Günaydın canım
İnşallah sorunsuz geçer
Boyuna vermiştir hemen öyle düşünme
Bünye meselesi kuzum her bebek bir olmuyor
Sağlıklı olsun yeter

hayırlı cumalar olsun
güne kötü haberle başladık Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin şehitlerimizin mekanı cennet olsun
Bende yeni açtım tv yi yeni gördüm
Allah yardımcıları olsun inşallah
Rabbim sabır versin
hayırlı Cumalar canım

Aleyküm selam canım benim olabilir cumaları görüşme günümüz olabilir.Receb ayı hepimize sağlık huzur ve esenlik getirsin çok öpüyorum kuzumu da seni de ☺❤
İnşallah canım
Çok teşekkür ederim

Inan ben de 38his nerdesin diye yazacaktım kaç zamandır sesin çıkmadı?
Amin canım dualarımız kabul olur inşallah ben aklıma geldikçe girmeye çalışıyorum cuma günü de özellikle girerim
Koşturmaca içinde geçiyor canım günler
Tosbağam da büyüdükçe değişiyor evde işler
Tabiki gelmelisin

Allah yardımcın olsun canım
Nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

Geçmiş olsun canım düzelir inşallah

Pircici nasılsınız aşıları da oldunuz?
Saçlar daha çok uzadı mı sizin o güzelim saçlar

Ben de kopmak istemem ya bebişlerimizin büyüdüğü zamanları falan hayal ediyorum hep birlikte görmek nasib olur inşallah
Kuş büyüyor elhamdulillah
Mama sandalyesine koyuyorum her gün az az
Küçücük kalıyor içinde bal kızım
Senin oğluş nasıl gülmüş maşallah öpüyorum sizi

hayırlı cumalar olsun
güne kötü haberle başladık Rabbim ailelerine yakınlarına sabır versin şehitlerimizin mekanı cennet olsun
Ya sabah eşim morali çok bozuk bakmış haberlere ben de anlamamışım o gidince fırsat bulup baktım 33 asker şehit görünce nasıl içim gitti
Kalanlar ne durumda Aileler ne halde
Allahım yardım et ferahlık ver..

Aminn 33de söylenen rakammıs asıl sayının 100lerin üstünde oldugu söyleniyor

Aminn 33de söylenen rakammıs asıl sayının 100lerin üstünde oldugu söyleniyor
Bende bi uzman ablasıyım
Kardeşim Suriye de
Her haberde içimiz gidiyor
Konuştuk az önce ve söylenenin 2 katı kadar dedi maalesef
Allah yardımcıları olsun
bizim acımıZ bu kadar derinken
Ailelerini düşünemiyorum
Hepsi bizim kardeşimiz
Rabbim sabır versin

İnşallah o günleri de görürüz canım
Sağol canım bizde öpüyoruz sizi

Allah yardımcınız olsun siz ve tüm asker yakınlarının güne böyle bir haberle uyanmak çok kötüydü

Canım nasıl oldu ufaklık? İnş daha iyidir..
Gunduzleri fena degiliz ama geceleri burun tikanikligi ve oksuruk zorluyor. Ilaclar biraz fayda etti sanirim dun gece daha az hiriltisi vardi. Sabaha karsi burnu tikaninca biraz sorun oldu. Insallah bugun daha da iyi olur. Ben cok kotuyum ama. Oksurukten bebis uyanmasin diye salonda yattim. Ilac almiyorum. Sadece ihlamur iciyorum ama bebisin bu hali de ekstra yorgunluk verince iyilesmem biraz zaman alacak sanirim. Esimin donmesini dort gozle bekliyorim.

Seninki minik adam olmus masallah ben de bebis de hastayiz. Arada bakiyorum buraya da. Her zaman hemen yazamiyorum. Biz ek gidaya baslayamadik bi turlu. Verdigim hic bir seyi yutmuyor tukuruyor. Bugun meyve suzgecinde elma vermeyi dusunuyorum. En azindan tadini alirsa belki alisir. Anne sutu hastasi cikti benimki. Ihlamur vermek istedim onu da istemiyor. Illa anne sutu. Oglum diyorum hayatinin sonuna kadar bu boyle gitmez. Kebaplar mantilar seni bekliyor bir an once alis, yok illa da annem illa da annem.

Allah yardımcınız olsun siz ve tüm asker yakınlarının güne böyle bir haberle uyanmak çok kötüydü
Amin canım
Gerçekten sabah uyandım foruma baktım sonra tv yi açınca şok oldum
Malum çocuklar olunca akşam erken kapanıyor tv evde
duyduğumdan beri elim ayağım tutmuyor

Neler verdin simdiye kadar canim. Benim minik agzina giren her seyi tukuruyor. Yogurt, havuc, elma hicbirini yutmadi. Ihlamur verdim onu bile icmedi. Yeni tatlara mesafeliyiz anlayacagin. Bugun meyve suzgeci vericem. Oyuncaklarini cok guzel somuruyor beyimiz. Bunu da somura somura belki elma tadina alisir diye umut ediyorum. Doktoru yumurta sarisi dene dedi. Yarin sabah onu da vermeye calisicam biraz. Bizim de asilarimiz Pazartesi gunu. Insallah o gune kadar iyilesiriz. Biz 2 ayda 800 gr almisiz. Ortalamaya gore fena degil sanirim.

Bizimki de aynı duruma geldi. Sabah ateşle ağladı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…