Kanguru gerekli mi sence ben de onda kararsızım
Kanguru benim de eşiminde eli ayagı oldu
Biz sosyal hayatımızdsn ödün vermedigimiz kızımızda arabasında uzun süre durmadığı için en az üc günde bir kullanıyoruz
Avmlerde veya sokakta öglen canım sıkıldıgında haftasonu yürüyüşlerimizde sürekli babasında teksem bende giyinip cıkıyoruz pratikte bişey
Ama önümüz kış malum sokaklarda pek geçemeyeceğiz belki eger cocugun dısarda yada avm de arabasında uslu uslu duruyorsa hic alma bizimki gibi kucakcıysa ve gezmeye devam ediyorsanız kesinlikle al

Doktor muaynesine gittigimizde kol altlarından tutup minderinde adımlar attırdı
3.ayda bunu yapmasını bekliyoruz dedi
Simdi bizde ara ara koltugun üstünde yürütüyoruz inanılmaz hosuna gidiyor

Peki bu emekleme icin pantolonlar var onlardan kullandın mı hic diz ve popo korumalı

adım atıyor da denemez onu beceremiyor
ama israrla tut elimdem ben kalkarım diyo
mama hikayeniz ne oldu
evde baskulun varsa ordan takip et ben ediyorum

Evde de kullanıyor musun? Hep kucak istiyor

Bizimki de öyle ama bizde de tam tersi babası yürütmeye çalışıyor çocuğu sırf mutlu oluyor diye ben tartışıyorum küçücük bebek o daha ayağının üstüne duramaz acır diye ama kız pek bi hevesli babası napsın

yok bacım o zamanlar yoktu ya da ben bilmiyordum
hatta bu da ablası gibi olursa dizlik alayım diyordum ama sanırım bu emeklemiyecek direk yürüyenlerden olucak
Bizimki de biraksan kalkip gidecek. Kafasini ve ust govdesini surekli kaldirdigi icin yakinda karin kasi olacak diyorum. Bildigin mekik cekiyor. Sixpackli bebek

Bizimki de biraksan kalkip gidecek. Kafasini ve ust govdesini surekli kaldirdigi icin yakinda karin kasi olacak diyorum. Bildigin mekik cekiyor. Sixpackli bebek
ayyynneennn bu ne yaww
ha yorucu ama emeklesi de ayrı dert yerlei sürekli silmek gerekyor en ufak bişey düşse dert
bocuk gibi bi bakarsın burda bi orda

Biz dr tavsiyesiyle sma ile başladık, güzel boy uzatan bir mamaydı ama kabız olunca kabızlık karşıtı bir mamaya geçelim dedik dr a sorduk aptamil konformil dedi kullandık ama fayda etmedi. Bu defa hipp combiotic deneyelim dedik, o da kıvamı çok sıvı olduğu için meme reddi yaptı bıraktık. Çocuk sanki emmeyi unutmuştu. Sonra bir çare yorumlara bakarak bebelac gold nutrikonfor aldık gaz ve kabızlık karşıtı, bu mama iyi geldi her şey yoluna girmeye başladı şükür.
Seni anlıyorum gün içinde ben de çok yoruluyorum kucakta emzirmekten, gece bacağım kalçam ağrıyor kalkıp parol içiyorum bazen. Uzun uzun emip memede keyif yapmayı seviyor, aç olmasa da memede duracak illaki. Doktor mamadan sonra meme verme seni emzik yapmış demişti ama kıyamadım bir buçuk aylıktı o zaman.
Damak zevki evet anne babasına benzerse çok yemek seçmez Annem küçükken bana mama vermeyi denemiş kilo alayım diye ama biberonu almamışım ben de. Aptamil mamanın normaline şekerli diyorlar çoğu bebek severmiş, olsun bunda da bir hayır vardır.

adım atıyor da denemez onu beceremiyor
ama israrla tut elimdem ben kalkarım diyo
mama hikayeniz ne oldu
evde baskulun varsa ordan takip et ben ediyorum
İlk hafta denedik öglen ve aksamları hatta ben değil eşim vermeye calıstı ama yok almıyor kızım ilk doktor hipp vermişti onu denedik üc gün iciremeyince aptamil aldık onuda istemedi
İciyor gibi yapıyor yutmuyor agzının kenarlarından komple dökülüyor
Aventle veriyorduk dr browns ve chicco ilede denedik yok hepsi aynı yutkunmuyor bir numarayı bile
Sonra eşim dediki sagdıklarından iciyordu eski sagdıklarımdan denedik hakkaten iciyor biberonla lık lık yutkunuyor
Mamaların tadını begenmedi bende zorlamıyorum artık cunku ac değil he belki gene kilo az alıcak ama gelişimi normal gidiyor cok sükür

Evde de kullanıyor musun? Hep kucak istiyor
Evde hic takmadım ama takılır gayet
Zaten kus kadar hafif bişey e cocugunu devamlı kucagında tutuyorsan ellerin boşa çıkıyor daha ne olsun
Birde bizimki hep kanguruda uyuyor inanılmaz isime geliyor giyinip markete cıkıyorum genelde uyuyor rahat rahat gezip hatta tek basımada olsam yemek yiyip cay kahve cafelerde icip eve dönüyordum
Ama suanda büyüdükleri icin evde kanguruyla sıkılabilirsin
Benimkide kucakcı ama gün icinde oyunlar oynatıyorum ona odaklıyım tamamen işim gücüm o evdede kanguru taksam ev işleri yapmaya baslarım gerek yok :)

Tabi cnm emzigi direk benim
Cekiyorum memeden dayıyorum emzigi anında gözünü acıyor uyuyan cocuk uyanıyor o saatlerce agzında memeyi tutabilir sorun değil
Ya bi yandanda mama kullanıp kabız vs olması korkutmuyor değil kaka yaoanayınca deli gibi kızarıp ıkınıp aglıyor cunku

E illa takviye yapmak istiyorsan sağıp sütünü ver diyeceğim ama öykü devamlı memede ne ara sağacaksın ben günde 2-3 sefer emdikten sonra sağıyorum onları takviye olarak veriyorum.

Aman boşver kuzum emziğin de olumsuz yönleri var. Benimki beni emerek değil emziği emerek uyumak istiyor mesela emziği kıskanıyorum bazen meme reddi vs yapabiliyor, ilerde bıraktırmak da zor olacak

E Elwing6 eşinle konuşmuş olmanıza sevindim. Bak işte olması gereken bu. Evlilikler de büyük kavgalar da olur bazen, önemli olan dediğim gibi en az hasarla atlayabilmek. Ve birbirini gerçekten seven çiftler inat, gurur vs yapamayacağı için bu tarz kavgaları çabuk atlatır. Eşin seni seviyor, inşallah bir daha sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…