- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Kanguru benim de eşiminde eli ayagı olduKanguru gerekli mi sence ben de onda kararsızım
Baya bi vaktimi aldı ama geri kalamazdım dedikodulardanBende bazen sırf kaçırmayayım diye yoğun olsamda bakmaya çalışıyorum , birikince zor
Doktor muaynesine gittigimizde kol altlarından tutup minderinde adımlar attırdıkızlar kizim sürekli ayaga kalmak istiyor
karninin üstünde asla durmak istemiyor bunun ablası emeklemede doktora yaptı
5 aylık emekledi 13 aylik yürüdü düşünün )
herşeyimizin dizleri yirtikti olağan üstü hızlı emeklerdi
bu da hiç umru değil karnının ustunde 30saniyede kavga başlıyor
sürekli ellerimden tut ayağa kalkayım diye göz kırpıyor bana
kocamda yere ayağını bastırma diye kızıyor
dirligimiz yok sürekli vızıltı halindeyiz
Peki bu emekleme icin pantolonlar var onlardan kullandın mı hic diz ve popo korumalısorma ben ablada doldurmuşum şimdi ordan harciyoz
trambolin var evde düşün
bebegimin oyun halisini üstüne koyduk işe yarıyor somye gibi iyice hareketlenince de ters cevirip etrafını çevreleyeceğimşal gibi örtüler le
yok bacım o zamanlar yoktuPeki bu emekleme icin pantolonlar var onlardan kullandın mı hic diz ve popo korumalı
Evde de kullanıyor musun? Hep kucak istiyorKanguru benim de eşiminde eli ayagı oldu
Biz sosyal hayatımızdsn ödün vermedigimiz kızımızda arabasında uzun süre durmadığı için en az üc günde bir kullanıyoruz
Avmlerde veya sokakta öglen canım sıkıldıgında haftasonu yürüyüşlerimizde sürekli babasında teksem bende giyinip cıkıyoruz pratikte bişey
Ama önümüz kış malum sokaklarda pek geçemeyeceğiz belki eger cocugun dısarda yada avm de arabasında uslu uslu duruyorsa hic alma bizimki gibi kucakcıysa ve gezmeye devam ediyorsanız kesinlikle al
Bizimki de öyle ama bizde de tam tersi babası yürütmeye çalışıyor çocuğu sırf mutlu oluyor diyekızlar kizim sürekli ayaga kalmak istiyor
karninin üstünde asla durmak istemiyor bunun ablası emeklemede doktora yaptı
5 aylık emekledi 13 aylik yürüdü düşünün )
herşeyimizin dizleri yirtikti olağan üstü hızlı emeklerdi
bu da hiç umru değil karnının ustunde 30saniyede kavga başlıyor
sürekli ellerimden tut ayağa kalkayım diye göz kırpıyor bana
kocamda yere ayağını bastırma diye kızıyor
dirligimiz yok sürekli vızıltı halindeyiz
Bizimki de biraksan kalkip gidecek. Kafasini ve ust govdesini surekli kaldirdigi icin yakinda karin kasi olacak diyorum. Bildigin mekik cekiyor. Sixpackli bebekyok bacım o zamanlar yoktuya da ben bilmiyordum
hatta bu da ablası gibi olursa dizlik alayım diyordum ama sanırım bu emeklemiyecek direk yürüyenlerden olucak
ayyynneennnBizimki de biraksan kalkip gidecek. Kafasini ve ust govdesini surekli kaldirdigi icin yakinda karin kasi olacak diyorum. Bildigin mekik cekiyor. Sixpackli bebek
hey Allah'ım şu yeteki hatunu bulup bunayanlar varKizima kostüm hazirladim 4.ay cekimi icin pammmuk prenses olacakbu da yilbasi geyigimiz
Biz dr tavsiyesiyle sma ile başladık, güzel boy uzatan bir mamaydı ama kabız olunca kabızlık karşıtı bir mamaya geçelim dedik dr a sorduk aptamil konformil dedi kullandık ama fayda etmedi. Bu defa hipp combiotic deneyelim dedik, o da kıvamı çok sıvı olduğu için meme reddi yaptı bıraktık. Çocuk sanki emmeyi unutmuştu. Sonra bir çare yorumlara bakarak bebelac gold nutrikonfor aldık gaz ve kabızlık karşıtı, bu mama iyi geldi her şey yoluna girmeye başladı şükür.Keyfi mamaya her zaman karsıyım ama yetmiyorsa doktor diyorsa vermek lazım düşüncesindeyim de en iyileri almadı belki baska alır ama zorlamıyorum cunku aglamıyor öyle
Gün icinde sürekli memede kucakta cok yoruluyorum belki sütüm aksama bitiyordur gercekten (doktor öyle demişti) diye baslayım dedim
Günde iki kere ver demişti 90-120cc arası ama yok yani almadı bende cok zorlamadım zaten iki aya ek gıdaya gecicez napayım
Belki begenmemesi ilerde yemek secmesine neden olur belki seninkinin damak tadı daha geniş olur böyle cesitlerle iyi tarafını düşün :)
İki haftada 600 çok demişti bebeği diyete sokacaktı doktorbir buçuk ayda 600 gr mi
az mi
benimki ayda aliyor ne yapabilirim bilmiyorum da
Benimki de 60 tan sonra ağlıyor, gazını çıkarıp emziriyorum.Gece son verdiğim 90dan sonra ağlıyo aranıyo dediğim için bşraz daha oyala bi hafta sonra artır zaten her geçen gün midesi büyüyo dedi bilmiyorum mantıklı geldi bana da
İlk hafta denedik öglen ve aksamları hatta ben değil eşim vermeye calıstı ama yok almıyor kızım ilk doktor hipp vermişti onu denedik üc gün iciremeyince aptamil aldık onuda istemediadım atıyor da denemez onu beceremiyor
ama israrla tut elimdem ben kalkarım diyo
mama hikayeniz ne oldu
evde baskulun varsa ordan takip et ben ediyorum
Evde hic takmadım ama takılır gayetEvde de kullanıyor musun? Hep kucak istiyor
Tabi cnm emzigi direk benimBiz dr tavsiyesiyle sma ile başladık, güzel boy uzatan bir mamaydı ama kabız olunca kabızlık karşıtı bir mamaya geçelim dedik dr a sorduk aptamil konformil dedi kullandık ama fayda etmedi. Bu defa hipp combiotic deneyelim dedik, o da kıvamı çok sıvı olduğu için meme reddi yaptı bıraktık. Çocuk sanki emmeyi unutmuştu. Sonra bir çare yorumlara bakarak bebelac gold nutrikonfor aldık gaz ve kabızlık karşıtı, bu mama iyi geldi her şey yoluna girmeye başladı şükür.
Seni anlıyorum gün içinde ben de çok yoruluyorum kucakta emzirmekten, gece bacağım kalçam ağrıyor kalkıp parol içiyorum bazen. Uzun uzun emip memede keyif yapmayı seviyor, aç olmasa da memede duracak illaki. Doktor mamadan sonra meme verme seni emzik yapmış demişti ama kıyamadım bir buçuk aylıktı o zaman.
Damak zevki evet anne babasına benzerse çok yemek seçmezAnnem küçükken bana mama vermeyi denemiş kilo alayım diye ama biberonu almamışım ben de. Aptamil mamanın normaline şekerli diyorlar çoğu bebek severmiş, olsun bunda da bir hayır vardır.
E illa takviye yapmak istiyorsan sağıp sütünü ver diyeceğim ama öykü devamlı memede ne ara sağacaksınİlk hafta denedik öglen ve aksamları hatta ben değil eşim vermeye calıstı ama yok almıyor kızım ilk doktor hipp vermişti onu denedik üc gün iciremeyince aptamil aldık onuda istemedi
İciyor gibi yapıyor yutmuyor agzının kenarlarından komple dökülüyor
Aventle veriyorduk dr browns ve chicco ilede denedik yok hepsi aynı yutkunmuyor bir numarayı bile
Sonra eşim dediki sagdıklarından iciyordu eski sagdıklarımdan denedik hakkaten iciyor biberonla lık lık yutkunuyor
Mamaların tadını begenmedi bende zorlamıyorum artık cunku ac değil he belki gene kilo az alıcak ama gelişimi normal gidiyor cok sükür
Aman boşver kuzum emziğin de olumsuz yönleri var. Benimki beni emerek değil emziği emerek uyumak istiyor meselaTabi cnm emzigi direk benim
Cekiyorum memeden dayıyorum emzigi anında gözünü acıyor uyuyan cocuk uyanıyor o saatlerce agzında memeyi tutabilir sorun değil
Ya bi yandanda mama kullanıp kabız vs olması korkutmuyor değil kaka yaoanayınca deli gibi kızarıp ıkınıp aglıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?