Banada normal gebeliklerde olabiliyor ama yinede alt nedeni varsa bakmamız lazım kardiyolojiye git mutlaka dedi

Evet neredeyse üc dört hafta oldu cok sık değil 4-5günde bir oluyordu ama bu hafta iki günde bire düştü
Aldım randevu haftasonu gidicem ama işte sabah randevu aldım sabahları bi kere oldu genelde hep gece oluyor bişey varsa sabahki kontroldede cıkar dimi

Tabi tabi sana tavsiyem gidene kadar sabah aksam aynı saatte tansiyonunu not al öyle git nabzınıda elinde kağıdın olsun. Velevki yine gidene kadar hep normal çıktı. Eger kalpte bi sıkıntı varsa onlar görüyo mutlaka buna sebep olan şeyi. Benim doktorum gebelikle ilgili olabilir dedi bu ilacı verdi bende haftada 2 veya 3 kez yaşardım. Ama dayanılmaz olduğu icin beklemeden hemen doktora gittim suan iyim cok şükür

Kazen T tuboz listenin yeni halinde ismimi göremedim ama acaba benim mi gözümden kaçıyor gebelik takvimi için teşekkür ederiz bu arada
Tatlim ben duzenlemedim

Ayrıca listenin eski hali bence daha guzel di
Sade olmasi benim içinde kolay ama kalabalığın ne gibi bir eksisi var anlayamadim
Türlü emojilerle listenin eğlenceli olması benim hoşuma gidiyordu
Nazar konusunu hiç anlamadim tabiki nazara inaniyorum ama bunun listeye ait bilgilerle ilişkisini kuramadım "nazar"=bakış
Bakmadan da değiyor demekki....

Valla korkutuyor
Gebelikte varsa içten bi hastalık ortaya çıkabiliyormuş Allah muhafaza inşallah sadece gebelikle alakalıdır
Haklısın canım, Allah korusun. Benim günde 5-6 defa 120lere çıkıyor nabzım hemde durduk yere. Ama şuan tiroidle alakalı da bir sıkıntım var önce onu halledicem. Hatta belki çarpıntım tiroidle alakalıdır.

Ben direk o zaman tansiyon aletimi götüreyim orda kayıtlı herşey :)
Ablam bende yasardım ama tansiyon aletim yoktu bilmezdim arttımı düştümü dedi belki bicok kadın yasıyor aynı seyi ama ölçmüyor mide bulantısıyla karıstırıyor oda olabilir belki

Senin düzenlemediğini biliyorum da Listeye bi de sen bakar mısın ismim var mı diye bazen bazı şeyler göze batsa da göremem de ben.

Benim de tsh 3 ün üzerinde çıkıyor ama doktorum ilaca başlatmıyor bir türlü.

Benim de tsh 3 ün üzerinde çıkıyor ama doktorum ilaca başlatmıyor bir türlü.
içine sinmiyorsa en garantisi endokrine gitmen canım benim tsh da aşırı düşüktü 0.06 bu hafta yükselmesi gerekiyor yoksa ilaç dozu ayarlanacak. Ve malesef boğazımda korkunç bir boğulma, sıkılma hissi var tiordle alakalı olabilir

Sen kontrole gitte gerisi kolay. Herseyin bi çözümü var çok şükür

Kazen yaş 29, sat 11.12.2018, beklenen tahmini doğum tarihi 18.09.2019, ilk çocuk, hamile kalınan kilo 66.... Listeye tekrardan beni de ekler misin? Önceki listede vardım

Aaa baska hastalıkta tetikleyebiliyormu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…