Ya benim sigortamı işyerim yapıyor yoksa kendi paramla özele özellikle gitmiyorum veya burda hava olsun diye söylemiyorum ama dedigin gibi işyeri yapmasaydıda devlete işten izin alıp gitmek yerine tercih ederdim yinede
Aslında devletin cok güzel uygulamaları var ama bazen böyle büyük sehirlerde eksik aksak gidiyor işler

Arkadaşımın dediğine göre sizin doktorlar yanmış
Sizinle ilgili bişey kaçırırsa devlet para cezası yağdırıyor muş
Gebeme neden sahip çıkmadın diye...
Wayyy süper hekimi değiştiricektim ama kalsın
İlerde şikayet ederim gebeyim ben gebe diye

Aynen yaaaa habire korunuyo musunuz ne şekilde korunuyosunuz her ayrıntıyı da soruyorlardı :))))

Güzel annelerim hamile yastığı kullanan var mı aranızda ya da almak isteyen nasıl bişeyler almayı düşünüyor
Gece tam dalamıyom sürekli uyanıyorum geceler bitmek bilmiyor

@honeybungy hastanelerde gebe olduğun bilgisi işlendiği an kayıtlı olduğun sağlık ocağı seni arıyor. Sistemde kayıtlı olan numaran eski yada yanlıştır sana ulaşamıyorlardır belkide. Sana ulaşmak onlar için daha mühim çünkü Ciddi yaptırımlar var ebe hemşirelere. Benim ilk gebeliğimde aramışlardı, hastaneye gitmişsiniz hamileymişsiniz dediler. Şaşırmıştım

Ben hissediyorum
Ben de hissediyorum ikinci hamileligim. Oyle her gun her An falan degil AMA hissediyorum

Evet var e nabız hastalıklarda
beni de hem 7
Beni de hem 6 yil onceki ilk hamileligimde he de bunda aradilar. Hatta ilce aile sagligi merkezinden de aradilar gebelik okulu icin. Arayan ariyor bazilari da gevsek davraniyor.

sanırım bana seslendin :)
E nabıza işlenmiş iki ay önce ama arayan soran yok
Numarama mailime vs hepsine baktım gayet senelerdir kullandıgım iletişim bilgilerim dogru sekilde kayıtlı
İşgüzarlık yapıyorlar belliki madem şikayet edebiliyorum bende o hakkımı kullanıp edicem gayet
Siz burda demeseniz belki tetanoz asını yaptırmam gerektigini saglık ocagına gitmem gerektigini bilemeyecektim

Eklentiler

• 94F9656F-21F4-4F7A-8754-751FCEBA02A9.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 31
Ay evt ben daha bi aylık evliyken aramışlardi içlerine doğmuş erken hamile kalacağım sanırım :) sonra da habire gel gel görmüşler kalp atışını duymadım daha dedim duyup gidinceye kadar arandim sağolsun ama aile hekimi de hemşiresi de ilgililer doğumdan sonraki korunma yöntemimizi bile sordu :)

Geçen hafta oğlan hastalanınca eşim de hemen grip oldu. Çocuk diş çıkarsa bile özenip ateşli grip olur kendileri. Dedim bak oğlan zaten hasta bir de grip etme ağır olur evde hamile de var bir an önce toparlan. İki gündür oğlan da grip oldu, şuan bende nezle artı Boğaz ağrısı başladı. Şimdi o Horul horul uyuyor ben hapşırmaktan dalamıyorum. Ölür müsün öldürür müsün

Güzel annelerim hamile yastığı kullanan var mı aranızda ya da almak isteyen nasıl bişeyler almayı düşünüyor
Gece tam dalamıyom sürekli uyanıyorum geceler bitmek bilmiyor
Gunaydin canim..ben dusunuyorum annrm ufak yastiktan yapmisti 2 tane kafana koyarsin diye istemem diye cemkirmistim kadina dun gece birini ayak arama aldim ve bacaklarimi hafif buktum allahmm belim nasil rahatladi birinide boynuma..bu bile rahat geldi.anneme yaptirmayi dusunuyorun su uzunlardan yoksa digerleri cok buyuk ya yatagin yuzde 70ini kapliyormus gobis buyudukcede sigmiyormussun

İşyerine bi söyliyimde aşı zamanı gecmeden gideyim kaydımı yaptırayım en iyisi
Ben kendi kendime ben 20haftalık hamileyim diye gitsem şok olmazlar inşallah :)
Valla işte ben de öyle dicem bu gidişle ama sanki belirli bir süre geçince kabul etmiyorlar takibini yapamadılar diye.o sınır kaçıncı haftaydı bilmiyorum.

sağlık ocağından mı bahsediyorsunuz?
Evet cnm. Önceki gebeliğimde ben kayıtlanamamıştım geç kalmışım haberim yoktu kayıtlanmam gerektiğinden. 24. Haftamdaydım çok geç demişlerdi kaldı öyle. Değişti mi durumlar bilemiyorum. Bu dediğim 5 yılı geçti sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…