Yok astronota henüz gecmedik
Polar mı peluş mu nedir bi tulumu var onu giydiriyorum
Online oldugunda haberleşelim koyayım görüntüsünü:)
Solomomın dış montunuda aldım ben dısarda sadece ona giydiriyorsun
Tam anlamadım Peluşu mu giydiriyorsun yoksa solomom dış montunu mu? Normal kıyafetlerinin üzerine mi giydiriyorsun bir de O peluş tulumlardan bana hediye gelmişti ama 1 yaş, bir deneyeyim onu bir ara.
İhtiyacım olcak kanguruya. Çünkü sanırım şubatta da işe başlayamicam, kayınvalideye bırakıp yarım gün de olsa işe gitmek içime sinmeyecek. Sinirlerimi bozacak her gün evimde. Çocuk aç deyip dayicak mamayı. Ek gıdaya geçer geçmez çorba muhallebi yedirmeye kalkışacak O yüzden evde olursam kanguruyla çıkar dolaşırız arada güzel havalarda.
Ay gulesim geldi sinirden aynen de öyle valla. Emzirip bırakınca aglasa biliyorum gazi var ama aç mı bu çocuk
O zamanlar bi de böyle 150 fln icemez bir aylık var yok 60-70 dışarda bıraktım kalanı dolaptaydi doymazsa çıkar içir demiştim ki fazlasıyla yeterdi icirmemis gelince de aglaya aglaya emzirmistim
Kızlar şükür idrar tahlil sonucu bu kez temiz çıktıDoktorumuz iyi ki tekrar tahlil istemiş sizin de aklınızda olsun erkek bebeklerde sorun çıkmıyomuş ama kız bebeklerde doğru sonuç almak zor oluyomuş
Ay gulesim geldi sinirden aynen de öyle valla. Emzirip bırakınca aglasa biliyorum gazi var ama aç mı bu çocuk
O zamanlar bi de böyle 150 fln icemez bir aylık var yok 60-70 dışarda bıraktım kalanı dolaptaydi doymazsa çıkar içir demiştim ki fazlasıyla yeterdi icirmemis gelince de aglaya aglaya emzirmistim
Kızlar şükür idrar tahlil sonucu bu kez temiz çıktı☺☺☺Doktorumuz iyi ki tekrar tahlil istemiş sizin de aklınızda olsun erkek bebeklerde sorun çıkmıyomuş ama kız bebeklerde doğru sonuç almak zor oluyomuş
Ay o kadar iyi anlıyorum ki şu an seni. Ben de bi kere kv ye bırakıp hastaneye gitmistim böyle. Zar zor sagip birlestirdigim 150 cc süt bıraktım gitmeden uyuyodu uyanınca ver dedim. Yazık çocuğum ağlamış aglamis uyumuş aklıma gelmedi süt vermek diyo oturdum bende ağladım artık. Bi kac bisey daha olmuştu şimdi tuvalete gitmeye birakmiyorum
Merhaba arkadaşlar,. Pamukçuk oldu dilimizde bir ilaç aldırdim eczaneden. Karbonatlı suya pek güvenemedim. Eller sürekli ağızda. Temizliğine dikkat ediyorum ama gözden mi kaçırıyorum bazı şeyleri bilmiyorum. Pamukçuk yaşayıp atlatan var mı önerileriniz?
Bizde de hafif vardi. Doktor ilaca gerek yok karbonatli su yap dedi. Yaptim ama agzini acmadi ne kadar ugrastiysam. Sonra tekrar doktor kontrolune gitmedik. Hala biraz beyazlik var dilinde. Ama bir rahatsizlik vermiyor galiba. Ben de ilac mi versem diye dusunuyorum aslinda. Seninki nasil?
Ya bizim de çok ciddi bir şey değil ama boğazına inerse ememez diye ilaca başladım. Ortasında hafif tabaka gibi oldu. 3 gündür takip ediyorum beslenme artığı falan olabilir diye düşündüm ama maalesef pamukçuk olduğuna bugün karar verdim. Sen de takip et, geçmezse başlarsın. Karbonatlı su dağılmasını engelliyormus ve ağzın phini bozuyormus negatif bir sürü şey okudum o yüzden mantar ilacına başladım.
Bizde de oldu. Ben karbonatlı su ile temizledim ve geçti. Gögüs uçlarımı da sildim karbonatlı su ile tekrarlamadı bir daha. Doktorumuzda karbonatlı suyu önerdi.
İlaç almadan önce o şekilde temizlemeye çalıştım ama parmağımı çok sokamiyorum ki ağzına. Zaten sargı bezi de dolandım, minicik ağzı var kusumun. Zor bela açtırdı azıcık olmayınca ilaç aldırdim eşime. İnşallah hemen etkisini gösterir de ilerlemez.
Biz yaşadık bir ilacı var zaten alırken tek bu ilaç var demisti eczacı iyi geldi ama tam anlamıyla geçmesi zaman aldı isin kötü yani sanki yine çıkıyor gibi geliyor bana.
Kizlar biz kucuk dogduk. 2930 gr. 3. Ayda biz iki katini gecmistik. Ama kendi kategorisinde ortalama olculerde. Onemli olan ortalamaya gore nerede oldugu mu, kendi kilosuna gore ne kadar aldigi mi?
O da olabilir bi de benim doktor çok garantici diş çıkarma dönemine kadar kilo alsın diye dusunuyodu başka bi doktora daha gitmistik o gayet iyi bazı bebekler az alır gelişimi güzel demişti mesela