Herkese günaydın,
bir şey sormak istiyorum. cuma günü ikili test için doktor randevum var. aynı gün içerisinde neleri öğrenebileceğim ben? yani kan alınacak, ölçüm yapılacak. sadece ense kalınlığını mı söylüyor doktor. kesin sonuç kaç gün sonra öğreniliyor?
o kadar gergin ve endişeliyim ki yine geceleri uyuyamaz oldum. herkesin bebeğine ve benim bebeğime sağlıklı doğumlar diliyorum.

ben dün gittim ikili test için . normal kontroldeki gibi bebeğine bakıyor. sonra ölçüm yapıyor not alıyorlar . kan veriyorsun bu kadar . bana haftaya çıkar dedi.

Günaydın kızlar. Bu hormonlar beni çok ağlak bir kadın yaptı. Bir de çok şişiyorum nedense kilo artışı olmasa da vücudum şişiyor tuz tüketimini de azalttım anlayamadım

Doğum günün kutlu olsun. Bebeğin ve ailenle sağlık dolu güzel senelere

Belki icerigi degismistir. Ben alistim. 5.haftamdan beri iciyorum. Bir sorun yasamadim. Sadece ilk 10 gun agzimda yag tadi hissi vardi ama cok surmedi.

Çok geçmiş olsun ben ara ara çarpıntı olduğu için doktora sormuştum doktor çarpıntı dediğin eğer nabzın normal ama kalp atışını dışardan oturduğun yerden bile hissetmek anlamındaysa o hamilelikte çok normal dedi. Eğer 110-120 lere çıkmasını kastediyorsan o normal değil o zaman bi kontrol etmek lazım dedi. Benim de ara ara oluyor çarpıntı ama nabız yükselmesi değil de sadece çok yoğun hissediyorum sanki şekerim düşmüş gibi eşim ayağım titrer gibi oluyor dermanım kalmıyor. Ama her seferinde test edip onayladım ne zaman çok yorulursam o zaman oluyor.

Nice mutlu yaslarin olsun ☺ Seneye evladin kucaginda saglikla,huzurla yeni yasina girersin insallah ☺

yok artık nub falan kalmadı 10. haftada atacaktım sana ama pozisyonu nub için uygun değildi. artık doktor da görür heralde, tabi gösterirse
Canlar hayirli haberlerle gelin ☺ ne guzel minnoslari goreceksiniz. Benim daha 2 haftam var. Veeeee gorus gunum tam dogum gunume denk geliyor. O da ayri bir guzellik olacak

En iyisi beklemem daha iyi en azından ikilemde kalmam demi

bencede cnm sonra gidiyosun belli değil
diyolar insan daha çok sinir oluyor biraz daha sabır
benim cumartesi günü kesin öğrenirim erkek hissi olsada içimde kız
olur belki umduyla:):):)

kızlar cinsiyeti öğrendik kızımız geliyor insallah
sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

gözün aydın canım ondan darısı inşallah bize de:)
çıkıntı var demişti dimi sana bana da öyle inşallah bende hayırlsı
ile sevinicem kız diyecek bu hafta..

Doğum günün kutlu olsun canım, inşallah herşey güzel olacak

Kizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.

Canım ben 55le hamile kalmıştım, bir kilo vermiştim 54 olmuştum. Şimdi o bir kiloyu geri almışım fazla almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…