Ben unutmadim hem de hiç ama 1. Olunca 2. Icin baskı onun tarafindan da geliyor hatta en acımasızi
"Eee herkesin kardeşi vsr ben yalniz mı kalacam
Bu baskilara çok dayandım ama kızım pes!!!dedirdi
Çevre den beş beter sosyal baskı falan dinlemezdim ama
Aklınıza bu lafımı kazıyın isteyerek de istemeyerek de
bana bugün verdi. magnezyum calcinee. ben açık açık söyledim bugün wc ye çıkamıyorum doğal yöntemlerle de olmuyor dedim yazdı sonunda. yazmasaydı gidip kendim alacaktım.
Zahide hanm gibi cok unli doktorlar var fakat benim icin doktorun beni tanimasi istedigim zaman ulasmam ve randevularda beklememek cok onemli..bir de nedense populer olan her dogumu instgramda paylasan doktorlar bana samimi gelmiyor :) arti koru hastanesi olayi diye ekside okursaniz bir yavrumzun engelli dogmasina neden olup hastanenin arkasinda durmadiginida dusunrrek dusunmemistim bile..gidenlerde cok yogun oldugunu kendisini tanimadigini ve son haftalarda zaten gerginken cok beklediklerini soyluyorlar.demem o ki kizlar populerlik neredeyse samimiyet o kadar az ve riskler o kdr artiyor.. :)
Sahsen kendi doktorumu onermiyorum fazla pimpirik..sirf ameliyatlarindan memnun kalanlar var riskli gebelikleri sorunsuz atlatanlar var diye devam ediyorum..son aylarda bu pimpirik hali ise yarayabilir :)bulent alp aydini cok duydum haastane doktoru olsun istedim muaynnanesi var..bakabilirsin..yine livde basak guleri cok seviyorlar orayada yogun diye gitmemistim..birde medicalparkta ertan ozturk var..biraz elektrik meselesi..ben her seyde oldugu gibi icime bir turlu sindiremeyecegim icin boyle devam edicem :)
Ya doğal yöntemleri deniyorum o gün çıkacağım tutuyor hah tam bu işe yaradı diyorum. Tekrar denediğimde bi işe yaramadığını farkediyorum. Bakalım magnezyum yarayacak mı? Bekunis de içebilirsin elinde varsa bişey olmaz dedi.
Kızlar çok cimcime oluyor yaaaa . Aşığım kızıma aşık. Hep hayal ederdim beraber cafelere gidip pastalar yicez kahve içcem karşılıklı muhabbet etcez fln. Artık gidebiliyoruz öyle güzelki. İlerideki alışveriş arkadaşımı yetiştiriyorum hadi inşallah senin de kızın olur
Kızlar çok cimcime oluyor yaaaa . Aşığım kızıma aşık. Hep hayal ederdim beraber cafelere gidip pastalar yicez kahve içcem karşılıklı muhabbet etcez fln. Artık gidebiliyoruz öyle güzelki. İlerideki alışveriş arkadaşımı yetiştiriyorum hadi inşallah senin de kızın olur
İnşallah inşallah kız deyince neee kız mı diye bağırmışım . Kızı duyunca eşimle salya sümük kız çocuğu başka . Yeğenlerimde kız onlarla beraber büyüsünde diye çok kız istedim.