ilk çocukta krill oil hangi marka kullandın?

Selam sanada
Demir icin maltofer
Magnezyum cinko d vitamini icin osteocare
Balık yagı icin ocean plus
Hazımsızlık icin vinalac verdi
Bunlardan bitek maltoferi sigorta karsılıyor gerisi gıda takviyesi
Memnunmuyum bilemem acıkcası üc hafta olucak baslayalı henüz kilo almadım bu benim icin önemliydi :)

Bana doktor imom verdi içeriğinde omega ve gerekli diğer takvimler var. Efa mom da güzel New life firmasının olduğu için güvenilir de. Bu ikisini bi araştır istersen.
Teşekkür ederim araştıracağım

Teşekkür ederim bunlara da bakacağım :)

Bana doktor imom verdi içeriğinde omega ve gerekli diğer takvimler var. Efa mom da güzel New life firmasının olduğu için güvenilir de. Bu ikisini bi araştır istersen.
Folik asit 12-13 haftadan sonra bıraktırılıyor ya ve bunların içeriğinde folik asit var, bir sakıncası olmaz heralde değil mi? Siz kaç haftada kullanıyorsunuz?

bana vinalac yazdı bugün doktor. ama henüz almadım. hangisini alacağım konusunda kararsızım. bi kaç gün dene istersen bulantıların devam ederse doktoruna söyleyip değiştir canım.
Dün gece rahat uyudum sayılır, sanırım bünyem alışıyor elevit e. Akşam yemeklerini de daha hafif yiyorum artık, rahat oluyor.

Kendimizinkiler büyüyünce hazır yapılmışları sevcez napalım, her çocuk özleminde çocuk yapılsaydı ohooooo nüfus patlaması olurdu senin yine iyi kv filan dert etmiş, benim öz babam ve eşim daha şimdiden 2.bebeğin derdinde babam ikiz olmadığını duyunca ilk sorduğu ikinci bebek kendiliğinden hemen olurmuymuş eşim de şimdiden pazarlık yapıyor bebek olduktan sonra hiç korunmak filan yok nasılsa kolay hamile kalamıyorsun zaten diye

Folik asit 12-13 haftadan sonra bıraktırılıyor ya ve bunların içeriğinde folik asit var, bir sakıncası olmaz heralde değil mi? Siz kaç haftada kullanıyorsunuz?
Bana 12.haftada başlattı doktor. Folik asiti 12.haftadan sonra artık bebek için gerekli değil diye kesiyorlar yoksa zararlı olduğu için değil. Hatta folik asit b grubu bir takviye olduğu için çok faydalı bile. Bir zararı olmaz korkmayın.

Ben de kriz geçiriyorum uykusuzluktan.Gece terörü.Birkac kez sordum kardeş ister misin diye,istemiyorum dedi.Ne olduğunu biliyor mu emin degilim.Eger biliyorsa karnımda bebek falan diye konuşmuştuk yanında.Herşeyin farkındadır.Memeden de kesince herşey üstüste geldi

Cnm hazimsizlik icin vinalac demissin nasil iyi geldi mi benim asiri siskinligim be hazimsizligim var ne yesem sisiyorum ve cok rahatsiz oluyorum hele aksama dogru bi gorsen en az 6 aylik hamileyim

Cnm hazimsizlik icin vinalac demissin nasil iyi geldi mi benim asiri siskinligim be hazimsizligim var ne yesem sisiyorum ve cok rahatsiz oluyorum hele aksama dogru bi gorsen en az 6 aylik hamileyim
Bana bi arkadas burdan duphalac önerdi o bende şişkinlik icin cok işe yaramıstı
Eger reflü gibi yada mide eksimesi yanma vs varsa gaviscon kullanabilirsin
Vinalac daha cok uzun vade de düzene koyuyor diyebilirim

Bana bi arkadas burdan duphalac önerdi o bende şişkinlik icin cok işe yaramıstı
Eger reflü gibi yada mide eksimesi yanma vs varsa gaviscon kullanabilirsin
Vinalac daha cok uzun vade de düzene koyuyor diyebilirim
Gaviscon kullaniyorum zaten cnm pek bir ise yaramiyor yanma degil zaten siskinlik benimkisi. Bi bakalim duphalaca. Tesekkur ederim

Gaviscon kullaniyorum zaten cnm pek bir ise yaramiyor yanma degil zaten siskinlik benimkisi. Bi bakalim duphalaca. Tesekkur ederim
O zaman duphalac a bi bak gayet güzel gazla birlikte siskinliği gideriyor
Ama uzun vadede çözüm olsun hergün yasıyorum dersen vinalac a basla derim
Tabi sen yinede bi arastır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…