Sen esimin kadin versiyonusun o da cok sabirlidir..genelde ben küserim o yuzden bu kez degil falan dedi ama yanlis ve hakli oldugum bi olayda yapmasi cok sacma..o da inanilmaz patlama yasadi beni ne hale soktun kizin yaninda falan dedi benim sesim de hic yukselmez sanirim 3gun soguk davranmam delirtti

Cokcok gecmis olsun

E Elwing6 canim disaridan yorum yapmak bize kolay, her ailenin kendi dinamigi vardir. Mesela benim esim de yuzuk takmiyor ama benim icin muhim degil, bir sey yapacak olan insan her kosulda yapar, ruhumuz bile duymaz. Sen hamilelik ve lohusaligin yani sira baska zorluklar da yasadigin icin cok yoruldun. Bence esin seni anlamadikca daha da ofkeleniyorsun. Muhtemelen normalde konusup cozeceginiz seyler gittikce buyuyor. Esine sorsalar "ben ne yapiyorun ki" der. Bence esini seviyorsan (su an degil, genelde ) al esini karsina ne kadar yoruldugunu, bunaldigini, yalniz kaldigini, surekli bebekle olmanin ne kadar zor oldugunu, anneni ozledigini, duygularini anlat. Ondan ne bekledigini soyle. Avm ye gitmenin yetmedigini, gercekten sevgisine ve ilgisine ihtiyacin oldugunu acikca ifade et. Yine de anlamazsa yapacak bir sey yok... disaridan gordugum kadariyla cok ofkelisin ve bu ofkeni esinden baska yoneltebilecegin kimsen yok. Yoksa esinin is arkadasiyla samimiyeti tabi ki rahatsiz edebilir ama seni bu dusuncelere itenin icinde bulundugun durum oldugunu dusunuyorum. Sen bu kadar bunalmisken onun bu durumu anlayamamasi seni cileden cikariyor olmali, ben konusursaniz cozeceginize inaniyorum.

Cok sagol aynen bu sekilde oldu sanirim

Bakalim zaman gosterecek..

Olabilir bir arkadaşım da söylüyor ay aynı benim eşim gibisin uyuz diyor. Kolay kolay kafaya takmam sorun çıkarmam , üstüme çok gelinirse ya da birikirsem ha birde senin gibi evde umursamaz ve soğuk davranırsa deliririm. Benim sıkıntım var sen serilmiş tv izliyorsun kapat onu ve yüzüme bak konuşacağız derim orda patlarım. Bu huylarım biraz erkek gibi anladığım kadarıyla eşin de detaylarda boğulmayı sevmiyor küçük şeyleri büyütmeyi falan o zaman onun şunu anlaması lazım anlat ona , ben deli değilim evimde güzel ailemle bebeğimizle sağlıkla bir hayat sürüyoruz , bazı konularda üstüne gelmiş ya da yanlış yorumlamış olabilirim fakat bunu bana hissettiren düşündüren tek şey senin bana olan ilgisizliğin. Duygusal açlık bu , yani hem özel ilgi gösterme hem de kuruntu yapıyorsun de. O kız masum sen nasıl böyle düşünüyorsun gibi yaklaşıyor sana , senin yüzünden de , suçlamak için söylemiyorum herşeye vakit ayırırken sevdiğin kadını ihmal ettiğini gör , benimle flört etmiyorsun de ben bu lafı çok kullanıyorum, Bayadır flört etmiyoruz diyorum mesela hemen gülüyor flörtte cilveleşmek yani

Canım bir de ben artık eşim bana yanlış bi davranışta bulunduğunda ve bunu anlamadığında kızımdan örnek vermeye başladım işte ilerde kızımıza kocası böyle yapsa ne düşünürsün falan gibiBu da biraz işe yarıyo mesela sen de diyebilirsin gülce ilerde evli bi erkekle böyle konuşsa adamın eşi rahatsız olsa sen ne hissedersin ya da gülceye eşi senin bana davrandığın gibi davranırsa tavrın ne olur falan..tabi bunları kavda anında diil sakinleştiğiniz zaman örnek olarak verebilirsin..Güçlüymüş gibi duruyosun demek ki sonradan patlıyo aslında çok kırılgansın eşinin bunu fark etmesi lazım

Kızlar bugün rota aşısını yaptırdık iki haftada 600gram almış doktor çok iyi mamayı sakın bırakma ve azaltma yapmıyosun dedi günde 3kere 90cc şeklinde devam bi hafta sonra 4kere ve bi tanesini 120cc yapcaksın dedi..Mama bırakamıyoruz yani artık bu netleşti ek gıdada inşallah bebeğim iştahlı olur

E Elwing6 eşine bicok konuda hak vermiyorum misal 1 aylıkken yaptıgı veya alkol alımı veya totosunu devirip uyuması veya sosyal hayatına full devam etmesi vs vs
Ancak bu kız mevzusunda kızın yazdıgı not harici gereksiz samimiyet kurmak istemesi harici helede özellikle eşininde kızında yaptıgı bişey göremedim.
Bende kurumsal bir firmada plaza calısanıyım. Onlarca samimi evli veya bekar erkek arkadasım vardır yeri gelir yemege birlikte gideriz yeri gelir bizde topluca selfie cekiliriz. Ama korktugun gibi birbirimizden hoslanma vs olmuyor. Tabiki sen kadınsın eşinle ilgili seyleri hissedersin belki hissettigin ekstra bişeyler vardır ama her evli bekar iş arkadası arasında samimiyet bişeyleri olacak diye bişey yok.
Haftasonu gidilecek etkinlikte sadece bu sıraladıgı üc bes kişi mi var yoksa yüzlerce calısan mı o önemli mesela.
Benim eşim inşaat sektöründe böyle seyler olmuyor ama benim işyerimle oldugunda hiç ses etmemişti cunku üc bes kişi değil binlerce calısan icin otel kapatılmıstı.
Bilemiyorum bana biraz kıskanclık yapmıssın gibi geldi sadece bu konu özelinde. Eşşeğin aklına karpuz kabugu sokmak diye bişey var aralarında hic böyle bir münasebet yoksa bile eşinin aklına zorla sokacaksın.
Evide terk etme babanla işlerin acil değilse suanda gitme vakti değil.

Kızlar benim kızda huy değiştirmeye basladı

Öglen deli gibi uyumak istiyor uyuyamayınca aglıyor ve bolcada kucagımda uyuyakalıyor (eskiden meme agızda uyurdu simdi memeyide bırakıp bariz kucakta uyuyor)
Bir hafta görmesin birini hemen yabancılıyor aglamaya falan baslıyor ki cocugumu bi kargocuların kucagına vermedim aman kimseyle yabancılamasın herkesle anlassın diye
Tadları ayırmaya basladı bence cunku eskiden metsil i verince gayet güzel iciyordu şimdi suratı limon yemii gibi oluyor. Muza degdirdim agzını gülücükler attı falan gibi :)
Gaz sancılarımız basladı yeniden ve sanki kabız gibi ıkınıyor sıkınıyor yarım saat cebelleşip öyle kakasını yapıyor
Sırtüstünden yana dönebiliyor ama hala yüzüstüne beceremiyor

Canım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.

Canım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.
Benim çocuğum 3. Ay az kilo alınca doktor mamaya basla dedi
İlk defa baslayacak olmasına ragmen 90-120 arası icebilir deneye yanıla bulacaksın ictigi miktarı dedi
60cc 3ay icin az bence de

Benim çocuğum 3. Ay az kilo alınca doktor mamaya basla dedi
İlk defa baslayacak olmasına ragmen 90-120 arası icebilir deneye yanıla bulacaksın ictigi miktarı dedi
60cc 3ay icin az bence de
Arttırırsam emmez sütüm azalır diye korkuyurum, mamanın üstüne emziriyorum mutlaka. Çocuk dr ları öyle malesef benim ilk gittiğim doktor da 90'a kadar yolu var demişti ilk ay. Hemşire ise midesini büyütüyorsun bir kez 60 verdin mi daha azıyla yetinmez dedi.

Buarada iki hafta oldu doktor kontrolumuzden bu yana ama ben hala mamaya baslayamadım
Hipp ve aptamil defalarca denedik icmiyor kesinlikle
İlk bi icmeyi bilmiyor falan diye düşündük hep tasırıyor cunku sonra benim sagdıklarımdan aynı biberonla verince yoo gayet icmeyi biliyor mamayı icmiyor dedik
Kaka miktarı hala günde üc bes kez hatta sırtına ensesine neredeyse cıkacak kadar (arada bir gün yapmadıgıda olabiliyor) cisli bezde bi o kadar var
Doymasa aglar tezine sıgınıyorum bende

Zaten ac olsa durmaz bence demekki yetiyor senin sütünle ki icmiyor fazlasını

Bilmiyorum biz fazla resmii ve ciddiyiz o zaman..3 yil sabah aksam ayni okulda calistik arkdaalarimla yurtdisina gittik ayni evde kaldik fakat hicbiri cocugunun ilk dogum videosunu atmadi bana ya da ben geliomsun diye sormadim..evli arkadasi ...
Bey diye resmii davranirken bunlarin liseli ya da uni.li gibi selfiller cekilmesi kizin esmin masasima oturmua halde bir de hic hos bulmuyorum ve kesinlikle cok ters..gireceksede girer yapacak bir sey yok rahatsizliimi soyledim olmadi anlattim olmadi boyle bir donemde az hassas davranmak bu kadar zor olmamaliydi..bir de hic tanimadigim bi kadindan hediye almak rahatsiz eder..az once konustuk o herkese oyle dedi sorunda o herkese karsi oyleyse seviyeyi esim koruyacakti tipki arkdslarin yazdigi gibi 35 yasindan sonra kiz arkadasa ihtiyac yok..cok gereksiz buluyorum..cocukluk arkdslari var onlarla tatlim diye konusur zerre kiskanmam..tanirim bilirim kardesi gibi gelir giderler ama tanimadigim insana bakis acim bu..bu saatten sonrada gereksiz buluyorum.
Aciklamasi ihaleler oldugu icin sormus geliomsun diye az once konustuk biraz..kiskancliksada sebebi sensin dedim cunku ilgisiz birakan yine kendisi

Annen hastalandigindan beri benden cikartiyosun hirsini dedi kime yansitayim dedim..yuzuk meselesini soyledi m olmadi espri yapti olmadi bu kadar zormu bana de ki sana sunu soyledim de yapmadin..diyemezsin 1 kez soylemen yeterli dedim..

cocuk dogdugundan beri bana ihtiyacin yok gibi hissediyorum dedi..ama ayni zamanda ikimizin ilgisinden cocuga gitmesi cok dogal diyende kendisi..kiz icin napayim konusmayayim mi iste kaliyo diyalogumuz dedi.bende istemiyorum dedim..tamam bir daha gormiceksin dedi..olsada goremem silersin artik dedim sen bana hic guvenmiyosun artik kiriyosun beni dedi.bunuda yapan benim demekki nasil yaptim anlamadim ama dedi..saygi gostermiosun parmak sallayarak konusuyosun yuzugu firlatiyosun doldum dedi. Bende doldum bir tek evde cocuk bakmak degil meselem dedim..ben delimiyim birakicm sizi gidiez gelicez ben tyznlerin dizinin dibinde otururum dedim yanlis anlamissin odum koptu kizimida aldin gittin diye dedi sonra isi vardi cikti gelsin yine konusuruz herhalde..tum hissettiklerime hareketlerinin sebep oldugunu anlatmaya calistim

Bu arada kafa sisirdim hepiniz iyiki varsiniz..yapayalniz kafayi yerdim sizin tecrubeleriniz yasantilarinizdan verdiginiz ornekler cok iyi geliyor..hepinizi cok seviyorum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…