istisnalar dışında erkekler odun oluyor bunu da biliyoruz.kesinlikleeeCanım biraz sakin kal.Oyle hemen evden gitme.Sen niye gideceksin bebekle.Rahatsiz olan kendi gider.Esin de bir kaç saate sinmiş olur.Tartisma esnasında iki tarafta yükselince iş sarpa sarıyor.Sen güçlü bir annesin.Hep kadınlar mi çabalayacak diyoruz ama istisnalar dışında erkekler odun oluyor bunu da biliyoruz.
Ya ne kadar bilmişler:) sen daha bebeksin mamayla sütü ayırt ediyorsun vallahi her şeyi öğrenip geliyorlar bize ne verilse almışız. eşimle diyoruz biz salakmışız:)))))Buarada iki hafta oldu doktor kontrolumuzden bu yana ama ben hala mamaya baslayamadım
Hipp ve aptamil defalarca denedik icmiyor kesinlikle
İlk bi icmeyi bilmiyor falan diye düşündük hep tasırıyor cunku sonra benim sagdıklarımdan aynı biberonla verince yoo gayet icmeyi biliyor mamayı icmiyor dedik
Kaka miktarı hala günde üc bes kez hatta sırtına ensesine neredeyse cıkacak kadar (arada bir gün yapmadıgıda olabiliyor) cisli bezde bi o kadar var
Doymasa aglar tezine sıgınıyorum bende
Canım maşallah çok güzel almis. Biz birakamayiz artık mamayi napalim ben de emzirdikten sonra 90 veriyorum. Sen bir ogun 90 şeklinde mi veriyosun emzirdikten sonra mıKızlar bugün rota aşısını yaptırdık iki haftada 600gram almış doktor çok iyi mamayı sakın bırakma ve azaltma yapmıyosun dedi günde 3kere 90cc şeklinde devam bi hafta sonra 4kere ve bi tanesini 120cc yapcaksın dedi..Mama bırakamıyoruz yani artık bu netleşti ek gıdada inşallah bebeğim iştahlı olur
Bazen mamadan sonra ağlıyor, hızlı akış hoşuna gittiği için ne kadar versem içer galiba. Peşinden emzirince sorun kalmıyor.Zaten ac olsa durmaz bence demekki yetiyor senin sütünle ki icmiyor fazlasını
Bizim oğlan ne versek içiyorBuarada iki hafta oldu doktor kontrolumuzden bu yana ama ben hala mamaya baslayamadım
İlk bi icmeyi bilmiyor falan diye düşündük hep tasırıyor cunku sonra benim sagdıklarımdan aynı biberonla verince yoo gayet icmeyi biliyor mamayı icmiyor dedik
Kaka miktarı hala günde üc bes kez hatta sırtına ensesine neredeyse cıkacak kadar (arada bir gün yapmadıgıda olabiliyor) cisli bezde bi o kadar var
Biz yine başa döndükKızlar selam. Alerji diyetinde olanlar kimler?
Ay çok sevindim böyle konuşmaniza karşılıklı ne hissediyorsaniz ne dusunuyorsaniz konuşun dinleyin birbirinizi anlamaya çalışın. Bazen böyle büyük patlamalar evliliğin dinamiği oluyor. Evliliği yoluna koyuyor hatta. Umarim hemen duzelirsinizAnnen hastalandigindan beri benden cikartiyosun hirsini dedi kime yansitayim dedim..yuzuk meselesini soyledi m olmadi espri yapti olmadi bu kadar zormu bana de ki sana sunu soyledim de yapmadin..diyemezsin 1 kez soylemen yeterli dedim..
cocuk dogdugundan beri bana ihtiyacin yok gibi hissediyorum dedi..ama ayni zamanda ikimizin ilgisinden cocuga gitmesi cok dogal diyende kendisi..kiz icin napayim konusmayayim mi iste kaliyo diyalogumuz dedi.bende istemiyorum dedim..tamam bir daha gormiceksin dedi..olsada goremem silersin artik dedimsen bana hic guvenmiyosun artik kiriyosun beni dedi.bunuda yapan benim demekki nasil yaptim anlamadim ama dedi..saygi gostermiosun parmak sallayarak konusuyosun yuzugu firlatiyosun doldum dedi. Bende doldum bir tek evde cocuk bakmak degil meselem dedim..ben delimiyim birakicm sizi gidiez gelicez ben tyznlerin dizinin dibinde otururum dedim yanlis anlamissin odum koptu kizimida aldin gittin diye dedi sonra isi vardi cikti gelsin yine konusuruz herhalde..tum hissettiklerime hareketlerinin sebep oldugunu anlatmaya calistim
Bu arada kafa sisirdim hepiniz iyiki varsiniz..yapayalniz kafayi yerdimsizin tecrubeleriniz yasantilarinizdan verdiginiz ornekler cok iyi geliyor..hepinizi cok seviyorum❤
sizin adınıza cok sevindim. toparlayacaksınız inanıyorumAnnen hastalandigindan beri benden cikartiyosun hirsini dedi kime yansitayim dedim..yuzuk meselesini soyledi m olmadi espri yapti olmadi bu kadar zormu bana de ki sana sunu soyledim de yapmadin..diyemezsin 1 kez soylemen yeterli dedim..
cocuk dogdugundan beri bana ihtiyacin yok gibi hissediyorum dedi..ama ayni zamanda ikimizin ilgisinden cocuga gitmesi cok dogal diyende kendisi..kiz icin napayim konusmayayim mi iste kaliyo diyalogumuz dedi.bende istemiyorum dedim..tamam bir daha gormiceksin dedi..olsada goremem silersin artik dedimsen bana hic guvenmiyosun artik kiriyosun beni dedi.bunuda yapan benim demekki nasil yaptim anlamadim ama dedi..saygi gostermiosun parmak sallayarak konusuyosun yuzugu firlatiyosun doldum dedi. Bende doldum bir tek evde cocuk bakmak degil meselem dedim..ben delimiyim birakicm sizi gidiez gelicez ben tyznlerin dizinin dibinde otururum dedim yanlis anlamissin odum koptu kizimida aldin gittin diye dedi sonra isi vardi cikti gelsin yine konusuruz herhalde..tum hissettiklerime hareketlerinin sebep oldugunu anlatmaya calistim
Bu arada kafa sisirdim hepiniz iyiki varsiniz..yapayalniz kafayi yerdimsizin tecrubeleriniz yasantilarinizdan verdiginiz ornekler cok iyi geliyor..hepinizi cok seviyorum❤
Ay çok sevindim böyle konuşmaniza karşılıklı ne hissediyorsaniz ne dusunuyorsaniz konuşun dinleyin birbirinizi anlamaya çalışın. Bazen böyle büyük patlamalar evliliğin dinamiği oluyor. Evliliği yoluna koyuyor hatta. Umarim hemen duzelirsiniz.
Sagolun kizlarsizin adınıza cok sevindim. toparlayacaksınız inanıyorumlütfen sende daha ılımlı ve sakin kalmaya calıs. karsılıgını alacaksın
Aynısı bugun aklımdan gectiYa ne kadar bilmişler:) sen daha bebeksin mamayla sütü ayırt ediyorsun vallahi her şeyi öğrenip geliyorlar bize ne verilse almışız. eşimle diyoruz biz salakmışız:)))))
Memeyle tamamlıyor demekki yoksa aglamaya devam eder benceBazen mamadan sonra ağlıyor, hızlı akış hoşuna gittiği için ne kadar versem içer galiba. Peşinden emzirince sorun kalmıyor.
Keyfi mamaya her zaman karsıyım ama yetmiyorsa doktor diyorsa vermek lazım düşüncesindeyim de en iyileri almadı belki baska alır ama zorlamıyorum cunku aglamıyor öyleBizim oğlan ne versek içiyorKaka probleminden dolayı kaç çeşit mama denedik hiç birine hayır demedi
Çok şanslısın bugüne kadar emzirerek gelmişsin, bugünden sonra da vazgeçme, mama yüzünden ne zorluklar yaşadık kabızlık gibi, bıraktıramadım da, iki hafta hiç kilo almadı üstelik azaltmama rağmen, mamayı içmeden rahatlamıyor bizimki. Gece yatmadan verince uzun uyumasına yardım ediyor,onun dışında bi artısını görmedim, meme reddi yapıyor bi süre sonra biberon sayesinde.
Gece son verdiğim 90dan sonra ağlıyo aranıyo dediğim için bşraz daha oyala bi hafta sonra artır zaten her geçen gün midesi büyüyo dedi bilmiyorum mantıklı geldi bana daCanım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.
Daha da iyi olacak , her ne olursa olsun insan beyni kafada bişeyleri büyütmeye çok müsaitAnnen hastalandigindan beri benden cikartiyosun hirsini dedi kime yansitayim dedim..yuzuk meselesini soyledi m olmadi espri yapti olmadi bu kadar zormu bana de ki sana sunu soyledim de yapmadin..diyemezsin 1 kez soylemen yeterli dedim..
Cok geri kalinca ben de tek tek okuyorum sayfalari.Yüz küsür sayfa okudum kendime inanamıyorum
Cünkü evdeyim cocugum kucagımda boş vaktim cok neden okumayayım
Emzirmenin üstüne veriyorum hatta bazen emince ağlamıyo ama yarım saat sınra ağlıyo tekrar meme verip öyle mama veriyorum meme reddi olmasın diyeCanım maşallah çok güzel almis. Biz birakamayiz artık mamayi napalim ben de emzirdikten sonra 90 veriyorum. Sen bir ogun 90 şeklinde mi veriyosun emzirdikten sonra mı
Benimki 9. Gun yapti yine. Vazeli ve zeytinyag destegi ile ustelik. Cik sukur egzamalar azaldi. Sadecd siyet ve mustela ne.lendirici ile azalsi. Tabi sampuani da direk cdine sur.ek yerine su e iceltmenin de faydasi oldu. 1 masrapaya 3 defa sampuan sıkıyorum pompali sampuandan ve kopurtum o 1 tas su ile yikiyorum sonra duru su ile yıkıyorum .Buarada iki hafta oldu doktor kontrolumuzden bu yana ama ben hala mamaya baslayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?