Yok astronota henüz gecmedik
Polar mı peluş mu nedir bi tulumu var onu giydiriyorum
Online oldugunda haberleşelim koyayım görüntüsünü:)
Solomomın dış montunuda aldım ben dısarda sadece ona giydiriyorsun
Tam anlamadım Peluşu mu giydiriyorsun yoksa solomom dış montunu mu? Normal kıyafetlerinin üzerine mi giydiriyorsun bir de O peluş tulumlardan bana hediye gelmişti ama 1 yaş, bir deneyeyim onu bir ara.
İhtiyacım olcak kanguruya. Çünkü sanırım şubatta da işe başlayamicam, kayınvalideye bırakıp yarım gün de olsa işe gitmek içime sinmeyecek. Sinirlerimi bozacak her gün evimde. Çocuk aç deyip dayicak mamayı. Ek gıdaya geçer geçmez çorba muhallebi yedirmeye kalkışacak O yüzden evde olursam kanguruyla çıkar dolaşırız arada güzel havalarda.

Koalacikk yaa bu kayınvalideler neden böyle anlamıyorum. Aynı kayınvalide çocuk senin yanında ağlasa aç mı acaba da diyordur. Sinir oldum şu an.
Ay gulesim geldi sinirden aynen de öyle valla. Emzirip bırakınca aglasa biliyorum gazi var ama aç mı bu çocuk
O zamanlar bi de böyle 150 fln icemez bir aylık var yok 60-70 dışarda bıraktım kalanı dolaptaydi doymazsa çıkar içir demiştim ki fazlasıyla yeterdi icirmemis gelince de aglaya aglaya emzirmistim

Sabrına hayranım gerçekten. Benim kayınvalidem bunu yapacak ben herkes evine gitsin yeter bu kadar misafirlik derim. Yazık günah yaa.

Hadi geçmiş olsun canım. Gerçekten de öyle bizim doktorumuzda tekrarını istemişti.

işte bu çok kötü yaa guvenecek kimse olamamasi

Karbonatı bana doktor önerdi.Gazlı bez alıp bir çay bardağına bir çay kaşığı karbonata batırıp hafifçe sildik ve geçti.İlaç da aldık ama kullanmadik.

Ya bizim de çok ciddi bir şey değil ama boğazına inerse ememez diye ilaca başladım. Ortasında hafif tabaka gibi oldu. 3 gündür takip ediyorum beslenme artığı falan olabilir diye düşündüm ama maalesef pamukçuk olduğuna bugün karar verdim. Sen de takip et, geçmezse başlarsın. Karbonatlı su dağılmasını engelliyormus ve ağzın phini bozuyormus negatif bir sürü şey okudum o yüzden mantar ilacına başladım.

Bizde de oldu. Ben karbonatlı su ile temizledim ve geçti. Gögüs uçlarımı da sildim karbonatlı su ile tekrarlamadı bir daha. Doktorumuzda karbonatlı suyu önerdi.
İlaç almadan önce o şekilde temizlemeye çalıştım ama parmağımı çok sokamiyorum ki ağzına. Zaten sargı bezi de dolandım, minicik ağzı var kusumun. Zor bela açtırdı azıcık olmayınca ilaç aldırdim eşime. İnşallah hemen etkisini gösterir de ilerlemez.

Biz yaşadık bir ilacı var zaten alırken tek bu ilaç var demisti eczacı iyi geldi ama tam anlamıyla geçmesi zaman aldı isin kötü yani sanki yine çıkıyor gibi geliyor bana.
2 3 günde geçip ilacı bırakırsan tekrarlıyormus. 7 10 gün falan kullanmak gerekmiş galiba. İnşallah tekrarlamiyordur

Sabrına hayranım gerçekten. Benim kayınvalidem bunu yapacak ben herkes evine gitsin yeter bu kadar misafirlik derim. Yazık günah yaa.
Normalde hayatta kv ile yasamam hangi devirdeyiz derdim şimdi sabır taşı gibi dolaniyorum bakalım nereye kadar

Kizlar biz kucuk dogduk. 2930 gr. 3. Ayda biz iki katini gecmistik. Ama kendi kategorisinde ortalama olculerde. Onemli olan ortalamaya gore nerede oldugu mu, kendi kilosuna gore ne kadar aldigi mi?
Bence kendi kilosuna göre olan gelişi önemli yoksa 2000 kilo bile doğan bebekler var nasıl yakalasınlar ortalamayı filan.

Ya belki bizim duruma bakıp gelişimi etkileyecek kadar kötü değil durum demek istemiş de olabilir.
O da olabilir bi de benim doktor çok garantici diş çıkarma dönemine kadar kilo alsın diye dusunuyodu başka bi doktora daha gitmistik o gayet iyi bazı bebekler az alır gelişimi güzel demişti mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…