valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/

Ben atıyorum valla yemeklere :)

sizinki de farklı bir yaklaşım olmuş
Ah asıl annemi görmeliydin
İkilitestin sonucunu birlikte götürdük cinsiyetide net ögrenicektik benim minnak gene göstermedi kendini doktorda dürttü dürttü durdu mola verdi gene dürttü dürttü
Annem o kadar sinir olmuski rahat bırakın cocugu ne istiyosunuz görmeyin cinsiyetini ne olcak biz biliyomuyduk sanki bu zamanlar falan diye isyan etcekmiş doktorada Allahtan susup kapıdan cıktıgımız an bana etti :)

Hayırlı günler herkese
Ben yanmadan dolayı gaviscon ile kanka oldum
Bi de halsizlik çok oluyor artık 13. Haftadan sonra vitaminlere başlatır doktor ve enerjim yükselir kendime gelirim inşallah
Mide sıkıntılarımızın geçmesi için de sabırla bekliyorum
Zaman geçer mi geçmez mi derken cinsiyete az kaldı inşallah çok heyecanlı ya

valla korkumdan icmiyorum balıkyagını burda bi bana verilmiş cunku :/
Cnm ben hamileligimin son 2 ayinda icmistim balik yagi sanki erken gibi geldi bana ama dedigin gibi 2 3 gunde bir al bence. Ben cok zor iciyordum hele su an asla icemem folik asiti bile icmiyorum diyebilirim

Gavisconu gunde kac kere ve ne kadar iciyorsunuz

Senle aynıyız canım folik asit bitene kadar iç dedi başka bişey vermedi bana

Bana yazdı Dr marincap miydi neydi ismi hergun içmiyorum gün aşırı balık yiyemiyorum iyi oldu gibi
Bana da yazmıyordu bişey, balık giyemiyorum dedim kendim istedim takviye marincap dedi, yiyemeyince veya ilacı içemeyince zorlama dedi

Solante bende varda hamilelikte kullanılmaz diye hiç surmek aklıma gelmedi kullanayım bende bari
Canım solantenin değişik çeşitleri var, ben hamilelikten önce yeni almıştım solante ama hamileler için olan değildi onu anneme verdim, hamileler için olan solante pregna aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…