Öğlen meyve akşam sebze verenler bir bildiğiniz mi var? Ben tersini yapıyorum da
Sebze biraz daha tok tuttuğu için akşam menüsüne ekliyorlar
Şuan bişey olmaz öğle akşam fark etmez
Tek yesin de

hadi hayırlı olsun canım bi taraftan cene kemigime yumulup iki damağı ile ile bi ısırıyor brn deki acıyı tarif edemem ama diğer taraftan hiç kabarıklık yok etinde
bizimki hiç çıkaracak gibi değil ama bilmiyorum
bu ara şınav a yöneldi
konsolun altına girip kafayı vuruyor
donerken orta sehpaya tosluyor
terlikler ayaklar ve kablolar favorisi

ha bi de sacmi eline dolayıp kendine çekiyor

Bizim doktor sebze corbasiyla basllati, sabah 10 gibi emziriyorum, 12.00 gibi corbasini iciriyorum.ilk gun 30cc ile basadik 1 hafta da 150 cc ye cikardik. Gerci bizimki en fazla 120 cc filan iciyo. Sadece 1 ogun veriyorum. Doktor 6 aylik bebegin mide kapasitesi 180 cc demisti. Ilk hafta corbadan sonra anne sutu veriyordum. 2. hafta sadece corba+ su teklif et dedi. Eger bebisiniz yemek istemiyorsa tok olabilir mi? Bir de henuz yutmayi bilmedikleri icin kasikla zorlaniyor olabilirler. Ben hani su tup gibi olan kasiklardan aldim. Mamayi tupe koyuyorum, ucunda kasik var (pek anlatamadim ama umarim anlasilmistir) kasigi sanki meme gibi emiyor ama en az 100 cc yiyor sonucta...

Her dr başka şey söylemiş

Kızlar ek gıda konusu her doktorun farklı bir yaklaşım benimsediği bir mesele. Bence biraz doktoru biraz da bebeğinizin alışkanlıklarını baz alarak uygulayın. Kimi durumda doktorun verdiği menü bebeğe az gelir bazen fazla gelir vs. O yüzden bence benim bebeğim az yiyor çok yiyor zamansız yiyor vs durumuna takılmayın

Bence de, yavas yavas yemeye vaslayacaklar iste. En onemlisi cocugu gozlemlemek.

Ben hic cok sivi bir sey vermedim henuz. Genelde puturlu pure ya da muhallebi kivaminda. Corbayi bi kere denedim ve sevmedi. Zaten pek onerilmiyor asiri sulu corbalar. Bahsettigin kasik cok sivi seyler icin daha faydali sanirim.

Pek tok oldugunu sanmiyorum. Genelde emzirdikten sonra bir bucuk saat kadar bekliyorum ek gida icin. Artik ustelemiyorum. Istemiyorsa vermiyorum. Sevdigi seyleri hupletiyor. Bazi seyleri de bir gun yiyor ertesi gun istemiyor. Genel olarak benimkinin mide kapasitesi kucuk galiba. Zamanla alisacak sanirim. Emmeyi cok seviyor, belki de bu yuzden zorlaniyoruz.

Benim doktorum zaten pek bir oneride bulunmadi. Tamamen el yordamiyla bebisin istekleriyle yol aliyorum.

Sabah zeytin veriyorum ben bazen. Bir tane zeytini minik minik doğruyorum. Ama yutmasını kolaylaştıracak birşey de veriyorum yoğurt gibi. Yoksa diliyle biraz çıkarıyor
Zeytin cok tuzlu gelmiyor mu? Tuzunu aliyor musun?

Gözünüz aydın canım bizimki de ilk üç ay yapmıyordu fitille yaptırdık çoğu kez. Beşinci gün çok huzursuz oluyordu o zaman veriyorduk. Ek gıdada biraz farklı ne bileyim on gün yine çok gibime geliyor. Loru internetten baktık elim yapıyor. Bir litre sütü kaynatıyor, çay bardağının dibine koyduğu az miktar sirkeyle kestiriyor, sonra süzgeçte bekletiyor bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…