Sen esimin kadin versiyonusun o da cok sabirlidir..genelde ben küserim o yuzden bu kez degil falan dedi ama yanlis ve hakli oldugum bi olayda yapmasi cok sacma..o da inanilmaz patlama yasadi beni ne hale soktun kizin yaninda falan dedi benim sesim de hic yukselmez sanirim 3gun soguk davranmam delirttiBiz baya baya yaşadık şiddetli tartışma , ben çok sakin bir tipimdir huzursuzluğu sevmem. Karşındakinin ne kadar ileri gidebileceğini görmek gözlemlemek isterim ama patlayışım çok ağır oluyor, cinnetten halliceben durup durup kavga etmek nedir bilmem , en sonunda olay çıkarırım Buda 5 kavgaya bedel olur. Ama öfkeliysen söylenen sözlerin bir anlamı yok bunu bil adı üstünde patlama.
Ama geçiyor biliyor musun. Kafanı dinlerken onu ne kadar sevdiğini ondan anlayış ve özel ilgi göremediğini düşüneceksin. Kırıldığını seni bazen yanlız bıraktığını , sen evde işsiz çocuk bakar pozisyonda iken seni daha çok sarmalaması gerektiğinide.. hislerini tüm sıcaklığıyla paylaş dertleş onunla , umarım kıymetini bilir ve onarmak için çaba gösterir
Cokcok gecmis olsunKızlar dün çok kötü bi gündü oğlusum öğlende ateşlemeye başladı soydum ince giydirdim fln düzeldi. Sonra bianda 38 i gördüm hemen surup verip ıslak bezle ateşini dusurdum ama ben düşürdükçe yarim saat arayla tekrarlamaya başladı:/ beraberinde öksürük burun akıntısı halsizlik görseniz benim huysuz danamdan eser yok içim gitti ağlasın diye bekledim resmenbaktım olucak tıbbi değil akşam 10 gibi hastaneye gittik apartopar dr demesin mi bu sıra domuz gribi salgını var şok oldum hemen tahlil aldılar sonuç çıkana kadar ömrümden gitti şükür ki üşütme cıktı malesef antibiyotik başladık gece 4 e kadar uyuyamadı ama şimdi sakinleşti ıyiyiz çok şükür atlaticaz inşallah
Cok sagolE Elwing6 canim disaridan yorum yapmak bize kolay, her ailenin kendi dinamigi vardir. Mesela benim esim de yuzuk takmiyor ama benim icin muhim degil, bir sey yapacak olan insan her kosulda yapar, ruhumuz bile duymaz. Sen hamilelik ve lohusaligin yani sira baska zorluklar da yasadigin icin cok yoruldun. Bence esin seni anlamadikca daha da ofkeleniyorsun. Muhtemelen normalde konusup cozeceginiz seyler gittikce buyuyor. Esine sorsalar "ben ne yapiyorun ki" der. Bence esini seviyorsan (su an degil, genelde) al esini karsina ne kadar yoruldugunu, bunaldigini, yalniz kaldigini, surekli bebekle olmanin ne kadar zor oldugunu, anneni ozledigini, duygularini anlat. Ondan ne bekledigini soyle. Avm ye gitmenin yetmedigini, gercekten sevgisine ve ilgisine ihtiyacin oldugunu acikca ifade et. Yine de anlamazsa yapacak bir sey yok... disaridan gordugum kadariyla cok ofkelisin ve bu ofkeni esinden baska yoneltebilecegin kimsen yok. Yoksa esinin is arkadasiyla samimiyeti tabi ki rahatsiz edebilir ama seni bu dusuncelere itenin icinde bulundugun durum oldugunu dusunuyorum. Sen bu kadar bunalmisken onun bu durumu anlayamamasi seni cileden cikariyor olmali, ben konusursaniz cozeceginize inaniyorum.
Olabilir bir arkadaşım da söylüyor ay aynı benim eşim gibisin uyuz diyor. Kolay kolay kafaya takmam sorun çıkarmam , üstüme çok gelinirse ya da birikirsem ha birde senin gibi evde umursamaz ve soğuk davranırsa deliririm. Benim sıkıntım var sen serilmiş tv izliyorsun kapat onu ve yüzüme bak konuşacağız derim orda patlarım. Bu huylarım biraz erkek gibiSen esimin kadin versiyonusun o da cok sabirlidir..genelde ben küserim o yuzden bu kez degil falan dedi ama yanlis ve hakli oldugum bi olayda yapmasi cok sacma..o da inanilmaz patlama yasadi beni ne hale soktun kizin yaninda falan dedi benim sesim de hic yukselmez sanirim 3gun soguk davranmam delirtti
Canım bir de ben artık eşim bana yanlış bi davranışta bulunduğunda ve bunu anlamadığında kızımdan örnek vermeye başladım işte ilerde kızımıza kocası böyle yapsa ne düşünürsün falan gibiGucsuz durmuyorum aslinda fazla gurur yapip fazla guclu duruyorum bu da onu hep rahatsiz ediyo.olduda onun hoslanmadigi cocukluk arkdsmla bir imasi yuzunden araya mesafe koydum ondan da onu bekliyordum ama defalarca anlatmaya calissamda anlamamis..bilmiyorum hala bekliorim bakalm gelince ne diyecek
Canım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.Kızlar bugün rota aşısını yaptırdık iki haftada 600gram almış doktor çok iyi mamayı sakın bırakma ve azaltma yapmıyosun dedi günde 3kere 90cc şeklinde devam bi hafta sonra 4kere ve bi tanesini 120cc yapcaksın dedi..Mama bırakamıyoruz yani artık bu netleşti ek gıdada inşallah bebeğim iştahlı olur
Benim çocuğum 3. Ay az kilo alınca doktor mamaya basla dediCanım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.
Arttırırsam emmez sütüm azalır diye korkuyurum, mamanın üstüne emziriyorum mutlaka. Çocuk dr ları öyle malesef benim ilk gittiğim doktor da 90'a kadar yolu var demişti ilk ay. Hemşire ise midesini büyütüyorsun bir kez 60 verdin mi daha azıyla yetinmez dedi.Benim çocuğum 3. Ay az kilo alınca doktor mamaya basla dedi
İlk defa baslayacak olmasına ragmen 90-120 arası icebilir deneye yanıla bulacaksın ictigi miktarı dedi
60cc 3ay icin az bence de
Zaten ac olsa durmaz bence demekki yetiyor senin sütünle ki icmiyor fazlasınıArttırırsam emmez sütüm azalır diye korkuyurum, mamanın üstüne emziriyorum mutlaka. Çocuk dr ları öyle malesef benim ilk gittiğim doktor da 90'a kadar yolu var demişti ilk ay. Hemşire ise midesini büyütüyorsun bir kez 60 verdin mi daha azıyla yetinmez dedi.
Bilmiyorum biz fazla resmii ve ciddiyiz o zaman..3 yil sabah aksam ayni okulda calistik arkdaalarimla yurtdisina gittik ayni evde kaldik fakat hicbiri cocugunun ilk dogum videosunu atmadi bana ya da ben geliomsun diye sormadim..evli arkadasi ...E Elwing6 eşine bicok konuda hak vermiyorum misal 1 aylıkken yaptıgı veya alkol alımı veya totosunu devirip uyuması veya sosyal hayatına full devam etmesi vs vs
Ancak bu kız mevzusunda kızın yazdıgı not harici gereksiz samimiyet kurmak istemesi harici helede özellikle eşininde kızında yaptıgı bişey göremedim.
Bende kurumsal bir firmada plaza calısanıyım. Onlarca samimi evli veya bekar erkek arkadasım vardır yeri gelir yemege birlikte gideriz yeri gelir bizde topluca selfie cekiliriz. Ama korktugun gibi birbirimizden hoslanma vs olmuyor. Tabiki sen kadınsın eşinle ilgili seyleri hissedersin belki hissettigin ekstra bişeyler vardır ama her evli bekar iş arkadası arasında samimiyet bişeyleri olacak diye bişey yok.
Haftasonu gidilecek etkinlikte sadece bu sıraladıgı üc bes kişi mi var yoksa yüzlerce calısan mı o önemli mesela.
Benim eşim inşaat sektöründe böyle seyler olmuyor ama benim işyerimle oldugunda hiç ses etmemişti cunku üc bes kişi değil binlerce calısan icin otel kapatılmıstı.
Bilemiyorum bana biraz kıskanclık yapmıssın gibi geldi sadece bu konu özelinde. Eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmak diye bişey var aralarında hic böyle bir münasebet yoksa bile eşinin aklına zorla sokacaksın.
Evide terk etme babanla işlerin acil değilse suanda gitme vakti değil.
Allah razı olsunAnladim canim tabi ates gostergesi de olabilir, acil sifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?