Kızlar vitaminlerden bahsetmişsiniz benim drumda imom önerdi ama kabızlık içinde vinelac kullansam ikisindede olan vitaminler var fazla gelir değil mi
Aman sakın cnm ikisi bir olmaz. Ya imomla beraber ekstra probiyotik al ya da sırf vinalac

hayır canım krill oil yani krill yağı. krillerden elde ediliyor. bi sürü marka var.
Evet kızlar doru krill bi balık norvecte yetişen en iyi balıklardan. Carlson marka cok iyidir ama oceanin flanda var krill oili

Hahah bana 3.yu yaptırdılar ya da yaptırmışlar kardeş istiyoruz diye her gece dua ettiler.Hayir zaten kardeşiniz var ya desem de yok.

bana bugün verdi. magnezyum calcinee. ben açık açık söyledim bugün wc ye çıkamıyorum doğal yöntemlerle de olmuyor dedim yazdı sonunda. yazmasaydı gidip kendim alacaktım.
Ben de yaklaşık 10 gundur çıkamıyordum.Markette sevdiğim bir sebze gördüm.Yazmadim ismini.Inan yedikten kısa süre sonra temizlendim.

Ankara’da kimi önerirsiniz peki

Ankara’da kimi önerirsiniz peki
Sahsen kendi doktorumu onermiyorum fazla pimpirik..sirf ameliyatlarindan memnun kalanlar var riskli gebelikleri sorunsuz atlatanlar var diye devam ediyorum..son aylarda bu pimpirik hali ise yarayabilir :)bulent alp aydini cok duydum haastane doktoru olsun istedim muaynnanesi var..bakabilirsin..yine livde basak guleri cok seviyorlar orayada yogun diye gitmemistim..birde medicalparkta ertan ozturk var..biraz elektrik meselesi..ben her seyde oldugu gibi icime bir turlu sindiremeyecegim icin boyle devam edicem :)

Ben de yaklaşık 10 gundur çıkamıyordum.Markette sevdiğim bir sebze gördüm.Yazmadim ismini.Inan yedikten kısa süre sonra temizlendim.
Ya doğal yöntemleri deniyorum o gün çıkacağım tutuyor hah tam bu işe yaradı diyorum. Tekrar denediğimde bi işe yaramadığını farkediyorum. Bakalım magnezyum yarayacak mı? Bekunis de içebilirsin elinde varsa bişey olmaz dedi.

İnşallah kızım geliyor teyzesiii
Kızlar çok cimcime oluyor yaaaa . Aşığım kızıma aşık. Hep hayal ederdim beraber cafelere gidip pastalar yicez kahve içcem karşılıklı muhabbet etcez fln. Artık gidebiliyoruz öyle güzelki. İlerideki alışveriş arkadaşımı yetiştiriyorum hadi inşallah senin de kızın olur

İnşallah inşallah kız deyince neee kız mı diye bağırmışım . Kızı duyunca eşimle salya sümük kız çocuğu başka . Yeğenlerimde kız onlarla beraber büyüsünde diye çok kız istedim.

Ortaokuldan beri hayalimdi. Hep dua ederken kızım olsun diye de eklerdim :) Allah’a bin şükür nasip etti kızımı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…