zuka24 canım sanki tam netleşmemis deneyimliler daha iyi bilebilir...
Sanki kız olucak o görünen nokta gerileyecek..

Kızlar sorun var denilip sağlıklı çıkan bir çok kişi duyduk peki hiçbişey yok denilip herhangi bir sorunla doğan duydunuz mu

T tuboz herkese kız atıyorsun bana da kız at hadi

Eklentiler

• 1819740-cf875514c293a2664aec2b54de8a6e32.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40
Sen içini ferah tut Allah ın izniyle güzel haberler gelir. Benim arkadaşımın ikiz bebeklerine bahsettiğim hastanede down sendromlu dediler. Eşi mahvoldu. Sonra istanbulda ünlü bi doktor varmış instagramdan o adama yazdı. Ona gittiler ve çocuklarda hiçbişey olmadığını söyledi. Aylar sonra doğumda başka bir hastanede bir çiftle karşılaşıyorlar onlarda aynı hastanede aynı sorunları yaşamışlar. O yüzden bi kaç doktora görünmekte fayda var.

Ben çooook doktor dolaştım canım hamile kalabilmek için. Bazılarının odasından ağlayarak çıktım. Gerçekten bazıları çok iyi doktor olsa da hasta psikolojisinden anlamıyor şimdiki doktorumu o yüzden çok seviyorum, çok pahalı olmasına rağmen değiştirmeme sebeplerimden biri. İnşallah senin de devletteki sonuçların iyi çıkar canım ki ben iyi çıkacağına çok inanıyorum. Bak en azından devlette iyi bir doktora denk gelmişsin ne güzel. Benim devlette gittiğim doktor da iyi ama o kadar yoğun ki ultrasonda bile 10 saniye anca bakıyor

Son düzenleme:
Maşallah ne güzel poz vermiş kuzu hiç üzülme annesi o gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…