 3 e kadar uyumamaya başladı sonra git gide ağlaması arttı kucak istemesi arttı uykusuzluk daha da çoğaldı ateş de yaklaşık 5 gündür falan var inşallah tez zamanda çıkar şu dişler

Ya bir de o kadar saflarki ben dedim esime seni kandirirlar ruhun duymaz diye.. kuruntuymus 50 metre oteden seziyoruz ne oldugunu..bizimki yuzugunude takmamaya basladi birde bilmiyorum ya belkide kopuyoruz diyorum bakalim yasayip gorecegiz
Bu erkekler ya gerçekten salaklar yada hoşlarına gidiyor böyle durumlar saf ayağına yatıyorlar

İş ortamında o tarz insan olunca birazda mecburiyetler oluyo resim cekilelim demisse esin yok diyemez ki hep beraber çekilirner..işte bu hep o kızın seviyesizligi..emin ol orda kızdan rahatsız olanlar vardır ama küçük iş ortamlarında bi şey de yapamıyosun

Kiz iyi niyetli diye savununca bende sinir oldum ne yapayim
Bence iyi niyetli insan evli biriyle uğraşmaz yanından geçerken bile tedirgin olur hiç iyi niyet aramıyorum böyle insanlarda. Tabi benim de bi tecrübe oldu o yüzden belki ama genel olarak kesin ve net olan bazı şeyler var unutmamak lazım

Sende eşine guven eksikliği de hissettim ben canım Yanlış anlama kızda çok yalaka duruyor kendini belli etme çabası var bariz belli. Sana tavsiyem bence ipi şimdiden sıkı tut iyi gözlemle

Bekar olan erkek arkdslada surekli tartisiyorlarmis fazla samimiyet...daha ne bir calisma arkdsmin esine hediye yolladim ne bu kadar ilgilendim ne tartisacak kdr samimi oldum..cok sacms geliyo..bir de esim gozunde oyle buyutmus ki durup durup bana tunalobebesi yaa baya iyi durumlari fln diye anlatiyodu .gozunde ne kdr buyuttuyse pacoz ya sinirimden oluyorum

Evet bende evli bi arkdsmla konusurken 2 kez dusunurum..

Sende eşine guven eksikliği de hissettim ben canım Yanlış anlama kızda çok yalaka duruyor kendini belli etme çabası var bariz belli. Sana tavsiyem bence ipi şimdiden sıkı tut iyi gözlemle
Oldu dedim ya zaten geri donusude olmaz yani o kurt icime dustu kemirir beni.. bunuda kendi kendimr yapmadim herhalde..iyice sarsildik bakalm nasil toparlicaz :)

Evet bende evli bi arkdsmla konusurken 2 kez dusunurum..
Ben eşimin bazı bekar erkek arkadaşlarına bile karışıyorum bazen. Ayağını denk alacak herkes çünkü bazen sonunu düşünmeden başka şeyler olabiliyor. Baştan önlemi almak lazım zamanında çok saftım ama bazı şeyleri görünce insan kendine geliyor artık kimin ne olduğunu anlıyorum ve yapmam gerekeni yapıyorum

Ya ben öğretmenler odasında erkek hocalarla doğru düzgün konuşmuyorum bile yani hem çekingen bir yapım vardır hem de gerek yok yani tabiki öğrenci ile ilgili okul ile ilgili vs bir konu olur neyse ama her daim bir seviye ciddiyet vardır.Gereksiz samimiyetten de hiç hoşlanmam bazı hemcinslerim çok farklı şekillerde ilgi görmeye dikkat çekmeye çalışıyor yazık gerçekten E Elwing6

İşte bak kız rahat büyümüs demekki tunalıda durumlari iyi oldugu altın takisindan belli bubdan

Ya bankaci arkadasimda yanlis dusunuyosun bak ofis ortami cok farkli falan dedi bizde samimiydik dedi ama mesela sonra o da hoslando 6 yas kendinden kucuk cocuktan..cunku espriler falan derken ne oluyosa oluyo sanirim.ben de biz ogretmenler mi boyle resmiyiz diye dusunuyordum ama olmasi gereken o diye dusundum..esimede dedim bende senin gibi davranirim bundan sonra madem oyle calisma hayatima geri dondugumde tum erkek hocalarla samimi olurum yemege fln cikariz ineriz birlikte dedim..bak evli olan bayan ne kadr mesafeli ne kadr yerini biliyo..biz bi arkdsn evine gittik birlikte yurtdisina gittik ama hicbir zaman osman yarin geliosun dimi diyr sormadim o da bana dogan cocugunun videosunu atamaz yani.. nerden baksan sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…