Keşke benimkide 9-10 da uyusaİşin en zor kısmı o zatenahh ahh ne zaman şöyle saatlerce uyuyabileceğiz acaba. Uyku danışmanları akşam 8 de uyutup sabah 7 de kaldırın diyor ama benim gözüm onu hiç yemedi bizim uyku saatleri akşam 9-10 sabah 8-9 arası. Tabi benim gece yatmam 12-1
Peluş dış montunu kıyafetlerinin üstüne (genelde ic zıbın, ayaklı alt ve uzun kollu zıbın giydiriyorum) giydiriyorumTam anlamadımPeluşu mu giydiriyorsun yoksa solomom dış montunu mu? Normal kıyafetlerinin üzerine mi giydiriyorsun bir de O peluş tulumlardan bana hediye gelmişti ama 1 yaş, bir deneyeyim onu bir ara.
İhtiyacım olcak kanguruya. Çünkü sanırım şubatta da işe başlayamicam, kayınvalideye bırakıp yarım gün de olsa işe gitmek içime sinmeyecek. Sinirlerimi bozacak her gün evimde. Çocuk aç deyip dayicak mamayı. Ek gıdaya geçer geçmez çorba muhallebi yedirmeye kalkışacakO yüzden evde olursam kanguruyla çıkar dolaşırız arada güzel havalarda.
Bende peluş tulum var şuan, kıyafet üstüne fazla olur gibi de geliyor. Ayaklı alt yetiyor mu peki, bendeki ayaklı altlar kalın değil, evin içinde bile üşüyor gibi geliyor bana, ayaksızlara geçeli çok oldu o yüzden.Peluş dış montunu kıyafetlerinin üstüne (genelde ic zıbın, ayaklı alt ve uzun kollu zıbın giydiriyorum) giydiriyorum
Sonra kanguruyu takıyorum eger hava 10 derecenin altındaysa bunların üstüne birde solomom kangurunun dıs montunu geciriyorum
Ben geçen arkadaşıma gittim kayınvalidesi yanındaydı, arkadaşım da hamile bu arada. Neyse kadın biberonu görür görmez seni emmiyor mu dedi. Beni emmiyor ebeni emiyor diyesim geldi. Umarım ban'lanmam1 yıldır bu apartmanda oturuyoruz.h.içi sabahtan akşama okul hamilelik h.sonu dinlenme temizlik derken kimseye karışmadim ki zaten buralilar disardan gelenleri pek sevmez her neyse bugün alt komşu çağirdı dedim gideyim gitmez olaydim.yanıma mama ve su da aldim.ay yok sütun var mı yok neden su içiriyorsun yok emzirdin mi besmeleyle al ayagini kapat sanci olur..hele o bilmiş teyzeler.Anne sutu alanlar cok saglikli olurmus sayelerinde ogrendim:)babamı kaybettim diyorum teyzenin biri yok iste benim cocuklar kac yasina geldi hala babalari simartiyor vs.insan biraz dusunerek konusur.çok detayciyim ya bide hoslanmadim ya batti her sey.
Saygımdan bir şey de demedim ama millet saygı fln dinlemiyor vallahi çatır çatır yorum yapiyorlar.bir daha zor görürler beni.zaten ortam da sıcak gelmedi okuldaki arkadaşlar yetiyor bir de çocuk eşim derken vakit kalmaz iyiki apartmana:)))
Yazık vallahi ya yaşlanınca biz de mi öyle olacağız acabaBen geçen arkadaşıma gittim kayınvalidesi yanındaydı, arkadaşım da hamile bu arada. Neyse kadın biberonu görür görmez seni emmiyor mu dedi. Beni emmiyor ebeni emiyor diyesim geldi. Umarım ban'lanmamDaha bir sürü şeye burnunu soktu. Arkadaşıma üzüldüm ne laflar işitecek, benim kayınvalidem nerdeyse melek kalır bunun yanında.
Beslenme icin kakadan ziyade cisli bez onemli diye biliyorum, boyu filan da iyiyse endiselenmene gerek yok bencecişli bez bugüne kadar boldu ama dün babasi aç bırakınca mi oldu nedir bugün kaka yapmadı
baş iyi boy iyi
Benimkininde ayaklı altları kalın değil hatta su anda uzun zıbının rengini görüyorumBende peluş tulum var şuan, kıyafet üstüne fazla olur gibi de geliyor. Ayaklı alt yetiyor mu peki, bendeki ayaklı altlar kalın değil, evin içinde bile üşüyor gibi geliyor bana, ayaksızlara geçeli çok oldu o yüzden.
Ona neyseBen geçen arkadaşıma gittim kayınvalidesi yanındaydı, arkadaşım da hamile bu arada. Neyse kadın biberonu görür görmez seni emmiyor mu dedi. Beni emmiyor ebeni emiyor diyesim geldi. Umarım ban'lanmamDaha bir sürü şeye burnunu soktu. Arkadaşıma üzüldüm ne laflar işitecek, benim kayınvalidem nerdeyse melek kalır bunun yanında.
Benimkininde ayaklı altları kalın değil hatta su anda uzun zıbının rengini görüyorum
Bak dısardan geldik istanbul 12 derece aynen bu dediğim gibi giydirdik sadece solomomın dış montunu giydirmedim
Ay insani sinir ediyorlar, ya ben artik saygidan susma diye bir seye inanmiyorum. O dusunmuyorsa sen niye dusunesin. Kaba olmak zorunda degilsin elbet ama kotuluklerini yuzlerine vurmak lazim.1 yıldır bu apartmanda oturuyoruz.h.içi sabahtan akşama okul hamilelik h.sonu dinlenme temizlik derken kimseye karışmadim ki zaten buralilar disardan gelenleri pek sevmez her neyse bugün alt komşu çağirdı dedim gideyim gitmez olaydim.yanıma mama ve su da aldim.ay yok sütun var mı yok neden su içiriyorsun yok emzirdin mi besmeleyle al ayagini kapat sanci olur..hele o bilmiş teyzeler.Anne sutu alanlar cok saglikli olurmus sayelerinde ogrendim:)babamı kaybettim diyorum teyzenin biri yok iste benim cocuklar kac yasina geldi hala babalari simartiyor vs.insan biraz dusunerek konusur.çok detayciyim ya bide hoslanmadim ya batti her sey.
Saygımdan bir şey de demedim ama millet saygı fln dinlemiyor vallahi çatır çatır yorum yapiyorlar.bir daha zor görürler beni.zaten ortam da sıcak gelmedi okuldaki arkadaşlar yetiyor bir de çocuk eşim derken vakit kalmaz iyiki apartmana:)))
Bak bizimkide avatarımdaki gayet güzel koruyor üşümüyorBende hm nin biri krem biri gri tulumunu almıştım peluş bir süre kullandım sanki üşür gibi geldi kizimdan kalan astronot monta geçtim bide ben hergun cikiyorum okuldan dolayı peluslar rahat tutması bebeği astronotları sevemedim ama mecbur geçtim. Gri olan alttaki üşür mu tam kestiremiyorum bende hergun kararsizlikla cikiyorum
Eki Görüntüle 2567334
Seninli gene aynı aileden gidiyormuş benimki bi bana bi babaya benzeyip duruyorKizlar bebek birine benzeyip sonra değişir mi dersiniz?ilk kızım resmen babası hatta amcası diyende vardi büyüdükçe tam baba oldu. Bu bebeğimde kaynanamı animsatiyo eşimde ısrarla halası diyorsansima eşimin ailesini doğurdum tabi sağlıklı olsun en Önemlisi ama ikincide öyle olunca bari bu değişsin diyorum içten içe
Ah ya ne güzel bulmussun yardımcı darısı içime sinecek biriyle bana olsunCan anneler güzel hanımlar
İyi geceler hepinize
Buraları öyle özlüyorum ki bizim oğlandan hiçbişeye vakiti yettiremez oldum
Gündüz uykumuz yok anacım nasıl bi bebek akşama kadar uyumaz ki bilemiyorum
Akşama kadar fırfır ortalıkta dönüyorum ve kimsenin yardım etmemesi beni okadar etkiledi ki
Aslında kimse bakmak zorunda değil onları düşünerek de bu çocuğu yapmadım ama işte gönlüm çok kırgın kayınvalidegile karşıçünkü burda ailemden kimsem yok ailemse bin km ötede
Velhasıl çalışmayı düşünmediğim halde zorlanarak da olsa bi yardımcı tuttum yarım gün gelip bana yardım edip gidiyor sağolsun çok memnunum inşallah beni bırakmaz
Sizler nasılsınızbebişleri hasta olan var galiba sıkımtılarımızı inşallah en kısa sürede atlatırız
Anammm öykücükkkBak bizimkide avatarımdaki gayet güzel koruyor üşümüyor
Ama her bebek bir değil
Bak bizimkide avatarımdaki gayet güzel koruyor üşümüyor
Ama her bebek bir değil
Dur şirin bi tane koyayım onu sev bariAnammm öykücükkkbal bu çiçek buuu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?