Gucsuz durmuyorum aslinda fazla gurur yapip fazla guclu duruyorum bu da onu hep rahatsiz ediyo.olduda onun hoslanmadigi cocukluk arkdsmla bir imasi yuzunden araya mesafe koydum ondan da onu bekliyordum ama defalarca anlatmaya calissamda anlamamis..bilmiyorum hala bekliorim bakalm gelince ne diyecek

E Elwing6 dünden beri neler oldu böyle canım sakin ol gitmen gerekiyorsa bile sakin gitme . Balık burcunu çok taviz verir,alttan alir ,konuyu her anlamıyla düşünüp alıp yapıcı olur ve alttan alan taraftir, bitirdiğinde ne olursa olsun kimse önüne geçemez burdan az-cok tanıdığın kadarıyla senin yapında böyle .. eşin hatasını anlıcak bisekilde .Gülce için ona fırsat ver ama kendinden taviz verme asla 3. Bi kişi için asla kendini üzme gerçi bikacgundur sikintin vardi kopma noktaniz o kadin oldu onu cok dile getirme kendisi anlasin hatasini o evde yokmuş gibi davran bakalım nezaman farkedicek hatasını.

3gundur oyle davrandigim icin cildirdi sanirim..yok gibi davranmak delirtti

Kızlar dün çok kötü bi gündü oğlusum öğlende ateşlemeye başladı soydum ince giydirdim fln düzeldi. Sonra bianda 38 i gördüm hemen surup verip ıslak bezle ateşini dusurdum ama ben düşürdükçe yarim saat arayla tekrarlamaya başladı:/ beraberinde öksürük burun akıntısı halsizlik görseniz benim huysuz danamdan eser yok içim gitti ağlasın diye bekledim resmen baktım olucak tıbbi değil akşam 10 gibi hastaneye gittik apartopar dr demesin mi bu sıra domuz gribi salgını var şok oldum hemen tahlil aldılar sonuç çıkana kadar ömrümden gitti şükür ki üşütme cıktı malesef antibiyotik başladık gece 4 e kadar uyuyamadı ama şimdi sakinleşti ıyiyiz çok şükür atlaticaz inşallah

Bizde aynı şeklide uyuyoruz bemim ki emmiyo ama göğsüme dokukup uyumayı çok seviyor dediğin gibi bu günler gelemez bida sonra istwsekte girmezler koynumuza yat gitsin

Aslında çok güçlü de durmayacaksın onu da hazmedemiyorlar biliyor musun.Arayi tutturmak gerekiyor hem mihnet etmeyen hem muhtaç olan bi pozisyon gerekiyor.
Kızların dediği gibi evlilikler 5 yıla oturuyor.Kimse kimseyi değiştiremiyor onu kabul edince daha iyi oluyor herşey.Eskiden eşim bana takılınca bile zoruma gider ağlardım şimdi hiiiic tınmıyorum bile.Kustugumuzde o totoyu devirir uyurdu ben sabaha kadar uyuyamazdım şimdi vuruyorum bende uyuyorum.Ben küs kalmaya dayanamazdım hep ilk adımı atan olurdum şimdi o kuyruğu kıstırıp gelir.Haa çok güvenir miyim hayır ben babama bile güvenmem.
Ben 11 yıllık evliligimde şunu öğrendim kocaya tamam hayatım sen bilirsin deyip gene kendi bildiğini okumak.O nasılsa donup dolaşıp benim lafima geliyor.Kendi istediğinde hiç ısrarcı gibi olmayıp alttan alttan işlemek.
Fazla özgür de birakmamak ama fazla da sıkmamak.Nisanli iken kahveye yollamazdım bunu çok kaktı başıma şimdi haftanın 4-5gunu kahvede.O kahvede iken bende kahve arkadaşlarının hanımları ile oturuyorum zaten arkadaşlarım.Simdi bebek küçük diye birsüre free takılıyorum evde.

Çok geçmiş olsun canım.dis ateşi 38 ı geçmez derler 38 ı geçiyorsa enf.vardir.antibiyotik için probiyotik damla da kullanabilirsin takviye olarak.
Emziriyorsan kendin ıhlamur iç hatta bebise de 2-3 kaşık verebilirsin

Anam neler olmuş öncelikle evden biri decekse kesinlikle kocalar olmalı ben neden çocukla düzenimi bozayım ki toplarım eşyalarını koyarım kapının önüne nereye gidecekse gitsin. Amaaa şimdi bizde kıskançlık yüzünden çok kavga ettik yüzük yüzünden de çok ettik ama artık hiç takmıyorum Bi halka bağla ıyor sonuçta insanları birbirine. Sen biraz kafanı dinle hatan varsa gözden geçir o da aynı şekilde kavgalar herzaman olacak önemli ola hataları düzeltip telafi etmek

Canım kaş günlük bebeğin, bu aylarda çıkar mı ki? Bizimkinin de salyalar akıyor eller hep ağızda, kv erken çıkacak dişleri diyor ama iştiösl vermiyorum ben ne bileyim.

E Elwing6 canım işlerini halledip evine dön bence sen o evin sultanısın:) eşler arasında olabiliyor böyle yükselmeler biz bunlari evlenmeden önce çok yasadigimizdan mi nedir evlendigimizden bu yana 3 yıldır çok daha olgunuz ikimiz de birbirimizin hoşlanmadığı şeylere girismiyoruz kişilerle mesafeliyiz tabiki ara ara kiskancliklarimiz oluyor o kadar da olsun.Her tartışmada herkes evini terketse ne olurdu.Sen annenden dolayi cok hassassın üzerine doğum lohusalik derken her şey üstüste geldi ama erkekler bukadar ince dusunemeyebiliyor.O kadınla eminim bir şey yoktur ama sende patlama olmuş birikimler.Sakin kalmaya çalış Allah huzur rahatlık versin bugünler de gececek

Cok geçmiş olsun kiyamam kuzucuga hemen iyileşir inşallah

Ay inanmıyorum çok üzüldüm Fevri davranma konuşmaya çalış bu dönem birbirinizi anlamadığınız için iyice uzaklaştınız o yüzden insan boşluğa kapılıp yanlış tepkiler verebiliyor eşin için söylüyorum daha çok , tam olarak ne istediğini sor neden böyle davrandığını sana haksızlık yaptığını anlat neler hissettirdiğini de , erkekler malesef öküzlük yaparken sonunu düşünemiyor bazen ama bunları mantıklı bir şekilde bir salağa anlatır gibi anlattığında hal verebiliyor of çok sinirlendim hem suçlu hem güçlü olduğunda insanlar karşısındakine öyle haksızlık ediyor ki

Katılıyorum son söylediğine , eşim çok vicdanlı merhametli mantıklı bir insan olmasına rağmen , insanları özellikle karşı cinslerin bir tarzı bir hareketini hemen doğru yorumlayabilir yani benim kadar bazen benden daha iyi analiz edebilir. Ona güvenirim. Beni artık sevmediğinde benden vazgeçtiğinde söylemesi yeterlidir. Kaçak oynamaya gerek yok. Bu mantığa rağmen evlilik ilişkimizde daha çok çabalayan hep ben oldum , karşılığını her zaman fazlasıyla aldım çabaladığım için hiç pişman olmadım ama gel gör ki yoruldum artık bu kadar güçlü olmak zorunda bırakıldım , yani bence bir erkek bizden daha yürekli olmalı. Sorsan ya da baksan davranışlara iyi aile babası ama çaba sözkonusu olunca kısır kalıyorlar neden salıyorlar kendilerini anlamıyorum

Son düzenleme:
Cok geçmiş olsun kiyamam kuzucuga hemen iyileşir inşallah
Labazop çok geçmiş olsun canım
Haberimiz olmadı salgından fakat , salgın olduğunu bildiğimiz zaman hastaneye sakın gitmeyin Kızlar. En iyi hastanedeki doktor bile millet bize domuz giribi şikayetiyle geliyor bazıları hatta ambulansla , sıradan bir grip halbuki hastanede kapıyor salgın virüsü , hastane kadar mikrobik bir yer yok aslında en iyisi de buna dahil

Zaten gidecektim babamla evrak islero falan var halletmemiz gereken o abanttayken bende oraya gidecektim ama esya gibi seni birakicam demesi cok dokundu.
Birakicam dedigi yerde rahatsizlik duydugum yer sanki babam yok !
Sen babanla düzceye mi gideceksin , eşimde seni bırakıcam demiş ne var bunda anlamadım o kısmı
Sen dolu olduğun için her söylenileni yanlış yorumluyor olabilir misin Elwing

Eşim san sebastian cheesecake yapıyor, ne zaman yapsa benim sütler çağlıyor Protein içerikli çünkü içinde peynir yumurta maşallahı olan bi tatlı
Ah ya nasılda gebeliğime götürdün
Dogum yapmadan önceki son gecemizde İstanbul’da ki meshur bi sansebastiancıya gitmiştik
Dahada uzunca süre gidip yiyemeyiz diyede cok sükür cocugumun tüm huysuzluguna ragmen gezmelerden geri kalmıyoruz

Cok haklisn tesekkur ederim ne guzel yazmissin.. biz ilk kez yasadik boyle bir seyi henuz 2 yillik evliyiz ve cok saskinim..resmen tanimadigim bir yuzuyle karsilasmis gibiyim
Biz baya baya yaşadık şiddetli tartışma , ben çok sakin bir tipimdir huzursuzluğu sevmem. Karşındakinin ne kadar ileri gidebileceğini görmek gözlemlemek isterim ama patlayışım çok ağır oluyor, cinnetten hallice ben durup durup kavga etmek nedir bilmem , en sonunda olay çıkarırım Buda 5 kavgaya bedel olur. Ama öfkeliysen söylenen sözlerin bir anlamı yok bunu bil adı üstünde patlama.
Ama geçiyor biliyor musun. Kafanı dinlerken onu ne kadar sevdiğini ondan anlayış ve özel ilgi göremediğini düşüneceksin. Kırıldığını seni bazen yanlız bıraktığını , sen evde işsiz çocuk bakar pozisyonda iken seni daha çok sarmalaması gerektiğinide.. hislerini tüm sıcaklığıyla paylaş dertleş onunla , umarım kıymetini bilir ve onarmak için çaba gösterir

Çok geçmiş olsun

Sen babanla düzceye mi gideceksin , eşimde seni bırakıcam demiş ne var bunda anlamadım o kısmı
Sen dolu olduğun için her söylenileni yanlış yorumluyor olabilir misin Elwing ☹
Yok canim islerimiz vardi babam orda bekliyordu beni esimde otele gececekti beni birakip..bizde onlari halledecektik benim olmam gerekiyordu.dun gece ben gitmiyorum sende gitmiosn dedi benim gitmem lazim demistim ama kavga esnasinda soyleyisi bugun izin aliyorum senide teyzenlere birakiuorim cok istiyodun dedi (ki teyzemlerin ortamda 1 dk duramassin oyle negatif enerji var) yani babam degilde ozellikle onlar..hep arkamda destekleri vardi ve yeni yeni onlarinda bir takim yuzlerini gorunce bunda naasil hirs olustuuysa zmaaninda simdi bana kullaniyo sanki arkanda kimse kalmadi der gibi..her seyi birak sana degil cocuga aciyorum dedi ya..sanki ben bu cocugun anasi deilim..hala bekliuorum gelen giden yok ..ofis arkadasi kanka sen ciktin ki yazmis whatsptan yukardan okudum..nerelerde hic fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…