Canım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.
bir buçuk ayda 600 gr mi
az mi
benimki ayda aliyor ne yapabilirim bilmiyorum da

Kizlar diyet bizim isimize yaradi. Banyo yaptırma sistemi de degisti. Alerjiso olanlar siz de deneyin. Kortizonlu mrem kullanmadan gecti cok sukur. Cok az kaldi tamamen bitmesine.
Sampuanini bir tasin icinde su ile kopurtuyorum sonra da su ile bol duruluyorum. Mustela stelopia ile nemlendiriyorum. Diyete devam ediyorum. Yogurtlu yumurtasiz kek ile yogurdu denedim cok sukur artmadi egzama. Saniri. Yogurttan degil. Yumurta ekleyecegim yogurtlu keke bakalim ne olacak.
Doktorlariniz diyet onerdi ise ona sıkı sıkı uyun. Yasakli hicbirseyin tadina bile bakmayin.

Deneyimli anneler;

Oyun alanı, oyun çiti, toplarla olan oyun parkı gibi seyler almısmıydınız emeklerken vs kullanmak icin

Deneyimli anneler;

Oyun alanı, oyun çiti, toplarla olan oyun parkı gibi seyler almısmıydınız emeklerken vs kullanmak icin
Ben almamistim. Oyun parkinin zemin kisminda oynuyordu. Yerde halinin uatune koltuklarin yastiklarini yuvarlak sekilde siralayip ortasina da nevresim atiyordum, ortasina da bebegi koyuyordum. Kus yuvasi gibi orada oynuyordu.
Simdimi bebege de cingiraklar veriyoru. Oynuyor kisa suri de olsa.

Evi gereksiz seylerle daha fazla doldurmak istemiyorum ama lazım olurmu diyrde merak ediyorum
Senin dediginde mantıklıda yastıkları asamıyor mu

Emzirmenin üstüne veriyorum hatta bazen emince ağlamıyo ama yarım saat sınra ağlıyo tekrar meme verip öyle mama veriyorum meme reddi olmasın diye
Bende aynen öyle yapıyorum çok değil bence 4 aylik olacaklar nerdeyse.
B Bade1115 önermişti üstüne doğru eğilip emzirmeyi. Bugun denedim iki kere değişik geldi emdi sonra yine farklı farklı pozisyonlar çocuk hareketli ben napayim

Bu arada dizlerime yatiriyordum ya arrik one dogru bedenini kaldiriyo taa gogsume geliyo..bugun farkettik arkadan one dogru yani bana dogru hoooop diye atiyo kendini kafayi tasiyamazsa yana düsüyo
Aynını bizimkine yapıyor o yüzden pusette tek bırakamıyorum

Deneyimli anneler;

Ben de almamıştım.yere yorgan ve üstüne nevresim seriyordum ama benim odamın biri şark odası geniş geniş dönüyordu. Playskoolun 2li egzersizini almıştım ilk çocuğuma.benim 2 büyük ablamın 2 çocuk kullandı şimdi benim 3.ye kaldi

Deneyimli anneler;

Deneyimli anne değilim ama hepsini şimdiden aldım. Oyun matı,çiti,top havuzu, ilk adım arabası inşallah elimde patlamazlar

Kontrolde bebiş için doktorlarınız idrar testi istedi mi?biz bugün verdik gerçi ben idrarı kokuyo demiştim ondan mı istedi acaba yarın sonuç alıcaz

kızlar kizim sürekli ayaga kalmak istiyor
karninin üstünde asla durmak istemiyor bunun ablası emeklemede doktora yaptı
5 aylık emekledi 13 aylik yürüdü düşünün )
herşeyimizin dizleri yirtikti olağan üstü hızlı emeklerdi
bu da hiç umru değil karnının ustunde 30saniyede kavga başlıyor
sürekli ellerimden tut ayağa kalkayım diye göz kırpıyor bana
kocamda yere ayağını bastırma diye kızıyor
dirligimiz yok sürekli vızıltı halindeyiz

Evi gereksiz seylerle daha fazla doldurmak istemiyorum ama lazım olurmu diyrde merak ediyorum
Senin dediginde mantıklıda yastıkları asamıyor mu
sorma ben ablada doldurmuşum şimdi ordan harciyoz
trambolin var evde düşün
bebegimin oyun halisini üstüne koyduk işe yarıyor somye gibi iyice hareketlenince de ters cevirip etrafını çevreleyeceğim şal gibi örtüler le

Kontrolde bebiş için doktorlarınız idrar testi istedi mi?biz bugün verdik gerçi ben idrarı kokuyo demiştim ondan mı istedi acaba yarın sonuç alıcaz
Ya bence idrar beze göre kokuyor primanın premium care koku yapmıyor. Pampers yapıyor. Şu ana kadar hiçbir bezi beğenöedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…