rahmin hazır hale gelmeden hamile kalman sağlıklı olmaz hem senin için hem de bebek için. İkinciye hamile çok kolay kalınıyor ilkinin ardından, öncelik sensin, eşin bunu idrak etse iyi olur.
Kesinlikle . Doğum sonrası rahim minimum 2 sene dinlenmeli ki hormonlar eski haline gelsin, rahim tamamen yeni bir bebeğe hazır olsun. Vitamin ve mineralllerin yerine gelsin. Daha erken olması halinde eğer sezaryen geçirdiyseniz karnınız büyüdükçe iç dikişlerinizin ayrılma ihtimali artabilir. Düşük ağırlıklı doğum yapanilir, erken doğuma sebebiyet verebilirsiniz.tabi illa olacak bir şey değil bunlar riskiniz artar. Bilmem kimin görümcesi doğurdu bişi olmadı, eltisinin ablasıgil yaptı tosun maşallah yorumları yapmaın diye dedim biliyorum iyi örnekleri var ama çok fazla da kötü örneği var onları kimse pek dile getirmez. Bnm arkadaşım mesrla neredeyse rahmini alıyorlardı doğumda. İkimciye kazara febe kalmıştı daha bir yaşındayken diğeri. Bir arkadaşımında full canı acıdı dikiş yerinden. İlk gebeliğinde güle oynaya gezen kız eve mahkumdu ikimci de.bence korunun tüm düşünenler 2 senecik altı üstü. Memeden kesene dek yani

Maalesef cnm evet karşılamıyor. İştw bi elevit decavit o kdr. Katkısız daha az kimyasallı isteyince olay paraya dönüyor
Evet sorma iki aylık en büyük boylarından aldık veya ona denk gelicek sekilde iki paket aldık 3 vitamin 400e yakın bişey tuttu :/

Maalesef cnm evet karşılamıyor. İştw bi elevit decavit o kdr. Katkısız daha az kimyasallı isteyince olay paraya dönüyor
Ben elevit e de para vermek zorunda kaldım. Doktorum 30 luk yazmış o da piyasada yokmuş 60 lığını aldım. Para vermeye razıyım keşke daha düzgün şeyler yazsa doktorum.

Bende çikolata kisti hastasıyım 5.tüp bebekle hamile kaldım, hamilelikte benim rahatsızlık gerileme yapıyor o yüzden doğumdan sonra hamile kalma şansım biraz daha yüksek, tüp bebekle uğraşmak yerine doğal yoldan hamile kalmak tabiki daha güzel ama yeni doğmuş bi bebek varken hamile kalmak çok kötü olabilir. Neyse yaaa nasip diyeceğiz, zaten biz ne kadar plan yapsak da planlar tutmuyor sen anlarsın beni Rabbim iki yavrucağını da sana bağışlasın canım ne mutlu sana

rahmin hazır hale gelmeden hamile kalman sağlıklı olmaz hem senin için hem de bebek için. İkinciye hamile çok kolay kalınıyor ilkinin ardından, öncelik sensin, eşin bunu idrak etse iyi olur.
Zaten en mantıklısı doğuma yakın eşimi de alıp bu konuyu doktorla konuşmak. Eşim anca doktoru dinler.

Aynı benimde 5. Denememdi nasip, ilk 3 senede korunmustum.. bence akışına bırak hiç gun takip etme, olabilir neden olmasın çok örnek var cevrede. Rabbim sagliklisini nasip etsin insallah

Kızlar vitaminlerden bahsetmişsiniz benim drumda imom önerdi ama kabızlık içinde vinelac kullansam ikisindede olan vitaminler var fazla gelir değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…