Kiymet bilmezlerhey Allah'ım şu yeteki hatunu bulup bunayanlar var
harika olmuş
Insallah canimE Elwing6 eşinle konuşmuş olmanıza sevindim. Bak işte olması gereken bu. Evlilikler de büyük kavgalar da olur bazen, önemli olan dediğim gibi en az hasarla atlayabilmek. Ve birbirini gerçekten seven çiftler inat, gurur vs yapamayacağı için bu tarz kavgaları çabuk atlatır. Eşin seni seviyor, inşallah bir daha sorun yaşamazsınız
Kaka durumunuz duzene girdiimi 2gundur yapiyoruz biz..bir de sen hep az veriyosun ya midesini genisletme diyosun ama mama arkasinda bile hatta nette bakinca 3 aylik bebegin 120 180 cc arasi aldigini soyluyoBiz dr tavsiyesiyle sma ile başladık, güzel boy uzatan bir mamaydı ama kabız olunca kabızlık karşıtı bir mamaya geçelim dedik dr a sorduk aptamil konformil dedi kullandık ama fayda etmedi. Bu defa hipp combiotic deneyelim dedik, o da kıvamı çok sıvı olduğu için meme reddi yaptı bıraktık. Çocuk sanki emmeyi unutmuştu. Sonra bir çare yorumlara bakarak bebelac gold nutrikonfor aldık gaz ve kabızlık karşıtı, bu mama iyi geldi her şey yoluna girmeye başladı şükür.
Seni anlıyorum gün içinde ben de çok yoruluyorum kucakta emzirmekten, gece bacağım kalçam ağrıyor kalkıp parol içiyorum bazen. Uzun uzun emip memede keyif yapmayı seviyor, aç olmasa da memede duracak illaki. Doktor mamadan sonra meme verme seni emzik yapmış demişti ama kıyamadım bir buçuk aylıktı o zaman.
Damak zevki evet anne babasına benzerse çok yemek seçmezAnnem küçükken bana mama vermeyi denemiş kilo alayım diye ama biberonu almamışım ben de. Aptamil mamanın normaline şekerli diyorlar çoğu bebek severmiş, olsun bunda da bir hayır vardır.
Sansa makinem patladı sanırım calısmıyor mochi de bi yere kadar yetmiyor elle sagma var makinesi var lansinohun ama ona vakit hiç yok görümcemin yurtdısı seyahatine cıkmasını bekliyorum medela aldırıcam yineE illa takviye yapmak istiyorsan sağıp sütünü ver diyeceğim ama öykü devamlı memede ne ara sağacaksınben günde 2-3 sefer emdikten sonra sağıyorum onları takviye olarak veriyorum.
Valla ben memeyi nasıl bıraktırıp kendi basına uyutmasını saglayacagım hic bir fikrim yok en kötü online destek alıcam uyku egitimi falan icinAman boşver kuzum emziğin de olumsuz yönleri var. Benimki beni emerek değil emziği emerek uyumak istiyor meselaemziği kıskanıyorum bazen meme reddi vs yapabiliyor, ilerde bıraktırmak da zor olacak
Benimki yapmoyor oyle. Anam panik. Adim atmiyor ki 4 aylik olduk bugun. Yattigi yerde bacaklarini kaldirip yere vuruyor o kadar.Doktor muaynesine gittigimizde kol altlarından tutup minderinde adımlar attırdı
3.ayda bunu yapmasını bekliyoruz dedi
Simdi bizde ara ara koltugun üstünde yürütüyoruz inanılmaz hosuna gidiyor
Ortalama 3 aysa yenilenebilir diye okumuştum ben bu hafta yeniledim 3,5 aylığızKızlar emzikleri yenilemek gerekiyor mu? Bizim ikiliydi ben sırayla bi birini steril edip veriyorum bi diğerini. İki tane dönüşümlü kullanıyoruz zaten. Belli bir zaman sonra yenilemek gerekirm mi, yoksa 6.aya karar aynı emzikle mi devam ediyoruz? (0-6 ay için olan var şuan)
Denedin mi ki hic öyle kol altlarından tutup ayaklarını yere bastırıp yürütmeyiBenimki yapmoyor oyle. Anam panik. Adim atmiyor ki 4 aylik olduk bugun. Yattigi yerde bacaklarini kaldirip yere vuruyor o kadar.
Bu ay doktor kontrolüne henüz gitmedik canım ben 23 saatte 4 kez veriyorum, üzerine emmek istediği için arttırmıyorum şimdilik, kilosu da güzel maşallah, mamayla şişirmeyim çocuğu. Bu şekilde bile gece uzun uyuduğunda göğüslerim şişiyor, diğer türlü toptan bırakır diye korkuyurum. Bir de hiç vermeyenler var öyle düşün ben günde 240 cc vermiş oluyorum. 60'ın bile sonuna doğru uyuyor bazen, uyandırıp gazını çıkaramıyoruz.Kaka durumunuz duzene girdiimi 2gundur yapiyoruz biz..bir de sen hep az veriyosun ya midesini genisletme diyosun ama mama arkasinda bile hatta nette bakinca 3 aylik bebegin 120 180 cc arasi aldigini soyluyo
.Her aldığı anne sütü öğünü 150 ml kabul edilerek bir hesap yapılabilirmis
bende 120 falan veriyorum mama verirsem ihtiyac duyup sutumu sagdiyssm cogaltip veriyorum birlestirip..tek ogun 120 140 oluyo bazen..bir de esime birakmistim 2gun once o da sagolsun sutumu vermis ustune mama vermis cocuk 2gundur bir kaka yapiyo bele kadar..ben simdi diyorumki beslrnmeyle mi alakaliydi..150 falan mi yapmak lazim.cunku sutun dolu dolu olup emdii zamansa hemen kaka yapiyor..
tabii doktorun daha iyi bilir ama artik 60lar 90lar az degil mi 3 aylik bebekler icintecrubeli annelerde aydinlatirsa sevinirim
Ay harikalarKizima kostüm hazirladim 4.ay cekimi icin pammmuk prenses olacakbu da yilbasi geyigimiz
Sutune ek veriyorsan normal..ogun olarak dedim ben tamamBu ay doktor kontrolüne henüz gitmedik canım ben 23 saatte 4 kez veriyorum, üzerine emmek istediği için arttırmıyorum şimdilik, kilosu da güzel maşallah, mamayla şişirmeyim çocuğu. Bu şekilde bile gece uzun uyuduğunda göğüslerim şişiyor, diğer türlü toptan bırakır diye korkuyurum. Bir de hiç vermeyenler var öyle düşün ben günde 240 cc vermiş oluyorum. 60'ın bile sonuna doğru uyuyor bazen, uyandırıp gazını çıkaramıyoruz.
Evet bir haftadır şurup veya fitil olmadan kendi yapıyor çok şükür. Ben de dikkat ettim mamadan sonra pusetine koyunca yapıyor.
Emzirmekten bacağım kalçam ağrıyor. Emzirme minderini de kullanamıyorum büyüdü artık. Geçen okuldan arkadaşlarım geldi birinin çocuğu 7 aylık. Diş çıkartırken 5. ayda bıraktı emmeyi dedi şok oldum. Korkuyurum öyle şeylerden. Biberonda mama hazırdı çocuk azıcık içti yattı uyudu sonra. Hangi mama dedim hero baby'ymiş. Sonra dedim biz mi çok abartıyoruzSutune ek veriyorsan normal..ogun olarak dedim ben tamamben koca bogazli kizimi doyuramadigim icin her sartta agliyo keske zamaninda o aglamalara kanmayip emzirmeye devam etseymisim bakiyorum saatlercr emsin ayrilsin yine agliyo
Emzirmekten bacağım kalçam ağrıyor. Emzirme minderini de kullanamıyorum büyüdü artık. Geçen okuldan arkadaşlarım geldi birinin çocuğu 7 aylık. Diş çıkartırken 5. ayda bıraktı emmeyi dedi şok oldum. Korkuyurum öyle şeylerden. Biberonda mama hazırdı çocuk azıcık içti yattı uyudu sonra. Hangi mama dedim hero baby'ymiş. Sonra dedim biz mi çok abartıyoruz
Öyle bi durumla karşılaşırsan kabızlık karşıtı mama verebilirsin. Hipp combiotic ve aptamil conformil bizde işe yaramadı. Ki doktorun dediğine göre konformil çoğu bebekte işe yarıyormuş, çok yoğun bir kıvamı var yalnız biberondan zor akıyor. Bizimki gide gide bebelac nutrikonforu beğendi, o da kabızlık karşıtı. Beğendi derken hepsini içiyor ama kakası bu mamayla düzene girmeye başladı. Çok güzel keçi sütlü mamalar var ama kabızlık yapıyorlarmış.Tabi cnm emzigi direk benim
Cekiyorum memeden dayıyorum emzigi anında gözünü acıyor uyuyan cocuk uyanıyor o saatlerce agzında memeyi tutabilir sorun değil
Ya bi yandanda mama kullanıp kabız vs olması korkutmuyor değil kaka yaoanayınca deli gibi kızarıp ıkınıp aglıyor cunku
Emzirme minderini koyana kadar çıldırıyo bizimki, bazen diğer memeyi istiyor, bazen tazyik oluyor istemiyor,mindersiniz daha pratik gelmeye başladı bana. Ama ağrım oluyor böyle de.olabilir..banada hipp kullanirken aptamil kullan cocuga kilo aldiriyo sisiriyi diyen oldu sanki tavuk .emzirme yastiigini kullaniyoruz hala iyi ki almisim dedigim tek sey
ay allahım aynıDenedin mi ki hic öyle kol altlarından tutup ayaklarını yere bastırıp yürütmeyi
Kendi kendine yapamaz zaten
Bizimki dus alırken bile pıtır pıtır yürüyor kacmaya calısıyor
Az olabilir belki benimki bir enteresan valla kilo alımı sıkıntılı olacak bu ara bizde belli , sık sık az yiyor be hesap kitap yapmıyorum artıkKaka durumunuz duzene girdiimi 2gundur yapiyoruz biz..bir de sen hep az veriyosun ya midesini genisletme diyosun ama mama arkasinda bile hatta nette bakinca 3 aylik bebegin 120 180 cc arasi aldigini soyluyo
.Her aldığı anne sütü öğünü 150 ml kabul edilerek bir hesap yapılabilirmis
bende 120 falan veriyorum mama verirsem ihtiyac duyup sutumu sagdiyssm cogaltip veriyorum birlestirip..tek ogun 120 140 oluyo bazen..bir de esime birakmistim 2gun once o da sagolsun sutumu vermis ustune mama vermis cocuk 2gundur bir kaka yapiyo bele kadar..ben simdi diyorumki beslrnmeyle mi alakaliydi..150 falan mi yapmak lazim.cunku sutun dolu dolu olup emdii zamansa hemen kaka yapiyor..
tabii doktorun daha iyi bilir ama artik 60lar 90lar az degil mi 3 aylik bebekler icintecrubeli annelerde aydinlatirsa sevinirim
Söylediğin çok mantıklı yaAy çok sevindim böyle konuşmaniza karşılıklı ne hissediyorsaniz ne dusunuyorsaniz konuşun dinleyin birbirinizi anlamaya çalışın. Bazen böyle büyük patlamalar evliliğin dinamiği oluyor. Evliliği yoluna koyuyor hatta. Umarim hemen duzelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?