Cok kilolu bir bebek değil 6 aylık kontrolünde 72 cm ve 8.1 kg gelmişti . Fakat iştahlı bir bebek. Yani emzirip hemen üstüne sevdiği bir şeyi verirsem onu da yiyor yemek noktasında ben de sana katılıyorum lezzet konusunda bana hitap etmeyenleri oğlum da sevmezse ısrar etmiyorum

Bizimki de 6.5 aylıkken kayısı kıvamı yumurta sarısı dedi
Tam pişmiş olacak dedi bizimki. Beni üzen durum nuray doktorumuza gidemeyeceğiz, Ege üni'de doçentti doktorumuz, ama randevular iptal edilmiş başhekimlik tarafından. Başka bir doktora muayenehaneye götürcez hem aşısı yapılacak orda bexsero 2. doz.

Bize dr herşeyi aldığı kadar verin dedi
Bu dediğim miktarları yiyemiyoruz bile canım. Sadece muzu çok sevdi, muzla armutlu karıştırıp veriyorum, ne kadar versem yer ama bir çorba kaşığını geçmiyorum kabız olmasın diye.

Yok tombik degil beninmki, normal

Haslama yumurtayi bn sevmiyrm kizimda sevmedi tereyagina kirip verdim birazdaha sevdi

Denerim yulaf iyi fikir Bizimki muzu sevmedi çok şaşkınım böyle tatlı bir şeyi nasıl sevmedi Armutu şöyle böyle sevdi.

9. Gün yani dün doktoru aradım 10. Gün yapmazsa yarım fitil ver dedi. 9. günün akşamı kendiliğinden yaptı. 10. gün yanı bu sabah da yapmaya devam etti Demek ki bizimki bu şekilde yapcak napalım Lorun tarifini verebilir misin?

Bebegi 7 aylik olan ya da yakinda olacak arkadaslar, beslenmenizde ne gibi degisiklikler yapacaksiniz?
Biz dün 7 aylık olduk, doktorumuz 7. Ayda kahvaltı ver demişti yumurta ve pekmez le kahvaltı başladım haftaya lor veya labne de eklerim. Öğlen yoğurt meyve akşamüstü sebze püresi şeklinde gidiyoruz biz

Ecem şuan sabah çeyrek yumurta sarısı ile yarım çay kaşığı pekmez yiyor ama yavaş yavaş artıracağım miktarı ve lor ekleyeceğim. Öğlen 1 çay bardağına yakın yoğurt + rendelenmiş meyve akşam üstü de 1 çay bardağına yakın sebze püresi (çorbası) yiyor. Akşam da 1 kere 90 veya 120 cc mama veriyorum. Aralarda da hep emiyor.

Biz dün 7 aylık olduk, doktorumuz 7. Ayda kahvaltı ver demişti yumurta ve pekmez le kahvaltı başladım haftaya lor veya labne de eklerim. Öğlen yoğurt meyve akşamüstü sebze püresi şeklinde gidiyoruz biz
Sebze puresine kiyma ekleyecek misin? Bazi yerlerde bu ayda ekleyin yaziyor.

Doktor şöyle bir liste vermişti bize.

Günaydın kızlar

Dün itibariyle bizimde bi tane dişimiz var.
On gün önce başlamıştı ateş huzursuzluk
Sonuç tek dişli tosbağam
T tuboz canım meme reddi olayını atlattık biz şükür eski haline döndü kazandık bu savaşı
Hiç ek gıda vermedim o arada
inat ettik
diş yüzünden emmiyordu,
Uykusunda emzirdim
aç kalınca ağladı filan ama geçici olduğunu biliyordum

Şimdi kahvaltı yaptırdım bi güzel yedi
Birazdan emzirip uyuturum
Kilo kaybı olmasın diye ek gıdaya direkt geçtim
Darısı başına

Öğlen meyve akşam sebze verenler bir bildiğiniz mi var? Ben tersini yapıyorum da

Canım ben normal watsap yazışmalarını bile yapamıyorum
Bi konu olunca direkt arıyorum
O da konuşmak için zamanım olursa o derece
Burası iyi ya girmediğim zaman bile uzaktan okuyorum açık seçik
Kim ne yazmış hangi konuda konuşulmuş basit bi şekilde görülüyor sayfa sayfa

Bizim minikler izin verdikçe burdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…