Aynı zamanda emziriyorum demi

Canım 120 çok, sen bilirsin ama midesi büyürse bir daha hep 120 isteyebilir. Ben altı saatte bir 60 cc veriyorum. Bir buçuk ay önce iki haftada 600 gr aldı diye dr 8 saatte bir ver dedi ama ben aynen devam.
Peki bu 6 saat arasında emziritomusun ya benim kız öyle memeyi acanı isterse tutıyo gündüz hiç emmiyo 2.5 saatte bir 60cc veriyorum az mı çok mu bilemedim gece bazen 90 cc oluyo emmediği zaöan

çok üzgünüm
3 aylık olduk toplam aldığımız kilo 2400gr
kusmasi çok kötü reflü ilacını hep vermek istemiyorum sonuçta ilaç
Bizimde kilo alımı dusuktu. Mamaya basladik o da meme reddi yaptı emince de mama gibi hemen doymak istiyo. Biberon kullandım biberon istiyo. O yüzden az kilo alsın öz kilo alsın diyorum. Neticede bi tek kilosuna bakilmiyo ki. Hiç uzme kendini hem az da degil.

Ay o kadar iyi anlıyorum ki şu an seni. Ben de bi kere kv ye bırakıp hastaneye gitmistim böyle. Zar zor sagip birlestirdigim 150 cc süt bıraktım gitmeden uyuyodu uyanınca ver dedim. Yazık çocuğum ağlamış aglamis uyumuş aklıma gelmedi süt vermek diyo oturdum bende ağladım artık. Bi kac bisey daha olmuştu şimdi tuvalete gitmeye birakmiyorum

Benim doktor da gelişimini etkiler o yüzden mama başlatalım dedi en alt sınırdan aliyordu kiloyu da hepsi başka bisey soyluyo yine

Ne? Şaka mı yapıyorsun? Ay nasıl gelmez aklına aciktigi? Benim bile sinirden ağlayasım geldi şu an. Ne yap et bırakma bir daha. Cok kızdım cokkk

Merhaba arkadaşlar,. Pamukçuk oldu dilimizde bir ilaç aldırdim eczaneden. Karbonatlı suya pek güvenemedim. Eller sürekli ağızda. Temizliğine dikkat ediyorum ama gözden mi kaçırıyorum bazı şeyleri bilmiyorum. Pamukçuk yaşayıp atlatan var mı önerileriniz?

Ne? Şaka mı yapıyorsun? Ay nasıl gelmez aklına aciktigi? Benim bile sinirden ağlayasım geldi şu an. Ne yap et bırakma bir daha. Cok kızdım cokkk
Çok ciddiyim malesef hala aklıma geldikçe kötü oluyorum aç bırakmış cocugu. Sorsan benden iyi bakar çocuğa. Zaten nereye gitsem goturuyorum artık diyorum ya gerçekten afedersiniz tuvalete giderken bile birakmiyorum, bırakılacak gibi değil çünkü..

Bizde de hafif vardi. Doktor ilaca gerek yok karbonatli su yap dedi. Yaptim ama agzini acmadi ne kadar ugrastiysam. Sonra tekrar doktor kontrolune gitmedik. Hala biraz beyazlik var dilinde. Ama bir rahatsizlik vermiyor galiba. Ben de ilac mi versem diye dusunuyorum aslinda. Seninki nasil?

Yuzune vururdum her defasinda valla. Cocugumu ac biraktin anne derdim her kendini ovdugunde.

Bizde de oldu. Ben karbonatlı su ile temizledim ve geçti. Gögüs uçlarımı da sildim karbonatlı su ile tekrarlamadı bir daha. Doktorumuzda karbonatlı suyu önerdi.

Biz yaşadık bir ilacı var zaten alırken tek bu ilaç var demisti eczacı iyi geldi ama tam anlamıyla geçmesi zaman aldı isin kötü yani sanki yine çıkıyor gibi geliyor bana.

Peki bu 6 saat arasında emziritomusun ya benim kız öyle memeyi acanı isterse tutıyo gündüz hiç emmiyo 2.5 saatte bir 60cc veriyorum az mı çok mu bilemedim gece bazen 90 cc oluyo emmediği zaöan
Canı isteyince emiyor, mamadan sonra illaki emiyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…