Ben ayakta emzirirken kolumla karnıma doğru bastırıyorum bebeği ve aynı kolla kafasını tutuyorum, diğer elimle memeyi tutuyorum. Bazen memeyi güzel kavrıyor benim tutmama gerek kalmıyor.Aa yok bunu hatırlamıyorum ama yatarak emziremediğimi yazmıştım, tekrar tekrar denedim yine de beceremedim. Kucağımda tutup da emziremiyorum. Baya beceriksizim zaar :) sadece koltukaltı pozisyonunda emzirebiliyorum. Burda kızlar diyo ya ayakta hoplaya zıplaya diye valla hayret ediyorum nası yaa, bi elimle mememi tutmasam olmaz, tek elle de oğlana zapt edemiyorum :)
Bu yatarken memeyi havadan vermeyi denemedim ama bu da zor yaa burnu kapanır. Benim biraz göğüslerim büyük ondan galiba bu kadar sıkıntı çekiyorum :)))
Bankaci arkdsmda normal dedi :))))Kizane ki yok esin cok guzel yok esini cok seviosun belli o zaman allah allah demistim..sonrada o burctasin mevzusuuu surekli kendini on plana koyma var..yok basak burcuymus detayciymis esime dedimki kizimi kimseulyle kiyaslama kizda kendini afedersin bir b*k sanip burctasin yazmazmi nota sen kimsin ki? Bir de son verdigi hediyede benim gibi seninde yizunu guldurmesi dilegiyle yazmism.pardonda senden banane ? Yani oturruz konusuruz bi sohbetimiz olur paldir kuldur hastaneye gelmissin tanimam etmem noldu ki ? Ben sadece erkek arkdsi israr edio gidecek saniyorum bir sordum ki aslida gelio deyince ilk kez bu kadr ofkelendim elimde aski vardi o an firlattim yereMilyonkere haklısın, ben olsam ben de rahatsız olurum. Eşim de bankacı eskiden bi iş arkadaşı vardı öyle gereksiz laubali bir bayan ve de bekar. Densiz densiz konuşur, vakitli vakitsiz eşimi aradı vs. Her seferinde eşime fırça kayarım, sen bu rahatlığı vermesen yapamaz diye. Eşim benim zoruma x hanım demeye başladı kadına mesafe koydu kadın da geri adım attı ve sonra taini çıktı çok şükür. Demem o ki ortam bozuk, malesef bazı kadınlar evli, çocuklu demeden karşıdakine ilgi duyabiliyor. En güvenlisi mesafeli olmak. Eşin sırf sen rahatsız olma diye bile mesafe koymalı. Erkek arkadaşları ile samimi olsun ya, yeni tanıştığı 3 günlük bekar bayan arkadaşı ile samimi olmasına ne gerek var
Hiç hoşlanmadığım şeyler. Sen bekar erkek bi arkadaşınla aynı samimiyeti kursan sinirden kudurur muhtemelen. Valla bana geri kafalı diyebilirsiniz ama ben ateşle barut yan yana durmaz kafasındayım. Böyle bekar bir bayan erkek arkadaşı ile gereksiz samimiyete girerse bir gün kafalar karışabilir, şeytana uyulabilirHa yazmayi unuttum tum bunlar yasanmadan once bana aasli hanim esini ne kadar seviyosun esin ne kadar guzel diyo falan diyodu o zamanda ozel hayatimizi kurcalamasi cok rahatsoz etmisti ardindan bunlar yasandi inanilmaz rahatsizim bende dedim o rahatligi sen vermissin dedim neden digeri sinir koyarken bu lacka..zaten kizda musait bizimkide laubali espriler sakalar !
Bir yandanda sinir oluyorum yollamasam ne hegun benden cok orda vakit geciriyor icimede o suphe girdi bir kere kendimide toparlayamiyorum unutamiyorumda 3 ay oldu..hatta ciddiye almayip bende hediye yollayayim fln dedim sonra napiyorum ben dedim amac zaten diyalog kurmak sanki..bizim ogretmenler odasini bilirsin herkes isini yapar cikar gecen bakiorum selfie falan cekilmisler 5 kisi falan yemege gidiolar oglenlerde ayyy anlatirken sinirleniyorum..bir de bana demezmi anliyorum annen hasta hassassin sahiiden anliomusun ya dedim ? Zaten canim burnumda nelerle ugrasiyorum bir de.Hiç hoşlanmadığım şeyler. Sen bekar erkek bi arkadaşınla aynı samimiyeti kursan sinirden kudurur muhtemelen. Valla bana geri kafalı diyebilirsiniz ama ben ateşle barut yan yana durmaz kafasındayım. Böyle bekar bir bayan erkek arkadaşı ile gereksiz samimiyete girerse bir gün kafalar karışabilir, şeytana uyulabilirçoğu aldatma hikayesi böyle başlıyor zaten. Sen eşini geziye yollamamakla çok iyi yapmışsın.
Kıyamam canım ya atlatırsınız inşallah..peki kabarikliktan mı anladınız diş çıkardiğini? Şimdi patlak verdi mi baya baya?Yaklaşık 3 buçuk aylık oluyosanırım genetik de etkiliyor ben de 4 aylıkken çıkarmaya başlamışım annem öyle dedi kaç gecedir şurup veriyorum ama ateşi fazla düşmüyor uyku yok sürekli ağzına bişeyler istiyo sabaha kadar göğsümde zaten ama yetmiyor iki gün ben verirsem emdi yoksa istemedi iştahsızlıktan çok korkuyordum kilo vermesi açısından ama çok şükür geçti ama kafasının yanması bi türlü geçmiyor yarın doktora götürcem inşallah sorunsuz geçer bugünler
Aynen ya emiyo biraz sonra bi haller geliyo..elimi sıkıyor yumruk yapıyo yüzüne kafasına vuruyorOnu da bi deneyeyimçocuk bıktı benim memelerden diyeceğim ama gerçi görünce resmen mutlu oluyor ne oluyorsa biraz emdikten sonra oluyor
Kadınlar hisseder.Sen mesafe koydur. Bazı insanlar seviyeyi koruyamıyor.BDv okuya okuya herkese şüpheci oldum bende ama malesef gereksiz cıvık insanlar var.Esimin okulunda bekar bir bayan eşime yılışmaya çalışmıştı.Hemcinsim için bu kelimeyi kullanmaya utanıyorum ama beni de biliyor , iki çocuğumuz olduğunu da biliyor .Öyle bi özgüveni varki şaşarsın.Bir yandanda sinir oluyorum yollamasam ne hegun benden cok orda vakit geciriyor icimede o suphe girdi bir kere kendimide toparlayamiyorum unutamiyorumda 3 ay oldu..hatta ciddiye almayip bende hediye yollayayim fln dedim sonra napiyorum ben dedim amac zaten diyalog kurmak sanki..bizim ogretmenler odasini bilirsin herkes isini yapar cikar gecen bakiorum selfie falan cekilmisler 5 kisi falan yemege gidiolar oglenlerde ayyy anlatirken sinirleniyorum..bir de bana demezmi anliyorum annen hasta hassassin sahiiden anliomusun ya dedim ? Zaten canim burnumda nelerle ugrasiyorum bir de.
Densiz hadsiz insanlar ya !Kadınlar hisseder.Sen mesafe koydur. Bazı insanlar seviyeyi koruyamıyor.BDv okuya okuya herkese şüpheci oldum bende ama malesef gereksiz cıvık insanlar var.Esimin okulunda bekar bir bayan eşime yılışmaya çalışmıştı.Hemcinsim için bu kelimeyi kullanmaya utanıyorum ama beni de biliyor , iki çocuğumuz olduğunu da biliyor .Öyle bi özgüveni varki şaşarsın.
Okuldan başka bi nisanli öğrt.(kimseye kafasını kaldırıp bakmaz) için sağda solda benden hoşlanıyor demiş.
Eşim benden korkusuna tayin istedi.
Eşimin dersinin olmadığı bir gün esimin okuluna gidip eşime çikolata getirdiğini söylemiş.Manyak midir nedir.
Memlekette erkek kalmadı sankiKadınlar hisseder.Sen mesafe koydur. Bazı insanlar seviyeyi koruyamıyor.BDv okuya okuya herkese şüpheci oldum bende ama malesef gereksiz cıvık insanlar var.Esimin okulunda bekar bir bayan eşime yılışmaya çalışmıştı.Hemcinsim için bu kelimeyi kullanmaya utanıyorum ama beni de biliyor , iki çocuğumuz olduğunu da biliyor .Öyle bi özgüveni varki şaşarsın.
Okuldan başka bi nisanli öğrt.(kimseye kafasını kaldırıp bakmaz) için sağda solda benden hoşlanıyor demiş.
Eşim benden korkusuna tayin istedi.
Eşimin dersinin olmadığı bir gün esimin okuluna gidip eşime çikolata getirdiğini söylemiş.Manyak midir nedir.
Her ailenin yaşam tarzı farklı. Kimisi aşırı rahattır, kimisi aşırı tutucu... Sizin nasıl bir yapınız var bilemiyorum tabi ama ben hoş karşılayamıyorum bu tip şeyleri. Hadi lise-üniversite yıllarında olur ama koca koca insanlar olmuşuz, evlenip çoluk çocuğa karışmışız herkes hem cinsi ile samimi olsun artık. Sen aynı şeyleri yapsan eşin hoş karşılar mı? Kızmakta çok haklısın bence. Ve bence güven meselesi de değil bu, insan kendine bile %100 güvenemiyor bu zamanda.Bir yandanda sinir oluyorum yollamasam ne hegun benden cok orda vakit geciriyor icimede o suphe girdi bir kere kendimide toparlayamiyorum unutamiyorumda 3 ay oldu..hatta ciddiye almayip bende hediye yollayayim fln dedim sonra napiyorum ben dedim amac zaten diyalog kurmak sanki..bizim ogretmenler odasini bilirsin herkes isini yapar cikar gecen bakiorum selfie falan cekilmisler 5 kisi falan yemege gidiolar oglenlerde ayyy anlatirken sinirleniyorum..bir de bana demezmi anliyorum annen hasta hassassin sahiiden anliomusun ya dedim ? Zaten canim burnumda nelerle ugrasiyorum bir de.
Evet bende bunu düşünüyorum birşey var bu işin içinde bukadar anne aynindurumu yaşıyoruzKizlar selamlar bugun 3. Ay kontrolumuz vardi. Kizim 550 gr almis. Doktorumuz mamaya baslamak icin tek kriter kilo degildir dedi. Boyu ve bas cevresi iyi oldugu icin mamasiz anne sutuyle devam dedi. Rota asisini da sordum. Forumdaki neredeyse butun annelerin diyette oldugunu, bebeklerin kakalarinin kanli ve mukuslu olsugunu soyledim. O da dedi ki: her kongrede bu tartisilir, alerjik bebeklerin sayisindaki artistan bahsetti. Artik inekler bile etle besleniyor dedi. Istanbulda alerjik bebeklerin daha fazla oldugunu ve altinda yatan sebebin annenin beslenmesi oldugunu soyledi. Kisin domates yazin kereviz yenmez dedi. Mevsim sebze meyvelerini ye dedi. Ayvalikta rota asisi olan bebeklerde alerji daha az, istanbulda fazla dedi. Son olarak "ben kendi cocuklarima rota asisi yaptim" diyince biz de rota asimizi olduk bakalim.
Yok döküntü kırmızı oluyor yine benzer kurulukta. Senin bebeğindekilerin aynısı var oğlumda da, kola, bacak, el ve ayaklarında. O linola krem geçirdi o kurulukları, kırmızıları da azalttı ama geçirmediKızlar bu ciltte döküntü nasıl oluyor benim kızımın rengi yeni acildi ve açıldıkça farkettim ellerinde bacak dirseklerinde ve ayaklarının yanında simetrik şekilde yani her iki uzvundada aynı yerde kahverengiye dönük cilt tonundan daha koyu lekeler var üzerine suruncede kuru kuru böyle hafif kabuk gibi nedir sizce bu mu döküntü
Ben her seyin kararinda yetistim elbettr vardi erkek arkadaslarim ama dedigin gibi lisede kaldi uni.de bile bir nebze yani..banada sacma geliyor iste ve evli olanlar zaten sorumluluk sahibi olduklarindan gitmiyorlar farkettim ki bekar arkdsi yanina arkds aradi gidecek kizla bunlara ekleniyor her seferinde dedigim gibi zaten tutamam ki..her gun ayni ortamdalar..ne diyeyim Allah sasirtmasinHer ailenin yaşam tarzı farklı. Kimisi aşırı rahattır, kimisi aşırı tutucu... Sizin nasıl bir yapınız var bilemiyorum tabi ama ben hoş karşılayamıyorum bu tip şeyleri. Hadi lise-üniversite yıllarında olur ama koca koca insanlar olmuşuz, evlenip çoluk çocuğa karışmışız herkes hem cinsi ile samimi olsun artık. Sen aynı şeyleri yapsan eşin hoş karşılar mı? Kızmakta çok haklısın bence. Ve bence güven meselesi de değil bu, insan kendine bile %100 güvenemiyor bu zamanda.
Canim bana da gereksiz samimiyet gibi geldi. Esimin bir lafi var vu konuda. Benim kadin?arkadasim, senin de erkek arkadasin olamaz dedi. Ates olmayan yerden duman cikmaz demis atalarimiz. Kadinlar hoslerinde yanilmaz. Muhtemelen kiz samimiyet kurmak icin bebegi kullanmis. Esinin kulagini cekmen iyo olmis. Yalniz kiskanclik ayini abartma dozunda birak. Yoksa totosu kalkar adamın. Cok sıkıp bunaltma da cok gevşek te birakma.Kizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?henuz 3 ay falan olmustu ayni ortamda calisali o donem(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
Evet canım kabarmış bayaa yerleri belli olmuşKıyamam canım ya atlatırsınız inşallah..peki kabarikliktan mı anladınız diş çıkardiğini? Şimdi patlak verdi mi baya baya?
Bu arada biz de dis cikartiyoruz ust solda tek dis asagiya dogru sarkmis cok sasirdim gorunce beyaz beyaz bayaaa salyasi yok akiyo her seyi agzina goturmeye calisiyo ...kucuk daha diye dusundum ama demekki varmis cikartan ates yok henuz acaba bazen huysuzlugu ondan miKesinlikle haklısın. Geçen gün yüz havlusunu makineye attım diye gelmiş bana bi tek o mı kaldı evde yıkanacak diyo al kendin yıka o zaman dedim havlu kıtlığı var sanki evdeeline sağlık diyeceğine gelmiş ne diyosun dedim insaflı ol biraz hem çocuğa hem eve yetmeye çalışıyorum bana dediğine bak yapmayım o zaman sen de gör nasıl hallediyosan hallet dedim haksız olduğunu bildiği için daha da ses etmedi
Kiz iyi niyetli diye savununca bende sinir oldum ne yapayimCanim bana da gereksiz samimiyet gibi geldi. Esimin bir lafi var vu konuda. Benim kadin?arkadasim, senin de erkek arkadasin olamaz dedi. Ates olmayan yerden duman cikmaz demis atalarimiz. Kadinlar hoslerinde yanilmaz. Muhtemelen kiz samimiyet kurmak icin bebegi kullanmis. Esinin kulagini cekmen iyo olmis. Yalniz kiskanclik ayini abartma dozunda birak. Yoksa totosu kalkar adamın. Cok sıkıp bunaltma da cok gevşek te birakma.
Videoyu kız istediği için yollamıştir muhtemelen..belli ki seviyesiz ve laubali biri emin ol eşine önceden demiştir at diye..bazıları böyle gereksiz samimi olmaya çalışır bu kız da öyle gibi diğer iş arkadaşları seviyeli insanlar olarak ilk günden illa hemen at dememis olabilirler bu kız sanki kendini kabul ettirme derdinde herkese belkide öyle davranıyodur canım..altın almasıda bunun bi kanıti ortama yeni girmiş çok samimi olmaya çalışıyor hastaneye gelmeside bu yüzden olabilir..genel bi davranışsa ordaki herkese böyle davraniyosa hiç endişe etme ama eşinede belli et tabi.. kimisi malesef böyle oluyo iş yerinden bildigim insanlar var benimde herkes bi samimiyet espiriler felan bi sınırı yok hele bekar olunca iyice sinir edici oluyo ortalık malı gibiKizlar hepiniz ailemden biri gibi ablam kardesim gibi oldunuz burayi bdvye cevirmek istemem ama bir sey sormak istiyorum..tarafsiz yorumunuzu bekliyorum..bir akil verinm. aaslinda tüm bu tartismalarimizin altinda bu yatiyor herhalde
Esiniz ayni ofiste bulunan bekar bir arkadasina cocugunuzun ilk dogdugu an ki videosunu atsa dogdugu gün kiz da dur ariyorum yazsa ne dusunursunuz ?henuz 3 ay falan olmustu ayni ortamda calisali o donem(neymis odadakiler video at demis o da o an ona atmis oysa samimi erkek arkdsida var) Ve pesine hastaneye geldiler biri bekar digeri evli..o gun de o kadar rahatsiz oldum ki cekim vardi tam bir yandan kan revan icindeyim vs..evli olan arkadas cok hanim ve sınırlari var..fakat daha sonra whtsp konusmalarinda asli biz yemege iniyoruz geliomusun ? Kiz da esim egitimdeyken bir sey sormus sonra yarin geliosun dimi yazmis ben bunlari lohusayken gordum sonra dusundum hadi dedim ofiste tum gun yuzyuze bakiliyo belki samimiyet ama diger kadinin ....bey diye hitap ederken bu kizin bana ceyrek gonderip hosgeldin gulce burçtaşin teyzen falan yazmasi cok sacma geldi son sacma olayda ofiste herkese kucuk hediye yapmis banada yollamis.(hicbir samimiyetim yok).ve haftasonu egitime evli arkdslari gitmicek 2bekar bu kiz ve esim gidecekti..az once kiyameti kopardim tutamadim..
Hala hazmedemedim bazi seyleri dedim istemiyorum o kizla samimi olmani dedim..o da gitmiyorum dedi...ogretmen arkadaslar beni anlar bizde hic boyle bir samimiyet olmuyor bana cok garip geliyo abartiyor muyum kiz iyi niyetlimi..hala benim cocugumun dogar dogmaz videosunun o kiza atilmasini hazmedemiyorum ! Hangimiz arkdsimizin esine hediye yollar ya da ceyrege boyle sacma bir sey yazariz seviyesiz ya
Gerçekten öyle,o kadar bekar ogrt vardi bu eşime yazıyor.Eşim danışmanı olduğu için mecbur iletişim halinde idi.Aynen tayin istedi rahat ettik.Ben kiza söylenince eşim benim kuruntum olduğunu sanıyordu,çikolata mevzuu olunca eşimin arkadaşlari eşimle dalga geçmiş,deli mi bu kiz hanimin duymasın vs diye .esim o zaman anca idrak edebildi.Memlekette erkek kalmadı sankine isterler evli barklı adamlardan bilmem ki. Var malesef öyle yılışık tipler. Eşin iyiki tain istemiş.
Yok yok kapanmiyo benimkilerde büyükAa yok bunu hatırlamıyorum ama yatarak emziremediğimi yazmıştım, tekrar tekrar denedim yine de beceremedim. Kucağımda tutup da emziremiyorum. Baya beceriksizim zaar :) sadece koltukaltı pozisyonunda emzirebiliyorum. Burda kızlar diyo ya ayakta hoplaya zıplaya diye valla hayret ediyorum nası yaa, bi elimle mememi tutmasam olmaz, tek elle de oğlana zapt edemiyorum :)
Bu yatarken memeyi havadan vermeyi denemedim ama bu da zor yaa burnu kapanır. Benim biraz göğüslerim büyük ondan galiba bu kadar sıkıntı çekiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?