Devlet hastanesinde sadece burun oluşumuna, ense kalınlığına ve bebeğin boyuna bakıp kan tahlillerini aldılar. Ama özelde ki doktorum tüm organlarını hatta organlara giden akışını bile inceledi.

Canım ben de 15. Haftama gireceğim. 2-2.5 kg aldım sanırım fakat goruntude 7 kg almis gibiyim yanaklarim ellerim bile sisti

Doğum günün kutlu olsun yeni yaşınla güzel haberler de gelecek hiç merak etme

Evet canım endokrine gitmeyerek vakit kaybettim. Bu hafta gidicem kısmetse.

Canım ben bugün 13 haftalık oldum bugün henüz hiç kilo almadım, ben çok istifra ediyordum ondan almadım. Kilom normal sayılabilecek civardaydı boyuma göre sanırım o yüzden doktor fazla kilo almamamı ama totelde en az 9 kilo almamı söyledi. Bebeğin sağlığı için en az 9 kilo almam gerekiyormuş. Aylık en az 1buçuk kilo alman gerek artık dedi. Karbonhidratlardan (makarna, ekmek, hamur işi) uzak dur dedi, her gün muhakkak en az 1 kase salata, 1 kase yoğurt ve bol protein - sebze tüket dedi.

Ya bendede ortak nokta hep yorgun olmam
Ama işte elde tansiyon aleti olunca paso ölcüp duruyoruz nefesim hızlanmaya basladıgı anda yükselmeye baslıyor
Banada oluyor ama alt nedenine bakalım bi kardiyolojiye görün dedi

Evet canım endokrine gitmeyerek vakit kaybettim. Bu hafta gidicem kısmetse.
Çok iyi yaparsın canım, bu konu kafana çok takılıyordu için rahatlar Ben de önce dahiliyeye randevu aldım sıkıntı bir durum çıkarsa endokrine gidicem. Endokrin doktorum hem uzak hem pahalı ondan önce dahiliye de testlerimi filan yaptırayım dedim

Başlangıç kilon çok değilse çok şey yapma ama tabi hızlı alım da iyi değil. Beslenme saatlerine dikkat et. Akşam meyve yemek dahi şeker yerine geçiyormuş.
Ben henüz kilo almadım. 61 ile başladım. İlk gebeliğimde de 60la başlamıştım 15.haftadan sonra almaya başlamıştım çünkü annem gelmişti yanıma ve Doğuma +20 ile girdim.

Geniş ailenle nice mutlu yasların olsun

canımcım 55kg ile hamile kaldım bu sabah 56.4 cıktım
Banada cok almısım gibi geliyor
Acaba hareketsiz mi kaldın cok
Ben gecen haftadan beri sabitlemeye calısıyorum yoksa iştahım cok acık

Bi tanıdıktada öyle olmus ama iki hafta sürmüş sadece
Seninkide hemencik gecer gider tekrarlamaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…