- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
T tuboz
2019 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
:KK200::anneadayı: 2019 EYLÜL ANNELERİ TDT : Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi C : Bebeğin Cinsiyeti KB : Kaçıncı Bebek Bİ : Bebeğin İsmi BK : Anne adayının gebeliğe başlangıç kilosu Üye Adı Yaş SAT TDT C KB Bİ BK @tuboz 34 21.12.2018 27-09-2019 K 2. 60 Honey Bunch 33 26.11.2018...www.kadinlarkulubu.com
ilk sayfada tablonuzu düzelttim. Kişisel fikrim, üyenin yaşadığı il, doğum yapacağı hastane, gereksiz bilgiler.
Esas olması gerekenleri koydum. hatta bana kalsa isim kolonu bile kalkmalı(nazardan korkarım) ama siz bilirsiniz.
Böyle çok sade ve anlaşılır. İsim etiketi bazı arkadaşlarda yok bunun sebebide 2 kelimeden oluşuyor üye isimleri bu sıkıntı yaratıyor bazen
Yüzde 90 erkek dedi ben hala belki yüzde 10 gerçekleşir diyorumbir oğlum var da şaka bir yana, hayırlısı tabiki
Doğru nazara bende inanırım:)
Hep doğruları söylerim :)))
hepinize hayırlı doğumlar diler başlığınızdan kaçarım. Bu arada gebelik takvimi geldi kimse bir teşekkür bile etmedi : ))))
Canım sanırım ben de bunları kullanacağım :) Doktorum maltofer, devit 3 ve marincap önermişti, biraz masraflı çıkacağım galibaSelam sanada
Demir icin maltofer
Magnezyum cinko d vitamini icin osteocare
Balık yagı icin ocean plus
Hazımsızlık icin vinalac verdi
Bunlardan bitek maltoferi sigorta karsılıyor gerisi gıda takviyesi
Memnunmuyum bilemem acıkcası üc hafta olucak baslayalı henüz kilo almadım bu benim icin önemliydi :)
Yulaf ezmesi denedin mi. Ben de ilk gebeliğimde öyleydim. Bir gün hastanelik oluyordum az daha. Göz yaşları içinde beni acile götür dedim eşime.Ya doğal yöntemleri deniyorum o gün çıkacağım tutuyor hah tam bu işe yaradı diyorum. Tekrar denediğimde bi işe yaramadığını farkediyorum. Bakalım magnezyum yarayacak mı? Bekunis de içebilirsin elinde varsa bişey olmaz dedi.
Evet canım denedim . Zeytinyağında incir , akşamdan suya koyulan incir , kayısılar hiç bişey yapmıyor bunlar bana . Benim gebelikten öncede problemliydi . Hafta da bi kesin bekunis içiyordum. Ya hareketsizliklede alakası olabilir masa başı çalışıyorum ev den iş yerim yürüyerek 10 dk . Sporu bıraktım vs . Metobalizma çok yavaşladıYulaf ezmesi denedin mi. Ben de ilk gebeliğimde öyleydim. Bir gün hastanelik oluyordum az daha. Göz yaşları içinde beni acile götür dedim eşime.
Sonra dr lifli beslen dedi. Çok sevmesem de hergün bir kaseye süt, yulaf, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru incir küçük küçük kesip koyuyordum. Bir saat yumuşamasını bekleyip ara öğün olarak yiyordum. Çok iyi geldi bana. Bir de akşamdan bardağa iki kayısı koyup üstüne su ilave ediyordum. Sabah aç karına yeyip suyunu da içiyordum. Yemeklerde zeytinyağını bol tutuyordum. Kahvaltıda zeytinyağı limon zeytin karışımı da güzel oluyor
ay buna en çok ben sevinmiş olabilirim. teşekkürü atlamışız sorry, teşekkürler adminciğimHep doğruları söylerim :)))
hepinize hayırlı doğumlar diler başlığınızdan kaçarım. Bu arada gebelik takvimi geldi kimse bir teşekkür bile etmedi : ))))
Aaa evet hareketsizlik olabilir. Bende ilkinde evdeydim hep yattım. Bunda hiç yatamıyorum yerinde durmayan oğlan sayesinde sürekli adrenalin hali mevcut, bende peşinde. O yüzden bunda hiç hiç sorun yaşamadım.Evet canım denedim . Zeytinyağında incir , akşamdan suya koyulan incir , kayısılar hiç bişey yapmıyor bunlar bana . Benim gebelikten öncede problemliydi . Hafta da bi kesin bekunis içiyordum. Ya hareketsizliklede alakası olabilir masa başı çalışıyorum ev den iş yerim yürüyerek 10 dk . Sporu bıraktım vs . Metobalizma çok yavaşladı
Kesinlikle ondan bence hareket etsek bu sorunu yaşamayacağız belki deAaa evet hareketsizlik olabilir. Bende ilkinde evdeydim hep yattım. Bunda hiç yatamıyorum yerinde durmayan oğlan sayesinde sürekli adrenalin hali mevcut, bende peşinde. O yüzden bunda hiç hiç sorun yaşamadım.
Şifa olsun canım yavrunaBen neptune marka kullanacağım .
Eline emeğine sağlık teşekkür ederizT tuboz
2019 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı
:KK200::anneadayı: 2019 EYLÜL ANNELERİ TDT : Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi C : Bebeğin Cinsiyeti KB : Kaçıncı Bebek Bİ : Bebeğin İsmi BK : Anne adayının gebeliğe başlangıç kilosu Üye Adı Yaş SAT TDT C KB Bİ BK @tuboz 34 21.12.2018 27-09-2019 K 2. 60 Honey Bunch 33 26.11.2018...www.kadinlarkulubu.com
ilk sayfada tablonuzu düzelttim. Kişisel fikrim, üyenin yaşadığı il, doğum yapacağı hastane, gereksiz bilgiler.
Esas olması gerekenleri koydum. hatta bana kalsa isim kolonu bile kalkmalı(nazardan korkarım) ama siz bilirsiniz.
Böyle çok sade ve anlaşılır. İsim etiketi bazı arkadaşlarda yok bunun sebebide 2 kelimeden oluşuyor üye isimleri bu sıkıntı yaratıyor bazen
Ah sorma ya üc vitamin iki aylık 400e yakın tuttu daha iki sefer daha böyle alıcaz :)Canım sanırım ben de bunları kullanacağım :) Doktorum maltofer, devit 3 ve marincap önermişti, biraz masraflı çıkacağım galiba
Bende doktorumu önerebilirim sen nerde oturuyosunİstanbul Maltepe civarında mıydın sen yanlış mı hatırlıyorum. Dr unu paylaşır mısın Ben hala dr bulamadım
İlk gebeliğimde regenesis max kullandım. 1gün arayla içiyordum sanki öyle hatırlıyorum. şimdi yine onu alıcam. Sen nasıl içiyorsun. Kokusu beni mahvediyordu
Canım ben çarpıntı olayını doktoruma sordum. Önceden de ara ara oluyor muydu dedi evet dedim. Hamilelerin yaklaşık %20sinde olurmuş. Benim kalp kapakçığımda hafif eğrilik vardı, hamilelikte bu durum çarpıntı vs yaparmış.Ben resmen tansiyon hastası oldum
Asırı mide bulantısı ve sıcak basmasıyla birlikte tansiyonum 12/10 a cıkıp 8/6 ya düşüyor eş zamanlı nabız 120lere cıkıp 70lere düşüyor
Kardiyolojiye gidicem
Ilk iki ay tansiyondan çok çektim alfamet kullanıyorum sabah akşam. Tabi bunu kardiyolojinin kontrolünden sonra gebe takibimi yapan doktorum verdi once kalpten gelen bi durum mu bunu netleştirmek gerekiyor. Hic bi zararı olmayan gebeler icin tansiyon düzenleyici bi ilaç. Suan çok şükür cok rahatım. Seni cok iyi anlıyorum cok kötü oluyo insan damdan düşmüş gibi noldugunu bilemiyor Allah yardımcın olsun kardiyolijiyi cok bekletme bayadır diyosun tansiyon sorununuBen resmen tansiyon hastası oldum
Asırı mide bulantısı ve sıcak basmasıyla birlikte tansiyonum 12/10 a cıkıp 8/6 ya düşüyor eş zamanlı nabız 120lere cıkıp 70lere düşüyor
Kardiyolojiye gidicem
ya bugün benim eşim de dedi hemen ikinciyi de yaparız diye, yok artık dedim bunu bi kucağımıza alalım da gerisini şimdi düşünmeye gerek yok. adamın içine mi doğdu burda konuştuklarımız acabaZaten en mantıklısı doğuma yakın eşimi de alıp bu konuyu doktorla konuşmak. Eşim anca doktoru dinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?