Kızlar sorun yokmuş ya şükür rahatladım. Sizce kızım mı olacak oğlum mu :)

Eklentiler

• FE591B86-EE1A-4D9D-BEDE-EB2FC6282AC9.webp
    248 KB · Görüntüleme: 57
  • 9BBB50BD-7A67-48E9-93AE-F83F4D4A599F.webp
    216,3 KB · Görüntüleme: 53
Ben tarihi gecmiş ilaç bile içtim hemde bir hafta şükür bebeğim benimle hala :)

Ankara medicana..bu olay iyi mi kotu mu bilmiyorum bir yanda icim rahatlayacak uzun aylar..bir yanda yasadigim sıkıntıyı hic unutmicam..devletteki sonuca gore hareket edicem eger sonuc ayniysa yapacak bir sey yok farkliysa belli olacak isin özü..hicbir doktor riske atmak istemiyor kendini en ufak riskte bir sy olmaz demek yerine ihtimal degerlendiriyor..cocuk oyle dogsa neden bana bir sey yok dedinler bitmeyecek ailelerde var.valla inanilmaz karisigim..testi yaptik bugun zaten biraz daha rahatladim..neyse yuzlesmek lazim

Sana katiliyorum silvestirim:) kesinlikle..devlette kontrollere devam edicez iste her sey tecrube..insanlar o kadar b*k atiyorki zannnettik ki ilgilenmeyecekler :) inan devletteki kadin daha cok ilgilendi.catlamaan diye gobusum krem onerdi .ultrasona bakarken gozleri guluyordu.benim tosbagaminda bize burda boyle guzel poz vermesi ayri guzellikti :) sen hep kiz dedin bana gittigim 2 devlet hastanesi kiz dedi.ozeldeki hala cikinti goruyorum diyo olmusuZ 12.hafta hala netlestiremedi :) cok merak ediyorum sonuclari..dnayla en azindan cinsiyeti kesin ogrenicez.tabi insallah guzel sonuclar aliriz.her birimiz....

rQUOTE="honey bunch, post: 59154903, member: 895218"]
Ben tarihi gecmiş ilaç bile içtim hemde bir hafta şükür bebeğim benimle hala :)
[/QUOTE]
Cnm ne diyorsun Allah korumuş. Kaçıncı haftada içtin. İlacın adı neydi

Valla cok yoruldum doktor degistircek bile mecalim kalmadi :) artik kafam rahatlasin istiyorum su dna sonuclari gelsin hayirlisiyla..sona dogru bu pimpirikligi bir ise yarar belki diyorum.ameliyatlari dogumlari iyi diye tercih etmistim..daha once gittigim doktorda her sey mukemmel fln demisti :) bazilarida tozpembe bakiyo..ortasi lazim devlette ki kadin oyle yandan onuda yurutcem :))) ne sanslisin amannn hep öyle devam etsin insallah :))

E Elwing6 üzülme arkadaşım. Aynen devlette devam et. Şahsen bende öyle yapıyorum. Özele nedense gitmek istemedim sanırım bu tarz sebeplerden. Devlet daha garanti geliyor bana

Senin bebiş benimkine benziyor :)

Bayağı doktor olsam olacakmış:)

Ekledigimden emin olamadim..arrtik direk foto atabiliyormusuzzz :) Cok komik degil mi ya :)))resmen poz verdi cingöz.
Bu dudaklarla nasil erkek olacak :) Havalianne__

Eklentiler

• IMG-20190308-WA0005.webp
    143,1 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaslar bebiş 12 hafta 3 günken ultrasonu

Eklentiler

• IMG_20190304_181057_959.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20190304_181027_913.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…