Ben ayakta emzirirken kolumla karnıma doğru bastırıyorum bebeği ve aynı kolla kafasını tutuyorum, diğer elimle memeyi tutuyorum. Bazen memeyi güzel kavrıyor benim tutmama gerek kalmıyor.

Bankaci arkdsmda normal dedi :))))Kizane ki yok esin cok guzel yok esini cok seviosun belli o zaman allah allah demistim..sonrada o burctasin mevzusuuu surekli kendini on plana koyma var..yok basak burcuymus detayciymis esime dedimki kizimi kimseulyle kiyaslama kizda kendini afedersin bir b*k sanip burctasin yazmazmi nota sen kimsin ki? Bir de son verdigi hediyede benim gibi seninde yizunu guldurmesi dilegiyle yazmism.pardonda senden banane ? Yani oturruz konusuruz bi sohbetimiz olur paldir kuldur hastaneye gelmissin tanimam etmem noldu ki ? Ben sadece erkek arkdsi israr edio gidecek saniyorum bir sordum ki aslida gelio deyince ilk kez bu kadr ofkelendim elimde aski vardi o an firlattim yere allahim benim gibi sakin duygusal bi insani ne hale soktu ya

Hiç hoşlanmadığım şeyler. Sen bekar erkek bi arkadaşınla aynı samimiyeti kursan sinirden kudurur muhtemelen. Valla bana geri kafalı diyebilirsiniz ama ben ateşle barut yan yana durmaz kafasındayım. Böyle bekar bir bayan erkek arkadaşı ile gereksiz samimiyete girerse bir gün kafalar karışabilir, şeytana uyulabilir çoğu aldatma hikayesi böyle başlıyor zaten. Sen eşini geziye yollamamakla çok iyi yapmışsın.

Bir yandanda sinir oluyorum yollamasam ne hegun benden cok orda vakit geciriyor icimede o suphe girdi bir kere kendimide toparlayamiyorum unutamiyorumda 3 ay oldu..hatta ciddiye almayip bende hediye yollayayim fln dedim sonra napiyorum ben dedim amac zaten diyalog kurmak sanki..bizim ogretmenler odasini bilirsin herkes isini yapar cikar gecen bakiorum selfie falan cekilmisler 5 kisi falan yemege gidiolar oglenlerde ayyy anlatirken sinirleniyorum..bir de bana demezmi anliyorum annen hasta hassassin sahiiden anliomusun ya dedim ? Zaten canim burnumda nelerle ugrasiyorum bir de.

Kıyamam canım ya atlatırsınız inşallah..peki kabarikliktan mı anladınız diş çıkardiğini? Şimdi patlak verdi mi baya baya?

Kadınlar hisseder.Sen mesafe koydur. Bazı insanlar seviyeyi koruyamıyor.BDv okuya okuya herkese şüpheci oldum bende ama malesef gereksiz cıvık insanlar var.Esimin okulunda bekar bir bayan eşime yılışmaya çalışmıştı.Hemcinsim için bu kelimeyi kullanmaya utanıyorum ama beni de biliyor , iki çocuğumuz olduğunu da biliyor .Öyle bi özgüveni varki şaşarsın.
Okuldan başka bi nisanli öğrt.(kimseye kafasını kaldırıp bakmaz) için sağda solda benden hoşlanıyor demiş.
Eşim benden korkusuna tayin istedi.
Eşimin dersinin olmadığı bir gün esimin okuluna gidip eşime çikolata getirdiğini söylemiş.Manyak midir nedir.

Densiz hadsiz insanlar ya !

Memlekette erkek kalmadı sanki ne isterler evli barklı adamlardan bilmem ki. Var malesef öyle yılışık tipler. Eşin iyiki tain istemiş.

Her ailenin yaşam tarzı farklı. Kimisi aşırı rahattır, kimisi aşırı tutucu... Sizin nasıl bir yapınız var bilemiyorum tabi ama ben hoş karşılayamıyorum bu tip şeyleri. Hadi lise-üniversite yıllarında olur ama koca koca insanlar olmuşuz, evlenip çoluk çocuğa karışmışız herkes hem cinsi ile samimi olsun artık. Sen aynı şeyleri yapsan eşin hoş karşılar mı? Kızmakta çok haklısın bence. Ve bence güven meselesi de değil bu, insan kendine bile %100 güvenemiyor bu zamanda.

Evet bende bunu düşünüyorum birşey var bu işin içinde bukadar anne aynindurumu yaşıyoruz

Yok döküntü kırmızı oluyor yine benzer kurulukta. Senin bebeğindekilerin aynısı var oğlumda da, kola, bacak, el ve ayaklarında. O linola krem geçirdi o kurulukları, kırmızıları da azalttı ama geçirmedi

Ben her seyin kararinda yetistim elbettr vardi erkek arkadaslarim ama dedigin gibi lisede kaldi uni.de bile bir nebze yani..banada sacma geliyor iste ve evli olanlar zaten sorumluluk sahibi olduklarindan gitmiyorlar farkettim ki bekar arkdsi yanina arkds aradi gidecek kizla bunlara ekleniyor her seferinde dedigim gibi zaten tutamam ki..her gun ayni ortamdalar..ne diyeyim Allah sasirtmasin

Canim bana da gereksiz samimiyet gibi geldi. Esimin bir lafi var vu konuda. Benim kadin?arkadasim, senin de erkek arkadasin olamaz dedi. Ates olmayan yerden duman cikmaz demis atalarimiz. Kadinlar hoslerinde yanilmaz. Muhtemelen kiz samimiyet kurmak icin bebegi kullanmis. Esinin kulagini cekmen iyo olmis. Yalniz kiskanclik ayini abartma dozunda birak. Yoksa totosu kalkar adamın. Cok sıkıp bunaltma da cok gevşek te birakma.

Kıyamam canım ya atlatırsınız inşallah..peki kabarikliktan mı anladınız diş çıkardiğini? Şimdi patlak verdi mi baya baya?
Evet canım kabarmış bayaa yerleri belli olmuş parmaklar sürekli ağzında emziği atıyor biberonun başıyla oynuyor ama hiç bişey yetmiyor kaşıyıcı falan idare etmeye çalışıyoruz şimdilik ben farkedemezdim huysuzluğuna hastalığa yorardım ama Allah'tan annem yanımda o fark etti

Bu arada biz de dis cikartiyoruz ust solda tek dis asagiya dogru sarkmis cok sasirdim gorunce beyaz beyaz bayaaa salyasi yok akiyo her seyi agzina goturmeye calisiyo ...kucuk daha diye dusundum ama demekki varmis cikartan ates yok henuz acaba bazen huysuzlugu ondan mi

Kiz iyi niyetli diye savununca bende sinir oldum ne yapayim

Videoyu kız istediği için yollamıştir muhtemelen..belli ki seviyesiz ve laubali biri emin ol eşine önceden demiştir at diye..bazıları böyle gereksiz samimi olmaya çalışır bu kız da öyle gibi diğer iş arkadaşları seviyeli insanlar olarak ilk günden illa hemen at dememis olabilirler bu kız sanki kendini kabul ettirme derdinde herkese belkide öyle davranıyodur canım..altın almasıda bunun bi kanıti ortama yeni girmiş çok samimi olmaya çalışıyor hastaneye gelmeside bu yüzden olabilir..genel bi davranışsa ordaki herkese böyle davraniyosa hiç endişe etme ama eşinede belli et tabi.. kimisi malesef böyle oluyo iş yerinden bildigim insanlar var benimde herkes bi samimiyet espiriler felan bi sınırı yok hele bekar olunca iyice sinir edici oluyo ortalık malı gibi eşinden yana bi sorun yoktur dert etme sen canım kızın dengesizliği
Diğer tatil meselesinde ben dr yollamazdım ne işi varki orda gerek yok neyse ne bedavada olsa gitmesin orda duracagina sana bir faydası dokunsa kardır beraber vakit geçirirsiniz hemde yeni gelmedi mi eve boşver gitmesin iyi olmuş hiç git felan deme

Memlekette erkek kalmadı sanki ne isterler evli barklı adamlardan bilmem ki. Var malesef öyle yılışık tipler. Eşin iyiki tain istemiş.
Gerçekten öyle,o kadar bekar ogrt vardi bu eşime yazıyor.Eşim danışmanı olduğu için mecbur iletişim halinde idi.Aynen tayin istedi rahat ettik.Ben kiza söylenince eşim benim kuruntum olduğunu sanıyordu,çikolata mevzuu olunca eşimin arkadaşlari eşimle dalga geçmiş,deli mi bu kiz hanimin duymasın vs diye .esim o zaman anca idrak edebildi.

Yok yok kapanmiyo benimkilerde büyük üstüne doğru duruyosun zor bi pozisyon ama olsun dene sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…