Kızlar bu fotoda bebeğim sırt üstü duruyor demi, bacak ve Plasenta belli siz bakın bide. Biri yüzüstü duruyor demişde

Eklentiler

• _20190311_095756.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bu fotoda bebeğim sırt üstü duruyor demi, bacak ve Plasenta belli siz bakın bide. Biri yüzüstü duruyor demişde
Sirt ustu duruyor cnm benim sana nub icin gonderdigim fotoda benim minnos yuz ustu duruyor mesela ben cevirerek gonderdim sana

Sende ki de şans he özeldeyiz de söylememiş. Tecrübeli olan sensin kız :) sence kıza mı benziyor erkeğe mi

Onu sormadım canım fotonun birinde sırtüstü birinde yüzüstü duruyor da, kadının biride İkiside yüzüstü duruyor demiş

Valla pat diye kalıverirsin söylim. İkinciler çok kolay oluyor :)

Canım bende yıllarca hamile kalamadım tup bebekle kızımı kucağıma aldim. Kızımı emzirirken 1.5 yas civarındaydı uzun süren 16 gun kanamadan sonra doktora gittim düşük yapıyormuşum hiç haberim olmadi, sonra olmadi kızımdan kalan dolmuşlarla hamileyim. Benim cevremde tup bebekten sonra doğal hamile kalanlar var olabiliyor yani ortada bir sorun yoksa büyük, bizde net bir sorun yoktu

rahmin hazır hale gelmeden hamile kalman sağlıklı olmaz hem senin için hem de bebek için. İkinciye hamile çok kolay kalınıyor ilkinin ardından, öncelik sensin, eşin bunu idrak etse iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…