Gucsuz durmuyorum aslinda fazla gurur yapip fazla guclu duruyorum bu da onu hep rahatsiz ediyo.olduda onun hoslanmadigi cocukluk arkdsmla bir imasi yuzunden araya mesafe koydum ondan da onu bekliyordum ama defalarca anlatmaya calissamda anlamamis..bilmiyorum hala bekliorim bakalm gelince ne diyecekDün akşamdan beri giremedim neler konuşulmuşE Elwing6 eşinle gereksiz yere yükselmişsiniz ve erkekler cidden özellikle tartışma anında nolduğunu hiç anlamıyolar ben bazen kavganın ortasında söyle bakalım tartışma nerden çıktı diye soruyorum eşim onu bile tam hatırlayamıyo Ben arada duygularımı anlatan mektup yazarım o da sakince okusun diye böyle bişey denesen? İş yerindeki kız olayını ben abartıyo bile olsam kız çok iyi bile olsa benim rahatsız olmam araya mesafe koyman için yeterli diil mi diye yaz. Sen biriyle ilgili bi rahatsızlık duysan ben hiç sorgulamadan o kişiyle arkadaşlığımı keserim senden de bunu bekliyorum diyebilirsin..Başka insanlarla ilgili kavgalarımızda ben hep eşime derim haksız da olsam benim tarafımda olcaksın sonra sakinleşince bana yanlışımı söylersin diye..Evi terk etme canım sadece işlerinin olduğunu söylemişsin onları halledip dön. Eşini yalnız bırakman şu durumda hoş olmaz ayrıca sakın güçsüz durma
3gundur oyle davrandigim icin cildirdi sanirim..yok gibi davranmak delirttiE Elwing6 dünden beri neler oldu böyle canım sakin ol gitmen gerekiyorsa bile sakin gitme . Balık burcunu çok taviz verir,alttan alir ,konuyu her anlamıyla düşünüp alıp yapıcı olur ve alttan alan taraftir, bitirdiğinde ne olursa olsun kimse önüne geçemez burdan az-cok tanıdığın kadarıyla senin yapında böyle .. eşin hatasını anlıcak bisekilde .Gülce için ona fırsat ver ama kendinden taviz verme asla 3. Bi kişi için asla kendini üzme gerçi bikacgundur sikintin vardi kopma noktaniz o kadin oldu onu cok dile getirme kendisi anlasin hatasini o evde yokmuş gibi davran bakalım nezaman farkedicek hatasını.
Bizde aynı şeklide uyuyoruz bemim ki emmiyo ama göğsüme dokukup uyumayı çok seviyor dediğin gibi bu günler gelemez bida sonra istwsekte girmezler koynumuza yat gitsinYa kizlar ben iki gundur kizim kucagimda uyuyorum. Neden daha once yapmamisim diyorum. Normalde emziririm yatiririm ya hemen ya 10dk sonra uyanir. 3 aydir zombi gibiydim uykusuzluktan. Simdi bebisi gogsume alip yastikla destekliyorum, kafasinin geriye dogru oldugundan emin oluyorum, yanlislikla memenin altinda kalmasin diye, sonra saatlerce uyuyoruz. Hem de nasil guzel nefes alisverisini hissetmek. Kimseye onermiyorum, bir kaza bela olur filan ama ben zaten tilki uykusunda oluyorum ve burnunun kapanmayacagindan emin oldugum bir pozisyonda tutuyorum bebegi. Kendimi gectim de bebis nasil derin uyuyo anlatamam. Bu kiz beni kucaga fena alistirdiilerde sorun olur mu bilmiyorum ama bu gunler bir daha gelmeyecegi icin pisman olmayacagimi biliyorum. Dun bu pozisyonda kac bolum dizi izledim kendime geldim yahu...
Aslında çok güçlü de durmayacaksın onu da hazmedemiyorlar biliyor musun.Arayi tutturmak gerekiyor hem mihnet etmeyen hem muhtaç olan bi pozisyon gerekiyor.Gucsuz durmuyorum aslinda fazla gurur yapip fazla guclu duruyorum bu da onu hep rahatsiz ediyo.olduda onun hoslanmadigi cocukluk arkdsmla bir imasi yuzunden araya mesafe koydum ondan da onu bekliyordum ama defalarca anlatmaya calissamda anlamamis..bilmiyorum hala bekliorim bakalm gelince ne diyecek
Çok geçmiş olsun canım.dis ateşi 38 ı geçmez derler 38 ı geçiyorsa enf.vardir.antibiyotik için probiyotik damla da kullanabilirsin takviye olarak.Kızlar dün çok kötü bi gündü oğlusum öğlende ateşlemeye başladı soydum ince giydirdim fln düzeldi. Sonra bianda 38 i gördüm hemen surup verip ıslak bezle ateşini dusurdum ama ben düşürdükçe yarim saat arayla tekrarlamaya başladı:/ beraberinde öksürük burun akıntısı halsizlik görseniz benim huysuz danamdan eser yok içim gitti ağlasın diye bekledim resmenbaktım olucak tıbbi değil akşam 10 gibi hastaneye gittik apartopar dr demesin mi bu sıra domuz gribi salgını var şok oldum hemen tahlil aldılar sonuç çıkana kadar ömrümden gitti şükür ki üşütme cıktı malesef antibiyotik başladık gece 4 e kadar uyuyamadı ama şimdi sakinleşti ıyiyiz çok şükür atlaticaz inşallah
Canım kaş günlük bebeğin, bu aylarda çıkar mı ki? Bizimkinin de salyalar akıyor eller hep ağızda, kv erken çıkacak dişleri diyor ama iştiösl vermiyorum ben ne bileyim.Evet normal de olabilir dediğin gibi ama işte diş krizlerimiz olduğu için çok huysuz aşırı yani anlatamamo yüzden herşeyi düşündürüyor beni yani durduk yere bi ağlamaya başlıyor üç kişi baş edemiyoruz taa ki ağrısı sızısı bitene kadar paralıyor kendini sonra kendiliğinden susuyor inşallah uzun süre devam etmez de bi an önce çıkar dişlerimiz bi de annem baktı 5 6 tane diş çıkarabilir bayaa kabarmış dedi korkuyorum çok uzun sürer diye
Cok geçmiş olsun kiyamam kuzucuga hemen iyileşir inşallahKızlar dün çok kötü bi gündü oğlusum öğlende ateşlemeye başladı soydum ince giydirdim fln düzeldi. Sonra bianda 38 i gördüm hemen surup verip ıslak bezle ateşini dusurdum ama ben düşürdükçe yarim saat arayla tekrarlamaya başladı:/ beraberinde öksürük burun akıntısı halsizlik görseniz benim huysuz danamdan eser yok içim gitti ağlasın diye bekledim resmenbaktım olucak tıbbi değil akşam 10 gibi hastaneye gittik apartopar dr demesin mi bu sıra domuz gribi salgını var şok oldum hemen tahlil aldılar sonuç çıkana kadar ömrümden gitti şükür ki üşütme cıktı malesef antibiyotik başladık gece 4 e kadar uyuyamadı ama şimdi sakinleşti ıyiyiz çok şükür atlaticaz inşallah
Ay inanmıyorum çok üzüldümSabah baktim yine yuzugu takmamis bende dayanadim gittim lavabodaydi mermere attim yuzugu al bunuda cope atarsin ihtiyacn yok nasil olsa dedim o da odaya geldi sen ne yapmaya calisiyosun falan diye yükseldi benddn ne istiyosu diye bagiriyo cocuk aglamaya basladi bunlari yasadigimiza inanamiyorum.bu sefer nasil istersen oyle olsun dedi oyle olacak dedim..hala bagiriyo sesini yukseltince hakli olmuyosun once yaptiklarina bak bagirma dedim! Onune durmustum cekil onumden dedi( biraz tahrik ettim sanirim) itti beni..gitmiyorum gelip seni teyzenlere birakiyorum cok istiyodun dedi ( ki teyzemlerle sorunlarimiz var anlatmistim ve bana kullaniyo suan) bende beni bulursan birakirsin diyip valiz toparladim seni uyarmicam bir daha dedi sana degil cocuga aciyorum otobus koselerinde kalmasin dedi bende bana ne zaman acidin ki zaten dedim bu sirada kuzenim uyandi şok oldu esim cok sakindi ama her seferinde dozu yukselterek devam ediyo..telefonunu falanda unutmus gitmis bende hazirladim valizleri bekliyorum..gidersem dönmem onuda biliyorum..
Katılıyorum son söylediğine , eşim çok vicdanlı merhametli mantıklı bir insan olmasına rağmen , insanları özellikle karşı cinslerin bir tarzı bir hareketini hemen doğru yorumlayabilir yani benim kadar bazen benden daha iyi analiz edebilir. Ona güvenirim. Beni artık sevmediğinde benden vazgeçtiğinde söylemesi yeterlidir. Kaçak oynamaya gerek yok. Bu mantığa rağmen evlilik ilişkimizde daha çok çabalayan hep ben oldum , karşılığını her zaman fazlasıyla aldım çabaladığım için hiç pişman olmadım ama gel gör ki yoruldum artık bu kadar güçlü olmak zorunda bırakıldım , yani bence bir erkek bizden daha yürekli olmalı. Sorsan ya da baksan davranışlara iyi aile babası ama çaba sözkonusu olunca kısır kalıyorlar neden salıyorlar kendilerini anlamıyorumCanım biraz sakin kal.Oyle hemen evden gitme.Sen niye gideceksin bebekle.Rahatsiz olan kendi gider.Esin de bir kaç saate sinmiş olur.Tartisma esnasında iki tarafta yükselince iş sarpa sarıyor.Sen güçlü bir annesin.Hep kadınlar mi çabalayacak diyoruz ama istisnalar dışında erkekler odun oluyor bunu da biliyoruz.
Cok geçmiş olsun kiyamam kuzucuga hemen iyileşir inşallah
Anladim canim tabi ates gostergesi de olabilir, acil sifalarAnladım ama bizim belli saatlerde alnı ve yan taraflar da sıcaklıyor hatta geçen gün terlemişti kafası bere falan olmadığı hâlde
Sen babanla düzceye mi gideceksin , eşimde seni bırakıcam demiş ne var bunda anlamadım o kısmıZaten gidecektim babamla evrak islero falan var halletmemiz gereken o abanttayken bende oraya gidecektim ama esya gibi seni birakicam demesi cok dokundu.
Birakicam dedigi yerde rahatsizlik duydugum yer sanki babam yok !
Ah ya nasılda gebeliğime götürdünEşim san sebastian cheesecake yapıyor, ne zaman yapsa benim sütler çağlıyorProtein içerikli çünkü içinde peynir yumurta maşallahı olan bi tatlı
Biz baya baya yaşadık şiddetli tartışma , ben çok sakin bir tipimdir huzursuzluğu sevmem. Karşındakinin ne kadar ileri gidebileceğini görmek gözlemlemek isterim ama patlayışım çok ağır oluyor, cinnetten halliceCok haklisntesekkur ederim ne guzel yazmissin.. biz ilk kez yasadik boyle bir seyi henuz 2 yillik evliyiz ve cok saskinim..resmen tanimadigim bir yuzuyle karsilasmis gibiyim
Çok geçmiş olsunKızlar dün çok kötü bi gündü oğlusum öğlende ateşlemeye başladı soydum ince giydirdim fln düzeldi. Sonra bianda 38 i gördüm hemen surup verip ıslak bezle ateşini dusurdum ama ben düşürdükçe yarim saat arayla tekrarlamaya başladı:/ beraberinde öksürük burun akıntısı halsizlik görseniz benim huysuz danamdan eser yok içim gitti ağlasın diye bekledim resmenbaktım olucak tıbbi değil akşam 10 gibi hastaneye gittik apartopar dr demesin mi bu sıra domuz gribi salgını var şok oldum hemen tahlil aldılar sonuç çıkana kadar ömrümden gitti şükür ki üşütme cıktı malesef antibiyotik başladık gece 4 e kadar uyuyamadı ama şimdi sakinleşti ıyiyiz çok şükür atlaticaz inşallah
Yok canim islerimiz vardi babam orda bekliyordu beni esimde otele gececekti beni birakip..bizde onlari halledecektik benim olmam gerekiyordu.dun gece ben gitmiyorum sende gitmiosn dedi benim gitmem lazim demistim ama kavga esnasinda soyleyisi bugun izin aliyorum senide teyzenlere birakiuorim cok istiyodun dedi (ki teyzemlerin ortamda 1 dk duramassin oyle negatif enerji var) yani babam degilde ozellikle onlar..hep arkamda destekleri vardi ve yeni yeni onlarinda bir takim yuzlerini gorunce bunda naasil hirs olustuuysa zmaaninda simdi bana kullaniyo sanki arkanda kimse kalmadi der gibi..her seyi birak sana degil cocuga aciyorum dedi ya..sanki ben bu cocugun anasi deilim..hala bekliuorum gelen giden yok ..ofis arkadasi kanka sen ciktin ki yazmis whatsptanSen babanla düzceye mi gideceksin , eşimde seni bırakıcam demiş ne var bunda anlamadım o kısmı
Sen dolu olduğun için her söylenileni yanlış yorumluyor olabilir misin Elwing ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?