bana bugün verdi. magnezyum calcinee. ben açık açık söyledim bugün wc ye çıkamıyorum doğal yöntemlerle de olmuyor dedim yazdı sonunda. yazmasaydı gidip kendim alacaktım.
Arkadaşlar selamlar, bugün 12+5 im, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? En doğal ve en kalitelisi nedir acaba? Kan ilacı, d vitamini ve balık yağı hapı kullanmak istiyorum, sağlık ocağının verdiği tera d3 ü beğenmedim, kan ilacı vegaferon vermişlerdi sanırım henüz başlamadım, balık yiyemiyorum deyince dr marincap vermişti ama ilk çocukta kril oil vermişti, tavsiye edebileceğiniz en doğal en kaliteliler nedir?
bana bugün verdi. magnezyum calcinee. ben açık açık söyledim bugün wc ye çıkamıyorum doğal yöntemlerle de olmuyor dedim yazdı sonunda. yazmasaydı gidip kendim alacaktım.
Arkadaşlar selamlar, bugün 12+5 im, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? En doğal ve en kalitelisi nedir acaba? Kan ilacı, d vitamini ve balık yağı hapı kullanmak istiyorum, sağlık ocağının verdiği tera d3 ü beğenmedim, kan ilacı vegaferon vermişlerdi sanırım henüz başlamadım, balık yiyemiyorum deyince dr marincap vermişti ama ilk çocukta kril oil vermişti, tavsiye edebileceğiniz en doğal en kaliteliler nedir?
Selam sanada
Demir icin maltofer
Magnezyum cinko d vitamini icin osteocare
Balık yagı icin ocean plus
Hazımsızlık icin vinalac verdi
Bunlardan bitek maltoferi sigorta karsılıyor gerisi gıda takviyesi
Memnunmuyum bilemem acıkcası üc hafta olucak baslayalı henüz kilo almadım bu benim icin önemliydi :)
Bana doktor imom verdi içeriğinde omega ve gerekli diğer takvimler var. Efa mom da güzel New life firmasının olduğu için güvenilir de. Bu ikisini bi araştır istersen.
Selam sanada
Demir icin maltofer
Memnunmuyum bilemem acıkcası üc hafta olucak baslayalı henüz kilo almadım bu benim icin önemliydi :)
Bana doktor imom verdi içeriğinde omega ve gerekli diğer takvimler var. Efa mom da güzel New life firmasının olduğu için güvenilir de. Bu ikisini bi araştır istersen.
Folik asit 12-13 haftadan sonra bıraktırılıyor ya ve bunların içeriğinde folik asit var, bir sakıncası olmaz heralde değil mi? Siz kaç haftada kullanıyorsunuz?
bana vinalac yazdı bugün doktor. ama henüz almadım. hangisini alacağım konusunda kararsızım. bi kaç gün dene istersen bulantıların devam ederse doktoruna söyleyip değiştir canım.
Ben de kalabalık aile çocuğuyum ve yeğenlerim elimde büyüdü cocuklara deli olurum cok severim herkes de kendin yap da sev der hep bir laf sokma
Kayın validem ve ekurileri bile benim 2. Çocugun derdine düştü aşırı sorumluluk sahibiyim çocuk sevmemz demek çok çocuk yapacağız anlamına gelmiyor...
Kendimizinkiler büyüyünce hazır yapılmışları sevcez napalım, her çocuk özleminde çocuk yapılsaydı ohooooo nüfus patlaması olurdu senin yine iyi kv filan dert etmiş, benim öz babam ve eşim daha şimdiden 2.bebeğin derdinde babam ikiz olmadığını duyunca ilk sorduğu ikinci bebek kendiliğinden hemen olurmuymuş eşim de şimdiden pazarlık yapıyor bebek olduktan sonra hiç korunmak filan yok nasılsa kolay hamile kalamıyorsun zaten diye
Folik asit 12-13 haftadan sonra bıraktırılıyor ya ve bunların içeriğinde folik asit var, bir sakıncası olmaz heralde değil mi? Siz kaç haftada kullanıyorsunuz?
Bana 12.haftada başlattı doktor. Folik asiti 12.haftadan sonra artık bebek için gerekli değil diye kesiyorlar yoksa zararlı olduğu için değil. Hatta folik asit b grubu bir takviye olduğu için çok faydalı bile. Bir zararı olmaz korkmayın.
3 yaşında kızım var dün gece sabaha kadar ayağında salla diye ağladı ben yatırdım o kalktı salla diye sabaha kadar salladım en son uykudan kriz geçirdim 2 3 yaş aşırı zor memeden kestiğin için tepki veriyordur bir de hamile olduğunu anladıysa ondan bile yapar kızım karnıma tekme atıyor bilerek misafir geliyor diye 1 saat kesintisiz ağladığını bilirim geçecek inşallah sinir yaptığı zaman çok ağladığı zaman sarılıyorum biraz rahatlıyor bol bol sarıl ona bebek karnında hareket etmeye başladığında mutluluğun artı cak bence ne güzel bir nimet evlat çok zor ama çok güzel emanetler
Ben de kriz geçiriyorum uykusuzluktan.Gece terörü.Birkac kez sordum kardeş ister misin diye,istemiyorum dedi.Ne olduğunu biliyor mu emin degilim.Eger biliyorsa karnımda bebek falan diye konuşmuştuk yanında.Herşeyin farkındadır.Memeden de kesince herşey üstüste geldi
Selam sanada
Demir icin maltofer
Cnm hazimsizlik icin vinalac demissin nasil iyi geldi mi benim asiri siskinligim be hazimsizligim var ne yesem sisiyorum ve cok rahatsiz oluyorum hele aksama dogru bi gorsen en az 6 aylik hamileyim
Cnm hazimsizlik icin vinalac demissin nasil iyi geldi mi benim asiri siskinligim be hazimsizligim var ne yesem sisiyorum ve cok rahatsiz oluyorum hele aksama dogru bi gorsen en az 6 aylik hamileyim
Bana bi arkadas burdan duphalac önerdi o bende şişkinlik icin cok işe yaramıstı
Eger reflü gibi yada mide eksimesi yanma vs varsa gaviscon kullanabilirsin
Vinalac daha cok uzun vade de düzene koyuyor diyebilirim
Bana bi arkadas burdan duphalac önerdi o bende şişkinlik icin cok işe yaramıstı
Eger reflü gibi yada mide eksimesi yanma vs varsa gaviscon kullanabilirsin
Vinalac daha cok uzun vade de düzene koyuyor diyebilirim
O zaman duphalac a bi bak gayet güzel gazla birlikte siskinliği gideriyor
Ama uzun vadede çözüm olsun hergün yasıyorum dersen vinalac a basla derim
Tabi sen yinede bi arastır :)