Ben de öğrenemedim merak etme yalnız değilsin, üstelik bi sonraki kontrol 1 ay sonraHiç sorma
Devlet hastanesinde sadece burun oluşumuna, ense kalınlığına ve bebeğin boyuna bakıp kan tahlillerini aldılar. Ama özelde ki doktorum tüm organlarını hatta organlara giden akışını bile inceledi.Herkese günaydın,
bir şey sormak istiyorum. cuma günü ikili test için doktor randevum var. aynı gün içerisinde neleri öğrenebileceğim ben? yani kan alınacak, ölçüm yapılacak. sadece ense kalınlığını mı söylüyor doktor. kesin sonuç kaç gün sonra öğreniliyor?
o kadar gergin ve endişeliyim ki yine geceleri uyuyamaz oldum. herkesin bebeğine ve benim bebeğime sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben de öğrenemedim merak etme yalnız değilsin, üstelik bi sonraki kontrol 1 ay sonra
Ooo süperkızlar cinsiyeti öğrendikkızımız geliyor insallah
sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Canım ben de 15. Haftama gireceğim. 2-2.5 kg aldım sanırım fakat goruntude 7 kg almis gibiyim yanaklarim ellerim bile sistiKizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşınla güzel haberler de gelecek hiç merak etmeGünaydin kizlar gece kac kez uyandim bilmiyorum bir de 2 gün önce sol omuzuma sanki bicak sapladilar hala agri var sinir sıkısmasi mi,boyunda mi sorun var anlamadim ama su hamile yastiklarindan alicam sanirim
günler gecmiyor cok heyecanliyim..şu harmony testinin sonuclari gelecek ama sanirim ben bakamicam cok korkuyorum..sorun cikmazsa dünyalar benim olacak..dua edin olur mucok dediniz bir sey yok diye ama ya varsa demede kendimi alamiyorum cinsiyetinide ögrenmem ayri güzel olacak ponçigin anlayacaginiz heyecan korku endise hepsi birbirine girmis vaziyette...
Bugun dogum gunum anne olmak demekki boyle bir seymis ne kadar onemli hissederdim kendmi simdi sonucun iyi oldugunu elime almadan sevinemiyorum gulemiyorum..hicbir seyin anlami yok.evlat demek boyle bir seymiso iyi olsun bayramimda dogdugum gunde o onun dogdugu gun oluyormus
Tamamdır canım ben belirteyim doktora dedigin gibi tedbir benden :) cok sagol%90 bi sıkıntı yoktur ama hazır kardiyolijiye gitmişken bi ona da baktır yeniden tedbirenbazen 12.haftadan sonra değişebiliyormuş değer.
Evet canım endokrine gitmeyerek vakit kaybettim. Bu hafta gidicem kısmetse.içine sinmiyorsa en garantisi endokrine gitmen canımbenim tsh da aşırı düşüktü 0.06 bu hafta yükselmesi gerekiyor yoksa ilaç dozu ayarlanacak. Ve malesef boğazımda korkunç bir boğulma, sıkılma hissi var tiordle alakalı olabilir
Canım ben bugün 13 haftalık oldum bugün henüz hiç kilo almadım, ben çok istifra ediyordum ondan almadım. Kilom normal sayılabilecek civardaydı boyuma göre sanırım o yüzden doktor fazla kilo almamamı ama totelde en az 9 kilo almamı söyledi. Bebeğin sağlığı için en az 9 kilo almam gerekiyormuş. Aylık en az 1buçuk kilo alman gerek artık dedi. Karbonhidratlardan (makarna, ekmek, hamur işi) uzak dur dedi, her gün muhakkak en az 1 kase salata, 1 kase yoğurt ve bol protein - sebze tüket dedi.Kizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Sanırım muzda da varmısMarincap karşılamıyor da devit 3 karşılıyor, ben en iyisi devit 3 alayım, günde 1 sodayla da magnezyum hallolur
En azından daha garanti şekilde öğrenicem diye teselli ediyorum kendimi. Haftaya ikili test sonucunu almaya devlet hastanesine gidicem doktora 1 kere daha sorsam mı ki bakar mı kiAynı benimde öyle canım
Ya bendede ortak nokta hep yorgun olmamÇok geçmiş olsun ben ara ara çarpıntı olduğu için doktora sormuştum doktor çarpıntı dediğin eğer nabzın normal ama kalp atışını dışardan oturduğun yerden bile hissetmek anlamındaysa o hamilelikte çok normal dedi. Eğer 110-120 lere çıkmasını kastediyorsan o normal değil o zaman bi kontrol etmek lazım dedi. Benim de ara ara oluyor çarpıntı ama nabız yükselmesi değil de sadece çok yoğun hissediyorum sanki şekerim düşmüş gibi eşim ayağım titrer gibi oluyor dermanım kalmıyor. Ama her seferinde test edip onayladım ne zaman çok yorulursam o zaman oluyor.
Tansiyonuna ara sıra bakıyor musun canım, tansiyon yükselmesi de ödem yapabiliyormuş.Canım ben de 15. Haftama gireceğim. 2-2.5 kg aldım sanırım fakat goruntude 7 kg almis gibiyim yanaklarim ellerim bile sisti
Çok iyi yaparsın canım, bu konu kafana çok takılıyordu için rahatlarEvet canım endokrine gitmeyerek vakit kaybettim. Bu hafta gidicem kısmetse.
Başlangıç kilon çok değilse çok şey yapma ama tabi hızlı alım da iyi değil. Beslenme saatlerine dikkat et. Akşam meyve yemek dahi şeker yerine geçiyormuş.Kizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Geniş ailenle nice mutlu yasların olsunGünaydin kizlar gece kac kez uyandim bilmiyorum bir de 2 gün önce sol omuzuma sanki bicak sapladilar hala agri var sinir sıkısmasi mi,boyunda mi sorun var anlamadim ama su hamile yastiklarindan alicam sanirim
günler gecmiyor cok heyecanliyim..şu harmony testinin sonuclari gelecek ama sanirim ben bakamicam cok korkuyorum..sorun cikmazsa dünyalar benim olacak..dua edin olur mucok dediniz bir sey yok diye ama ya varsa demede kendimi alamiyorum cinsiyetinide ögrenmem ayri güzel olacak ponçigin anlayacaginiz heyecan korku endise hepsi birbirine girmis vaziyette...
Bugun dogum gunum anne olmak demekki boyle bir seymis ne kadar onemli hissederdim kendmi simdi sonucun iyi oldugunu elime almadan sevinemiyorum gulemiyorum..hicbir seyin anlami yok.evlat demek boyle bir seymiso iyi olsun bayramimda dogdugum gunde o onun dogdugu gun oluyormus
Hosgeldin :)Merhabalar Allah nasip ederse insallah bnde eylul annesi olacagm benide araniza alirsanz cok mutlu olurum
canımcım 55kg ile hamile kaldım bu sabah 56.4 cıktımKizlar kilo artislariniz ne durumda? Haftanizi ve kac kilo aldiginizi belirtir misiniz? Ya ben 6 kilo aldim. Bugun 15.haftam bitti. 16.haftama girdim ama cok aldim galiba yaaaa... offf diyet yapacagim bu 2.trimester da. Yoksa 1500 kilo alacagim oyle gozukuyor.
Bi tanıdıktada öyle olmus ama iki hafta sürmüş sadeceGunaydin. Ben de 14+5 oldum ve ilk defa bu sabah çıkardım. Elim ayağım titredi. Lavabo görünce öğürmek geliyor. Inşallah şimdiden sonra devamı gelmez. Kendi kendime nazar ettim çok iyiyim birseyim yok diye dün konuştum, bugün hasta oldum.
14.30 da doktor randevum var.
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)kızlar cinsiyeti öğrendikkızımız geliyor insallah
sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?