istisnalar dışında erkekler odun oluyor bunu da biliyoruz.kesinlikleee

Ya ne kadar bilmişler:) sen daha bebeksin mamayla sütü ayırt ediyorsun vallahi her şeyi öğrenip geliyorlar bize ne verilse almışız. eşimle diyoruz biz salakmışız:)))))

Canım maşallah çok güzel almis. Biz birakamayiz artık mamayi napalim ben de emzirdikten sonra 90 veriyorum. Sen bir ogun 90 şeklinde mi veriyosun emzirdikten sonra mı

Bizim oğlan ne versek içiyor Kaka probleminden dolayı kaç çeşit mama denedik hiç birine hayır demedi
Çok şanslısın bugüne kadar emzirerek gelmişsin, bugünden sonra da vazgeçme, mama yüzünden ne zorluklar yaşadık kabızlık gibi, bıraktıramadım da, iki hafta hiç kilo almadı üstelik azaltmama rağmen, mamayı içmeden rahatlamıyor bizimki. Gece yatmadan verince uzun uyumasına yardım ediyor,onun dışında bi artısını görmedim, meme reddi yapıyor bi süre sonra biberon sayesinde.

Ay çok sevindim böyle konuşmaniza karşılıklı ne hissediyorsaniz ne dusunuyorsaniz konuşun dinleyin birbirinizi anlamaya çalışın. Bazen böyle büyük patlamalar evliliğin dinamiği oluyor. Evliliği yoluna koyuyor hatta. Umarim hemen duzelirsiniz

sizin adınıza cok sevindim. toparlayacaksınız inanıyorum lütfen sende daha ılımlı ve sakin kalmaya calıs. karsılıgını alacaksın

sizin adınıza cok sevindim. toparlayacaksınız inanıyorum lütfen sende daha ılımlı ve sakin kalmaya calıs. karsılıgını alacaksın
Sagolun kizlar insallah yoluna koyar bir syleri bu olaylar

Ya ne kadar bilmişler:) sen daha bebeksin mamayla sütü ayırt ediyorsun vallahi her şeyi öğrenip geliyorlar bize ne verilse almışız. eşimle diyoruz biz salakmışız:)))))
Aynısı bugun aklımdan gecti
Rabbim ne güzel yaratmış herseyi biliyorlar gercekten tükürüğü bogazına kacmıştı öksürüp dogrulmaya calıştı aynı seyi düşündüm
İlaçla meyveyide ayırt etti mesela ben şok :)
Uyuyor memede agzını yavastan uyandırmadan cekip hop emziği veriyorum anında gözünü acıyor
Biz Allaha emanet büyümüşüz belkide dogrusu odur

Keyfi mamaya her zaman karsıyım ama yetmiyorsa doktor diyorsa vermek lazım düşüncesindeyim de en iyileri almadı belki baska alır ama zorlamıyorum cunku aglamıyor öyle
Gün icinde sürekli memede kucakta cok yoruluyorum belki sütüm aksama bitiyordur gercekten (doktor öyle demişti) diye baslayım dedim
Günde iki kere ver demişti 90-120cc arası ama yok yani almadı bende cok zorlamadım zaten iki aya ek gıdaya gecicez napayım
Belki begenmemesi ilerde yemek secmesine neden olur belki seninkinin damak tadı daha geniş olur böyle cesitlerle iyi tarafını düşün :)

Canım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.
Gece son verdiğim 90dan sonra ağlıyo aranıyo dediğim için bşraz daha oyala bi hafta sonra artır zaten her geçen gün midesi büyüyo dedi bilmiyorum mantıklı geldi bana da

Daha da iyi olacak , her ne olursa olsun insan beyni kafada bişeyleri büyütmeye çok müsait daha sakin ve ılımlı olmaya çalışırsınız bundan sonrası , birde bazen kavgalar ilişkiyi yeniliyor yani insanız doluyoruz bişeylere takılı kalıyoruz kavgadan sonra biraz düzeliyor sanki. Biz yıpransakta onlarında aklı başına geliyor biraz biraz

ShinSeGi neneler toplulugunun moralini bozmasına izin verme
Ben bana birisi acıdıgında ah evet aynen öyle cok huysuz bu kız dua edin bana falan diyorum böylece gözleri kalmıyor
Ve dedigin gibi tutarsızlar
Kaynanam görümcem icin sürekli aglardı diye dert yanar mesela aynı görümcem der kızım icin dün cok asık suratlı bu kız cok aglak dedi. Saat aksam 10 çocuğun deli gibi uykusu var düşün aglamasında ne yapsın. Sen asık suratlı görmemişsin uyku vakti geldi ondan dedim. Haliyle sustu
Gecen haftalarda bi aksam kızım herşeyden korktugu icin atıstık. Kızımda oglumda hic korkmazdı bu herseyden korkuyor dedi cunku o benim kızım dedim. Sen korkaksında ondan oldu dedi evet olabilir çünkü o benim kızım dedim yine. Görümcemde laf etti hemen ben doğurdum benim diyen kadınlar gibi davranıyorsun diye. İyide dedim siz korkmuyormussunuz öykü korkuyor herkes aynı mı benim kızımda korkuyor yapıcak bişey yok

Canım maşallah çok güzel almis. Biz birakamayiz artık mamayi napalim ben de emzirdikten sonra 90 veriyorum. Sen bir ogun 90 şeklinde mi veriyosun emzirdikten sonra mı
Emzirmenin üstüne veriyorum hatta bazen emince ağlamıyo ama yarım saat sınra ağlıyo tekrar meme verip öyle mama veriyorum meme reddi olmasın diye

Benimki 9. Gun yapti yine. Vazeli ve zeytinyag destegi ile ustelik. Cik sukur egzamalar azaldi. Sadecd siyet ve mustela ne.lendirici ile azalsi. Tabi sampuani da direk cdine sur.ek yerine su e iceltmenin de faydasi oldu. 1 masrapaya 3 defa sampuan sıkıyorum pompali sampuandan ve kopurtum o 1 tas su ile yikiyorum sonra duru su ile yıkıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…