Insallah canim sagol.. bir de sabahlari normalde de cok sinirli oluyo Allah askina bana sabah dokunma aksam napiyosan yap dedi artik aksamlari satasirim

Kaka durumunuz duzene girdiimi 2gundur yapiyoruz biz..bir de sen hep az veriyosun ya midesini genisletme diyosun ama mama arkasinda bile hatta nette bakinca 3 aylik bebegin 120 180 cc arasi aldigini soyluyo
.Her aldığı anne sütü öğünü 150 ml kabul edilerek bir hesap yapılabilirmis
bende 120 falan veriyorum mama verirsem ihtiyac duyup sutumu sagdiyssm cogaltip veriyorum birlestirip..tek ogun 120 140 oluyo bazen..bir de esime birakmistim 2gun once o da sagolsun sutumu vermis ustune mama vermis cocuk 2gundur bir kaka yapiyo bele kadar..ben simdi diyorumki beslrnmeyle mi alakaliydi..150 falan mi yapmak lazim.cunku sutun dolu dolu olup emdii zamansa hemen kaka yapiyor..

tabii doktorun daha iyi bilir ama artik 60lar 90lar az degil mi 3 aylik bebekler icin tecrubeli annelerde aydinlatirsa sevinirim

E illa takviye yapmak istiyorsan sağıp sütünü ver diyeceğim ama öykü devamlı memede ne ara sağacaksın ben günde 2-3 sefer emdikten sonra sağıyorum onları takviye olarak veriyorum.
Sansa makinem patladı sanırım calısmıyor mochi de bi yere kadar yetmiyor elle sagma var makinesi var lansinohun ama ona vakit hiç yok görümcemin yurtdısı seyahatine cıkmasını bekliyorum medela aldırıcam yine

Aman boşver kuzum emziğin de olumsuz yönleri var. Benimki beni emerek değil emziği emerek uyumak istiyor mesela emziği kıskanıyorum bazen meme reddi vs yapabiliyor, ilerde bıraktırmak da zor olacak
Valla ben memeyi nasıl bıraktırıp kendi basına uyutmasını saglayacagım hic bir fikrim yok en kötü online destek alıcam uyku egitimi falan icin
Hos benim haricim herkeste emmeden gayet güzel uyuyabiliyor
Görümcemde ablamda annemde hatt eniştemde boyunlarına kafasını gömüp mısıl mısıl uyuyor eşimde kucagında gidiyor bende meme agızda olcak öyle uyuyacak

Doktor muaynesine gittigimizde kol altlarından tutup minderinde adımlar attırdı
3.ayda bunu yapmasını bekliyoruz dedi
Simdi bizde ara ara koltugun üstünde yürütüyoruz inanılmaz hosuna gidiyor
Benimki yapmoyor oyle. Anam panik. Adim atmiyor ki 4 aylik olduk bugun. Yattigi yerde bacaklarini kaldirip yere vuruyor o kadar.

Ortalama 3 aysa yenilenebilir diye okumuştum ben bu hafta yeniledim 3,5 aylığız

Benimki yapmoyor oyle. Anam panik. Adim atmiyor ki 4 aylik olduk bugun. Yattigi yerde bacaklarini kaldirip yere vuruyor o kadar.
Denedin mi ki hic öyle kol altlarından tutup ayaklarını yere bastırıp yürütmeyi
Kendi kendine yapamaz zaten
Bizimki dus alırken bile pıtır pıtır yürüyor kacmaya calısıyor

Bu ay doktor kontrolüne henüz gitmedik canım ben 23 saatte 4 kez veriyorum, üzerine emmek istediği için arttırmıyorum şimdilik, kilosu da güzel maşallah, mamayla şişirmeyim çocuğu. Bu şekilde bile gece uzun uyuduğunda göğüslerim şişiyor, diğer türlü toptan bırakır diye korkuyurum. Bir de hiç vermeyenler var öyle düşün ben günde 240 cc vermiş oluyorum. 60'ın bile sonuna doğru uyuyor bazen, uyandırıp gazını çıkaramıyoruz.
Evet bir haftadır şurup veya fitil olmadan kendi yapıyor çok şükür. Ben de dikkat ettim mamadan sonra pusetine koyunca yapıyor.

Sutune ek veriyorsan normal..ogun olarak dedim ben tamam ben koca bogazli kizimi doyuramadigim icin her sartta agliyo keske zamaninda o aglamalara kanmayip emzirmeye devam etseymisim bakiyorum saatlercr emsin ayrilsin yine agliyo

Sutune ek veriyorsan normal..ogun olarak dedim ben tamam ben koca bogazli kizimi doyuramadigim icin her sartta agliyo keske zamaninda o aglamalara kanmayip emzirmeye devam etseymisim bakiyorum saatlercr emsin ayrilsin yine agliyo
Emzirmekten bacağım kalçam ağrıyor. Emzirme minderini de kullanamıyorum büyüdü artık. Geçen okuldan arkadaşlarım geldi birinin çocuğu 7 aylık. Diş çıkartırken 5. ayda bıraktı emmeyi dedi şok oldum. Korkuyurum öyle şeylerden. Biberonda mama hazırdı çocuk azıcık içti yattı uyudu sonra. Hangi mama dedim hero baby'ymiş. Sonra dedim biz mi çok abartıyoruz

olabilir..banada hipp kullanirken aptamil kullan cocuga kilo aldiriyo sisiriyi diyen oldu sanki tavuk .emzirme yastiigini kullaniyoruz hala iyi ki almisim dedigim tek sey

Öyle bi durumla karşılaşırsan kabızlık karşıtı mama verebilirsin. Hipp combiotic ve aptamil conformil bizde işe yaramadı. Ki doktorun dediğine göre konformil çoğu bebekte işe yarıyormuş, çok yoğun bir kıvamı var yalnız biberondan zor akıyor. Bizimki gide gide bebelac nutrikonforu beğendi, o da kabızlık karşıtı. Beğendi derken hepsini içiyor ama kakası bu mamayla düzene girmeye başladı. Çok güzel keçi sütlü mamalar var ama kabızlık yapıyorlarmış.

olabilir..banada hipp kullanirken aptamil kullan cocuga kilo aldiriyo sisiriyi diyen oldu sanki tavuk .emzirme yastiigini kullaniyoruz hala iyi ki almisim dedigim tek sey
Emzirme minderini koyana kadar çıldırıyo bizimki, bazen diğer memeyi istiyor, bazen tazyik oluyor istemiyor,mindersiniz daha pratik gelmeye başladı bana. Ama ağrım oluyor böyle de.

14,5-19,5 atak haftasında olanlar? geçirenler geçirmeyenler? bu kabus bu kadar uzun mu gerçekten? 3 gündür gece uykuları berbat. atak haftasında olmasına bağlıyorum. 28 günümüz kalmış. 28

Az olabilir belki benimki bir enteresan valla kilo alımı sıkıntılı olacak bu ara bizde belli , sık sık az yiyor be hesap kitap yapmıyorum artık
Misal 60 cc yapıyorum 35 cc içiyor 20 dk sonra kalan 25 cc yi içiyor , 1-1-5 saat sonra yine aynı şekilde totale bakamıyorum bu ara
Düzenimiz altüst oldu ayağım yüzünden neyse toparlanıyorsa tekrar bir sistem kurmam lazım

Söylediğin çok mantıklı ya
Düşündüm de yaşadığımız tartışmalar kırılmalar vs birbirimizi daha ince anlamaya vesile oluyor bazen
Tabi çok kırıp dökmemek o anın öfkesine kapılmamak gerek
Bunu da zamanla öğreniyor insan
Evlilik denen müessese öğretiyor canı sağolsun
E Elwing6 geçmiş olsun canım
Güzel adım atıp birbirinizi karşılıklı anlayıp dinlemenize çok sevindim, sevgi saygı varsa bu öfkeler yüzünden zarar görmemesi en az hasarla atlatmak iyi oluyor
Çok sevgiler

Gerçekten buradaki dostluğumuz iyi ki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…