Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara :)

Gunaydin. Ben de 14+5 oldum ve ilk defa bu sabah çıkardım. Elim ayağım titredi. Lavabo görünce öğürmek geliyor. Inşallah şimdiden sonra devamı gelmez. Kendi kendime nazar ettim çok iyiyim birseyim yok diye dün konuştum, bugün hasta oldum.
14.30 da doktor randevum var.

Valla nazar mi psikolojikmi bilmiyorum iyiyim dememle 1 saate kotulesmem bir oluyor dun esim bugun uzmedi seni herhalde dedi yok cok iyiyim dedim aksam yemeginden sonra komadaydim anlık ya bence donem donem olacak bulantilar..

Valla nazar mi psikolojikmi bilmiyorum iyiyim dememle 1 saate kotulesmem bir oluyor dun esim bugun uzmedi seni herhalde dedi yok cok iyiyim dedim aksam yemeginden sonra komadaydim anlık ya bence donem donem olacak bulantilar..

Benimde bazen öğleden sonra yada geceleri bulanıyor

hee ama daha erken ki 2 hafta daha sabret annesi
Senin kac haftalikti canim..benim 12.hafta hala pipi goremedi cikinti var diyo devletteki 2 doktorda kiz gibi dedi hangisine inancagmi sasirdim ama son gunler testle netlesecek en azindan pipisi olsa gormus olmalari lazimdi herhalde kuzenimde 13.haftada acmis cocuk

En iyisi beklemem daha iyi en azından ikilemde kalmam demi

Ah sorma ya üc vitamin iki aylık 400e yakın tuttu daha iki sefer daha böyle alıcaz :)
Devit 3 ve marincap ı karsılamıyormu sigorta
Marincap karşılamıyor da devit 3 karşılıyor, ben en iyisi devit 3 alayım, günde 1 sodayla da magnezyum hallolur

bence pipi olsa ikilemde kalmazlar direkt erkek derlerdi. bana mı sordun anlamadım da benim 15 haftalık sayılır bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…